Eki Görüntüle 1138893
vee buda 19 haftalik muhammed'im ve ben
yalniz kizlar benim karnim biraz asagida duruyo sanki sizinkilere gore
Maşallah çok tatlısınız oğluşunla annesi:)) herkesin karnı bünyesine göre değişik duruyor:) önemli olan bebişlerimizin karnımızda sağlıklı ve mutlu olması:))) kıyafetin de çok tatlı:))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Selam kizlar oglum olacakmis iki oglum olacak nasipse
Masallah size :) bebisin sana ne kadar cok benziyor canim masallah :)
Kızlar biz ayrıntılımızdan geldik çok şükür herşey yolundaBu çok başka bir buluşma oldu. Eşim de ben de tutamadık gözyaşlarımızı. Maşallah oğluma, çok güzel pozlar verdi bize. Doktor "Çok hareketli bu kerata, köfte dudaklı şuna bak." diye sevdi yavrumuzu. Bir ara bize gülümseyip, el salladı, doktor o anın fotoğrafını çekti. Devamlı bakıyorum. Bu gerçekten bir mucize, Allahım isteyen herkese nasip etsin. Biz anne baba olmayı çok isteyen bir çift değildik, yıllardır cesaret edemiyorduk. Yaşlanınca pişman olmayalım diye bir deneyelim dedik. Çok şükür rabbim nasip etti. Arkadaşlarım hep derdi erteleme, zor ama bambaşka bir duygu diye. Çok haklılarmış. Sanırım her kadın anne olmaya hazır ama bazen bunu başa gelmeden anlamak mümkün olmuyor. O nedenle bizim gibi kararsız olan samimi iki çift aile dostlarımızı da gaza getirdik, onlar da oğlumuza kardeş yapmak için çalışmalara başladı. Hayırlısı Allah'tan.
Bu arada umarım ayrıntılıya giren herkesin sonuçları iyidir. Yavrularımız hep mutlu olsun, sağlıklı olsun inşallah.
hayat1979dan haberiniz var mı? Çok merak ediyorum onu, en son acile gidecekti.
JOKER'de %50 indirim var. Geçen hafta 100 tl ye beğenip , iyi ki de almadığım 8 li hastane çıkışını 50 tl ye kaptım. Pijama altı ve kısmetse seneye yazın giyinsin diye bir tişört de aldım, çok güzeldi dayanamadım. GAPbaby'den birkaç tulum, patikli alt falan aldım. Kendime de LCWden kot pantolon bir de La Senza'dan geniş geniş külotlar aldım. Sıkıyor çamaşırlarım karnımı, eşim çok kızıyor oğlumu sıkıştırıyorsun diye. E madem çok ısrar etti ben de aldım bir sürüüü. Zayıflayınca nolacak bunlar bilmem ama ben kendimi tutamıyorum, çok alışveriş yapıyorum kendime. Normalde böyle değildim, sevdim tombiş olmayı :)
Merhaba kizlar aksam ayrintili ultrasonumz vardi ruyaaa gibiydiii mukemmeldii. hersey cok guzel dedi hic bir problemi yok masallah amniyos sivimizda normalmis oglum 1hafta onden gidiyor hala 25cm 495gr dedi doktorumuz. Karpuz yemende bi sakinca yok dedi bana birde seker yuklemesi icin konustum simdi yaptirirsan olmaz 26.haftada yaptirman gerekio dedi simdi bebegin seker orani degil senin sekerin cikar dogru olmaz dedi.bizde haberler bu kadar resmlerini de yuklicem pek poz verme havasinda degildi ama her haliyle muhtesem bebegim :) Rabbim herkese yasatsin bu duyguyu cok guzell.
Canim gunaydin, almissin sanirim arabayi? Nuna mi aldin? Hayirli ugurlu olsun saglikla kullansin hena hanim :)
Umarim herkes cook guzel bir pazar gecirir. Ben rahatsizim iki gundur. Kemiklerim acayip sizliyor. Usuttum bayaa. Bugun daha iyi gibi uyandim bakalim nasil devam edecem gune.
