Evet Carter's...Çok teşekkür ederim canım,senin bebeişinde sağlıkla eskitsn kıyafetlerini...
ee kaldırmasaydın :) Ben de bebeğin odasını henüz almadığımız için giyinme odamıza astım kıyafetlerini her sabah bakıp,seviyorum :) Deliliğin sınırındayız sanırım :)))
Coolcum aldıkların çok güzel, oğluşun çok tatlı olacak çünkü belli ki çok zevkli bi annesi var:) Biz de henüz hiçbir şey almadık ama bu hafta başlayacaz artık, miniklerimizin de bir çeyize ihtiyacı var, çok abartmadan hazırlamaya çalışıcaz ama vardığımız nokta nasıl olur bilmiyorum:)
Çok saol canım,ilk günden beri heves ediyordum birşeyler almaya ama korkuyordum.Sonunda zinciri kırdım :) Hahahaaa varacağın noktayı şöyle tahmin edeyim, ben mağazaya girdiğimde sadece bir set almayı düşünüyordum, hani hiçbişi almamış olmak içi, hevesim geçsin falan diye.Çıktığımda aldıklarımı gördün :))
Bence sen de öyle olacaksın :) Görmemişin çocuğu olmuş misali mi olacağız hepimiz ya :))
Hemen araştırıyorum canım sagolSelda'yı başarılı buluyorum, bizim kulüpten canım. Selda Atınız diye arattırırsan hemen ulaşırsın. Benim fotoğraflarımı da o çekebilir
annişler merhaba... şöyle bir baktım da foruma bebişlerinize cicişler almışsınız güzel güzel... hepsini güle güle giyerler inşallah...
biz de dün sonunda ayrıntılı ultrasona girdik... çok şükür içim rahatladı, dr bizde fetal eko da istemişti biz de tedirgin olmuştuk biraz...bütün testlerimizi yaptırdık fetal ekomuzu yaptırdık dün de ayrıntılı ultrasonda her şeyin yolunda olduğunu öğrendik çok şükür dedik... dün ilk defa bebişimizi ultrasonda bu kadar hareketli gördük...minik kızım ellerini kollarını hareket ettiirip ağzını açıp kapatıyordu :))) inanılmaz heyecanlandık, artık hareketlerini de hissediyorum çok şükür bebişim babasına da hissettirdi kendini dün :))) biz de korkuyorduk bir şeyler almaktan daha erken mi her şey yolunda gider mi diye ama aldık biraz bişeyler dayanamıyo insan... akşam falan fırsat bulursam koyarım resimlerini ben de... bir de bebişimizin arabasını ve atş ölçerini aldık :) hazırlıklara son hız devam :))))))
Merhaba kızlar nasılsınız bebişleriniz nasıl
Biz iyiyiz hamdolsun minik kızım kıpırtılardan tekmelere geçti artık acıkınca kalk anne diyor doyduktan sonra teşekkür ediyoröyle anlaşıyoruz kuzumla :)
Kızlar geçen gün yemekten sonra yoğun tekmelere başladığında eşimde geldi elini koydu bende hissediyim dedi kızım çok bekletmeden babasını hemen vurdu :) ama benim koca korktu yao hareket kızımmıydı şimdi çok garip oldum falan diye irkildi anında çekti elini. Bazen içimde böyle şeylerin olması bi canlının olması banada inanılmaz garip geliyor ama yinede kızımı hissetmeye bayılıyorum babalık annelik gibi olmuyor demekki kızıma yaratık muamelesi yaptı adam
Alya cim hosgldin iyi olmqniza cok sevindim bizdede durumlar ayni sabahlari uyaninca tkmelerini hissediyorum ya meklerden sonrada maasallah cok kuvvtleniyoruzartik oturdugum yerden tekme etti yerin oynadigini goruyorum benim en cok bu hosuma gidiyo maasallah sunlbhanallah bizim minik meleklerimize ... canim snin yarin ayrintili ultrasonun var di sanirim insallah cok guzel l gecer guzel haberlerle gelirsin ben 18-19 u gibi gidicm kismetse 23.haftadada asiya gidicem
Evet Carter's...Çok teşekkür ederim canım,senin bebeişinde sağlıkla eskitsn kıyafetlerini...
ee kaldırmasaydın :) Ben de bebeğin odasını henüz almadığımız için giyinme odamıza astım kıyafetlerini her sabah bakıp,seviyorum :) Deliliğin sınırındayız sanırım :)))
Çok güzel anlatmışsın canım, o kadar doğru ki hissettiklerin. Gün içinde ne kadar hareket ederse etsin,her defasında ayaklarımın yerden kesildiğini, yaşadığımız andan başka bir boyuta geçtiğimi hissediyorum, herşeye herkese tüllerin arkasından bakıyorum sanki.
Ben de eşime geçenlerde" Biliyor musun seninle ilk tanıştığımızda ve sonrasında sana her sarıldığımda içimde en ufak bir dert tasa kalmıyor, kalbim seninle doluyor demiştim ya, şimdilerde sen yokken de kızın yaşatıyor bana bu hissi, bana her dokunduğunda hem herşey anlamını yitiriyor,hem de herşey daha anlamlı oluyor" dedim.
