2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Erkeklerin o minik gömlek ve hırkalarına bayılıyorum:)))) bi de o ceketleri:)) bebeklerin her şeyi tatlı ya:)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kesinlikle erkeklerinde çok güzel şeyleri var valla bayiliyorum ben :) sorma herseyleri minicik tatlı tatlı insanin aldikca alası geliyor vallaa :)

Ne güzel teyzen almış beşiğini:) güzel günlerde kullanın canım:) sıkıntı yapma, Allahım kolaylığını verir inşallah. Bazen çok para olur bazen hiç olmaz. Biz de olduğunda alıcaz:)) Allahım can sağlığı versin yeter ki. Hepsi hallolur.

Öyle tabi dua ediyorum sukrediyorum ki iyiyiz gerisi elbet olacak olmasa da sorun değil de insanin ilk çocuğu olunca ozeniyo herşeye biraz buruk yüreğim nazi şeylere .. Bunaldim belki de bilemiyorum hamilelikte zaten çok duygusallastirdi kaç gündür bunalim takiliyorum :)

Canımm ben bile kasım annesi olarak faydalandım bilgilerinden çoook teşekkürlerrr inşallah bizde eşimle ayrıntılı ultrasondan iyi haberlerle döneriz

Canımm ben bile kasım annesi olarak faydalandım bilgilerinden çoook teşekkürlerrr inşallah bizde eşimle ayrıntılı ultrasondan iyi haberlerle döneriz

İnşallah komşu annecik:) biz de arada Eylül annelerine bakıyoruz, bebişimiz bir ay sonra nasıl olacak diye, maşallah siz de 20ye merdiven dayamışsınız:)

Seni anlıyorum canım. Ilk bebek gerçekten başka oluyor. Biz de imkanlar el verdiğince yapıcaz bazı şeyleri. Yapamadıklarımız olmaz canım şart değil. Herkes kendi bütçesine göre alacak. Yeri gelince anne babalar da yardım edecek. Düğün gibi bir şey bu. Toplu masraf sonuçta kolay değil.

sen nereden aldın kemeraltından mı? aslında gidip oralardan bakmak lazım..bir arkadaş bi marka söylemşti hem uygun hem sağlıklı kumaş diye unuttum bak geçmişe gidip bakmam lazım poff

sen nereden aldın kemeraltından mı? aslında gidip oralardan bakmak lazım..bir arkadaş bi marka söylemşti hem uygun hem sağlıklı kumaş diye unuttum bak geçmişe gidip bakmam lazım poff

Kemeraltı izmirde değil miydi canım. Sen izmirdeydin galiba. Ben istanbuldayım:) ilerya izmirde yaşıyor. Ona sorabilirsin:)

Bu arada optimum izmirde de mi var:)

Son düzenleme:

Ahaha ewtburada da vr optimum sen de izmirdesn sandm :))

Aynen öyle canim olduğu kadar artik :) sadece benim ailemden birşeyler görüyorum . eşimin ailesinin umru bile değil. Düğün yaparken de bir lira bile masraf etmediler .. Bugün bu kadar sıkıntı cekiyorsak hep onlardan sebep. Daha çok yük oluyorlar. İnan ki bunlara o kadar çok üzüldüm o kadar çok agladim ki anlatamam. En çok da eşime kiziyorum aslinda bu durumları yasamamiza bi nebzede o neden oluyor.. Ne bileyim ya canim aman boşver sen beni

Ahaha ewtburada da vr optimum sen de izmirdesn sandm :))

Optimumlar birbirine karıştı:))) yazın durumum iyi olursa izmire gitmeyi düşünüyoruz. Gidersem kemeraltına bakarım :))

Son düzenleme:

Eşinin de ailesi işte. Napsın. Bazı erkekler ailesinden kopmuyor. Oysa evlendiğinde ayrı bi aile oluyorsun. Bunu idrak edemeyen erkekler var. Ama sen bunları düşünme. Yardım etmiyorsa etmesinler. Torunlarını da sevmeye gelmesinler. Ben kızıyorum böyle şeylere. Bi yardımları dokunmaz ama torunum da torunum derler. Uzak durmak lazım böylelerinden.

