merhaba arkadaşlar,
çok şükür allaha kızımla evime gelmeyi nasip etti. Beni merak eden arkadaşlara çok teşekkür ederim. bu arada bu anı dün acildeyken rüyamda gördüm. yani size cevap yazıyordum.
kadın hast.hastanesinde gittim apandis şüphesiyle beni başka hastanenin cerrahi bölümüne gönderdiler. gözlem altına alındım.4gün birşey yedirmedim bir yudum su içirmediler. hergün 2kez kan aldılar 2tüp. giderek kanımdaki iltihap (apandis) düştü. bazen aynı kaldı. ancak ultrasonda apandis görülmedi. cts günü sancı sağ tarafıma yerleşti. muayenelerde resmen sancıdan ölüyordum. sağ ve sola yatamıyor.sırt üstü yatmaktan da canım çıkmıştı. son ana kadar ameliyat yapmak istemediler bu yüzden de çok iyi kontrol edildim. ameliyat yapılması gerektiğini yoksa beni ve bebeği kaybedeceğimi söylediler. ameliyat elbette riskliydi ama ameliyat yapılmamam patlama tehlikesine karşı ölüm riski daha yüksekti. sonra ağrılarım azaldı. muayenelerde azaldığını farkettiler.. zaten kan değerlerim iyice düzelmişti. ve ameliyata gerek görmediler bugün öğleden sonra sadece sıvı alabildim sonra akşamda ilk defa yemek yedim.kızım günler sonrası ilk defa hareketlendi..Yalnız o aralarda ultrasyona gittiğimizde kızımı sorduğumda iyi olduğunu söylediler..
bu da herşeyden önemliydi. Ameliyat kaçınılmazsa yani apandis olduğu yüzde yüz kan değerleri ve ultrasyonda belliyse ve iyi ellerdeyseniz korkmamam gerektiği bilgileri geldi.
öyleydi hastane çok iyi bakıldım. devlet hastanesiydi. ama gerçekten iyi bakıldım. kızımın iyi olmasına ve eve kızımla geldiğim için çok mutluyum.
4günde çok şeyler yaşadım.
allah herkesin bebeğini korusun..
merhaba arkadaşlar,
çok şükür allaha kızımla evime gelmeyi nasip etti. Beni merak eden arkadaşlara çok teşekkür ederim. bu arada bu anı dün acildeyken rüyamda gördüm. yani size cevap yazıyordum.
kadın hast.hastanesinde gittim apandis şüphesiyle beni başka hastanenin cerrahi bölümüne gönderdiler. gözlem altına alındım.4gün birşey yedirmedim bir yudum su içirmediler. hergün 2kez kan aldılar 2tüp. giderek kanımdaki iltihap (apandis) düştü. bazen aynı kaldı. ancak ultrasonda apandis görülmedi. cts günü sancı sağ tarafıma yerleşti. muayenelerde resmen sancıdan ölüyordum. sağ ve sola yatamıyor.sırt üstü yatmaktan da canım çıkmıştı. son ana kadar ameliyat yapmak istemediler bu yüzden de çok iyi kontrol edildim. ameliyat yapılması gerektiğini yoksa beni ve bebeği kaybedeceğimi söylediler. ameliyat elbette riskliydi ama ameliyat yapılmamam patlama tehlikesine karşı ölüm riski daha yüksekti. sonra ağrılarım azaldı. muayenelerde azaldığını farkettiler.. zaten kan değerlerim iyice düzelmişti. ve ameliyata gerek görmediler bugün öğleden sonra sadece sıvı alabildim sonra akşamda ilk defa yemek yedim.kızım günler sonrası ilk defa hareketlendi..Yalnız o aralarda ultrasyona gittiğimizde kızımı sorduğumda iyi olduğunu söylediler..
bu da herşeyden önemliydi. Ameliyat kaçınılmazsa yani apandis olduğu yüzde yüz kan değerleri ve ultrasyonda belliyse ve iyi ellerdeyseniz korkmamam gerektiği bilgileri geldi.
öyleydi hastane çok iyi bakıldım. devlet hastanesiydi. ama gerçekten iyi bakıldım. kızımın iyi olmasına ve eve kızımla geldiğim için çok mutluyum.
canım nasıl aldın 6 kiloyu? bana yazabilir misin beslenme düzenini? Herkes karnın çok minik, kilo alman lazım falan diyor. çok moralim bozuluyor. ben normalde hep çok zayıftım ama şimdi almak istiyorum, iştahım da çok açılmadı nedense, eskisi gibi yiyorum.
