2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

geçmiş olsun canım baya badire atlatmışsın neyseki geçmiş biliyo musun kasıklarım ağrıdığında ben de hamileyken apandistim şişerse naparım die düşünürüm :9

Canım çok geçmiş olsun neler yaşamışssın ama çok şükür geçmiş artık sen ve bebeğin iyisiniz en önemlisi bu..Umarım bir daha böyle bir olay yaşanmaz ve sende bebeğini kucağına rahatça alırsın..Kendini yorma sakın ve doktor ne dediyse yapmaya çalış.Allah yardım etsin.Amin.

Ben de aldım ben de hatta bu hızla gidersem patates gibi olacağım Gece meyve yemeye başladım, doktor kan hapını da günde iki taneye çıkarınca alıverdim bir ayda 3 kiloyu. Kaldı ki normalde ne yersem yiyim 45 kiloyu geçemeyen biriydim. Hamilelikte de pek kilo almayacağımı sanıyordum. Dün tartıda 51'i gördüm Bence alayım diye uğraşma, sağlıklı beslen yeter canım.

kızlar öncelikle hepinize günaydın.CAnım coookk geçmiş olsun.cok sevindim iyi olmana.Allahım bi daha yaşatmasın inşallah.dediğin gibi allahım hepimizin yeryüzündeki tüm hamilelerin bebeklerini korusun,sağlık versin inşalalh.

merhaba arkadaşlar,
çok şükür allaha kızımla evime gelmeyi nasip etti. Beni merak eden arkadaşlara çok teşekkür ederim. bu arada bu anı dün acildeyken rüyamda gördüm. yani size cevap yazıyordum.
Çoooook geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış, Rabbim hepimizin yavrularını korusun

Bu arada göbüşler paylaşılmış yine maşallah hepinize kalinkam, naboo çok tatlı olmuş göbekleriniz, büyümüş kuzular maşallah
Azure detaylıdan mutlu bir şekilde gelmişsin, okudum bende sevindim, çok güzel bilgiler vermişsin teşekkür ederiz benim oğluşum yaramaz olmıcak anlaşılan:)) şimdilik annesini çok tepiklemiyor:))
kamuran aldığın hastane çıkışı çoook şirin, benimde alasım geldi:)
Damla bebek arabasına da bayıldım benim oğluşuma da olur renk olarak ve de çok sağlam dayanıklı kaliteli görünüyor güle güle kullansın henacık
ve unuttuğum diğer arkadaşlar hepinize mutlu bir hafta diliyorum bebeklerinizi bol bol hissedersiniz inşallah

Çok sağol canım. Ayyyy benim de hayalim kızım olursa doğumgününde ana kız tütü giyinmekti. Çok cici oluyor Hayırlı olsun annesi, mutlu mutlu giyinsin fıstık.

Aldıklarınız hayırlı uğurlu olsun annesi. Joker indirimini çok beğendim ben. Kendimi tutmaya çalışıyorum, çok almamak için. Çünkü arkadaşların bebişler tombiş tombiş doğmuş, ilk aylar için aldıkları pek çok şeyi giydirememişler. 9-12 aylık bir tişört aldım mesela, Allah nasip ederse seneye yaza giyinsin diye. Ama belkide ufak gelecek o zamana. 12 TLye inmişti, aklımda kalmasın dedim. Konuya yabancı olduğum için bebek alışverişi konusunda kararsız kalıyorum, bilemiyorum. Annem bebek odası al diyor, ben park yatak alayım diyorum. Ana kucağı ile pusetin farkını ben de bilmiyorum

Maşallah size annesi, uslu uslu poz vermiş yavrum Güzel haberlerle dönmüşsünüz. Verdiğin bilgiler için de teşekkürler.

