2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
azurecim çok güzel haberlerle gelmşsin canın bebişin ne kadar net belli maşallah çok güzel annesi ona çok güzel bakmş benımde 21nde çok heycanlym

ooo masallah canim hizli gidiyosun, ama haklisin simdi hallet bitir yazin sicaklarda ayakta bile duramayiz, gulle gule kullanin tum esyalarinizi, sallanan ana kucaklar bazilari brz yuksekten muzikli kendi salliyo onu mu diyosun ?? onlarin icinde en fazla 6. ci ayina kadar durur sonra kipir kipir eli ayagi durmaz, oglum su an 14 kilo 2 yasina 3 ay var yani 18 e daha cok variz, ilk sene bebeler 11 12 kiloya kadar cikiyo sonra cok az aliyolar...

E cok guzel canim, koyu renk almakla da cok iyi yapmissin hem belki ikinci erkek olur ona da kullanirsin :)
Hadi sen kurtuldun cogundan darisi bize. Benim odasi buyuyo gozumde cok duvar kagidina karar verdim gerci ama odayi toparlamak falan yorucu olacak bakalim. Susler de suslerim ben artik her yeri :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bilmiyorum ki canım bugün oldu iki kere işte. Belki de bağlar gerildiği içindir ama bildiğin sancıydı.

Canim saglikla gecmesine cok sevindim masallah kizina da sana da :) ne kadar buyuduler di mi bazen inanamiyorum gercekten Allahin hikmeti iste.. Yarabbim hepimizin evladini korusun, bize bagislasin..
Cok da tatli prenses masallah :)

Canim benim ikinci kizim 2 yasinda ve 13 kilo buyuk kizim 7 yasinda 22 kilo yani 4 ve 5 yas 18 kiloya tekabül eder diye düşünüyorum zaten o yastaki cocugu ne bebek arabasinda nede salincakta tutabilirsin kipir kipir otraligi karistirmak varken onlar salincakta yada oturduklari yerde durmaz sen benim ev halimi gorsen odayi topluyorum bi gitmisimki yerle bir olmus

Ayyy çok şeker ya:))) Maşallah bayağı da büyümüş:))) allahım ne büyük mucizeler taşıyoruz biz. Şükürler olsun..
Benim bebeğim de çok hareketli. Peşinden çok koşturacak belli:))))

Tesekkur ederim kizlarrr bursada ev degistirdim 2+1 den 3+1 e tasindik malum bebis geliyo bi aya yakindr istanbulda annemdeyim esim hala bakude ramazandan sonra gelck yani bende beklenen iki kisi var bilmiyorum kiz mi erkek mi dr randevumda bi ay sonra gel dedigi icin ustelemedim esim baska hastaneye git istersen baktr dedi ben beklemeyi tercih ettm ki zaten zamanim geldi bakalim oncelikli saglikli olmasi evlat evlattr benim icin hic farketmez simdilik alisveris yapiyorum ortaya karisik damlacim bebek arabaniz hayirli olsun bu arada pusette bayagi ise yariyor bende almayi dusunyrm hepsinden oda bakiyorum ayyy cok heyecanli oda haricinde kendi odama kucuk yuksek besiklerden alicam insallah onlar ilk aylarda isime yarar daha sonra odasina tasirim bebegimi insallah ama bebek alisverisi ne ozel ne guzel biseymis allaha sukurler olsun hepimizin gonlunden gecenler gerceklessin insallah bu arada iyi haberlerle gelen arkadasim gozun aydin cok sevindim ne mutlu sana masallah darisi basimiza resimde nasi net masallah yaa

Yaz tabi uzun uzun yazman cok iyi oldu bak bizde sayende öğreniyoruz teşekkür ederiz arkadasım paylaşımın için kuzum cok cok güzel çıkmış maşallah herseyde güzelmiş tabi ne olacak Rabbimden başka kimse bilemez ama işte bu testlerde bizi rahatlatıyor ohh iyimiş diyoruz maşallah canım Rabbim nazarlardan saklasın sizi

Canım benim gözünaydın nasıl büyümüş maşallah bebişine.bencede kesinlikle şeker yüklemesi yapılmalı ki ben yaptırıcam.hamile olan arkadaslarımın hepsinde gebelik şekeri çıktı ve diyet yaptılarki bebekleri sağlıklı olsun.ihmal etmemek gerekiyo bence.

Sağlıksız beslenmiyorum ama az yiyorum galiba. 1 kilo 4 ayda çok az geliyor bana, doktor bir şey demedi ama. Bakalım inşallah her şey yolunda gider canım.

Maşallah bebeğine canım çoook tatlı. Allah sağlıkla nasip etsin kucağımıza almayı. Benim ayrıntılı 20 sinde heyecanla bekliyorum inş her şeyi güzel çıkar.

Ee artık gel aramıza yeniden cok uzak kaldık bizlere. Bu arada bu pusrt dediğiniz nedir? Benimkide puset değil mi? Ben oyle biliyorum

Ayy bu çok güzelmiş canim güzel günlerde kullanirsiniz inşallah :) rengini de çok sevdim bende hem kiz hem erkegin kullanabileceği bir renk tercih edicem bu renk çok hoş gerçekten :) hayırlı olsun

Canım bu puset nedir? Benim aldığım puset değil mi? Oradaki aldığım kişi bana ama kucağını çıkartıp istediğin yaşa kadar bindireldiğin yere kadar bindir dedi zaten bende bindim üstüne eşim sürdü beni mağazada gayet sağlam :) ama bu terimleri pek anlamıyorum sanırım ben

Ayy bu çok güzelmiş canim güzel günlerde kullanirsiniz inşallah :) rengini de çok sevdim bende hem kiz hem erkegin kullanabileceği bir renk tercih edicem bu renk çok hoş gerçekten :) hayırlı olsun

Teşekkür ederim canım koyu grisini daha cok beğenmiştim ama pembeyle bu rengin daha cok yakışıagını ve inşallah ikinci erkek olursa ozaman daha da gider diye bunu aldık bakalım :)) inşallah canımcım teşekkür ederiz herşeyiyle cpk heyecanlı bir süreç başladı artık bizim için

Evet iyi yapmissin canim valla :) sorma hergun yeni bi heyecan yaşiyoruz. Siz ne güzel alisverise başlamissiniz bizde daha tık yok ne zaman da çıkıcaz belli değil boyle görünce içim gidiyor valla :)

Sağolasın canım, biz de sizi öpüyoruz :)

Kızına da maşallah diyelim sana da :) verdiğin bilgiler için de çok sağol canım

Bugün oğluşumuza hastane çıkışı aldık:) bi tane de set olarak beşiktaşın hastane çıkışını alıcaz:) sonra da tek tek 3-6 ay arası kıyafetler alıcaz:) yenidoğanlar hemen büyüyormuş çünkü:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…