pıt pıtlar dün vardı ama bugün bir şey hissetmedim daha
kızlar öncelikle hepinize günaydın.CAnım coookk geçmiş olsun.cok sevindim iyi olmana.Allahım bi daha yaşatmasın inşallah.dediğin gibi allahım hepimizin yeryüzündeki tüm hamilelerin bebeklerini korusun,sağlık versin inşalalh.merhaba arkadaşlar,
Çoooook geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış, Rabbim hepimizin yavrularını korusunmerhaba arkadaşlar,
Canim cok sevindim masallah ogluna her sey yolundaymis. Her kontrol, ultrason cok duygulu geciyor ama.ayrntili bi baska gercekten :) anne olmanin cok farkli oldugunu simdiden hissediyorum ben de bi de kucagimiza alinca neler yasiycaz bakalim
Hayirli ugurlu olsun bi dolu sey almissin :) ben de simdiden tütü aldim kizima :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet aldık canım cok şükür :)) bügünde jokerden alışveriş yapcaz cok heyecanlıyız cok güzel hazırlıklarmıs bunlar. Dün ilerya söyledi sanırım jokerden indirim varmış %50. Ürünlerde cok güzel haberin olsun canım
Herkese günaydın, tünaydın...
Dün akaşam ayrıntılı ultrasanomuza girdik, ve çok şükür herşey yolunda dedi doktorumuz.
Burda tecrübelerini paylaşanlar sayesinde çok rahat bir muayene geçirdik 10-15 dk da her tarafına bakıldı, parmakları bile sayıldı kuzumun.Tabi yine de "Anne karnındaki bebeğin durumunu ancak Allah bilir" diye ayet olduğu için ben yine dua ediyorum, iyi görünene de riskli görünene de Allah sağlık versin inşallah.
Evden çıkarken sakindi miniğim, ben de yanıma bir kurabiye aldım hastanede sıra beklerken yedim ve 10 dk içinde hareketlendi kuzum. Sonra sıramız gelince de rahat rahat ölçümlerini yaptı doktor amcası. Tecrübelerini paylaşan tatlı teyzoşlara teşekkür ederiz
Bu arada kızlar evvelki gün inanılmaz hareketliydi kızımi öğlen 2ye kadar çalışmama da rağmen gece geç saatlere kadar döndü durdu, ne oluyoruz artık niçin uyumuyor dedim. Dün doktora bebek hareketlerini nasıl yorumlamamız lazım diye sordum ki ben bu onların rahat veya rahatsız olduğunu mu gösterir demeyi kast ettim ama doktorum güldü ve hareketli bebek dışarda da hareketli oluyor dedi, bu cadıyla işim varmış benim yani:)
Sizi iyi gördüğüm için 4 hafta sonra görüşelim dedi,(şimdiye kadarki een uzun aramız) ve bi sonraki randevuya şeker yüklemesi de ekledi. Ben tabi bunu yapmamız şart mı dedim, o da Karatay yüzünden mi dedi,ben de evet ama gerçekten çok korkutuyor, hem yükleme yapmadan şekere dikkat etsek olmaz mı dedim. Doktorum da biz zaten jinekologlar olarak Sağlık Bakanlığına bir yazı hazırlıyoruz Karatayın uyarılmasıyla ilgil dedi, yarın şekerden kaybedilen bebeklerin hesabını o mu verecek, hem gebelik şekeri dikkat etmeyle olmaz sürekli açlık tokluk kan şekeri takibi ve tam diyet uygulaması gerekir dedi, sağlıklı bir gebeye bunu neden yapalım, parmaklarınızı bile sürekli delmek zorunda kalacaksınız dedi, biz de hak verdik sonunda.
Ay yine çok uzun yazdım ama ben çok faydalanıyorum yazdıklarınızdan, size de fikir olur umarım, son olarak bu da miniğim görüntüsü 560 gr 28 cm:)
Eki Görüntüle 1139827
Yok canım ben kundaklamam. Doktorlar hiç normal görmüyor. Bırak elleri ayakları oynasın kuzuların:))) ben aşıya götürürken giydirmek için kalın bi tulum istiyorum. Ama bakıyorum bana ince geliyor bu tulumlar. Sen alırsan şöyle kalın sıcak tutan bir tulum bana yerini söyle canım..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sen nereden aldın kemeraltından mı? aslında gidip oralardan bakmak lazım..bir arkadaş bi marka söylemşti hem uygun hem sağlıklı kumaş diye unuttum bak geçmişe gidip bakmam lazım poff
Herkese günaydın, tünaydın...
Dün akaşam ayrıntılı ultrasanomuza girdik, ve çok şükür herşey yolunda dedi doktorumuz.
Burda tecrübelerini paylaşanlar sayesinde çok rahat bir muayene geçirdik 10-15 dk da her tarafına bakıldı, parmakları bile sayıldı kuzumun.Tabi yine de "Anne karnındaki bebeğin durumunu ancak Allah bilir" diye ayet olduğu için ben yine dua ediyorum, iyi görünene de riskli görünene de Allah sağlık versin inşallah.
