- 19 Mart 2013
- 1.257
- 193
- 123
Çok şirin olmuş canım, elinize sağlıkEki Görüntüle 1145904
Eki Görüntüle 1145905
Teyzeler dün akşam kızımın odasının hazırlıklarına başladık babasıyla duvar kağıdını döşedik nasıl olmuşay sonunda eşim izne ayrılacak odasınıda o zaman alıcaz kısmetse dahada ağırlaşmadan halledelim çoğu şeyi diyoruz.
teşekkür ederim canım :) ben asılında çiçekli veya kalpli bişeyler düşünüyordum ama bunu görünce çok beğendik inşaAllah sende istediğin gibi bişey bulursun
Evet az kaldı valla ilk bebekte ki kadar heyecanlandım bu sıpada da 😊hayırlı haberler alırız inş ben pek dikkat edemiyorum ya oğlan huzur vermiyor ama bu aydan sonra düzenli yemem gerek artık tamamıyla bizden besleniyolar ekliycrm mutlaka resim 😊
öyle düşünme canım bende başlarda öyleydim bebeğimiz tedaviyle oldu her an bişey olacak korkusuyla geçiyor inan geçmiyor günler böyle. boşver hepimiz her gebe kadar risk taşıyoruz insan hazırlık yaptıkça motive oluyor daha mutlu olduğumuz için bebişlerimizden bize daha sıkı sarılıyor kötü düşünme hem coolunda dediği gibi eşya almadım diye Allah korusun acımız hafifleyecek değil yavaştan al bence bişeyler daha iyi hissedersin kendini. benim kayınvalideme bakarsan doğuma 1 hafta kala alacam herşeyi ama ben 15. haftadan sonra başladım ufak şeyler almaya zıbın takım falan arada bakıp seviyorum onları :)
İnşallah canım sağol :) bulamazsam english home da kalpliler var onlardan yapıcam ben deartık başlamam lazım bakmaya sanırım :26:
Çok şirin olmuş canım, elinize sağlıkoğluşun mu olacaktı senin canım? bende çok istiyorum böyle bir şey yapmayı, fırsatım olursa inşallah kendiniz nasıl yaptınız maşaallah
kağıdın rengi mavi o nedenle oğlun olacak zannettimbiz bauhaus'tan baktık orda da çok hoş modeller var fiyatlarda da uygun seçenek çok orayada bakabilirsin canım
Teşekkür ederiz canım benim babamızın eli yatkın beceriklidir biraz ben tek olsam yapamazdım aslayok prensesimiz olacak inşaAllah canım ayrıntılıda değişmezse içime korku giriyor arada :)))))
senin kayıvalidende benim annem gibiymiş.o da dioki son hafta alırız herşeyini :)) ama benim motive olmam lazım gercekten o yüzden haftasonu alışveriş yapmaya karar verdim.en azından bikaç bişey alıyım meleğime :))
kağıdın rengi mavi o nedenle oğlun olacak zannettimama kıza da olur bence gökyüzü gibi ferah bir oda
Pembe de varmış sonradan farkettim:))))
teşekkür ederim canım doğru sölüosun olumlu düşüneyimki olumlu olsun. bende haftasonu bi cesaret alıyım bişeyler meleğime ozman.
evet mavi gibi görünüyor resimde:)) çok güzel bir renk seçimi olmuşyok kız mavi değil lila ve pembe :))) ama lila resimde maviye benzemiş evet bende şimdi farkettim :)
valla güldürdün beniAl tabiki canım benim, yoksa bu gidişle senin bebişin popişi açıkta kalacak :) Onun neyi eksik, hala hiç kıyafeti yok :)
Oh ne güzelayrıntılıdan herkes mutlu mutlu dönüyor çok şükür hastaneler hep öyle, ne zaman gittiğinde hemen girebiliyorsun ki doktorun yanına... Neyse ama sonuç güzel çıkmış ya beklemene değmiş doğum fiyatıda normalmiş piyasaya göre... 5 bine yaptıran yerler bile var. 1000-1500 normal yine onlara bakarak
Al tabiki canım benim, yoksa bu gidişle senin bebişin popişi açıkta kalacak :) Onun neyi eksik, hala hiç kıyafeti yok :)
teşekkür ederim canım doğru sölüosun olumlu düşüneyimki olumlu olsun. bende haftasonu bi cesaret alıyım bişeyler meleğime ozman.
