2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Eki Görüntüle 1138893
vee buda 19 haftalik muhammed'im ve ben
yalniz kizlar benim karnim biraz asagida duruyo sanki sizinkilere gore

Masallah ne guzel cikmis oglusun ortaya annesii :) cok tatli :) benim karnim da yaygin duruyo canim gogsumun altindan basliyo

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet canim gercektende oyle herkesin gobusu cok farkli bu badiyi ablam 6 yil once gbeliginde giymisti sonra kucuk ablwm giydi oda bana vermisti yillardir sakliyodum cok sukur giymek nasip oldu nesilden nesile yani bnde cok seviyorum

Gunaydin herkese, iyi pazarlar :) dun yolculugumuz gayet iyi gecti aksam da dugunde oynadik kizimla :) birazdan tekrar yola cikacagiz.
Kizlar ben her seyi unutuyorum yakinda adimi unutucam diye korkuyorum sizde de var mi?

Canim cok sevindim masallah ogluna her sey yolundaymis. Her kontrol, ultrason cok duygulu geciyor ama.ayrntili bi baska gercekten :) anne olmanin cok farkli oldugunu simdiden hissediyorum ben de bi de kucagimiza alinca neler yasiycaz bakalim
Hayirli ugurlu olsun bi dolu sey almissin :) ben de simdiden tütü aldim kizima :)

Cok Sevindim canim her sey yolundaymis cok sukur :) fotolari sabirsizlikla bekliyorum :)

Umarim herkes cook guzel bir pazar gecirir. Ben rahatsizim iki gundur. Kemiklerim acayip sizliyor. Usuttum bayaa. Bugun daha iyi gibi uyandim bakalim nasil devam edecem gune.
Damla naboo kamuran ve resim koyup hatirlamadiklarim hepinize masallah cok sekersiniz. Cok opuyoruz sizi teyzeleri.

Canim gunaydin, almissin sanirim arabayi? Nuna mi aldin? Hayirli ugurlu olsun saglikla kullansin hena hanim :)

Evet aldık canım cok şükür :)) bügünde jokerden alışveriş yapcaz cok heyecanlıyız cok güzel hazırlıklarmıs bunlar. Dün ilerya söyledi sanırım jokerden indirim varmış %50. Ürünlerde cok güzel haberin olsun canım

Son düzenleyen: Moderatör:

Teyzesi hastamı olmuş :s ama dikkat et kendinevalla havalar birazcık soğuklaştı yağmur falan yağıyor aman üşütme daha fazla. Teşekkür ederiz bu arada :)) sende yat bol bol dinlen inşallah hemen iyileştirsin, bizde seni öpüyoruz teyzesi :)

Canım sen yinede cok cok yorumlamaya çalış. Bol bol dinlen. Ahh ahh unutmaz olurmuyum kociş artık hayret ediyor unuttuklarıma, şakamı yapıyorsun diyor :)) ciddi unutkanlık başladı bende de kendimi bazen aptal gibi hissediyorum

Evet cok eglenceli ve heyecanli gercekten :) eger istanbula geldigimde cok yorgun olmazsam bakarim ben de canim aldiklarinin fotosunu koy biz de gorelim :)

Mola vere vere gidicez artik canim insallah cok sorun olmadan gideriz sagsalim :)
Ya sorma valla ayaga kalkiyorum su iceyim diye sonra niye kalktigimi unutup geri oturuyorum :) iice komedi filmi gibi olmaya basladi :)

Evet cok eglenceli ve heyecanli gercekten :) eger istanbula geldigimde cok yorgun olmazsam bakarim ben de canim aldiklarinin fotosunu koy biz de gorelim :)

Yatağı hiç açmadık canım o hala kolisinde. Ama arabanın fotoğrafını çekebilirim onu demin actık hatta koyayım şimdi :))

İşte bi ana kucağı lazım bide tiny love 3ü bir arada ana kucağı alcaz sonra büyük masraflar bitecek diye düşünüyoruz :))

Onu gördüm ama gerek yok ona canım çünkü bebekler emeklemeye başlayınca onda durmuyormuş. Ufak çaplı bir şey işimizi görür:) ana kucağı dedikleri araba koltuğu gibi olanlar. Puset de bebeği içine koyabileceğin çanta. Onlar tam takım oluyor. Önüme bağlayacağım kucaktan ve bebek çantası üçü bir arada alınabiliyor:)

Evet canim gercektende oyle herkesin gobusu cok farkli bu badiyi ablam 6 yil once gbeliginde giymisti sonra kucuk ablwm giydi oda bana vermisti yillardir sakliyodum cok sukur giymek nasip oldu nesilden nesile yani bnde cok seviyorum

Çok şükür nasip olmuş sana da:)

Kızlar bugün iki defa sancım oldu. Bunlar yalancı sancılar olabilir mi? Böyle karnımın iki tarafından vuruyor.

