- 19 Mart 2013
- 1.257
- 193
- 123
geçmiş olsun canım. Bademcik çocukların gelişimini etkiliyor diye biliyorum ama bir televizyon programında çocuk doktorunun birisi aldırmamak gerektiğini bademciği aldırmanın, enfeksiyonların yolunu açmak anlamına geldiğini söylemişti, kendi kızıma yaptırmadım demişti. Geniz eti önemli ama çocuk rahat nefes alamıyordur, rahatlar alınırsagünaydın kızlar inşallah herkes iyidir biz cuma günü hastanelerdeydik oğluşuma ameliyat dediler hem bademcik hemde geniz eti alınacak ayın 19 yatış ne bileyim içime bi sıkıntı oturdu kıyamıyorum yaptırmasammı
Benimde her geçen gün büyüyor ve 2 haftada 1 kilo almışım:)) geçmiş olsun boynun için demerhaba canlarım hayırlı haftalar olsun inş. hepimiz için. Benim boynum tutuldu haftasonu. Kilo artışım fazlalaştı ve karnım daha hızlı büyüyor hergün gözle görülür şekilde karnımın büyüdüğünü görebiliyorum...
Teşekkür ederiz canım :)) evet unisex model alalım dedi babası ikinciye rahat olalım dedik.
Ana kucağı ile pusetin içinden cıkan aynı oluyor sanırım. Bende henüz anlamış değilim :)) ama çok önemli değil sanırım. Çünkü ana kucağı mecbur alcaz 40üından sonra biz gezeriz sürekli kızımla kalın kalın giyinip. Havalar soğuk diye eve hapsolmak istemiyoruz cunku. Bide ev tipi ana kucağı alacağız ee aynı hesaba gelecek. Bende jokerden bitane hastane çıkışı aldım. Ama benimki 3 parça fiyatı cok uygundu. Bak bunu aldık hatta :)
Eki Görüntüle 1140732
Iyiki soylemişsin şimdi stokta kalmamış. Bi tane daha yeni doğan takımı alcam sonra baska hastane çıkışı almayacağım bende. Bu kıyafet seçimi beni benden alıyor neyi ne kadar alsam kac beden alsam bilmiyorum.
nerde yaşadığına bağlı canım ben eskişehirdeyim bizim burda devlette yok 3 sene önce özele gönderiyolardı sevklı şimdi tıp fakültesine gönderiyolar
sağol yanıtladığın için canım yaa biraz paraya sıkışığız bu ara eğer aynı işi yapıyorsa devlet hastanesi orda yapıyım istiyorum ama bakalım araştırcam artık
Biliyorum bu kuzulu takımııı, güle güle kullansın Henacığım. Ben sokakta kullandığımı evde kullanmam ki. Mecbur sokak için ayrı ev için ayrı alacağım bu kucaklamalı şeyleriBir de böyle önde kucağında taşımak için birşeyler var, bana kullanışlı gibi geldi. Adını bilmiyorum onun. Ana kucakları çok ağır, bebişle beraber zor taşırım ben. Ana kucağı baba kucağı olacak bizim evde anlaşılan Babamız işteyken kullanmak için de mecburen pratik, hafif birşey almamız lazım. Otobüslere bebek arabasıyla binen bayanlara imreniyorum, çok cesurlar. Ben stres oluyorum onları görünce, helal olsun.
Ben renksizi 10 tl ye yaptirdim.ozel hastanede.
geçmiş olsun canım. Bademcik çocukların gelişimini etkiliyor diye biliyorum ama bir televizyon programında çocuk doktorunun birisi aldırmamak gerektiğini bademciği aldırmanın, enfeksiyonların yolunu açmak anlamına geldiğini söylemişti, kendi kızıma yaptırmadım demişti. Geniz eti önemli ama çocuk rahat nefes alamıyordur, rahatlar alınırsa
Benimde her geçen gün büyüyor ve 2 haftada 1 kilo almışım:)) geçmiş olsun boynun için de
10 tl çok iyi canım kaç boyutluydu yani standart ultrason muydu hangi hastanede
merhaba arkadaşlar,
çok şükür allaha kızımla evime gelmeyi nasip etti. Beni merak eden arkadaşlara çok teşekkür ederim. bu arada bu anı dün acildeyken rüyamda gördüm. yani size cevap yazıyordum.
