2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Üzme o yüzden o tatlı canını. Erkek isteyenleri de bosver. Emin ol oyle erkek erkek diye tutturanların genelde hayırsız evlatları oluyor. Önemli ilam cinsşyeti değil ki onemli olan hayırlı evlat anneye babaya saygılı evlat olması. Gerisi İnan hiç önemli değil. Ben sizin o gözlerinizde ki aşkı gördüm :)) hersey güzel olacak aileleride hiç ama hiç önemseme. Ne kadar güçlü olursanız okadar cok vay be derler cunku. Be gerçi sizin konuşmanıza balıklama atladım ama kusura bakmayın artık :) dayanmadım ailelerin bu kadar sorumsuz yaklaşmasına olaylara. Bende sizde gördüm kendimi. Ama dediğim gibi yardım İnan istemiyorum. Bebeğim konusunda. Herkesede e söyledim kesinlikle hediye bile istemiyorum dedim onlarda almıyorlar zaten. Bir kaç kere almak istedi kayınpederim yok dedim biz alıyoruz herseyi. Bir kere zevkler bile tutmuyor yani. Uzattım yine tekrardan kusura bakma canım :)

Merhaba sevgili anneler araniza yeni katılıyorum. uzaktan takip ediyordum sizi ama daha fazla dayanamadım :)) 15 ekim muhtemel dogum tarihim. Bir oğluş da benden inş. :) sağlık diliyorum hem size hem bebislerinize

Hele güzelliğine maşallah kuzuya 2 margarini de geçmiş annesi artık daha çok kilo alıcaklar :)sıkıntı çıkmamasına sevindim,allahım esirgesin onları

merhaba arkadaşlar,
çok şükür allaha kızımla evime gelmeyi nasip etti. Beni merak eden arkadaşlara çok teşekkür ederim. bu arada bu anı dün acildeyken rüyamda gördüm. yani size cevap yazıyordum.

kadın hast.hastanesinde gittim apandis şüphesiyle beni başka hastanenin cerrahi bölümüne gönderdiler. gözlem altına alındım.4gün birşey yedirmedim bir yudum su içirmediler. hergün 2kez kan aldılar 2tüp. giderek kanımdaki iltihap (apandis) düştü. bazen aynı kaldı. ancak ultrasonda apandis görülmedi. cts günü sancı sağ tarafıma yerleşti. muayenelerde resmen sancıdan ölüyordum. sağ ve sola yatamıyor.sırt üstü yatmaktan da canım çıkmıştı. son ana kadar ameliyat yapmak istemediler bu yüzden de çok iyi kontrol edildim. ameliyat yapılması gerektiğini yoksa beni ve bebeği kaybedeceğimi söylediler. ameliyat elbette riskliydi ama ameliyat yapılmamam patlama tehlikesine karşı ölüm riski daha yüksekti. sonra ağrılarım azaldı. muayenelerde azaldığını farkettiler.. zaten kan değerlerim iyice düzelmişti. ve ameliyata gerek görmediler bugün öğleden sonra sadece sıvı alabildim sonra akşamda ilk defa yemek yedim.kızım günler sonrası ilk defa hareketlendi..Yalnız o aralarda ultrasyona gittiğimizde kızımı sorduğumda iyi olduğunu söylediler..

bu da herşeyden önemliydi. Ameliyat kaçınılmazsa yani apandis olduğu yüzde yüz kan değerleri ve ultrasyonda belliyse ve iyi ellerdeyseniz korkmamam gerektiği bilgileri geldi.
öyleydi hastane çok iyi bakıldım. devlet hastanesiydi. ama gerçekten iyi bakıldım. kızımın iyi olmasına ve eve kızımla geldiğim için çok mutluyum.

4günde çok şeyler yaşadım.

allah herkesin bebeğini korusun..

Kizlarrr neden kendinizi uzuyosunuz yapmayin takmamaya calisin hicbise icin deymiyo emin olun kendi yagimizda kavrulalim kimsrye kulak asmayalim emin olun yapacak olan yapiyo uzecek olan uzuyo insanlar cok degismis artik eski sicaklik eski merhamet yok evet arkadasimin da dedigi gibi bi zibini olsun ama benim olsun kimseye minnet etmeyelim Allah kimseye muhtac etmesin kapisindan baska kapi aratmasin eslerimizle aramiza kimseyi sokmayalim kendimizj zorlayalim evet kendimize anlatmak baskasina anlatmaktan zor ama bebeklerimiz icin yasayalim bosverin maziyi daha iyi ya kendi gayretimizle cabamizla buyutelim yavrularimizi onenli olan hayirli saglikli evlat olmalari deil mi insanlari takmayin siz sayginizi gostrin ama hakettiginden fazla da deger vermeyin emin olun allah herseyi bilir ya emin olun onunde sonunda devran doner eden bulur uzmeyin tatli caninizi mucizenizin tadini cikarin iyi olun cunku hakediyosunuz :))))))

