2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Kardeşimin eşi de hamile, İstanbul'da yaşıyorlar. Ama Ankara'dan bu takımı sipariş etmişler. Dediğin gibi Ankara'da seçenek çokmuş. Erkek anası, kız halası olacağım kısmetse

http://www.haidi.com.tr/Lima-Bebek-Odasi-Takimi-Uniteli,PR-7.html

Çok beğendim bu modeli ben bir de doğal diyor süpermiş. Ne kadara aldılar canım? Modokoya kesin bakıcam zaten

Sağol canım. Sade bir model, kibar. Büyüyünceye kadar kullansın diye aldılar ama sanmıyorum o kadar kullanmaz, değiştirirler. 6500'e aldılar yanılmıyorsam. Kardeşimin dediğine göre Okan Bayülgen de bu markanın takımını almış çocuğuna. Organik olduğu için tercih etmişler. Çok kıymetli babasının kızı. Ben bu kadar para vermeyi düşünmüyorum, çünkü sıkılırım birkaç sene sonra. Araştırmadım henüz, fiyatlar konusunda bilgim de yok açıkçası.

Son düzenleme:

Çok güzelmiş gerçekten güle güle kullansınlar. Ama bana da pahalı geldi. Açıkçası ben o kadar para vermeyi düşünmüyorum, dediğin gibi 2 yıl sonra değiştiririz kesin çünkü. 2.500-3.500 arası sanırım fiyatlar genelde. Çilek mobilyaya falan bakmayı düşünüyorum, Modokoda çok çeşit oluyor bakalım

Sağolasın canım, aynen. Kardeşimle konuşurken dandik Çilek'te bile fiyatlar ne kadar fazla, ondan bunu aldık dedi. Çilek dandik mi dedim, evet dedi. Ben Çilek iyi sanıyordum ama hiç girip bakmadım.

Bir de bunları almışlar:
https://www.google.com.tr/search?q=...com%2Fgear-reviews%2Fbugaboo-bee-2%2F;500;565

http://www................/urun/bes...ugu-koyu-gri?gclid=CPeYiZP94r4CFbDJtAodik0A4A

Son düzenleme:

Benim arkadaşlarım Çilek'ten ve Mothercare'den almışlar canım gayet de memnunlar. İlk kez duydum Çilek'in dandik olduğunu :26: araştırırım bakalım ben de :) ay üf ya ne alıcaz biz

Çok güzeeeel bizim arabamız da bugaboo

Canım ben avrupa yakasında esenler de oturuyorum burda bi magaza vardi bugun hediye havlu almak icin gittim battaniye varmi diye sordum sonra tezgahtar Özdilek in var diyince hemen bakip fiyatini sordum banada cok uygun geldi hemen aldim canim buyuk kizimida kucuk kizimida bir penye.birde pelus battaniyeyle buyuttum valla...
Ne yalan soylim ikinci kizim ablasindan kalan pelus battaniyeyi kullandi yeni almadım
Simdiki cocugumada bi pelus aldim.bide hastane cikisindaki olur yeter.kiyafette fazla almicam cok cabuk buyuyorlar en guzellerinden alip sonra giydirmeden kuculuyorlar.etrafimiz hep magaza cikip alirim hem gezmek icin bahanede olur valla

Damla'cim Özdilek bebek battaniyesi gorsellere baktim benim aldığım model bebek arabali mavili sade bisey ama kız bebeklerede cok guzel modeller var bi bak istersen bi fikir olur.ozdilek bazi avmlerde ve bircok mefrusatcilarda oluyor canim

Senin bebeğin çekeceği var elinden desene kıyamazsın annesi öper koklarsın hepimiz inşallahhhhh:)))

çok hoşmuş canım güle güle kullansın bu mağazayı biliyorum burayada bakmıştık modeller çok hoş ama fiyatlar uçuyor ya ben vermem o kadar para 2 bin en fazla ödeyeceğim bütçe buna 6 bin vereceğime 5-6 sene sonra takımını yenilerim hem çeşit çeşit kullanmış olur yavrum :))

Canım haftaya erken değil mi? Gerçi bilmiyorum ne zaman yapıldığını ama :26: ne zaman kontrolün canım? Ben cumartesi gidicem inşallah

canım dr bu cumartesi çağirdi ama ben müsait deyilim 1 hafta sonraa 13 haziranda gideceğimm

İyiyiz canım, oğluşum tekmeliyo ben dinliyorum geçmiş olsun kurtulmuşsun aşıdan darısı bana:)) şeker yüklemesi için bana bir tarih vermediler daha. İnşallah iyi çıkar sonuçlarımız

evet ya kurtuldum istersen 6 ay sonra yine gel dedi ben gitmeyi düşünmüyorumm ilk aşı çok acımıştı bunu hissetmedim dr bu cumartesi çağirdi cumartesi işim var 13 haziran boşum ozamn giderim zaten 24 ve 28 haftalar arasında yapılıyorr işallah iyi çıkarr