kadın hast.hastanesinde gittim apandis şüphesiyle beni başka hastanenin cerrahi bölümüne gönderdiler. gözlem altına alındım.4gün birşey yedirmedim bir yudum su içirmediler. hergün 2kez kan aldılar 2tüp. giderek kanımdaki iltihap (apandis) düştü. bazen aynı kaldı. ancak ultrasonda apandis görülmedi. cts günü sancı sağ tarafıma yerleşti. muayenelerde resmen sancıdan ölüyordum. sağ ve sola yatamıyor.sırt üstü yatmaktan da canım çıkmıştı. son ana kadar ameliyat yapmak istemediler bu yüzden de çok iyi kontrol edildim. ameliyat yapılması gerektiğini yoksa beni ve bebeği kaybedeceğimi söylediler. ameliyat elbette riskliydi ama ameliyat yapılmamam patlama tehlikesine karşı ölüm riski daha yüksekti. sonra ağrılarım azaldı. muayenelerde azaldığını farkettiler.. zaten kan değerlerim iyice düzelmişti. ve ameliyata gerek görmediler bugün öğleden sonra sadece sıvı alabildim sonra akşamda ilk defa yemek yedim.kızım günler sonrası ilk defa hareketlendi..Yalnız o aralarda ultrasyona gittiğimizde kızımı sorduğumda iyi olduğunu söylediler..
bu da herşeyden önemliydi. Ameliyat kaçınılmazsa yani apandis olduğu yüzde yüz kan değerleri ve ultrasyonda belliyse ve iyi ellerdeyseniz korkmamam gerektiği bilgileri geldi.
öyleydi hastane çok iyi bakıldım. devlet hastanesiydi. ama gerçekten iyi bakıldım. kızımın iyi olmasına ve eve kızımla geldiğim için çok mutluyum.
4günde çok şeyler yaşadım.
allah herkesin bebeğini korusun..
:)) zor doyuyorum valla canım...
İnşallah komşu annecik:) biz de arada Eylül annelerine bakıyoruz, bebişimiz bir ay sonra nasıl olacak diye, maşallah siz de 20ye merdiven dayamışsınız:)
Oh ne güzelCtesi detayli ultrasona girdim. Hersey yolunda cok sukur. Bugun doktoruma gosterecektim. Tam 1saat hastanede beklettiler. Sezeryandaymis. Hosteslere Sinirlendim.Gec bilgi veriyorlar. Sezeryan dogumu sordum 1500 dediler. Benim normal olma ihtimalim olurmu bilmem ama normal 1000tl ymis. Odalar biraz ufak ama onemli degil.ins. hersey yolunda gider.saglikla kucagima alirim kizimi.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben de doydugumu gec hissediyorum...53 ile basladim 58 oldum ..bebegi saymasam 4 kilo almisim bi de calisiyorum.her gun 3_4 kat merdiven cikuyorum.sonumu hic hayirli gormuyorum.
GÜNAYDIN ANNİŞLER VE TATLI MI TATLI BAL BEBİŞLER NASILSINIZ BAKALIM UMARIM İYİSİNİZDİR BİZ ÇOK İYİYİZ ÇOK ŞÜKÜR :)
HAFTASONU ATAMADIM RESİMLERİMİZİ TLF ÇEKTİĞİM İÇİN BİRAZ KÖTÜ AMA MİNNOŞUM BELLİ YİNEDE TEYZELERİİ İŞTEEE OĞLUŞUMMMMM :)
Eki Görüntüle 1140775 Eki Görüntüle 1140776
Teşekkür ederiz canım :)) evet unisex model alalım dedi babası ikinciye rahat olalım dedik.
Ana kucağı ile pusetin içinden cıkan aynı oluyor sanırım. Bende henüz anlamış değilim :)) ama çok önemli değil sanırım. Çünkü ana kucağı mecbur alcaz 40üından sonra biz gezeriz sürekli kızımla kalın kalın giyinip. Havalar soğuk diye eve hapsolmak istemiyoruz cunku. Bide ev tipi ana kucağı alacağız ee aynı hesaba gelecek. Bende jokerden bitane hastane çıkışı aldım. Ama benimki 3 parça fiyatı cok uygundu. Bak bunu aldık hatta :)
Eki Görüntüle 1140732
Iyiki soylemişsin şimdi stokta kalmamış. Bi tane daha yeni doğan takımı alcam sonra baska hastane çıkışı almayacağım bende. Bu kıyafet seçimi beni benden alıyor neyi ne kadar alsam kac beden alsam bilmiyorum.
GÜNAYDIN ANNİŞLER VE TATLI MI TATLI BAL BEBİŞLER NASILSINIZ BAKALIM UMARIM İYİSİNİZDİR BİZ ÇOK İYİYİZ ÇOK ŞÜKÜR :)
HAFTASONU ATAMADIM RESİMLERİMİZİ TLF ÇEKTİĞİM İÇİN BİRAZ KÖTÜ AMA MİNNOŞUM BELLİ YİNEDE TEYZELERİİ İŞTEEE OĞLUŞUMMMMM :)
Eki Görüntüle 1140775 Eki Görüntüle 1140776
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?