2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
herkese günaydın kızlar..uzun zamandır yazdıklarımızı okuyorum ama bir türlü yazmaya fırsat bulamadım.genelde ayrintililar iyi geçmiş çok şükür, gobekler büyümüş, yavrularimizin bi sürü cicileri olmuş.Allaha çok şükür burdaki çoğu kişinin hep güzel haberlerini alıyoruz 😊benim de bugün ayrıntılim var,ikili testteki oranımız biraz yüksek çıktığı için doktorumuz biraz erken istemişti,umarım bende sizler gibi hayırlı haberlerle gelirim

Günaydın arkadaşlar

Günaydın canımm:)

Herkese günaydın arkadaşlar

Günaydın oğluşuna aldıklarını gördüm canım . Maşallah çok güzeller , iyi günlerde kullanın eskitin :)

günaydın ve hayırı cumalar güzel anneler ve göbüşlerindeki melekler :)) bu haftada hayırlısıyla bitti :)))

Günaydın canımm , hayırlı cumalar :) çok şükür bitti bu hafta , artık çok zor geliyorum ben

hayırlı sabahlar hayırlı cumalar:) evet şükür bitti bu hafta da.

Günaydın :) hayırlı cumalar , çok şükür :)

günaydın anneler hayırlı cumalar

Günaydın cnm , nasılsın ? oğluşların nasıl ? sizede hayırlı cumalar

Kamuran park yatağınızı çok beğendim , iyi günlerde yatsın oğluşun :)
Gvn , oğluşun maşallah çok tatlı :) hırkasına da bayıldımmmm

Çok güzel olmuş, kendinizin yapması ayrı güzel olmuş :)
Duvar kağıdı bebek odalarında olmamalı diye duydum , hava aldırmıyor diye bir söylenti var .
Umarım doğru değildir , bende çok istiyorum çünkü

Hepinize günaydın kızlaaar Umarım senin de ayrıntılın çok iyi çıkar arkadaşım. Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah. Bir arkadaşımın da ikilisi ve dörtlüsü riskli çıkmış, amniyosentez oldu. Çok şükür herşey yolundaymış. Sıkma canını, testler çok belirleyici değil. Sadece olasılık veriyorlar.

Kızlar, bugün okuma bayramımız var, heyecanlıyım. 3 haftadır Soma nedeniyle ve sonrasında hava şartlarından ertelemek zorunda kaldık. Bugün de yağmurlu. Umarım akşama yağmaz da kuzucukların emeği boşa gitmez

Herkeslere günaydın ve hayırlı cumalar diliyoruz

Karşı masada oturan arkadaş sürekli her gün kıpkırmızı gözlerle esniyor . Bıktım usandım ondan

herkese Gunaydiiiiiinnnn annisler.insallah herkesin testleri ayrintililari ii çıkar.testlerde yüksek oran çıkıp sağlıklı sihhatli doğan bi çok bebek var...uzulmeyin,canınızı sıkmayın...ins herkes için.en güzeli olur haberlerinizi bekliyoruz

Çok sağol canım ınş benim bebegimde sapasaglamdir

Kızlar mide yanması başladı bende

offf çok zor canım 1 aydır çekiyorum ben akşam yemekleri bile yiyemiyordum doktorum gaviscon şurup verdi o biraz rahatlatıyor birde soğuk süt iyi geliyor canım aklında bulunsun

Sağol canım. Bugüne kadar hiç bilmezdim mide yanması. Yeni başladı.

Geç bile kaldın sen, benim 2 haftadır yanıyor Midem değil ama böyle genzime yakın bir yerler yanıyor, sanırım yemek borum. Şekerli su rahatlatıyor ama boşuna şeker almak istemiyorum. Kızlardan biri yazmıştı sarı leblebi diye, ben de yiyorum kaç gündür. Kısmen rahatlattı.

Haklısın canım bende boyasına ve kullanımına dikkat ediyorum. Bebek odası diyoruz ama fiyatların hiçte küçüldüğü yok bizim yatak odası ne kadarsa onlarınkide hiç altta kalmıyor valla :)) Allah yardımcımız olsun

Teşekkür ederim canım benim beğendiğim modeller var bulursam netten gösteririm sana ben kızda olsa erkekte olsa sade beyazdan yanayım zaten baktığım modelde öyle kulpları renkli beyaz mobilyayı cibinlik aksesuarlarla renklendirmekten yanayım duvarda renklenince beyaz daha şık ve hoş görünüyor bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…