Tesekkur ederim beni unutmadiginiza cook sevindim ki bu aralar cok yogunum ev tasidik istanbul bursa arasi mekik dokudum evet kontrollerimize gidiyorum Allaha sukur haberler iyi en son uclu testimi yaptk o da iyiydi cok sukur simdi ayrintili ultrason zamani heyecanliyim 10unda randevum var heyecanliyim cinsiyete gelince drum bi kiz drdi bi erkek ayrintiliyi bekleyelim dedi bizimki cok net gostermedi ama en son erkek dedi bakalim sehzade mi gelcek yoksa prenses mi ayyy cook heyecanliyim ama bizimki hem utangac hem cok hareketli 16. Haftada hissetmeye basladim simdilerde uzaktan bile belli oluyo karnimda oynadigi bi altta bi ustte yuzuyomus benim kuzum ya cok guzel duygular bunlar Allah isteyen herkese versin burdayim artik gelismeleri yazarim asimi olmadim dr biraz daha var dedi seker yuklemside oyle 6.ayda dedi bakalim oldugum zaman haberdar ederm hepinizi opyrm

Herkese günaydın, tünaydın...
Dün akaşam ayrıntılı ultrasanomuza girdik, ve çok şükür herşey yolunda dedi doktorumuz.
Burda tecrübelerini paylaşanlar sayesinde çok rahat bir muayene geçirdik 10-15 dk da her tarafına bakıldı, parmakları bile sayıldı kuzumun.Tabi yine de "Anne karnındaki bebeğin durumunu ancak Allah bilir" diye ayet olduğu için ben yine dua ediyorum, iyi görünene de riskli görünene de Allah sağlık versin inşallah.
Evden çıkarken sakindi miniğim, ben de yanıma bir kurabiye aldım hastanede sıra beklerken yedim ve 10 dk içinde hareketlendi kuzum. Sonra sıramız gelince de rahat rahat ölçümlerini yaptı doktor amcası. Tecrübelerini paylaşan tatlı teyzoşlara teşekkür ederiz
Bu arada kızlar evvelki gün inanılmaz hareketliydi kızımi öğlen 2ye kadar çalışmama da rağmen gece geç saatlere kadar döndü durdu, ne oluyoruz artık niçin uyumuyor dedim. Dün doktora bebek hareketlerini nasıl yorumlamamız lazım diye sordum ki ben bu onların rahat veya rahatsız olduğunu mu gösterir demeyi kast ettim ama doktorum güldü ve hareketli bebek dışarda da hareketli oluyor dedi, bu cadıyla işim varmış benim yani:)
Sizi iyi gördüğüm için 4 hafta sonra görüşelim dedi,(şimdiye kadarki een uzun aramız) ve bi sonraki randevuya şeker yüklemesi de ekledi. Ben tabi bunu yapmamız şart mı dedim, o da Karatay yüzünden mi dedi,ben de evet ama gerçekten çok korkutuyor, hem yükleme yapmadan şekere dikkat etsek olmaz mı dedim. Doktorum da biz zaten jinekologlar olarak Sağlık Bakanlığına bir yazı hazırlıyoruz Karatayın uyarılmasıyla ilgil dedi, yarın şekerden kaybedilen bebeklerin hesabını o mu verecek, hem gebelik şekeri dikkat etmeyle olmaz sürekli açlık tokluk kan şekeri takibi ve tam diyet uygulaması gerekir dedi, sağlıklı bir gebeye bunu neden yapalım, parmaklarınızı bile sürekli delmek zorunda kalacaksınız dedi, biz de hak verdik sonunda.
Ay yine çok uzun yazdım ama ben çok faydalanıyorum yazdıklarınızdan, size de fikir olur umarım, son olarak bu da miniğim görüntüsü 560 gr 28 cm:)

Aaaa kimler gelmişşş:) Ayceey nerelerde kaldın yau, gerçekten merak ettik seni ama iyi olmanıza ve çok sevindim, Maşallah size:) İstanbula taşındınız mı yoksa annenlerle mi kalıyorsunuz? Bizim topicin çoğu kız çıktı, seninki de erkek olur herhalde, bu aralar hep kız haberi geldi çünkü, sağlıklı ve hayırlı olsun tabi:)

Yok canım sanmıyorum ya daha çok erken değil mi onlar için? Ben sırtüstü uyuduktan sonra kalkınca oluyor genelde, yan taraflarımda özellikle, başta endişe ediyordum ama bağlar geriliyor herhalde.

merhabbaa, evvet hatirladik seni basta hep yaziyodun, sonradan kayboldun :)) insallah bebisinle iyi zaman geciriyosundur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…