Teşekkür ederiz canım benim evet kendimizin uğraşması çok zevkliydi kızımla konuşa konuşa döşedik odasına :) bizde geçen ay biraz baktık fikir edindik ankarada olduğumuz için mobilya konusunda da seçenek çok fazla 20-30 mağaza gezdik nerdeyse ama ilk girdiğimiz mağazadakini alıcaz heraldeneler var ya 5 bin 6 bin lira çok aşırı geliyor banada öylesi. ne kadar para verirsen ver yatacağı zaman en fazla 10 yaşına kadar diye düşünüyorum normal bişeyler alıcaz aşırıya kaçmadan boyasına kullanımına dikkat etmek gerekiyor onlar çok önemliymiş onun dışında bakım ürünleri beslenmesi daha önemli onlardan kısamam ama odayı orta yollu bi şekilde ayarlarız inşaAllah
Kardeşimin eşi de hamile, İstanbul'da yaşıyorlar. Ama Ankara'dan bu takımı sipariş etmişler. Dediğin gibi Ankara'da seçenek çokmuş. Erkek anası, kız halası olacağım kısmetse
http://www.haidi.com.tr/Lima-Bebek-Odasi-Takimi-Uniteli,PR-7.html
Çok beğendim bu modeli ben bir de doğal diyor süpermiş. Ne kadara aldılar canım? Modokoya kesin bakıcam zaten
Sağol canım. Sade bir model, kibar. Büyüyünceye kadar kullansın diye aldılar ama sanmıyorum o kadar kullanmaz, değiştirirler. 6500'e aldılar yanılmıyorsam. Kardeşimin dediğine göre Okan Bayülgen de bu markanın takımını almış çocuğuna. Organik olduğu için tercih etmişler. Çok kıyBen bu kadar para vermeyi düşünmüyorum, çünkü sıkılırım birkaç sene sonra. Araştırmadım henüz, fiyatlar konusunda bilgim de yok açıkçası.
Çok güzelmiş gerçekten güle güle kullansınlar. Ama bana da pahalı geldi. Açıkçası ben o kadar para vermeyi düşünmüyorum, dediğin gibi 2 yıl sonra değiştiririz kesin çünkü. 2.500-3.500 arası sanırım fiyatlar genelde. Çilek mobilyaya falan bakmayı düşünüyorum, Modokoda çok çeşit oluyor bakalım
Sağolasın canım, aynen. Kardeşimle konuşurken dandik Çilek'te bile fiyatlar ne kadar fazla, ondan bunu aldık dedi. Çilek dandik mi dedim, evet dedi. Ben Çilek iyi sanıyordum ama hiç girip bakmadım.
Bir de bunları almışlar:
https://www.google.com.tr/search?q=...com%2Fgear-reviews%2Fbugaboo-bee-2%2F;500;565
http://www................/urun/bes...ugu-koyu-gri?gclid=CPeYiZP94r4CFbDJtAodik0A4A
22 lira cok iyimiş aslında nerden aldın canım? Benim baktıklarım Peluş bile değil 30 lira- 35 lira %100 pamuk bakıyordum ben de penyelerde cok kullanıyormuş sanırım sen kac tane kullandın?