Damla naboo kamuran ve resim koyup hatirlamadiklarim hepinize masallah cok sekersiniz. Cok opuyoruz sizi teyzeleri.
Gunaydin herkese, iyi pazarlar :) dun yolculugumuz gayet iyi gecti aksam da dugunde oynadik kizimla :) birazdan tekrar yola cikacagiz.
Kizlar ben her seyi unutuyorumyakinda adimi unutucam diye korkuyorum sizde de var mi?
Evet aldık canım cok şükür :)) bügünde jokerden alışveriş yapcaz cok heyecanlıyız cok güzel hazırlıklarmıs bunlar. Dün ilerya söyledi sanırım jokerden indirim varmış %50. Ürünlerde cok güzel haberin olsun canım
Canım sen yinede cok cok yorumlamaya çalış. Bol bol dinlen. Ahh ahh unutmaz olurmuyum kociş artık hayret ediyor unuttuklarıma, şakamı yapıyorsun diyor :)) ciddi unutkanlık başladı bende de kendimi bazen aptal gibi hissediyorum
Evet cok eglenceli ve heyecanli gercekten :) eger istanbula geldigimde cok yorgun olmazsam bakarim ben de canim aldiklarinin fotosunu koy biz de gorelim :)
Günaydın canım ya ben terimleri hala anlayamadım benim aldığım şimdi puset değil mi :) biz araba koltuğu alcaz ana kucağı değil mi onun ismi de :) valla gidiyoruz alıyoruz ama ne isimleri onu bilmiyoruz heralde. Evet o sallananlardan bu ay bende alcam ama şimdi kafama takıldı 18 kg ya kadar taşıyormuş bu bebek ne zaman 18 kg olur acaba? Çünkü baska bir markanın 90 kg kadar taşıyanı var beşik tarzında sallanıyor dalan ama ana kucağı modelinde. Kemik gelişimi için ben istemiyorum onu dümdüz yatan olsun dedim. Markası da tiny love alacağım modelin baya uygulaması var üzerinde tavsiye ederim canım sanada
Evet canim gercektende oyle herkesin gobusu cok farklibu badiyi ablam 6 yil once gbeliginde giymisti sonra kucuk ablwm giydi oda bana vermisti yillardir sakliyodum cok sukur giymek nasip oldu nesilden nesile yani bnde cok seviyorum
Aaaa kimler gelmişşş:) Ayceey nerelerde kaldın yau, gerçekten merak ettik seni ama iyi olmanıza ve çok sevindim, Maşallah size:) İstanbula taşındınız mı yoksa annenlerle mi kalıyorsunuz? Bizim topicin çoğu kız çıktı, seninki de erkek olur herhalde, bu aralar hep kız haberi geldi çünkü, sağlıklı ve hayırlı olsun tabi:)Yaaa ama ben sifremi unuttum mailimi unuttum cok sapsirik bi anne oldum ciktim ama sizi cook ozledim ara sira baktim masallah tu tu tu nazar degmesin size minislerinizle huzurlu hayatlariniz olsun insallah gece gece yaziyorum yakinda sizinleyim suan anne evindeyim istanbul da bundan sonra yine beraberiz ayyyy heyecan dorukta hepinizi opuyorum tatli mi tatli uykular melekler basucunuzdan ayrilmasin
Çok şükür nasip olmuş sana da:)
Kızlar bugün iki defa sancım oldu. Bunlar yalancı sancılar olabilir mi? Böyle karnımın iki tarafından vuruyor.
Yaaa ama ben sifremi unuttum mailimi unuttum cok sapsirik bi anne oldum ciktim ama sizi cook ozledim ara sira baktim masallah tu tu tu nazar degmesin size minislerinizle huzurlu hayatlariniz olsun insallah gece gece yaziyorum yakinda sizinleyim suan anne evindeyim istanbul da bundan sonra yine beraberiz ayyyy heyecan dorukta hepinizi opuyorum tatli mi tatli uykular melekler basucunuzdan ayrilmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?