Esim bunun farkina varamiyo iste biz bir aileyiz. En önce şuan biz gelmeliyiz. Çok anlattim olmadi. Ben uzak duruyorum zaten yapilanlari asla unutmam ama bu sefer esimle kotu oluyoruz. Benim ailem ne yapmami istiyorsun diyor. Bi yandan hak verirken bi yandan kiziyorum.. Sorma kız olacak diye stat bukenler bile oldu.. Bu benim evladim. Sanki erkek olsa ne yapacaklardi .. Aman zor valla bilmeden evleniyorsun isin içine girince neler görüp ogreniyorsun.. Rabbim hayirli insanlarla karsilaatirsin. Es ile bitmiyor yani ailede onemli

Tabiki aile çok önemli canım. Ben seni çok iyi anlıyorum çünkü benim de eşimin akrabaları dualar ettiler kız olsun diye. Erkek olmasını istemediler. Erkek olunca bi hayırlı olsun bile demediler. Malesef böyle cahillerde uğraşıyoruz canım. Sen eşinle kötü olmamak için ne gerekiyorsa onu yap. Sizin araniz kötü olunca onlar mutlu olurlar. Kimseyi sevindirme. Allahım huzurunuzu bozmak isteyenlere izin vermesin. Âmin.

Ayy gerçekten nelerle ugrasiyoruz sanki hayatin kosturmacasi zorluğu yetmezmiş gibi.. İnsanlar ne kotu ne igrencler yaa . . Rabbim kötülere firsat vermesin. Hepimizin yuvalari huzur dolu mutluluk dolu olsun.. Güzel Duan için binlerce kez tesekkur ederim canim benim. Rabbim hepimizi korusun

Âmin. Biz bunları stres yapmayalım ki bebeğimiz üzülmesin. Her şeye rağmen sağlıklı ve hayırlı evlatlarımız olması için dua edelim. Kötü düşünen insanları da bizim iyi niyetimizi de Allahım görüyor. Biz eşimize ve çocuğumuza bakalım canım. Önemli olan sağlık ve huzur. Kimseyi kafaya takmamayı şimdiden öğrenelim çünkü ilerde bebeğimize bakmamıza bile müdahale edebilirler. Biz olabildiğince keyfini çıkarıcaz...

vallahı gunde 2 ogun yıyorum ıstahım yok ama 6 kılo aldım ıste haplardan malesef galıba napıcaksın kıloyu takma sakın ya kılo bebek alması onemlı sen dısarıya kulak asma kontrolde bebısın gıdısı ıyıse devam et

Boşverin canım bunları eşimin ailesidebize yardımcı olmadı ama kimsenin de altında kalmadık buyüzden. Bebeğimde de kimsenin desteğini istemiyoruz. Kim ne yap rsa yapsın illa ki karşılığını alır. Bebek konusunda zaten hiç birsey almasınlar sonra bebeği büyütmeme karışırlar yardım ettikleri içinde laf söyleyemem. Ama şimdi eşimle ben göğsümüzü gere gere biz yaptık düğümü herseyi diyoruz. Benimde birtek annem var. Babam yok. Ama zavallı annem varını yoğunu ortaya koyup bana yardım etti şimdi tek basına borçlarıyla boğuşuyor. Ama artık anneminde boyle yükün altına girmesine izin veremem. Kimse bu yüzden yardım etmesin canım ağız kokusunu çektmem valla kimsenin. Sende önemsemedik birsey ü. Tek bir zıbını olsun kızımın ama huzurumuz yerinde olsu o bana yeter.

Doğru diyorsun canim .. Deniycem keyfini cikaricam inşallah sağol :*

Sen boyle yazinca yasadiklarim tekrar gozumun önüne geldi ayni şeyleri yasamisiz.. Bende artik istemiyorum zaten uzak olsunlar yeter ama bir turlu huzur kaciroyorlar.. Uyuz oluyorum .. Allah firsat vermesin boylelerine.. Biz yaptik demek ne kadar da guzel gercekten sukurler olsun... Bende uzuluyorum birsey yapamiyoruz diye ama dedigin gibi biz yapalim bir tane zibini olsun yeter.. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…