2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Bunu söylediğin iyi oldu canım. Ama çoraplarını çıkarıyorlar o yüzden kendinden patikli altlıklar daha iyi :) Yazın çorap giydiririz, çıkarsa da üşümezler. Kışın zaten küçük oluyorlar çıkaramazlar bir şey :))))))))
Bi de ellikleri var yüzlerini çizmesinler diye oyyy yerim yaaa :)))

Böyle şeyler okuyunca gözlerim doluyor benim

Sağol canım :) Benim yatak odasında rahat hareket edebilmem için bu ebat çok iyi oldu. Kurduk odaya götürdük. Çok kullanışlı park yatak. Eşim başta mobilya beşik diyordu ama bütün arkadaşlarımız park yatak alınca o da ikna oldu :)))

Minik minik elleri olacak oğluşlarımızın yesinler o parmakları elliklerde çok işe yarıyor canım, nasıl çiziyorlar yüzlerini kırmızı kırmızı oluyor, bilinçsiz hareket ettiriyorlar ellerini, hiç çıkarmamak lazım yeni doğduklarında ara sıra çıkarıp severiz ama hemde hava alır elleri yavrularımızın Çorap konusunda da hep çıkarmak isteyecekler belli bir yaşa gelince, küçükken sesleri çıkmaz üşüyecekleri dönem rahatız

Bu bebekler çok komik oluyorlar.Bir yandan saçlarını çekiyorlar, tabi acıyo diye de bir yandan ağlıyorlar :)))

Arkadaşımın kızında görünce çok gülmüştüm :) Eldiven bu bakımdan da işe yarıyor...

Merhaba kızlar nasılsınız bebişleriniz nasıl
Biz iyiyiz hamdolsun minik kızım kıpırtılardan tekmelere geçti artık acıkınca kalk anne diyor doyduktan sonra teşekkür ediyor öyle anlaşıyoruz kuzumla :)
Kızlar geçen gün yemekten sonra yoğun tekmelere başladığında eşimde geldi elini koydu bende hissediyim dedi kızım çok bekletmeden babasını hemen vurdu :) ama benim koca korktu ya o hareket kızımmıydı şimdi çok garip oldum falan diye irkildi anında çekti elini. Bazen içimde böyle şeylerin olması bi canlının olması banada inanılmaz garip geliyor ama yinede kızımı hissetmeye bayılıyorum babalık annelik gibi olmuyor demekki kızıma yaratık muamelesi yaptı adam

canım yatağınız çok güzelmiş güle güle yatsın paşa hayırlı olsun

neyse ben çıkayım en iyisii kimsenin cvp yazdığı yok kendinize iyi bakın byyy

Canım haftaya erken değil mi? Gerçi bilmiyorum ne zaman yapıldığını ama :26: ne zaman kontrolün canım? Ben cumartesi gidicem inşallah

Beklemek çok zor ya hele ki yatağı kurunca hiç kaldırmak istemedim. Bebişlerimiz gelsinler sağlıkla bir an önce inşallah.

Beklemek çok zor ya hele ki yatağı kurunca hiç kaldırmak istemedim. Bebişlerimiz gelsinler sağlıkla bir an önce inşallah.
İnşallah canım hayatımda hiç bu kadar sabırsız olmamıştım:) senin durumun daha zor yatağı eve girdi paşanın:)) kendileri de teşrif ederler inşallah

Çok komik yaaaaaaaaaaaaa :))))))))))))))))))))))
Biz de çok gülücez belli kiii :))))

İyiyiz canım, oğluşum tekmeliyo ben dinliyorum geçmiş olsun kurtulmuşsun aşıdan darısı bana:)) şeker yüklemesi için bana bir tarih vermediler daha. İnşallah iyi çıkar sonuçlarımız

Cool bunlar carters mı?? Cok guzel hepsi gule gule kullanin ins.. ben de carters aldim 4 tkm da benzettim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet Carter's...Çok teşekkür ederim canım,senin bebeişinde sağlıkla eskitsn kıyafetlerini...

ee kaldırmasaydın :) Ben de bebeğin odasını henüz almadığımız için giyinme odamıza astım kıyafetlerini her sabah bakıp,seviyorum :) Deliliğin sınırındayız sanırım :)))

Kıyafetlerini de üst üste poşetlerle biriktiriyorum :)
Son ay hepsini yıkıcaz, kurutucaz güzelce ütülicez :))) Doğuma hazır olacak:)

Son düzenleme:

Çok güzel anlatmışsın canım, o kadar doğru ki hissettiklerin. Gün içinde ne kadar hareket ederse etsin,her defasında ayaklarımın yerden kesildiğini, yaşadığımız andan başka bir boyuta geçtiğimi hissediyorum, herşeye herkese tüllerin arkasından bakıyorum sanki.
Ben de eşime geçenlerde" Biliyor musun seninle ilk tanıştığımızda ve sonrasında sana her sarıldığımda içimde en ufak bir dert tasa kalmıyor, kalbim seninle doluyor demiştim ya, şimdilerde sen yokken de kızın yaşatıyor bana bu hissi, bana her dokunduğunda hem herşey anlamını yitiriyor,hem de herşey daha anlamlı oluyor" dedim.
Başta kıskanacak gibi oldu ama artık kızımız da beni yalnız bırakmıyor deyince güldü o da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…