2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Coolcum aldıkların çok güzel, oğluşun çok tatlı olacak çünkü belli ki çok zevkli bi annesi var:) Biz de henüz hiçbir şey almadık ama bu hafta başlayacaz artık, miniklerimizin de bir çeyize ihtiyacı var, çok abartmadan hazırlamaya çalışıcaz ama vardığımız nokta nasıl olur bilmiyorum:)

Çok saol canım,ilk günden beri heves ediyordum birşeyler almaya ama korkuyordum.Sonunda zinciri kırdım :) Hahahaaa varacağın noktayı şöyle tahmin edeyim, ben mağazaya girdiğimde sadece bir set almayı düşünüyordum, hani hiçbişi almamış olmak içi, hevesim geçsin falan diye.Çıktığımda aldıklarımı gördün :))

Bence sen de öyle olacaksın :) Görmemişin çocuğu olmuş misali mi olacağız hepimiz ya :))

:))) Ayy sorma canım, anneme kızardım hep bize bakıyorsun kendine birşey almıyorsun diye ama şimdiden bu kıyafetler içinde bizim bebişleri hayal ettikçe herşeyi alasım geliyor, bu da çok tatlı olur, bu da çok yakışır diye:) Allah dilime biber sürecek galiba, anneme kızdığım için:)

annişler merhaba... şöyle bir baktım da foruma bebişlerinize cicişler almışsınız güzel güzel... hepsini güle güle giyerler inşallah...
biz de dün sonunda ayrıntılı ultrasona girdik... çok şükür içim rahatladı, dr bizde fetal eko da istemişti biz de tedirgin olmuştuk biraz...bütün testlerimizi yaptırdık fetal ekomuzu yaptırdık dün de ayrıntılı ultrasonda her şeyin yolunda olduğunu öğrendik çok şükür dedik... dün ilk defa bebişimizi ultrasonda bu kadar hareketli gördük...minik kızım ellerini kollarını hareket ettiirip ağzını açıp kapatıyordu :))) inanılmaz heyecanlandık, artık hareketlerini de hissediyorum çok şükür bebişim babasına da hissettirdi kendini dün :))) biz de korkuyorduk bir şeyler almaktan daha erken mi her şey yolunda gider mi diye ama aldık biraz bişeyler dayanamıyo insan... akşam falan fırsat bulursam koyarım resimlerini ben de... bir de bebişimizin arabasını ve atş ölçerini aldık :) hazırlıklara son hız devam :))))))

Öncelikle gözümüz aydın canım, muayene sonucunun iyi çıkması en önemlisi,maşallah bebişimize

Birşeyler aldık deyince sadece kıyafet sandım, bebek arabasını da mı aldınızzz :)) Benim için bebek odası ve arabası en büyük eşik, hep korkuyorum almaya :)) Arabanında resmini koyarsan çok sevinirim, ben çok kararsız kaldım çünkü marka ve model konusunda...

Alya cim hosgldin iyi olmqniza cok sevindim bizdede durumlar ayni sabahlari uyaninca tkmelerini hissediyorum ya meklerden sonrada maasallah cok kuvvtleniyoruz artik oturdugum yerden tekme etti yerin oynadigini goruyorum benim en cok bu hosuma gidiyo maasallah sunlbhanallah bizim minik meleklerimize ... canim snin yarin ayrintili ultrasonun var di sanirim insallah cok guzel l gecer guzel haberlerle gelirsin ben 18-19 u gibi gidicm kismetse 23.haftadada asiya gidicem

ya kızlar aranızda en korkağı benim heralde.sadece bi patik ayakkabı aldım bebeğime.korkuyorum bişey almaya ama almak istiyorum artık.hep bi kaybetme korkusu var nedense.((

evet artık baya kuvvetlendi kuzular maşaAllah :)
yok kuzum yarın değil pazartesi gidiyorum ayın 9unda inşaAllah güzel geçer hepimizden güzel haberler veririz hep canım 16sında da fetal eko çektiricem doktorum pediatrik kardiyolojiyede gönderdi ayrıntılıyla beraber ama aynı gün alamadım ikisinede ayrı ayrı gidicem bakalım nasıl geçicek. Aşı için dün aradılar beni sağlık ocağından gelebilirsiniz artık diye bende onada pazartesi gidicem hastaneden sonra yetişirsem. haftasonu sınavım var bu hafta pek evden çıkasım yok o yüzden

Teyzeler dün akşam kızımın odasının hazırlıklarına başladık babasıyla duvar kağıdını döşedik nasıl olmuş ay sonunda eşim izne ayrılacak odasınıda o zaman alıcaz kısmetse dahada ağırlaşmadan halledelim çoğu şeyi diyoruz.

