Günaydın arkadaşlar
Herkese günaydın arkadaşlar
günaydın ve hayırı cumalar güzel anneler ve göbüşlerindeki melekler :)) bu haftada hayırlısıyla bitti :)))
hayırlı sabahlar hayırlı cumalar:) evet şükür bitti bu hafta da.
günaydın anneler hayırlı cumalar
çok güzel olmuş canım, güle güle uyusun uyansın meleğin inşallah... biz daha yeni başladık bişeyler almaya odayı da inşallah okullar tatil olunca almayı planlıyoruz... odalar da ateş pahası ama bakacağız artık , sen modeli vs. beğendiysen resmini gönderebilir misin alacağınız odanın... fikir olur en azından... bizim de kızımız olacak şöyle bi kız bebek odalarına bakınca genelde sade beyaz renk ve birazcık avangard modeller çoğunlukta, gerçi onlar da aksesuarlarla çok şirin olmuş...
Çok güzel olmuş, kendinizin yapması ayrı güzel olmuş :)
Duvar kağıdı bebek odalarında olmamalı diye duydum , hava aldırmıyor diye bir söylenti var .
Umarım doğru değildir , bende çok istiyorum çünkü
herkese günaydın kızlar..uzun zamandır yazdıklarımızı okuyorum ama bir türlü yazmaya fırsat bulamadım.genelde ayrintililar iyi geçmiş çok şükür, gobekler büyümüş, yavrularimizin bi sürü cicileri olmuş.Allaha çok şükür burdaki çoğu kişinin hep güzel haberlerini alıyoruz 😊benim de bugün ayrıntılim var,ikili testteki oranımız biraz yüksek çıktığı için doktorumuz biraz erken istemişti,umarım bende sizler gibi hayırlı haberlerle gelirim
Karşı masada oturan arkadaş sürekli her gün kıpkırmızı gözlerle esniyor . Bıktım usandım ondan
Sakin ol canım az kaldı yakında çıkacaksın o işyerinden inşallah
Kızlar mide yanması başladı bende
Ne yapmak lazım ki acaba mide yanmasında? Çok kötü birsey olsa gerek cok cok gecmiş olsun :s
yanlış hatirlamiyosam burada bi arkadaş sarı leblebi iyi geliyor diye.yazmıştı istersen dene canimKızlar mide yanması başladı bende
Çok sağol canım ınş benim bebegimde sapasaglamdirHepinize günaydın kızlaaarUmarım senin de ayrıntılın çok iyi çıkar arkadaşım. Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah. Bir arkadaşımın da ikilisi ve dörtlüsü riskli çıkmış, amniyosentez oldu. Çok şükür herşey yolundaymış. Sıkma canını, testler çok belirleyici değil. Sadece olasılık veriyorlar.
Kızlar, bugün okuma bayramımız var, heyecanlıyım. 3 haftadır Soma nedeniyle ve sonrasında hava şartlarından ertelemek zorunda kaldık. Bugün de yağmurlu. Umarım akşama yağmaz da kuzucukların emeği boşa gitmez
Kızlar mide yanması başladı bende
Sağol canım. Bugüne kadar hiç bilmezdim mide yanması. Yeni başladı.
Sağolasın canım. Organik olmasına önem veriyorlar, ondan bunu seçmişler. Ben de ilk duyduğumda fazla geldi açıkçası. Bu akşam eşimle biraz bakınalım dedik. Bir tane bebek yatağı beğendim, ne deniyor onlara bilmiyorum, böyle parmaklıklı, mobilya gibi. Ay ne ucuzmuş dedim 499 tl, eşim dedi ki 4990 tl bu 499 tl değil
çok güzel olmuş canım, güle güle uyusun uyansın meleğin inşallah... biz daha yeni başladık bişeyler almaya odayı da inşallah okullar tatil olunca almayı planlıyoruz... odalar da ateş pahası ama bakacağız artık , sen modeli vs. beğendiysen resmini gönderebilir misin alacağınız odanın... fikir olur en azından... bizim de kızımız olacak şöyle bi kız bebek odalarına bakınca genelde sade beyaz renk ve birazcık avangard modeller çoğunlukta, gerçi onlar da aksesuarlarla çok şirin olmuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?