2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
geçmiş olsun canım. Bademcik çocukların gelişimini etkiliyor diye biliyorum ama bir televizyon programında çocuk doktorunun birisi aldırmamak gerektiğini bademciği aldırmanın, enfeksiyonların yolunu açmak anlamına geldiğini söylemişti, kendi kızıma yaptırmadım demişti. Geniz eti önemli ama çocuk rahat nefes alamıyordur, rahatlar alınırsa
Benimde her geçen gün büyüyor ve 2 haftada 1 kilo almışım:)) geçmiş olsun boynun için de

Biliyorum bu kuzulu takımııı, güle güle kullansın Henacığım. Ben sokakta kullandığımı evde kullanmam ki. Mecbur sokak için ayrı ev için ayrı alacağım bu kucaklamalı şeyleri Bir de böyle önde kucağında taşımak için birşeyler var, bana kullanışlı gibi geldi. Adını bilmiyorum onun. Ana kucakları çok ağır, bebişle beraber zor taşırım ben. Ana kucağı baba kucağı olacak bizim evde anlaşılan Babamız işteyken kullanmak için de mecburen pratik, hafif birşey almamız lazım. Otobüslere bebek arabasıyla binen bayanlara imreniyorum, çok cesurlar. Ben stres oluyorum onları görünce, helal olsun.

nerde yaşadığına bağlı canım ben eskişehirdeyim bizim burda devlette yok 3 sene önce özele gönderiyolardı sevklı şimdi tıp fakültesine gönderiyolar

anladım canım İstanbul'dayım ben burda kesin olması lazım ama oof bilemedim neyse birkaç hastaneyi arayıp sorayım bari.. Randevu alma sisteminden baktığımda ne radyoloji yazıyor ne bişey anlamadım randevuyu hangi bölümden almam gerektiğini de

Bende öyleyim zaten dışarısı için hep kalın seyler bakıyorum ev içinde ince takmlara bakıyorum. O dediğinde kanguru oluyor sanırım onu bende almayı düşünüyorum ama belkide almam zaten ilk aylar evdeyim sonr kızm kio alır be taşıyamam kanguruda kızımı diye düşünüyorum. Ev tipini taşırsın ama diğerini ben evde kullanmam bebeği uzun süre içinde yatması zararlıymış cunku

:)) zor doyuyorum valla canım...

10 tl çok iyi canım kaç boyutluydu yani standart ultrason muydu hangi hastanede

Canim urfada yaptirdim..obstetrik usg diyor raporumda..amniyon sivisi boy agirlik uyluk kemigi uzunlugu karaciger mide bobrek bagirsak kalp yapisi cilt kalinligi beyin boyun hepsini olctuler..renkli degildi..ben ogretmenim.emekli sandigina bagliyim.ondan mi ucuz acaba..ben de yuklu bi rakam bekliyodum

Cok gecmis olsun. Allah yardim etmis. Saglikli gunler sizinle olsun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hayat 1979 arkadaşım çok geçmiş olsun çok üzüldüm
kızlar günlerdir yokm buralarda yaz temizliği ile uğraşıyorum temizlikçi gelecek yarın ama ondan öncesinde kendi yapmam gereken işler vardı onlarla uğraştım geceleri ağrıdan yatamıyorum ve acayip kramplar var neyse geçecek inşallah lkendinize iyi bakın

Ctesi detayli ultrasona girdim. Hersey yolunda cok sukur. Bugun doktoruma gosterecektim. Tam 1saat hastanede beklettiler. Sezeryandaymis. Hosteslere Sinirlendim.Gec bilgi veriyorlar. Sezeryan dogumu sordum 1500 dediler. Benim normal olma ihtimalim olurmu bilmem ama normal 1000tl ymis. Odalar biraz ufak ama onemli degil.ins. hersey yolunda gider.saglikla kucagima alirim kizimi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

GÜNAYDIN ANNİŞLER VE TATLI MI TATLI BAL BEBİŞLER NASILSINIZ BAKALIM UMARIM İYİSİNİZDİR BİZ ÇOK İYİYİZ ÇOK ŞÜKÜR :)

HAFTASONU ATAMADIM RESİMLERİMİZİ TLF ÇEKTİĞİM İÇİN BİRAZ KÖTÜ AMA MİNNOŞUM BELLİ YİNEDE TEYZELERİİ İŞTEEE OĞLUŞUMMMMM :)

Oh ne güzel ayrıntılıdan herkes mutlu mutlu dönüyor çok şükür hastaneler hep öyle, ne zaman gittiğinde hemen girebiliyorsun ki doktorun yanına... Neyse ama sonuç güzel çıkmış ya beklemene değmiş doğum fiyatıda normalmiş piyasaya göre... 5 bine yaptıran yerler bile var. 1000-1500 normal yine onlara bakarak

oğluşum artık göbeğimin üzerine bile vuruyor kızlar mideme vuracak zannediyorum:) oraya yük bindiğinden mi neyse midem ekşiyor gibi oluyor...
hafta sonu bluzumun üzerinden bile tekmesini görebildim, eşimde gördü şaşkına döndük:))) göbeğim hareket etti birden:) size siyah beyaz bir fotoğraf göndereceğim. Ancak ona müsade çıktı:)))

Son düzenleme:
Ben de doydugumu gec hissediyorum...53 ile basladim 58 oldum ..bebegi saymasam 4 kilo almisim bi de calisiyorum.her gun 3_4 kat merdiven cikuyorum.sonumu hic hayirli gormuyorum.

aynen canım aynı durumdayım bende 60 kilo olmuşum 55 ile başlamıştım...
Ben akşam yemeğini çok geç yiyorum saat 9 gibi o yüzden oluor gibi

Anım jokerden bunu ne kadara aldın çok beğendimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…