Yani nerden derken netten mi aldın :))
Senin bebeğin çekeceği var elinden deseneEvet sanırım seninkinin de açıkta kalacak.Ve daha da kötüsü açıkta kalan popişi yerlerrrr :)))
Sanırım ben bebeğimin poposunu vs. görünce dayanamayıp ısıracağım hep :) kendimden korkuyorum :)
Kardeşimin eşi de hamile, İstanbul'da yaşıyorlar. Ama Ankara'dan bu takımı sipariş etmişler. Dediğin gibi Ankara'da seçenek çokmuş. Erkek anası, kız halası olacağım kısmetse
http://www.haidi.com.tr/Lima-Bebek-Odasi-Takimi-Uniteli,PR-7.html
Canım haftaya erken değil mi? Gerçi bilmiyorum ne zaman yapıldığını ama :26: ne zaman kontrolün canım? Ben cumartesi gidicem inşallah
İyiyiz canım, oğluşum tekmeliyo ben dinliyorumgeçmiş olsun kurtulmuşsun aşıdan darısı bana:)) şeker yüklemesi için bana bir tarih vermediler daha. İnşallah iyi çıkar sonuçlarımız
Canım ben de yazacaktım Damla nerde diyeBen 3 tane falan penye ya da pamuk, bir tane de yün alıcam kendim de örüyorum bi tane polar alsam mı bilemedim ben de canım
Yün almayacağım ben ya bebek dişlerini kaşıuormus oraları ısırıp sonra tüyler boğazına kaçabiliyormus. Buradayım canım ama cok giremedim bugun hep bi koşturmaca vardı :)) polarda da polorize varya o yüzden ne biliyim gerçi peluşta da var uff cok sıkıntı bunlar
canım dr bu cumartesi çağirdi ama ben müsait deyilim 1 hafta sonraa 13 haziranda gideceğimm
evet ya kurtuldum istersen 6 ay sonra yine gel dedi ben gitmeyi düşünmüyorumm ilk aşı çok acımıştı bunu hissetmedim dr bu cumartesi çağirdi cumartesi işim var 13 haziran boşum ozamn giderim zaten 24 ve 28 haftalar arasında yapılıyorr işallah iyi çıkarr
Canım ben avrupa yakasında esenler de oturuyorum burda bi magaza vardi bugun hediye havlu almak icin gittim battaniye varmi diye sordum sonra tezgahtar Özdilek in var diyince hemen bakip fiyatini sordum banada cok uygun geldi hemen aldim canim buyuk kizimida kucuk kizimida bir penye.birde pelus battaniyeyle buyuttum valla...
Ne yalan soylim ikinci kizim ablasindan kalan pelus battaniyeyi kullandi yeni almadım
Simdiki cocugumada bi pelus aldim.bide hastane cikisindaki olur yeter.kiyafette fazla almicam cok cabuk buyuyorlar en guzellerinden alip sonra giydirmeden kuculuyorlar.etrafimiz hep magaza cikip alirim hem gezmek icin bahanede olur valla
Damla'cim Özdilek bebek battaniyesi gorsellere baktim benim aldığım model bebek arabali mavili sade bisey ama kız bebeklerede cok guzel modeller var bi bak istersen bi fikir olur.ozdilek bazi avmlerde ve bircok mefrusatcilarda oluyor canim
Öncelikle gözümüz aydın canım, muayene sonucunun iyi çıkması en önemlisi,maşallah bebişimize
Birşeyler aldık deyince sadece kıyafet sandım, bebek arabasını da mı aldınızzz :)) Benim için bebek odası ve arabası en büyük eşik, hep korkuyorum almaya :)) Arabanında resmini koyarsan çok sevinirim, ben çok kararsız kaldım çünkü marka ve model konusunda...
Öncelikle gözümüz aydın canım, muayene sonucunun iyi çıkması en önemlisi,maşallah bebişimize
Birşeyler aldık deyince sadece kıyafet sandım, bebek arabasını da mı aldınızzz :)) Benim için bebek odası ve arabası en büyük eşik, hep korkuyorum almaya :)) Arabanında resmini koyarsan çok sevinirim, ben çok kararsız kaldım çünkü marka ve model konusunda...
Eki Görüntüle 1145904
Eki Görüntüle 1145905
Teyzeler dün akşam kızımın odasının hazırlıklarına başladık babasıyla duvar kağıdını döşedik nasıl olmuşay sonunda eşim izne ayrılacak odasınıda o zaman alıcaz kısmetse dahada ağırlaşmadan halledelim çoğu şeyi diyoruz.
Teşekkür ederim canım ama avm de özdilek yok :s netten bakıyım dedim eve gidince ama sen yerinden almışsın sanırım bakıcım birkaç yere daha ama fiyat gercekten cok uygunmuş. Bu bebek kıyafetleri bei cok geriyor zaten bosu bosuna para ziyan ediyoruz gibi hissediyorum cunku dediğin gibi fazla giyemiyorlar. Herseyi az az almaya calısıyorum ama sonra da kıyamıyorum yeniden almak istiyorum
Benim daha varmis o zaman canim en az 2 haftam :) senin de insallah iyi cikar sonuclarin, kac kilo aldin sen canim?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?