Başta kıskanacak gibi oldu ama artık kızımız da beni yalnız bırakmıyor deyince güldü o da...
Alya cim hosgldin iyi olmqniza cok sevindim bizdede durumlar ayni sabahlari uyaninca tkmelerini hissediyorum ya meklerden sonrada maasallah cok kuvvtleniyoruzartik oturdugum yerden tekme etti yerin oynadigini goruyorum benim en cok bu hosuma gidiyo maasallah sunlbhanallah bizim minik meleklerimize ... canim snin yarin ayrintili ultrasonun var di sanirim insallah cok guzel l gecer guzel haberlerle gelirsin ben 18-19 u gibi gidicm kismetse 23.haftadada asiya gidicem
annişler merhaba... şöyle bir baktım da foruma bebişlerinize cicişler almışsınız güzel güzel... hepsini güle güle giyerler inşallah...
biz de dün sonunda ayrıntılı ultrasona girdik... çok şükür içim rahatladı, dr bizde fetal eko da istemişti biz de tedirgin olmuştuk biraz...bütün testlerimizi yaptırdık fetal ekomuzu yaptırdık dün de ayrıntılı ultrasonda her şeyin yolunda olduğunu öğrendik çok şükür dedik... dün ilk defa bebişimizi ultrasonda bu kadar hareketli gördük...minik kızım ellerini kollarını hareket ettiirip ağzını açıp kapatıyordu :))) inanılmaz heyecanlandık, artık hareketlerini de hissediyorum çok şükür bebişim babasına da hissettirdi kendini dün :))) biz de korkuyorduk bir şeyler almaktan daha erken mi her şey yolunda gider mi diye ama aldık biraz bişeyler dayanamıyo insan... akşam falan fırsat bulursam koyarım resimlerini ben de... bir de bebişimizin arabasını ve atş ölçerini aldık :) hazırlıklara son hız devam :))))))
Eki Görüntüle 1145904
Eki Görüntüle 1145905
Teyzeler dün akşam kızımın odasının hazırlıklarına başladık babasıyla duvar kağıdını döşedik nasıl olmuşay sonunda eşim izne ayrılacak odasınıda o zaman alıcaz kısmetse dahada ağırlaşmadan halledelim çoğu şeyi diyoruz.
ya kızlar aranızda en korkağı benim heralde.sadece bi patik ayakkabı aldım bebeğime.korkuyorum bişey almaya ama almak istiyorum artık.hep bi kaybetme korkusu var nedense.((
Eki Görüntüle 1145904
Eki Görüntüle 1145905
Teyzeler dün akşam kızımın odasının hazırlıklarına başladık babasıyla duvar kağıdını döşedik nasıl olmuşay sonunda eşim izne ayrılacak odasınıda o zaman alıcaz kısmetse dahada ağırlaşmadan halledelim çoğu şeyi diyoruz.
Canım bu korkuyla 5 ayımızı bitirdik çok şükür.Artık ben de rahatlamak istiyorum ve herkes gibi olumlu düşünmeye çalışıyorum.Tedavimizi oluyoruz, çok şükür bir sorun da yok,biraz gevşemek ve tadını çıkarmak bizim de hakkımız.
Hem sanki Allah korusun,esirgesin kötü bir şey olursa 3-5 eşya aldık diye acımız daha mı artacak ? Yada hiç eşya almayınca acımız azalacak mı? O nedenle sen de artık aklına bunları getirme,herşey iyi olacak inşallah...
Ellerinize sağlık, çok güzel olmuş :) Kendinizin döşemesi ise ayrı bir anlamlı olmuş bence :) Ay sonunda ben de yavaştan bebek odaların bakmayı düşünüyorum ama hiçbir fikrim yok.Bazen çok para vermeye gerek yok,daha sonra kendi zevkine göre alırız diyorum, bazen de boşver pahalısını beğenirsen onu al diyorum.Kendi kendime mücadeledeyim yani :)
Elinize sağlık çok şirin olmuş :)
Kendi evimiz olsaydı ben de duvar kağıdı düşünürdüm :)
Allahım sağlıkla büyümesini nasip etsin bu şirin odada :)
Eki Görüntüle 1145904
Eki Görüntüle 1145905
ya kızlar aranızda en korkağı benim heralde.sadece bi patik ayakkabı aldım bebeğime.korkuyorum bişey almaya ama almak istiyorum artık.hep bi kaybetme korkusu var nedense.((
Canım çok beğenim :) ben de çizgili duvar kağıdı düşünüyorum, inşallah bulurum istediğim kağıdıbulunca yollarım ben de size
Canim kolay gelsin yorma kendini. Cok heyecanli ya bi haftadan az kalmis :) insallah anneye benzer foto bekliyoruz ona gore :) ac birakma annesi minnosuu bak uyariyo seni sonraa :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?