Evden çıkarken sakindi miniğim, ben de yanıma bir kurabiye aldım hastanede sıra beklerken yedim ve 10 dk içinde hareketlendi kuzum. Sonra sıramız gelince de rahat rahat ölçümlerini yaptı doktor amcası. Tecrübelerini paylaşan tatlı teyzoşlara teşekkür ederiz
Bu arada kızlar evvelki gün inanılmaz hareketliydi kızımi öğlen 2ye kadar çalışmama da rağmen gece geç saatlere kadar döndü durdu, ne oluyoruz artık niçin uyumuyor dedim. Dün doktora bebek hareketlerini nasıl yorumlamamız lazım diye sordum ki ben bu onların rahat veya rahatsız olduğunu mu gösterir demeyi kast ettim ama doktorum güldü ve hareketli bebek dışarda da hareketli oluyor dedi, bu cadıyla işim varmış benim yani:)
Sizi iyi gördüğüm için 4 hafta sonra görüşelim dedi,(şimdiye kadarki een uzun aramız) ve bi sonraki randevuya şeker yüklemesi de ekledi. Ben tabi bunu yapmamız şart mı dedim, o da Karatay yüzünden mi dedi,ben de evet ama gerçekten çok korkutuyor, hem yükleme yapmadan şekere dikkat etsek olmaz mı dedim. Doktorum da biz zaten jinekologlar olarak Sağlık Bakanlığına bir yazı hazırlıyoruz Karatayın uyarılmasıyla ilgil dedi, yarın şekerden kaybedilen bebeklerin hesabını o mu verecek, hem gebelik şekeri dikkat etmeyle olmaz sürekli açlık tokluk kan şekeri takibi ve tam diyet uygulaması gerekir dedi, sağlıklı bir gebeye bunu neden yapalım, parmaklarınızı bile sürekli delmek zorunda kalacaksınız dedi, biz de hak verdik sonunda.
Ay yine çok uzun yazdım ama ben çok faydalanıyorum yazdıklarınızdan, size de fikir olur umarım, son olarak bu da miniğim görüntüsü 560 gr 28 cm:)
Eki Görüntüle 1139827
Çoooook geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış, Rabbim hepimizin yavrularını korusun
Bu arada göbüşler paylaşılmış yine maşallah hepinizekalinkam, naboo çok tatlı olmuş göbekleriniz, büyümüş kuzular maşallah
Azure detaylıdan mutlu bir şekilde gelmişsin, okudum bende sevindim, çok güzel bilgiler vermişsin teşekkür ederizbenim oğluşum yaramaz olmıcak anlaşılan:)) şimdilik annesini çok tepiklemiyor:))
kamuran aldığın hastane çıkışı çoook şirin, benimde alasım geldi:)
Damla bebek arabasına da bayıldımbenim oğluşuma da olur renk olarak ve de çok sağlam dayanıklı kaliteli görünüyor güle güle kullansın henacık
ve unuttuğum diğer arkadaşlar hepinize mutlu bir hafta diliyorum bebeklerinizi bol bol hissedersiniz inşallah
Aldıklarınız hayırlı uğurlu olsun annesi. Joker indirimini çok beğendim ben. Kendimi tutmaya çalışıyorum, çok almamak için. Çünkü arkadaşların bebişler tombiş tombiş doğmuş, ilk aylar için aldıkları pek çok şeyi giydirememişler. 9-12 aylık bir tişört aldım mesela, Allah nasip ederse seneye yaza giyinsin diye. Ama belkide ufak gelecek o zamana. 12 TLye inmişti, aklımda kalmasın dedim. Konuya yabancı olduğum için bebek alışverişi konusunda kararsız kalıyorum, bilemiyorum. Annem bebek odası al diyor, ben park yatak alayım diyorum. Ana kucağı ile pusetin farkını ben de bilmiyorum
Günaydın güzel anneler herkese iyi güzel bir hafta diliyorum. Bilgisi olan veya gitmiş olan arkadaşlardan yazmalarını rica ediyorum. Ayrıntılı ultrasonu devlet hastanesi yapıyor mu??? Yapıyorsa kaç boyutlu ve renkli mi?? Yanıtlarsanız sevinirim.
Hiç bilmiyorum canım Kamuran yaptırdı devlette. Ama oda zar zor yaptırdı sanırım
merhaba arkadaşlar,
sağol yanıtladığın için canım yaa biraz paraya sıkışığız bu ara eğer aynı işi yapıyorsa devlet hastanesi orda yapıyım istiyorum ama bakalım araştırcam artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?