Coook gecmia olsun Allahima sukur sende bebginde iyisiniz evet devlet hastanesi her ne kadar yogun calisanlari ilgisiz olsada daha donanimli daha profosyonel benimde annemin hayatini ozel hastane riske atip son anda devlete sevk etmisti neyseki o da kurtuldu sukurler olsun adina cok sevindim hep iyi olun Allah hepimizi bebeklerimizi korusun tekrar cok gecmis olsun saglikli gunler diliyorum :)

Oh beeee, canım ya nasıl endişelendim sizin için. Çok şükür iyisiniz şimdi. Senden ses çıkmayınca korktum açıkçası, eşime de anlattım. Ucuz atlatmışsınız neyseki. Dikkat et kendine, limon çekirdeğini sakın yutma. Apandisiti tetiklediği söylenir. Haftasonu evde değildik, dönünce yatmadan sana bakmak, haber almak istedim. İçim rahatladı, uyuyabilirim artık. Sabah okurum diğer yazıları. İyi geceler oralarda kimsecikler varsa. Sabah okuyacaklara da günaydın.

Son düzenleme:

Ee artık gel aramıza yeniden cok uzak kaldık bizlere. Bu arada bu pusrt dediğiniz nedir? Benimkide puset değil mi? Ben oyle biliyorum

Damlacim puset aslinda bildigin cocuk arabasi yalniz bebgin yattigi kisim arabadan ayirabiliyosun ana kucagi gibi dusun araba da evde vs kullanabiliyosun en azindan ben oyle biliyorum ayri da satiliyo ama arabayla bir olanlarda var ben daha arastirma yapmadim esimi bekliyorum beraber bakicaz onemli olan saglam ve temiz malzemeden yapilmis olmasi ki sende bu tur konulara onem veriyosun araba tercihini begendim guzel saglikli gunlerde kullan insallah canim

Hi hi ben varim sana da iyi gecelr canim

Canim ya suraya saglikla geri dondun ya inan kendim bu savasi vermis kazanmis kadar sevindim. Allahim yavrunu sana bagisladi cok sukur.hosgeldin tekrar :16;
Ben dun hastalik dinlemedim merkeze turk festivaline gittim kizlar. Aksamda disarda yedik yani eve yetismemiz 11 buldu neredeyse ve bebegimi hissetmedim suana kadar. Belki yogun gecti diye ama ne bileyim cok korktum uyuyamadim. Simdide inip meyve salatasi yedim ve cok sukur yavrum hareketlendi. Allah kimseyi evladiyla sinamasin insallah.

Günaydın canım ohh şükür ya sonunda geldin sağsalim valla gözlerim hep iyim mesajını aradı cok korktum ben birsey oldu bebeğe diye. Ama hersey yolundaymıs cpk cok sevindim hadi gözünaydın

Günaydın canım ozaman bizimki puset değil. Yani oyle bir ayrım olmuyor olsa da yatamaz ki onda. Biz bu sebepten dolayı ayrı olarak hem araba için ana kucağı hemde ev tipi ana kucagı alacağız. Teşekkür ederim canım âmin âmin :))

Günaydınlar herkese mutlu huzurlu ve sağlıklı bir hafta diliyorum.

Bu arada first sınavın nasıl geçti?

O kadar belli mi ediyorum yani aşik olduğumu ahahaha saka bi yana insan asik olmasa sevmese çekmez zaten. Yooo hic de baliklama atlamadin yani canim dertlesiyoruz destek oluyorsunuz bana çoksagolun. BBugün biraz daha kafam rahat uyandim sayenizde bende istemiyorum kimseden birşey. Sadece kamuran kayinvalidem alacakmis deyince garibime gitti biz hic birşey görmediğimiz için vay be ne kayinvalideler ne kayinpederler var diyorum . Ah ah olsun herşey karsilikli eşim bazen bu durumlar karşisinda eziliyor . inan ki Esim için üzülüyorum gerisi umrum bile değil .. Ama uzulmicem çünkü kizim çok etkilendi sanirim çok az hareket ediyor onun için kendim için Esim ve kendi ailem için uzulmicem. Firsat vermicem firsatcilara

Çok çok çok doğru soyledin canim.. Bu zamana kadar hep boyle yapmaya caliaiyordum bazen insan duygusallaşıyor o zaman da yasadiklari agir geliyor. Bu da öyle bi gündü.. Simdi uyandim ve dediğin gibi yapicam güçlü olucam takmicam :) çünkübiz ggerçekten iyi olmayi hakediyoruz.. Mucize taşıyoruz :) kurban olurum ben bu miniklereeee :)

Günaydın tatlı annişler ve güzel bebişler:) inşallah hepimiz için hayırlı, güzel, fazla yorulmayacağımız, bol gülüp eğleneceğimiz ve bebeğimizi bol hissedeceğimiz bir hafta olur:)

çoook geçmiş olsun cnm sağ salim atlatmana sevindim. Rabbim tekrarlatmasın inşallah.

Canım çok çok geçmiş olsun, neler yaşamışsın bu son günlerde Çok şükür ki iyi doktorlara denk gelmişsin, düşüncesizce hareket etmemişler ve çok şükür ki sen ve bebeğin sağlıklısınız...

İnşallah tekrarlamaz,Allah'ım korusun seni ve bebeğini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…