2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Evet iyi yapmissin canim valla :) sorma hergun yeni bi heyecan yaşiyoruz. Siz ne güzel alisverise başlamissiniz bizde daha tık yok ne zaman da çıkıcaz belli değil boyle görünce içim gidiyor valla :)

Canım bence ufak tefek Başlayın birşeylere beşik araba için demiyorum onları belki geç alırsınız ama onumuz yaz canım o sıcaklarda belki dışarı çıkıp almak istemezsin

Hayırlı uğurlu olsun canım çok güzeller :)) bizde şimdi sahilde yürüyüş yapıyoruz dönüşte hem e bebekten hem jokerden hastane çıkışı alcaz iki tane dediğin gibi yeterli gerisini 10 adet 3-6 ay arası takım alcam bide iç zıbın almam gerekiyormuş ondanda 10 adet alsam yeterli olur heralde

Son düzenleyen: Moderatör:

Teşekkürler teyzesi:) aynı düşünüyoruz bu konuda. 3-6 ay arası çok kullanacakmışız:) onları olabildiğince almak lazım. O ağız bezlerinden çok almak lazım. Banyo süngeri, küveti, filesi alınacak:) loğusa tacı da alacaktım da karar veremedim:)))))) çok işimiz var bizim:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

güle güle kullanın canım kaç paraymış bu araba? O kdr çeşit ve ücret var ki kafam karştı :S

oyy çok güzelmiş bunlaar =)) Güle güle giysin kuzucuk =)) Grdükçe heveslendim bak hemen gidip alasım geldi =) Geçen arkadaşn kızına dğumgünü hediyesi için birkaç mağazaya gtik optimumda biraz pahalı yerlerdi ama alamamştm.. aşağı yukarı kaç lira hastane çkşları kazıklanmym =)

Canım bence ufak tefek Başlayın birşeylere beşik araba için demiyorum onları belki geç alırsınız ama onumuz yaz canım o sıcaklarda belki dışarı çıkıp almak istemezsin

Bende öyle düşünüyorum canim zaten ramazana ne kaldi sonra bayram derken kocaman olcaz :) maddi durumlar su ara kritik eşimede baski yapamiyorum doğal olarak ama üzülüyorum da olsun napalim saglikli olsunlar da olur elbet inşallah :*

Ayyy çok tatlı bu canim ya güle güle güzel günlerde kullanın inşallah oğluşunla :) bayıldım yaa valla

azurecim çok güzel haberlerle gelmşsin canın bebişin ne kadar net belli maşallah çok güzel annesi ona çok güzel bakmş benımde 21nde çok heycanlym
Oo daha varmış, Allah sabır versin canım ama biz günleri sayarken haftalar geçiyor ya çok şükür, sizin de üzel haberlerinizi merakla bekliyoruz:)

Aminnn..çok teşekkürler pamukprenses teyzesi:) Allaha ne kadar şükretsek az, rabbim nimetini arttırarak tamamına erdirsin diyelim hepimiz için:)

Teşekkür ederiz,az kalmış size de canım, senin miniği de güzel güzel görürüz inşallah

Maşallah bebeğine canım çoook tatlı. Allah sağlıkla nasip etsin kucağımıza almayı. Benim ayrıntılı 20 sinde heyecanla bekliyorum inş her şeyi güzel çıkar.

Kızına da maşallah diyelim sana da :) verdiğin bilgiler için de çok sağol canım

Çooook sağolun teyzeleri, miniklerimizin yüzü de kalbi de güzel olur inşallah, öpüyoruz sizi:)

Eet o ağız bezleri çok önemli en incelerinden almak gerekiyormuş. Evet dediklerinden alcaz hepsinden unutmamak lazım bide bunları. Bide bu aralar kundak arastırmasındayım. Annem kundaga saracakmıyız dedi yok istemem diye direk tepki verdim ama şimdi araştırıyorum diyorum geçmişten günümüze kadar gelmiş bir olay bu. Doktorlar her ne kadar kalça çıkığı olacakdiye izin vermese de yapsam mı acaba diyorum sen ne düşünüyorsun bu konuda?

