Hepsi muhteşem ve çok kullanışlı güle güle sağlıkla giysin minnoşunhepsine bayıldım
Arkadaşlar patikli olan küçük pijama tarzı altlıklar var ya onlara bebek rahat hareket etmez diyenler var. Yeni doğan bebekler çok geriyo ayaklarını rahat bir alan bulamıyor diyor kullananlar. Çok rahat bir şey aslında çorap gibi ayağını sıcacık tutar, giydirmeside kolay. Çok fazla olmamak şartıyla bir kaç parça alınabilirpatiksiz olanlarda daha rahat ediyormuş bebekler
Kızın kıpır kıpır bugün içimde,
Büyüdükçe daha çok hissediyorum,
İnanmak zor geliyor bazen,
Düşünsene, içimde bir canlı var,
2 kalp taşıyorum bir bedende,
Allahın bir mucizesi olmalı bu,
Evet anne olmak çok zor,
Bunu artık daha da iyi biliyorum,
Ama inan hepsine, her şeye değiyor,
Küçük mucizemi çok seviyorum..
kamuran, güle güle kullanın canım. Çok ciciymiş park yatağınız. En çok da ölçüsü hoşuma gitti. Bizim beğendiğimiz 90 cm idi ve yazlıkta sıkıntı yaratacaktı odamızda. Bu 60 cm miş, ben hep 90lık oluyorlar sanıyordum. Bir tane de biz kapabiliriz belki.
Adres vermek yasak olduğu için silmişler canım :)
Minik minik elleri olacak oğluşlarımızın yesinler o parmaklarıBunu söylediğin iyi oldu canım. Ama çoraplarını çıkarıyorlar o yüzden kendinden patikli altlıklar daha iyi :) Yazın çorap giydiririz, çıkarsa da üşümezler. Kışın zaten küçük oluyorlar çıkaramazlar bir şey :))))))))
Bi de ellikleri var yüzlerini çizmesinler diye oyyy yerim yaaa :)))
Kızlar biz bu park yatağı aldık:)) içine de visko yatak:) kurduk baktık sonra da katlayıp çantasına koyduk:) hemen 4 ay geçsin istiyorum:)) hiç kaldırmak istemedim:))
Eki Görüntüle 1144952
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
slm kızlar nasılsınız az önce sağlık ocağindan geldim 2 aşımızıda olduk haftaya cuma şeker yüklemesi için gideceğim oğlumu çok özledim bir an önce şu günler geçsede görsem oğlumu
Geçtiğimiz haftasonu biz de bunları aldık
Eki Görüntüle 1145345 Eki Görüntüle 1145346 Eki Görüntüle 1145347 Eki Görüntüle 1145340 Eki Görüntüle 1145342 Eki Görüntüle 1145339
Minik minik elleri olacak oğluşlarımızın yesinler o parmaklarıelliklerde çok işe yarıyor canım, nasıl çiziyorlar yüzlerini kırmızı kırmızı oluyor, bilinçsiz hareket ettiriyorlar ellerini, hiç çıkarmamak lazım yeni doğduklarında ara sıra çıkarıp severiz ama hemde hava alır elleri yavrularımızın Çorap konusunda da hep çıkarmak isteyecekler belli bir yaşa gelince, küçükken sesleri çıkmaz üşüyecekleri dönem rahatız
canım yatağınız çok güzelmiş güle güle yatsın paşa hayırlı olsun
İnşallah canımBeklemek çok zor ya hele ki yatağı kurunca hiç kaldırmak istemedim. Bebişlerimiz gelsinler sağlıkla bir an önce inşallah.
Bu bebekler çok komik oluyorlar.Bir yandan saçlarını çekiyorlar, tabi acıyo diye de bir yandan ağlıyorlar :)))
Arkadaşımın kızında görünce çok gülmüştüm :) Eldiven bu bakımdan da işe yarıyor...
İyiyiz canım, oğluşum tekmeliyo ben dinliyorumslm kızlar nasılsınız az önce sağlık ocağindan geldim 2 aşımızıda olduk haftaya cuma şeker yüklemesi için gideceğim oğlumu çok özledim bir an önce şu günler geçsede görsem oğlumu
İnşallah canımhayatımda hiç bu kadar sabırsız olmamıştım:) senin durumun daha zor yatağı eve girdi paşanın:)) kendileri de teşrif ederler inşallah
Cool bunlar carters mı?? Cok guzel hepsi gule gule kullanin ins.. ben de carters aldim 4 tkm da benzettim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Beklemek çok zor ya hele ki yatağı kurunca hiç kaldırmak istemedim. Bebişlerimiz gelsinler sağlıkla bir an önce inşallah.
Evet Carter's...Çok teşekkür ederim canım,senin bebeişinde sağlıkla eskitsn kıyafetlerini...
ee kaldırmasaydın :) Ben de bebeğin odasını henüz almadığımız için giyinme odamıza astım kıyafetlerini her sabah bakıp,seviyorum :) Deliliğin sınırındayız sanırım :)))
Kızın kıpır kıpır bugün içimde,
Büyüdükçe daha çok hissediyorum,
İnanmak zor geliyor bazen,
Düşünsene, içimde bir canlı var,
2 kalp taşıyorum bir bedende,
Allahın bir mucizesi olmalı bu,
Evet anne olmak çok zor,
Bunu artık daha da iyi biliyorum,
Ama inan hepsine, her şeye değiyor,
Küçük mucizemi çok seviyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?