Canım ben de yazacaktım Damla nerde diye Ben 3 tane falan penye ya da pamuk, bir tane de yün alıcam kendim de örüyorum bi tane polar alsam mı bilemedim ben de canım

Yün almayacağım ben ya bebek dişlerini kaşıuormus oraları ısırıp sonra tüyler boğazına kaçabiliyormus. Buradayım canım ama cok giremedim bugun hep bi koşturmaca vardı :)) polarda da polorize varya o yüzden ne biliyim gerçi peluşta da var uff cok sıkıntı bunlar

Ben de onlarda polyester oldugu icin almak istemiyorum canim iste. Oyle tiftik seklinde olmayanlar da var canim yun battaniye. Ama pamuk olanlar en iyisi sanirim. Penye de alicam. Ay Allahim ne zor is her seyi dusun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim daha varmis o zaman canim en az 2 haftam :) senin de insallah iyi cikar sonuclarin, kac kilo aldin sen canim?

Teşekkür ederim canım ama avm de özdilek yok :s netten bakıyım dedim eve gidince ama sen yerinden almışsın sanırım bakıcım birkaç yere daha ama fiyat gercekten cok uygunmuş. Bu bebek kıyafetleri bei cok geriyor zaten bosu bosuna para ziyan ediyoruz gibi hissediyorum cunku dediğin gibi fazla giyemiyorlar. Herseyi az az almaya calısıyorum ama sonra da kıyamıyorum yeniden almak istiyorum

Çok teşekkür ederim canım...evet rahat bir nefes aldık gerçekten...
kıyafet de aldık ama az aldık şimdilik anısı olsun ilk kıyafetleri diyelim diye, arabaya gelince biz de çok kararsız kalmıştık çevreden gördüğüm kadarıyla ve kullanan arkadaşlarımın tavsiyesiyle chicco lite way aldık... gerçekten kullanan çok ve kime sorduysam çok memnun, inşallah biz de memnun kalırız... yalnız puseti bana arkadasım vereceği için pusetli olanı almadık biz, pusetli (ana kucaklı)olana bakacaksan chicco lite way plus diye geçiyor... araba hem baston hem çok pratik ve hafif gibi geldi bana... bir incele istersen canım...
bu arada senin bebişin benimkinden 3 gün önce doğacak gelişimlerine göre aynı gün bile olabilir :)) araba daha gelmedi eve, internetten resmini bulup koyarım ama cicilerini de çekip koyacağım inşallah...

çok güzel olmuş canım, güle güle uyusun uyansın meleğin inşallah... biz daha yeni başladık bişeyler almaya odayı da inşallah okullar tatil olunca almayı planlıyoruz... odalar da ateş pahası ama bakacağız artık , sen modeli vs. beğendiysen resmini gönderebilir misin alacağınız odanın... fikir olur en azından... bizim de kızımız olacak şöyle bi kız bebek odalarına bakınca genelde sade beyaz renk ve birazcık avangard modeller çoğunlukta, gerçi onlar da aksesuarlarla çok şirin olmuş...

Damla teşekkür ederiz iyi dileklerin için canım:)

Kızlar ben oğluşuma mutlaka bir şey örmek istiyorum. Daha önce atkı örmüşlüğüm var şişle. Sizce becerebilir miyim bebek giyeceği? :)

Damlacım arkadaşın önerdiği battaniyeyi 1 senedir kullanan biri olarak şiddetle öneriyorum hassasta yıkıyınca hiçbişeyde olmuyor çok kullanışlı 1
Biz 35 e almıştık nette gg de satışıda var bakabilirsin ben şimdi kızada alıcam mecbur bitane oğlana yeter olan anca bebek kıyafetine gelince bebeklerin yediği helal giydiği haram denir ama mecbur alıyoruz benim oğlanın küçük kıyafetleri olduğu halde bu bebek kış bebeği olcağı için bunada Bi alışveriş şart oldu koca liste doldurdum yine obur ay alışverişe çılıcam hevesini gider giyecektir minnoşun zaten ama 1yaş almaya çalış cicilerini kılı evde geçiricekler 9 10 ay kadar yazın süsler pusleriz zilloşlarımızı 😊

Benim daha varmis o zaman canim en az 2 haftam :) senin de insallah iyi cikar sonuclarin, kac kilo aldin sen canim?

işallah canım 20+3 haftaya kadar 3 kilo ile geldim ondan beri tartılmadımm haftaya gittiğimde belli olur 5 bucuk ayda kaç kilo aldığımmm sen kaç kilo aldınn ha ben 4 aya kadar 700 grm almıştım beşinci ayda almaya başladımmm bakalım kaç oldum eminim 5 kiloyu geçmişimdir çünkü iştahım çok açıldı hatta bazen kendimi tutamıyıp yiyorum doyana kadar sonra 1 saat dolanıyorum rahatsız ediyor ama dikkat etmek gerek sağlıklı vitaminli besinler yemek gerek ama herşey hazır pek mümkün olmuyor ben sadece yoğut ve yumurta köyden getirtiyorumm onun dışında hep katkı maddeli şeyler yiyoruz işallah sağlıklı olur bebişlerimizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…