valla güldürdün benibenim oğluşumunki de mi açıkta kalacak teyzesi bende korkuyorum almaya
Canim Hastane ertesi gun icin beni aradi. Bekledihim icin oradaki kizlari fircalamistim biraz:). Randevuma gittim. Dr. Iyimisin vs. Sordu. Cok oturdugumda genital bolge ve kalcamda. agri oldugunu soyledim. catin genisliyor dedi.Ogluma hamileyken sekerim ciktigi icin seker yuklemesini erken yaptirmami soyledi.1 kg almisim. Kizim 410 gr olmus. P.tesi seker yuklemesi yaptiricagim.Buyuk hastanelerle karsilastitilamaz bir hastane, cunku kucuk bir yer.yinede calisanlari nazik en azindan. Sanirim musteri kaybetmek istemiyorlar. saglik ocagi aradi yarin tetonoz olacagim.Kan testide yspacaklar. Gunduzleri zinde oluyorum.aksam yorgun dusuyorum.sizde oylemisiniz.
Kamuran ve cool cok güzel şeyler almışssınız oğullarına Rabbim güzel güzel günlerde giymeyi ve içinde uyumayı nasip etsin inşallah.
Bugün giremedim buraya fazla, eşimin iş yerindeyim cok yoruldum akşam alışverişe gideceğiz nevresim takım battaniye ve kıyafet alışverişini bitircez. Ilk aylar kundakta sarcam kızımı. O yüzden sadece iki tane hastane çıkışı alacağız girebilirse dışarı cıkarkende giyer. Onundısında 3-6 ay arası için alcaz. 3 tane tulumu var zaten. Gerisini alt üst parça parça alcaz. Şu battaniye olayının kumaşı da nasıl olmalı bir türlü karar veremedim. Sanırım 4-5 tane penye battaniye bitane de Peluş battaniye yeterli olur diye düşünüyoruz, neyse öpüyoruz sizi
Canim ben bugun pelus battaniye aldim hemde ozdilegin mali ve yumusakligi cok guzel zaten ozdilegin urunlerini begeniyorum 22 liraya aldim bana cok uygun geldi birde cok beğendim kacirmak istemedim penye battaniyeye gelince hastane cikisinda oluyo zaten.resim göndermeyi bi yapamadim battaniyenin resmini gonderirdim aksam bi kardesime sorim o belki bilir
biz bauhaus'tan baktık orda da çok hoş modeller var fiyatlarda da uygun seçenek çok orayada bakabilirsin canım
Kamuran ve cool cok güzel şeyler almışssınız oğullarına Rabbim güzel güzel günlerde giymeyi ve içinde uyumayı nasip etsin inşallah.
Bugün giremedim buraya fazla, eşimin iş yerindeyim cok yoruldum akşam alışverişe gideceğiz nevresim takım battaniye ve kıyafet alışverişini bitircez. Ilk aylar kundakta sarcam kızımı. O yüzden sadece iki tane hastane çıkışı alacağız girebilirse dışarı cıkarkende giyer. Onundısında 3-6 ay arası için alcaz. 3 tane tulumu var zaten. Gerisini alt üst parça parça alcaz. Şu battaniye olayının kumaşı da nasıl olmalı bir türlü karar veremedim. Sanırım 4-5 tane penye battaniye bitane de Peluş battaniye yeterli olur diye düşünüyoruz, neyse öpüyoruz sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?