2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Çok şirin olmuş canım, elinize sağlık oğluşun mu olacaktı senin canım? bende çok istiyorum böyle bir şey yapmayı, fırsatım olursa inşallah kendiniz nasıl yaptınız maşaallah

teşekkür ederim canım :) ben asılında çiçekli veya kalpli bişeyler düşünüyordum ama bunu görünce çok beğendik inşaAllah sende istediğin gibi bişey bulursun

İnşallah canım sağol :) bulamazsam english home da kalpliler var onlardan yapıcam ben de artık başlamam lazım bakmaya sanırım :26:

Canım tabi ki heyecanlanman normal evlat evlattır evet canım dikkat etmek lazım ben de çok dikkat edemiyorum ama uğraşıyorum

senin kayıvalidende benim annem gibiymiş.o da dioki son hafta alırız herşeyini :)) ama benim motive olmam lazım gercekten o yüzden haftasonu alışveriş yapmaya karar verdim.en azından bikaç bişey alıyım meleğime :))

İnşallah canım sağol :) bulamazsam english home da kalpliler var onlardan yapıcam ben de artık başlamam lazım bakmaya sanırım :26:

biz bauhaus'tan baktık orda da çok hoş modeller var fiyatlarda da uygun seçenek çok orayada bakabilirsin canım

Çok şirin olmuş canım, elinize sağlık oğluşun mu olacaktı senin canım? bende çok istiyorum böyle bir şey yapmayı, fırsatım olursa inşallah kendiniz nasıl yaptınız maşaallah

Teşekkür ederiz canım benim babamızın eli yatkın beceriklidir biraz ben tek olsam yapamazdım asla yok prensesimiz olacak inşaAllah canım ayrıntılıda değişmezse içime korku giriyor arada :)))))

kağıdın rengi mavi o nedenle oğlun olacak zannettim ama kıza da olur bence gökyüzü gibi ferah bir oda
Pembe de varmış sonradan farkettim:))))

Son düzenleme:

al al daha iyi hisserdersin kendini :)

kağıdın rengi mavi o nedenle oğlun olacak zannettim ama kıza da olur bence gökyüzü gibi ferah bir oda
Pembe de varmış sonradan farkettim:))))

yok kız mavi değil lila ve pembe :))) ama lila resimde maviye benzemiş evet bende şimdi farkettim :)

teşekkür ederim canım doğru sölüosun olumlu düşüneyimki olumlu olsun. bende haftasonu bi cesaret alıyım bişeyler meleğime ozman.

Al tabiki canım benim, yoksa bu gidişle senin bebişin popişi açıkta kalacak :) Onun neyi eksik, hala hiç kıyafeti yok :)

yok kız mavi değil lila ve pembe :))) ama lila resimde maviye benzemiş evet bende şimdi farkettim :)
evet mavi gibi görünüyor resimde:)) çok güzel bir renk seçimi olmuş lila ve pembeyi çok yakıştırırım bi kızımda benim olursa bende o renklere bakarım artık:)

Canim Hastane ertesi gun icin beni aradi. Bekledihim icin oradaki kizlari fircalamistim biraz:). Randevuma gittim. Dr. Iyimisin vs. Sordu. Cok oturdugumda genital bolge ve kalcamda. agri oldugunu soyledim. catin genisliyor dedi.Ogluma hamileyken sekerim ciktigi icin seker yuklemesini erken yaptirmami soyledi.1 kg almisim. Kizim 410 gr olmus. P.tesi seker yuklemesi yaptiricagim.Buyuk hastanelerle karsilastitilamaz bir hastane, cunku kucuk bir yer.yinede calisanlari nazik en azindan. Sanirim musteri kaybetmek istemiyorlar. saglik ocagi aradi yarin tetonoz olacagim.Kan testide yspacaklar. Gunduzleri zinde oluyorum.aksam yorgun dusuyorum.sizde oylemisiniz.

Sagol canim.bende uygun oldugu icin burayi sectim. Sgk geciyor cunku. Oglumda ozel sigortam vardi. Dr. Kadikoy sifada dogum yaptirdi. Orada sgk gecmiyordu. Oglum yogun bakima alininca. Baya para bayildik. Simdi sgk yogun bakimi karsiliyor cok sukur. Allah gostermesin de her ayrintiyi, ihtimali dusunmeliyiz malesef.

teşekkür ederim canım doğru sölüosun olumlu düşüneyimki olumlu olsun. bende haftasonu bi cesaret alıyım bişeyler meleğime ozman.

valla güldürdün beni benim oğluşumunki de mi açıkta kalacak teyzesi bende korkuyorum almaya

Evet sanırım seninkinin de açıkta kalacak.Ve daha da kötüsü açıkta kalan popişi yerlerrrr :)))

Sanırım ben bebeğimin poposunu vs. görünce dayanamayıp ısıracağım hep :) kendimden korkuyorum :)

Gözümüz aydın canım,maşallah bebeğine

Yorgunluk konusu bende de aynı, bu aralar akşam yemekten sonra bir ağırlık çöküyor ve erkenden uyuyakalıyorum.İlk 3 aya mı dönüyoruz diye bir korku geldi :)

Kamuran ve cool cok güzel şeyler almışssınız oğullarına Rabbim güzel güzel günlerde giymeyi ve içinde uyumayı nasip etsin inşallah.

Bugün giremedim buraya fazla, eşimin iş yerindeyim cok yoruldum akşam alışverişe gideceğiz nevresim takım battaniye ve kıyafet alışverişini bitircez. Ilk aylar kundakta sarcam kızımı. O yüzden sadece iki tane hastane çıkışı alacağız girebilirse dışarı cıkarkende giyer. Onundısında 3-6 ay arası için alcaz. 3 tane tulumu var zaten. Gerisini alt üst parça parça alcaz. Şu battaniye olayının kumaşı da nasıl olmalı bir türlü karar veremedim. Sanırım 4-5 tane penye battaniye bitane de Peluş battaniye yeterli olur diye düşünüyoruz, neyse öpüyoruz sizi

Son düzenleyen: Moderatör:

Canim ben bugun pelus battaniye aldim hemde ozdilegin mali ve yumusakligi cok guzel zaten ozdilegin urunlerini begeniyorum 22 liraya aldim bana cok uygun geldi birde cok beğendim kacirmak istemedim penye battaniyeye gelince hastane cikisinda oluyo zaten.resim göndermeyi bi yapamadim battaniyenin resmini gonderirdim aksam bi kardesime sorim o belki bilir

22 lira cok iyimiş aslında nerden aldın canım? Benim baktıklarım Peluş bile değil 30 lira- 35 lira %100 pamuk bakıyordum ben de penyelerde cok kullanıyormuş sanırım sen kac tane kullandın?

Yani nerden derken netten mi aldın :))

Son düzenleyen: Moderatör:

Canım ben de yazacaktım Damla nerde diye Ben 3 tane falan penye ya da pamuk, bir tane de yün alıcam kendim de örüyorum bi tane polar alsam mı bilemedim ben de canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…