Erkeklerin o minik gömlek ve hırkalarına bayılıyorum:)))) bi de o ceketleri:)) bebeklerin her şeyi tatlı ya:)))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kayinvaliden mi :)) biz bir iğne goremedik goremicez de annelerden başka kimse yardimci olmuyor maalesef kielimden geldiğince almaya calisiyorum. Beşik teyzem almid hediye 1 yasina kadar kullanır dedi o derdim suanlik yok da geri kalan bir suru şey var yapicaz inşallah
Ne güzel teyzen almış beşiğini:) güzel günlerde kullanın canım:) sıkıntı yapma, Allahım kolaylığını verir inşallah. Bazen çok para olur bazen hiç olmaz. Biz de olduğunda alıcaz:)) Allahım can sağlığı versin yeter ki. Hepsi hallolur.
Herkese günaydın, tünaydın...
Dün akaşam ayrıntılı ultrasanomuza girdik, ve çok şükür herşey yolunda dedi doktorumuz.
Burda tecrübelerini paylaşanlar sayesinde çok rahat bir muayene geçirdik 10-15 dk da her tarafına bakıldı, parmakları bile sayıldı kuzumun.Tabi yine de "Anne karnındaki bebeğin durumunu ancak Allah bilir" diye ayet olduğu için ben yine dua ediyorum, iyi görünene de riskli görünene de Allah sağlık versin inşallah.
Evden çıkarken sakindi miniğim, ben de yanıma bir kurabiye aldım hastanede sıra beklerken yedim ve 10 dk içinde hareketlendi kuzum. Sonra sıramız gelince de rahat rahat ölçümlerini yaptı doktor amcası. Tecrübelerini paylaşan tatlı teyzoşlara teşekkür ederiz
Bu arada kızlar evvelki gün inanılmaz hareketliydi kızımi öğlen 2ye kadar çalışmama da rağmen gece geç saatlere kadar döndü durdu, ne oluyoruz artık niçin uyumuyor dedim. Dün doktora bebek hareketlerini nasıl yorumlamamız lazım diye sordum ki ben bu onların rahat veya rahatsız olduğunu mu gösterir demeyi kast ettim ama doktorum güldü ve hareketli bebek dışarda da hareketli oluyor dedi, bu cadıyla işim varmış benim yani:)
Sizi iyi gördüğüm için 4 hafta sonra görüşelim dedi,(şimdiye kadarki een uzun aramız) ve bi sonraki randevuya şeker yüklemesi de ekledi. Ben tabi bunu yapmamız şart mı dedim, o da Karatay yüzünden mi dedi,ben de evet ama gerçekten çok korkutuyor, hem yükleme yapmadan şekere dikkat etsek olmaz mı dedim. Doktorum da biz zaten jinekologlar olarak Sağlık Bakanlığına bir yazı hazırlıyoruz Karatayın uyarılmasıyla ilgil dedi, yarın şekerden kaybedilen bebeklerin hesabını o mu verecek, hem gebelik şekeri dikkat etmeyle olmaz sürekli açlık tokluk kan şekeri takibi ve tam diyet uygulaması gerekir dedi, sağlıklı bir gebeye bunu neden yapalım, parmaklarınızı bile sürekli delmek zorunda kalacaksınız dedi, biz de hak verdik sonunda.
Ay yine çok uzun yazdım ama ben çok faydalanıyorum yazdıklarınızdan, size de fikir olur umarım, son olarak bu da miniğim görüntüsü 560 gr 28 cm:)
Eki Görüntüle 1139827
Canımm ben bile kasım annesi olarak faydalandım bilgilerindençoook teşekkürlerrr inşallah bizde eşimle ayrıntılı ultrasondan iyi haberlerle döneriz
Öyle tabi dua ediyorum sukrediyorum ki iyiyiz gerisi elbet olacak olmasa da sorun değil de insanin ilk çocuğu olunca ozeniyo herşeye biraz buruk yüreğim nazi şeylere .. Bunaldim belki de bilemiyorum hamilelikte zaten çok duygusallastirdi kaç gündür bunalim takiliyorum :)
Ben 50 liraya aldım canım. %100 pamuk. Giyimde buna dikkat et:) optimuma uzun zamandır gitmiyorum. Carrefour yakın bana ama hiç de bebek mağazasına girmedim:) genelde büyük alışveriş merkezlerinde bebek kıyafetleri pahalı oluyor. Bizim kıyafetlerimiz gibi uygun değiller:)
sen nereden aldın kemeraltından mı? aslında gidip oralardan bakmak lazım..bir arkadaş bi marka söylemşti hem uygun hem sağlıklı kumaş diye unuttum bak geçmişe gidip bakmam lazım poff
Kemeraltı izmirde değil miydi canım. Sen izmirdeydin galiba. Ben istanbuldayım:) ilerya izmirde yaşıyor. Ona sorabilirsin:)
Bu arada optimum izmirde de mi var:)
Aynen öyle canim olduğu kadar artik :) sadece benim ailemden birşeyler görüyorum . eşimin ailesinin umru bile değil. Düğün yaparken de bir lira bile masraf etmediler .. Bugün bu kadar sıkıntı cekiyorsak hep onlardan sebep. Daha çok yük oluyorlar. İnan ki bunlara o kadar çok üzüldüm o kadar çok agladim ki anlatamam. En çok da eşime kiziyorum aslinda bu durumları yasamamiza bi nebzede o neden oluyor.. Ne bileyim ya canim aman boşver sen beniSeni anlıyorum canım. Ilk bebek gerçekten başka oluyor. Biz de imkanlar el verdiğince yapıcaz bazı şeyleri. Yapamadıklarımız olmaz canım şart değil. Herkes kendi bütçesine göre alacak. Yeri gelince anne babalar da yardım edecek. Düğün gibi bir şey bu. Toplu masraf sonuçta kolay değil.