Ben sana bedava tulum söyleyeyim, istediğin yünü anneye tarif ediyorsun, anne örüyor Anneciğimin ellerine sağlık, sağolsun bir büyük bavul dolusu kazak patik yelek hırka pantolon bere mont tulum vs örmüş de örmüş. Elleri dert görmesin. Bir de benim bebekliğimden kalma kalın tulumum var, dedem Almanya'dan getirmiş, saklamış annem. Onu giydireceğim soğuklarda dışarı çıkarken kısmet olursa. Gerçi kırmızı ama olsun, erkeklere de yakışıyor kırmızı Bu arada hastane çıkışınız da pek ciciymiş annesi, sağlıkla kullanın.

günaydın kızlar inşallah herkes iyidir biz cuma günü hastanelerdeydik oğluşuma ameliyat dediler hem bademcik hemde geniz eti alınacak ayın 19 yatış ne bileyim içime bi sıkıntı oturdu kıyamıyorum yaptırmasammı

sen nereden aldın kemeraltından mı? aslında gidip oralardan bakmak lazım..bir arkadaş bi marka söylemşti hem uygun hem sağlıklı kumaş diye unuttum bak geçmişe gidip bakmam lazım poff

Yettim gari, kulaklarım çınlatılmış bu sayfada Bir arkadaş yani ben bir daha söyleyeyim canım , bahar ve aziz bebenin ürünleri, not al bence. Hoş ben de hiç inmedim Kemeraltına, Agora'daki Joker'de %50 indirim vardı, oradan aldım hastane çıkışı bir set. beden olarak 56 yazıyor üzerinde, 52 yazanlar falan da gördüm Özdilek'te. Ufak almayayım, bu gidişle babasına çekecek tosunum diye 56 yazanı aldım. Allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin hepimize

Günaydın canım 41 kere maşallah kuzuna bencede yaptır şeker testini bende Karatay'a katılmıyorum. Bu arada bebeğin siyah beyaz görünüyor renkli değil galiba dimi ama yine de baya net görünüyor kaç boyutlu canım

merhaba canlarım hayırlı haftalar olsun inş. hepimiz için. Benim boynum tutuldu haftasonu. Kilo artışım fazlalaştı ve karnım daha hızlı büyüyor hergün gözle görülür şekilde karnımın büyüdüğünü görebiliyorum...

Günaydın güzel anneler herkese iyi güzel bir hafta diliyorum. Bilgisi olan veya gitmiş olan arkadaşlardan yazmalarını rica ediyorum. Ayrıntılı ultrasonu devlet hastanesi yapıyor mu??? Yapıyorsa kaç boyutlu ve renkli mi?? Yanıtlarsanız sevinirim.

Teşekkür ederiz canım :)) evet unisex model alalım dedi babası ikinciye rahat olalım dedik.

Ana kucağı ile pusetin içinden cıkan aynı oluyor sanırım. Bende henüz anlamış değilim :)) ama çok önemli değil sanırım. Çünkü ana kucağı mecbur alcaz 40üından sonra biz gezeriz sürekli kızımla kalın kalın giyinip. Havalar soğuk diye eve hapsolmak istemiyoruz cunku. Bide ev tipi ana kucağı alacağız ee aynı hesaba gelecek. Bende jokerden bitane hastane çıkışı aldım. Ama benimki 3 parça fiyatı cok uygundu. Bak bunu aldık hatta :)

Iyiki soylemişsin şimdi stokta kalmamış. Bi tane daha yeni doğan takımı alcam sonra baska hastane çıkışı almayacağım bende. Bu kıyafet seçimi beni benden alıyor neyi ne kadar alsam kac beden alsam bilmiyorum.

Hiç bilmiyorum canım Kamuran yaptırdı devlette. Ama oda zar zor yaptırdı sanırım

Hiç bilmiyorum canım Kamuran yaptırdı devlette. Ama oda zar zor yaptırdı sanırım

sağol yanıtladığın için canım yaa biraz paraya sıkışığız bu ara eğer aynı işi yapıyorsa devlet hastanesi orda yapıyım istiyorum ama bakalım araştırcam artık

geçmiş olsun canım

sağol yanıtladığın için canım yaa biraz paraya sıkışığız bu ara eğer aynı işi yapıyorsa devlet hastanesi orda yapıyım istiyorum ama bakalım araştırcam artık

nerde yaşadığına bağlı canım ben eskişehirdeyim bizim burda devlette yok 3 sene önce özele gönderiyolardı sevklı şimdi tıp fakültesine gönderiyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…