sağol kuzummm bişey olmaz inşaAllahyaa aslında yatağını o tarafa koyucam çünkü diğer duvara koyarsam kapının hemen önünde olacak yatağı o da benim içime sinmez soğuk olur falan diye. gerçi 6 ay kadar benim yanımda bizim oda da yatacak sonra odasına geçiricem odasıda çok havadar güneş alan bi oda ama bilemedim yaaa
Nasıl istiyorsan öyle yap canım :) yanında yatacak ilk etapta dediğin gibi .
Sizleri böyle gördükçe bende çok heves ediyorum oda için , ama ben bebek odası değilde
çocuk odası yapmak istiyorum , iki masraf olmasın diye
canım büyüyenlerden alırsan ilk çocukluk evresindede kullanır bence biz öyle yapıyoruz büyüyen yatak alıcaz onunda 2 çeşiti geniş olanına bakıyoruz bize göre 16-17 yaşına kadar yatar gayet rahat sığar ama 12 yaşa gelene kadar yatarsa ne alabüyüyenlerin yanında çekmeceleri yatak kısmı falan ayrılıp pc masası oluyor
Bir tanıdığım büyüyen den almıştı , ama çocuk 4 yaşına gelince sığmadı . Rahat olmuyor galiba . En güzeli baza bence
Canım senin miden mi yanıyor , kıyamam :) Cihangir paşa bak neler yapıyor annişe :)
Benimde yemek borum , napıcaz daha 6 ay bitmedi bile
Bilmiyorum ki canım son zamanlarda sıkıntı yaşar mıyız diye endişe ediyorum. Dün akşam da patlayacak gibi oldum sanki mideme öküz oturmuş gibiydim :/
Bilmiyorum ki canım son zamanlarda sıkıntı yaşar mıyız diye endişe ediyorum. Dün akşam da patlayacak gibi oldum sanki mideme öküz oturmuş gibiydim :/
İşte oyle zamanlarda yürüyüş yapmalısınız canım akşamları ben 6 da falan bir kase meyve yiyorum onda da cok şişiyorum. Sonra hemen yürüyüşe gidiyoruz. Ama artık yürümek zor geliyor bana. Sanki karnım yere düşecekmiş gibi hissediyorum
Yürüyüş yaparken hemen yoruluyorum ben önceden dağ bayır gezsem yorulmazdım. Şimdi hemen bi yere çökmek istiyorum.
:))) son zamanlarda çok zorlanacağız Rabbim yardımcımız olsun . Mide yanması patlayacak gibi şişkinlik şeklinde mi oluyor :26:
Doktor bana sürekli soruyor mide yanman , ellerde şişkinlik var mı diyor . Bu zorlanacağımız aylar 7. aydan sonrası oluyor sanırım
evet canım hiç yaşamadığım için korkuyorum. Ilerde nefes alamam diye korkuyorum bebek büyüyünce :/
işte oyle zamanlarda yürüyüş yapmalısınız canım akşamları ben 6 da falan bir kase meyve yiyorum onda da cok şişiyorum. Sonra hemen yürüyüşe gidiyoruz. Ama artık yürümek zor geliyor bana. Sanki karnım yere düşecekmiş gibi hissediyorum
Nasıl istiyorsan öyle yap canım :) yanında yatacak ilk etapta dediğin gibi .
Sizleri böyle gördükçe bende çok heves ediyorum oda için , ama ben bebek odası değilde
çocuk odası yapmak istiyorum , iki masraf olmasın diye
Bende yoruluyorum ama dinlenmek istemiyorum ya sanki ozaman yaşlanmış gibi hissediyorum kendimi :) birtek beni yokuşlar cok cok zorluyor onlarda dinlenmeden çıkmak mümkün değil artık bana gore. Ama onun dışında göbeğim cok ağır geliyor :)) göbeğimi tutarak yürüyorum sanki düşecekmiş gibi hissediyorum eşimde gülüyor benim o Halime. Cok komiklik askım göbeğin nasıl düşsün diyor, ama gercekten oyle hissediyorum
aynen canım ilerde daha da artabilir hep duyuyodum mide yanması var die genelde oluyo sanırım
damlacım ne güzel yürüyüş yapıosun bana çok zor gelio yürümek şirkette yoruluorum zaten eve zor atıorum kendimi nasıl yapıcaz bu yürüyüşü hiç bilemiorum.
Benim göbeğim düşecek gibi olmuyor öyle hissetmiyorum da çabuk yoruyor her şey beni.
Her akşam 3 kat merdiven çıkıyorum o da çok zorluyor beni.
canım yürümek zorundayım cunku yürümesinde o akşam yediğim meyveler cok kotu oturuyor mideme. Bu seferde zor nefes alıyorum. Yürüyüşte kendime geliyorum. Bide cok kilo aldım ama cok şükür durdu artık kilom almıyorum diyet yaradı sanırım. 2 haftadır 7 kilodayım. Ama ben yürüyüşü biraz abartıyorum hergün 10.000 adım atıyoruz
Tabi zorlar onlar seni. Bende merdiven çıkarken 2. Kattan sonra zorlanıyorum. Ama olsun çıkmaya çalış. Dinlene dinlene de olsa. Sporu elden bırakmayalım ya sağlığımız herseyden onemli
Hemen araştırıyorum , teşekkürler.
Bence gastrit değil bizimkisi, bebiş midemize baskı yapıyor büyüdükçe sanırım.
Canım yürümek zorundayım cunku yürümesinde o akşam yediğim meyveler cok kotu oturuyor mideme. Bu seferde zor nefes alıyorum. Yürüyüşte kendime geliyorum. Bide cok kilo aldım ama cok şükür durdu artık kilom almıyorum diyet yaradı sanırım. 2 haftadır 7 kilodayım. Ama ben yürüyüşü biraz abartıyorum hergün 10.000 adım atıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?