Olsun canım ya boşver huzurunuz olsun yeter. Ama ilerde hiç durum olamayacak. Nerede yapacaksın bilmiyorum ama doğummuş fotoğrafçıymış derken yine cok cok masraf olacak. Bence ozaman daha çok sıkışık olacağız şimdi ben atıyorum 50 liram varsa onunla gidip kıyafet almayı düşünüyorum yada bir eksiğini kapatmayı düşünüyorum

Arkadaşlar herkese selam, son bir haftadır yazamadım, taşınma işleriyle uğraştık, yeni eve de internet bağlat vs. Derken iş bitmedi hala inşallah bugün bitecek ve halılarımızı sereceğiz.taşınacak arkadaşlara şimdiden kolay gelsin, baya yorucu maalesef...

Bu arada bebiş çok iyi, çok şükür.dün kontrolden geldik ve herşey yolunda dedi doktor.çok fazla meyve yeme dedi, şekeri yükseltiyormuş.bir daha ki ay şeker yüklemesi yapılacak,salı günü de detaylı ultrasona gireceğim.

Bu arada carter's da %50 indirim var ve ürünleri çok güzel. Bu yoğunlukta indirimi de kaçıırmadım :)

Benden haberler bu kadar,yorucu bir haftadaydı,yarın da iş başııı...

En iyisini yapıyorsun vallahi canim bizim bu ara düğündü taksitti oydu buydu derken elde avucta kalmadi . yine diğer aylarda ayni olacak masraflar bi bitmiyo ki çocuğa birşey yapalim. Dediğin gibi dogumvda zaten özelde olacak abovvvv yandik valla yaa aman düşün düşün kafayi yicem kaç gündür az kaldi :)

Ben 50 liraya aldım canım. %100 pamuk. Giyimde buna dikkat et:) optimuma uzun zamandır gitmiyorum. Carrefour yakın bana ama hiç de bebek mağazasına girmedim:) genelde büyük alışveriş merkezlerinde bebek kıyafetleri pahalı oluyor. Bizim kıyafetlerimiz gibi uygun değiller:)

Ayyy çok tatlı bu canim ya güle güle güzel günlerde kullanın inşallah oğluşunla :) bayıldım yaa valla

Teşekkür ederiz teyzesi:) senin tatlı kızına göre öyle güzel şeyler var ki:) onları görünce hemen bi tane kız da yapmak istiyorum oğlumdan sonra :))))

Yok canım ben kundaklamam. Doktorlar hiç normal görmüyor. Bırak elleri ayakları oynasın kuzuların:))) ben aşıya götürürken giydirmek için kalın bi tulum istiyorum. Ama bakıyorum bana ince geliyor bu tulumlar. Sen alırsan şöyle kalın sıcak tutan bir tulum bana yerini söyle canım..

Sorma yaa insanın içi gidiyor dimi :) bende sizin bu aldiklarınızi görünce oğlan yapasim gelmiyor değil ayy cok fenayiz

Elinize para geçtikçe alın canım. Benim kayınvalidem son bi ay kala alacakmış her şeyini ama ben unutacaklarımız olur diye şimdiden alıyorum. Internette bi park yatak gördük. Visco yatağıyla beraber 200 lira. Onu almayı düşünüyoruz biz de.Sen de almaya başla. Hele kampanyaları hiç kaçırmamak lazım.

Sorma yaa insanın içi gidiyor dimi :) bende sizin bu aldiklarınızi görünce oğlan yapasim gelmiyor değil ayy cok fenayiz

Erkeklerin o minik gömlek ve hırkalarına bayılıyorum:)))) bi de o ceketleri:)) bebeklerin her şeyi tatlı ya:)))

Bayağı yorulmuşsundur sen bu hamile halinle. Neyse ki yerleşmişsin:) güle güle otur evinde:))

Kayinvaliden mi :)) biz bir iğne goremedik goremicez de annelerden başka kimse yardimci olmuyor maalesef ki elimden geldiğince almaya calisiyorum. Beşik teyzem almid hediye 1 yasina kadar kullanır dedi o derdim suanlik yok da geri kalan bir suru şey var yapicaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…