Ahaha ewtburada da vr optimum sen de izmirdesn sandm :))
Aynen öyle canim olduğu kadar artik :) sadece benim ailemden birşeyler görüyorum . eşimin ailesinin umru bile değil. Düğün yaparken de bir lira bile masraf etmediler .. Bugün bu kadar sıkıntı cekiyorsak hep onlardan sebep. Daha çok yük oluyorlar. İnan ki bunlara o kadar çok üzüldüm o kadar çok agladim ki anlatamam. En çok da eşime kiziyorum aslinda bu durumları yasamamiza bi nebzede o neden oluyor.. Ne bileyim ya canim aman boşver sen beni
Eşinin de ailesi işte. Napsın. Bazı erkekler ailesinden kopmuyor. Oysa evlendiğinde ayrı bi aile oluyorsun. Bunu idrak edemeyen erkekler var. Ama sen bunları düşünme. Yardım etmiyorsa etmesinler. Torunlarını da sevmeye gelmesinler. Ben kızıyorum böyle şeylere. Bi yardımları dokunmaz ama torunum da torunum derler. Uzak durmak lazım böylelerinden.
Esim bunun farkina varamiyo iste biz bir aileyiz. En önce şuan biz gelmeliyiz. Çok anlattim olmadi. Ben uzak duruyorum zaten yapilanlari asla unutmam ama bu sefer esimle kotu oluyoruz. Benim ailem ne yapmami istiyorsun diyor. Bi yandan hak verirken bi yandan kiziyorum.. Sorma kız olacak diye stat bukenler bile oldu.. Bu benim evladim. Sanki erkek olsa ne yapacaklardi .. Aman zor valla bilmeden evleniyorsun isin içine girince neler görüp ogreniyorsun.. Rabbim hayirli insanlarla karsilaatirsin. Es ile bitmiyor yani ailede onemli
Tabiki aile çok önemli canım. Ben seni çok iyi anlıyorum çünkü benim de eşimin akrabaları dualar ettiler kız olsun diye. Erkek olmasını istemediler. Erkek olunca bi hayırlı olsun bile demediler. Malesef böyle cahillerde uğraşıyoruz canım. Sen eşinle kötü olmamak için ne gerekiyorsa onu yap. Sizin araniz kötü olunca onlar mutlu olurlar. Kimseyi sevindirme. Allahım huzurunuzu bozmak isteyenlere izin vermesin. Âmin.
Ayy gerçekten nelerle ugrasiyoruz sanki hayatin kosturmacasi zorluğu yetmezmiş gibi.. İnsanlar ne kotu ne igrencler yaa . . Rabbim kötülere firsat vermesin. Hepimizin yuvalari huzur dolu mutluluk dolu olsun.. Güzel Duan için binlerce kez tesekkur ederim canim benim. Rabbim hepimizi korusun
canım nasıl aldın 6 kiloyu? Bana yazabilir misin beslenme düzenini? Herkes karnın çok minik, kilo alman lazım falan diyor. çok moralim bozuluyor. Ben normalde hep çok zayıftım ama şimdi almak istiyorum, iştahım da çok açılmadı nedense, eskisi gibi yiyorum.
Pıt pıtlar dün vardı ama bugün bir şey hissetmedim daha
Aynen öyle canim olduğu kadar artik :) sadece benim ailemden birşeyler görüyorum . eşimin ailesinin umru bile değil. Düğün yaparken de bir lira bile masraf etmediler .. Bugün bu kadar sıkıntı cekiyorsak hep onlardan sebep. Daha çok yük oluyorlar. İnan ki bunlara o kadar çok üzüldüm o kadar çok agladim ki anlatamam. En çok da eşime kiziyorum aslinda bu durumları yasamamiza bi nebzede o neden oluyor.. Ne bileyim ya canim aman boşver sen beni
Doğru diyorsun canim .. Deniycem keyfini cikaricam inşallah sağol :*Âmin. Biz bunları stres yapmayalım ki bebeğimiz üzülmesin. Her şeye rağmen sağlıklı ve hayırlı evlatlarımız olması için dua edelim. Kötü düşünen insanları da bizim iyi niyetimizi de Allahım görüyor. Biz eşimize ve çocuğumuza bakalım canım. Önemli olan sağlık ve huzur. Kimseyi kafaya takmamayı şimdiden öğrenelim çünkü ilerde bebeğimize bakmamıza bile müdahale edebilirler. Biz olabildiğince keyfini çıkarıcaz...
Boşverin canım bunları eşimin ailesidebize yardımcı olmadı ama kimsenin de altında kalmadık buyüzden. Bebeğimde de kimsenin desteğini istemiyoruz. Kim ne yap rsa yapsın illa ki karşılığını alır. Bebek konusunda zaten hiç birsey almasınlar sonra bebeği büyütmeme karışırlar yardım ettikleri içinde laf söyleyemem. Ama şimdi eşimle ben göğsümüzü gere gere biz yaptık düğümü herseyi diyoruz. Benimde birtek annem var. Babam yok. Ama zavallı annem varını yoğunu ortaya koyup bana yardım etti şimdi tek basına borçlarıyla boğuşuyor. Ama artık anneminde boyle yükün altına girmesine izin veremem. Kimse bu yüzden yardım etmesin canım ağız kokusunu çektmem valla kimsenin. Sende önemsemedik birsey ü. Tek bir zıbını olsun kızımın ama huzurumuz yerinde olsu o bana yeter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?