- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
Ctesi detayli ultrasona girdim. Hersey yolunda cok sukur. Bugun doktoruma gosterecektim. Tam 1saat hastanede beklettiler. Sezeryandaymis. Hosteslere Sinirlendim.Gec bilgi veriyorlar. Sezeryan dogumu sordum 1500 dediler. Benim normal olma ihtimalim olurmu bilmem ama normal 1000tl ymis. Odalar biraz ufak ama onemli degil.ins. hersey yolunda gider.saglikla kucagima alirim kizimi.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
GÜNAYDIN ANNİŞLER VE TATLI MI TATLI BAL BEBİŞLER NASILSINIZ BAKALIM UMARIM İYİSİNİZDİR BİZ ÇOK İYİYİZ ÇOK ŞÜKÜR :)
HAFTASONU ATAMADIM RESİMLERİMİZİ TLF ÇEKTİĞİM İÇİN BİRAZ KÖTÜ AMA MİNNOŞUM BELLİ YİNEDE TEYZELERİİ İŞTEEE OĞLUŞUMMMMM :)
Eki Görüntüle 1140775 Eki Görüntüle 1140776
Canim cok tskederim ilgine...3 dersin 2 si iyiydi 1 i kotuydu bakalim artik sonuc nasil gelecek:)
Benim ayagim bir numara buyudu. Şişse yine iyi
evet canım maalesef siyah beyaza izin çıktıSiyah beyaza mı izin cıktı bir tek? Olsun ya buna da şükür sonunda gördük senin karnını daha doğrusu oğlunuda :)) maşallah senin karnında baya baya büyümüş
o doktorun bekleme olayına sinir oluyorum zaten bende. Medipolde hiç boyle birsey yaşamamıştım ama burada boyle olunca sinir oluyorum hali ile. Doktorumuz cok iyi olmasa iki dakika durmam burada. Odaları hiç gezme fırsatım olmadı. Küçüklüğü dışında beğenmediğin başka bir durum oldu mu? Bu arada ayrıntının cok iyi geçmiş cok sevindim iyi geçmesine maşallah.
Aman da aman maşallah subanallah :)) rabbim nazarlardan saklasın inşallah oğluşunu :) kime benzemiş ki annesi :)
siyah beyaza mı izin cıktı bir tek? Olsun ya buna da şükür sonunda gördük senin karnını daha doğrusu oğlunuda :)) maşallah senin karnında baya baya büyümüş
ne zaman açıklanacak sonucların canım? Hayırlı haberlerle gelmeni ümid ediyorum. Olsun ne olursa olsun sen çalıştın hemde bu halinde çalıştın. Inşallah hepsinden geçersin
Günaydın güzel anneler herkese iyi güzel bir hafta diliyorum. Bilgisi olan veya gitmiş olan arkadaşlardan yazmalarını rica ediyorum. Ayrıntılı ultrasonu devlet hastanesi yapıyor mu??? Yapıyorsa kaç boyutlu ve renkli mi?? Yanıtlarsanız sevinirim.
Merhaba, sonuç bekleme yok ki ayrıntılı da canım. Doktor bebeğinin tek tek organlarına , damarlarına, eline, koluna, suyuna, ağırlığına vs. bakıp söylüyor ayrıntılı bu oluyor zatenArkadaşlar merhaba,
Bende ekim annesiyim kısmetse doğum Ekimin 30u olacak. 29 Ekim olursa çok mutlu olucam tabii
18+4 günlük hamileyim, 3 hafta sonraya Recep Has'tan ayrıntılı ultrason için randevu aldım. Recep Has'a daha önce giden var mı ayrıntılı ultrason için?
Ayrıca ayrıntılı ultrasona girmiş deneyimli anneler, sonuçlar ne zamana belli oluyor?
Merhaba, sonuç bekleme yok ki ayrıntılı da canım. Doktor bebeğinin tek tek organlarına , damarlarına, eline, koluna, suyuna, ağırlığına vs. bakıp söylüyor ayrıntılı bu oluyor zaten
O doktorun bekleme olayına sinir oluyorum zaten bende. Medipolde hiç boyle birsey yaşamamıştım ama burada boyle olunca sinir oluyorum hali ile. Doktorumuz cok iyi olmasa iki dakika durmam burada. Odaları hiç gezme fırsatım olmadı. Küçüklüğü dışında beğenmediğin başka bir durum oldu mu? Bu arada ayrıntının cok iyi geçmiş cok sevindim iyi geçmesine maşallah.
Aman da aman maşallah subanallah :)) Rabbim nazarlardan saklasın inşallah oğluşunu :) kime benzemiş ki annesi :)
Siyah beyaza mı izin cıktı bir tek? Olsun ya buna da şükür sonunda gördük senin karnını daha doğrusu oğlunuda :)) maşallah senin karnında baya baya büyümüş
Ne zaman açıklanacak sonucların canım? Hayırlı haberlerle gelmeni ümid ediyorum. Olsun ne olursa olsun sen çalıştın hemde bu halinde çalıştın. İnşallah hepsinden geçersin
ideal bir hafta evetSüper, teşekkür ederim. Peki siz kaçınıcı haftada gitmiştiniz 21. hafta ideal bir zaman değil mi?
Kizlar ya bisey danisicam size...gecen gun alelacele tirnaklarimi keserken nasil becerdiysem etimi de kestim kanadi biraz ama cok onemsememistim gecen gun elimi bi yere carpinca acidi bi baktim apse yapmis acaba bisey kullanmam gerekir mi yoksa boyle kendi kendine gecer mi
Canım aslında kendi kendine geçer ama istersen doktoruna bir sor, biz kan sulandırıcı iğne de kullandığımız için farklı bir durum söz konusu olabilir...
Bir de şimdi kafamıza göre ilaç kullanmayalım,senin yerinde olsam kesin sorardım, zaten senin dr süper,hemen yanıtlar :)
Yaa evet adamcagizin benden cektigi:) cuma gunu randevum var da o yuzden aramak istemedim ne biliyim kedi g....gormus yara zannetmis hesabi olmasin diye:)
Olurmu canım ne alakası var, gidip de iğne yeri morluklarımızı göstermiyoruz sonuçta sorun olur mu diye ama bu extra bir durum...
Ben en son doktora "hapşururken karnıma ağrı girdi birşey olur mu" dedim :)düşün yani, bunun yanında senin ki gayet ciddi bir soru :)
:)) ayy guldurdun beni yaa tmam dur aricam doktoru
:)) Allah'tan doktor bana "hapşurma bi daha" demedi :)Sanki yapabileceğim birşey varmış gibi :)
Hahahah:)) sen forumdan uzaklasma yaa nese kaynagimiz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?