2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kızlar bebek yatağı bence çok önemli , rahat etmeli ve gelişimi açısından da önemli . Ben iyi bir şey almak istiyorum yatağını

Nasıl istiyorsan öyle yap canım :) yanında yatacak ilk etapta dediğin gibi .
Sizleri böyle gördükçe bende çok heves ediyorum oda için , ama ben bebek odası değilde
çocuk odası yapmak istiyorum , iki masraf olmasın diye

canım büyüyenlerden alırsan ilk çocukluk evresindede kullanır bence biz öyle yapıyoruz büyüyen yatak alıcaz onunda 2 çeşiti geniş olanına bakıyoruz bize göre 16-17 yaşına kadar yatar gayet rahat sığar ama 12 yaşa gelene kadar yatarsa ne ala büyüyenlerin yanında çekmeceleri yatak kısmı falan ayrılıp pc masası oluyor

Bir tanıdığım büyüyen den almıştı , ama çocuk 4 yaşına gelince sığmadı . Rahat olmuyor galiba . En güzeli baza bence

Bir tanıdığım büyüyen den almıştı , ama çocuk 4 yaşına gelince sığmadı . Rahat olmuyor galiba . En güzeli baza bence

canım bende öyle düşünüyordum hakikatende standart olanların enleri 60 cm onda da 6 yaştan sonra zor rahat yatması tabi ama bu baktığımız geniş baza gibi aynı 80 cm eni tek kişilik yetişkin yatağı eninde rahat eder inşaAllah. sende bi araştırmaya başlarsan zaten ne içine sinerse ona göre karar verirsiniz artık :)

Canım senin miden mi yanıyor , kıyamam :) Cihangir paşa bak neler yapıyor annişe :)
Benimde yemek borum , napıcaz daha 6 ay bitmedi bile

Bilmiyorum ki canım son zamanlarda sıkıntı yaşar mıyız diye endişe ediyorum. Dün akşam da patlayacak gibi oldum sanki mideme öküz oturmuş gibiydim :/

Bilmiyorum ki canım son zamanlarda sıkıntı yaşar mıyız diye endişe ediyorum. Dün akşam da patlayacak gibi oldum sanki mideme öküz oturmuş gibiydim :/

İşte oyle zamanlarda yürüyüş yapmalısınız canım akşamları ben 6 da falan bir kase meyve yiyorum onda da cok şişiyorum. Sonra hemen yürüyüşe gidiyoruz. Ama artık yürümek zor geliyor bana. Sanki karnım yere düşecekmiş gibi hissediyorum

:))) son zamanlarda çok zorlanacağız Rabbim yardımcımız olsun . Mide yanması patlayacak gibi şişkinlik şeklinde mi oluyor :26:
Doktor bana sürekli soruyor mide yanman , ellerde şişkinlik var mı diyor . Bu zorlanacağımız aylar 7. aydan sonrası oluyor sanırım

Yürüyüş yaparken hemen yoruluyorum ben önceden dağ bayır gezsem yorulmazdım. Şimdi hemen bi yere çökmek istiyorum.

Yürüyüş yaparken hemen yoruluyorum ben önceden dağ bayır gezsem yorulmazdım. Şimdi hemen bi yere çökmek istiyorum.

Bende yoruluyorum ama dinlenmek istemiyorum ya sanki ozaman yaşlanmış gibi hissediyorum kendimi :) birtek beni yokuşlar cok cok zorluyor onlarda dinlenmeden çıkmak mümkün değil artık bana gore. Ama onun dışında göbeğim cok ağır geliyor :)) göbeğimi tutarak yürüyorum sanki düşecekmiş gibi hissediyorum eşimde gülüyor benim o Halime. Cok komiklik askım göbeğin nasıl düşsün diyor, ama gercekten oyle hissediyorum

Ben dün akşam ekşi erik kayısı ve kiraz yedim. Sanırım bunlar birbirine karışınca beni rahatsız etti. Soda içtim rahatladım :/ Bi daha karıştırmıcam birbirine.

evet canım hiç yaşamadığım için korkuyorum. Ilerde nefes alamam diye korkuyorum bebek büyüyünce :/

aynen canım ilerde daha da artabilir hep duyuyodum mide yanması var die genelde oluyo sanırım

damlacım ne güzel yürüyüş yapıosun bana çok zor gelio yürümek şirkette yoruluorum zaten eve zor atıorum kendimi nasıl yapıcaz bu yürüyüşü hiç bilemiorum.

Bende oyle düşünüyorum. Inşallah 2,5 yaşına gelene kadar kullanabilir bu park yatağı. Ama cok zor gözüküyor ozamanda kadar kullanabilirse gider beraber seçerdik kızımla odasını :) seçemese de ben ozaman almayı daha mantıklı buluyorum. Park yatak bana mükemmel bir buluş gibi geliyor heryere goturebiliyoruz bu cok güzel bir olay. Senide dediğin gibi en önemlisi yatağı. Bel ve omurilik gelişimi için.

Benim göbeğim düşecek gibi olmuyor öyle hissetmiyorum da çabuk yoruyor her şey beni.
Her akşam 3 kat merdiven çıkıyorum o da çok zorluyor beni.

Canım yürümek zorundayım cunku yürümesinde o akşam yediğim meyveler cok kotu oturuyor mideme. Bu seferde zor nefes alıyorum. Yürüyüşte kendime geliyorum. Bide cok kilo aldım ama cok şükür durdu artık kilom almıyorum diyet yaradı sanırım. 2 haftadır 7 kilodayım. Ama ben yürüyüşü biraz abartıyorum hergün 10.000 adım atıyoruz

Benim göbeğim düşecek gibi olmuyor öyle hissetmiyorum da çabuk yoruyor her şey beni.
Her akşam 3 kat merdiven çıkıyorum o da çok zorluyor beni.

Tabi zorlar onlar seni. Bende merdiven çıkarken 2. Kattan sonra zorlanıyorum. Ama olsun çıkmaya çalış. Dinlene dinlene de olsa. Sporu elden bırakmayalım ya sağlığımız herseyden onemli

ben bu zamana kadar 4 kilo aldım bakalım bundan sonra kilo patlaması yaşamazsam iyi bu zamana kadar yapıodum yürüyüşümü ama biraz ağırlaşınca zorlanmaya başladım nefesim yetmio ve 5dk yürüyünce tıkanıorum resmen şimdi havalarda kötü hiç çıkmak istemiorum aslında siteyi 2 kere turlasam yetcek havalar düzelince başlayım ben en iyisi :)

Hemen araştırıyorum , teşekkürler.
Bence gastrit değil bizimkisi, bebiş midemize baskı yapıyor büyüdükçe sanırım.

Iste zaten o gastrite neden oluyor yemek borusuna dogru agri demis bi arkadas o da gastrit hatta kullanilan ilaci da yazmislar o da gastritte veriliyor ilerya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çok güzel canım yürüyüş yapman maş. benimde kilo artışım fazlalıştı bu ara ağırlaştım ne yapacam bilmiyorum. Sen nasıl dikkat ediyorsun kendine ne yiyip ne içiyorsun. Birde ayaklarım şişti ikigündür böyle üzülüyorum böyle kendimi kendimden geçmiş bir halde görünce DDD Bir an evvel birşeyler yapmam lazım yoksa şimdiden böyle olursa ilerleyen günlerde hiç kalkamam yerimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…