2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Anım jokerden bunu ne kadara aldın çok beğendimmm

Canım bitmiş bu model stoklarda kalmamış. 24 e almıştım sanırım. Başka ikili tulumlar var onlara bakabilirsin canım teşekkür ederim bu arada :)

aynen canım aynı durumdayım bende 60 kilo olmuşum 55 ile başlamıştım...
Ben akşam yemeğini çok geç yiyorum saat 9 gibi o yüzden oluor gibi

Evet baya gec yiyomussun..ben erken yiyorum da noluyo yine midem kaziniyo:18: cok onemsemem ama cocuk ac kalir dusuncesi hakim bende..

canım yaa çok tatlı maşallah herşeyin iyi olmasına çok sevindim cep telefonuyla çekmene rağmen gayet net çıkmış fotoğraf bende bu hafta gidicem inşallah nerde yaptırdın sen fiyatı nedir

Maşallah 41 kere ne kadar belli annesi eli yüzü minik kuşlar ne ara bu kadar büyüdüler

canım yaa çok tatlı maşallah Herşeyin iyi olmasına çok sevindim cep telefonuyla çekmene rağmen gayet net çıkmış fotoğraf bende bu hafta gidicem inşallah nerde yaptırdın sen fiyatı nedir

teşekkür ederiz canım hepsi çok tatlı bal bal hepsi. Ben doktorumun muaynehanesinde yaptırdım canım sadece muayene parası 120.00tl ödedim çokta memnun kaldım 40dk baktık oğluma herşeyi anlatarak baktı.

maşallah 41 kere Ne kadar belli annesi eli yüzü minik kuşlar ne ara bu kadar büyüdüler

aynen canım bende çok şaşırdım 1ay oldu gitmeyeli doktora boyu 18 19cm çıkar 300 350 gr kilosu çıkar dedim eşime doktora bi gittik abooooo 25cm boy 495gr kilo dedi şaşırdım ben kocaman olmuş ilerde nasıl sığcak karnıma dedim güldüler bana :) doktorum da bebeğin hızlı büyüyo annesi dedi :)

kilosuda baya olmuş maşallah benim oğluşum daha mı büyüktür ki:)) aralarında bir kaç gün var sanırım bu arada göbeğimi gördün mü resim paylaşmıştım, seninki nasıl benimkine göre? benim kalçamda büyüyor(

çok sevindim canım maşaallahh diyelim o zaman sonuna kadar herşey yolunda gider ve bebeğin gelişimini tam tamamlar

kocaman olmuş maşallah yaaa

:))sokakta yürürken bile artık bakanlar oluyor göbeğime:)) seninkini de bekliyoruz

çok sevindim canım maşaallahh diyelim o zaman sonuna kadar herşey yolunda gider ve bebeğin gelişimini tam tamamlar

teşekkür ederim hepinize. Aynen canım banada bakıyolar ve ben henuz yolda öyle yürümeye alışamadım utanılcak bişiy yok ama utanıorum nedense :)))) buarada bişiy okudum ben nette hamileliğinde karnının büyüklüğünü saklamak çok iyi yazıodu doğumun güzel rahat geçiyomuş böyle bişiy duydunuzmu garip biraz ama merak ettim bileniniz varmı

Ben; hamileliğini ne kadar geç söylersen ve karnını çok ön plana çıkarmazsan çocuk edepli olur diye biliyorum

arkadaşlar son zamanlarda yataktan kalktığımda bacaklarımın ve ayaklarımın şiş olduğunu hissediyorum yorgun hissediyorum sanki baya yürümüşüm gibi sizde var mı böyle bişey sizce neden oluyo ve napabilirim

Ben; hamileliğini ne kadar geç söylersen ve karnını çok ön plana çıkarmazsan çocuk edepli olur diye biliyorum
hmm sende farklı bişiy duymuşsun :)

ben ayağımın üstüne basamıyorum altı çok acıyo ve ayak bileklerim şişiyo ama tuzlu bişiy yememeye dikkat ettiğimde şişmio ve soğuk suyla yıkamamı söyledi doktorum

saol canım pek tuzlu da yemem ama soğuk suyu deniym

Benim ayagim bir numara buyudu. Şişse yine iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…