Ellerinize sağlık, çok güzel olmuş :) Kendinizin döşemesi ise ayrı bir anlamlı olmuş bence :) Ay sonunda ben de yavaştan bebek odaların bakmayı düşünüyorum ama hiçbir fikrim yok.Bazen çok para vermeye gerek yok,daha sonra kendi zevkine göre alırız diyorum, bazen de boşver pahalısını beğenirsen onu al diyorum.Kendi kendime mücadeledeyim yani :)

ya kızlar aranızda en korkağı benim heralde.sadece bi patik ayakkabı aldım bebeğime.korkuyorum bişey almaya ama almak istiyorum artık.hep bi kaybetme korkusu var nedense.((

Canım bu korkuyla 5 ayımızı bitirdik çok şükür.Artık ben de rahatlamak istiyorum ve herkes gibi olumlu düşünmeye çalışıyorum.Tedavimizi oluyoruz, çok şükür bir sorun da yok,biraz gevşemek ve tadını çıkarmak bizim de hakkımız.

Hem sanki Allah korusun,esirgesin kötü bir şey olursa 3-5 eşya aldık diye acımız daha mı artacak ? Yada hiç eşya almayınca acımız azalacak mı? O nedenle sen de artık aklına bunları getirme,herşey iyi olacak inşallah...

Elinize sağlık çok şirin olmuş :)
Kendi evimiz olsaydı ben de duvar kağıdı düşünürdüm :)
Allahım sağlıkla büyümesini nasip etsin bu şirin odada :)

teşekkür ederim canım doğru sölüosun olumlu düşüneyimki olumlu olsun. bende haftasonu bi cesaret alıyım bişeyler meleğime ozman.

Teşekkür ederiz canım benim evet kendimizin uğraşması çok zevkliydi kızımla konuşa konuşa döşedik odasına :) bizde geçen ay biraz baktık fikir edindik ankarada olduğumuz için mobilya konusunda da seçenek çok fazla 20-30 mağaza gezdik nerdeyse ama ilk girdiğimiz mağazadakini alıcaz heralde neler var ya 5 bin 6 bin lira çok aşırı geliyor banada öylesi. ne kadar para verirsen ver yatacağı zaman en fazla 10 yaşına kadar diye düşünüyorum normal bişeyler alıcaz aşırıya kaçmadan boyasına kullanımına dikkat etmek gerekiyor onlar çok önemliymiş onun dışında bakım ürünleri beslenmesi daha önemli onlardan kısamam ama odayı orta yollu bi şekilde ayarlarız inşaAllah

Elinize sağlık çok şirin olmuş :)
Kendi evimiz olsaydı ben de duvar kağıdı düşünürdüm :)
Allahım sağlıkla büyümesini nasip etsin bu şirin odada :)

aminnn canım benim çok teşekkür ederiz :) hepimizin yavrularını sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Rabbim

Canım çok beğenim :) ben de çizgili duvar kağıdı düşünüyorum, inşallah bulurum istediğim kağıdı bulunca yollarım ben de size

öyle düşünme canım bende başlarda öyleydim bebeğimiz tedaviyle oldu her an bişey olacak korkusuyla geçiyor inan geçmiyor günler böyle. boşver hepimiz her gebe kadar risk taşıyoruz insan hazırlık yaptıkça motive oluyor daha mutlu olduğumuz için bebişlerimizden bize daha sıkı sarılıyor kötü düşünme hem coolunda dediği gibi eşya almadım diye Allah korusun acımız hafifleyecek değil yavaştan al bence bişeyler daha iyi hissedersin kendini. benim kayınvalideme bakarsan doğuma 1 hafta kala alacam herşeyi ama ben 15. haftadan sonra başladım ufak şeyler almaya zıbın takım falan arada bakıp seviyorum onları :)

Canım çok beğenim :) ben de çizgili duvar kağıdı düşünüyorum, inşallah bulurum istediğim kağıdı bulunca yollarım ben de size

teşekkür ederim canım :) ben asılında çiçekli veya kalpli bişeyler düşünüyordum ama bunu görünce çok beğendik inşaAllah sende istediğin gibi bişey bulursun

Evet az kaldı valla ilk bebekte ki kadar heyecanlandım bu sıpada da 😊hayırlı haberler alırız inş ben pek dikkat edemiyorum ya oğlan huzur vermiyor ama bu aydan sonra düzenli yemem gerek artık tamamıyla bizden besleniyolar ekliycrm mutlaka resim 😊

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…