Sağol canım. Bugüne kadar hiç bilmezdim mide yanması. Yeni başladı.
Ben 5 kilo aldım. Yiyorum artık iştahım çok açıldı.en korktuğum şey de şeker çıkması. Bakalım ne olacak. Sen kaçıncı haftada yaptıracaksın şekeri canım?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar mide yanması başladı bende
canım benim dr bu cumartesi çağirdi ama müsait deyilim önümüzdeki hafta içi gitmeyi düşünüyorum eşimle gidersem cuma günü eşimle gitmezsem çarşamba günü giderim seninle aynı haftamız senin dr gün vermedimi bende korkuyorum şeker çıkar diye işallah çıkmaz çıkarsa diyet felan veriyorlarmış aç karınlamı gidiliyor acaba benim dr söylemedi bizim gelin hemşire bu gün onu arayıp sorayım en iyisii
bendede var 2 gündür çok kötü oluyor canım ben antepliyim ne acılar yerdim bişey olmaz dı 2 gündür çok az bir acı yesem bile miğdem yanıyor geçen dr gittiğimde sordu miğde yanmam var mı diye yok dedim başladı şimdi gidince söylerim ilaç yazar ayy artık ilaçlardan miğdem bulandı bi folik asiti düzenli kullandım ondan sonra decavit elevit kan ilacı verdi haftada bir ancak aklıma geliyorda yutuyorum ne olucak böylle yaaa
benim arkadaşımın da hem ikili hem 4lü bozuk çıktı amniyosentez normal çıktı şuan çok sağlıklı bebeği sakın korkma üzme kendini sakın Allahım korusun miniklerimiz inşallah çok sağlıklı hepimizin..Çok sağol canım ınş benim bebegimde sapasaglamdir
evet canım ac karnına gideceksın once kan alacaklar ondan sonra onların verdığı glıkozu ıceceksın bı saat sonra tekrar kan alacaklar
Çok güzel olmuş, kendinizin yapması ayrı güzel olmuş :)
Duvar kağıdı bebek odalarında olmamalı diye duydum , hava aldırmıyor diye bir söylenti var .
Umarım doğru değildir , bende çok istiyorum çünkü
canım ben evlendiğimde yaptırmıstım duvar kağıdı ama sadece tek bi tarafa,dekoratif amaçlı . komple yaptırmanızı tavsiye etmem,dediğin gibi hava aldırmıyormuş.
yanlış hatirlamiyosam burada bi arkadaş sarı leblebi iyi geliyor diye.yazmıştı istersen dene canim
offf çok zor canım 1 aydır çekiyorum ben akşam yemekleri bile yiyemiyordum doktorum gaviscon şurup verdi o biraz rahatlatıyor birde soğuk süt iyi geliyor canım aklında bulunsun
Geç bile kaldın sen, benim 2 haftadır yanıyorMidem değil ama böyle genzime yakın bir yerler yanıyor, sanırım yemek borum. Şekerli su rahatlatıyor ama boşuna şeker almak istemiyorum. Kızlardan biri yazmıştı sarı leblebi diye, ben de yiyorum kaç gündür. Kısmen rahatlattı.
Bende de var o sorun canım, bazen çok artıyor, birşey yerken sanki boğazımda hissediyorum.Bazen de geçiyor. Yemekten hemen sonra yatmanın yanmayı arttırdığını okumuştum.Am maalesef ki başka bir bilgim yok
canım benim dr bu cumartesi çağirdi ama müsait deyilim önümüzdeki hafta içi gitmeyi düşünüyorum eşimle gidersem cuma günü eşimle gitmezsem çarşamba günü giderim seninle aynı haftamız senin dr gün vermedimi bende korkuyorum şeker çıkar diye işallah çıkmaz çıkarsa diyet felan veriyorlarmış aç karınlamı gidiliyor acaba benim dr söylemedi bizim gelin hemşire bu gün onu arayıp sorayım en iyisii
bendede var 2 gündür çok kötü oluyor canım ben antepliyim ne acılar yerdim bişey olmaz dı 2 gündür çok az bir acı yesem bile miğdem yanıyor geçen dr gittiğimde sordu miğde yanmam var mı diye yok dedim başladı şimdi gidince söylerim ilaç yazar ayy artık ilaçlardan miğdem bulandı bi folik asiti düzenli kullandım ondan sonra decavit elevit kan ilacı verdi haftada bir ancak aklıma geliyorda yutuyorum ne olucak böylle yaaa
Geç bile kaldın sen, benim 2 haftadır yanıyorMidem değil ama böyle genzime yakın bir yerler yanıyor, sanırım yemek borum. Şekerli su rahatlatıyor ama boşuna şeker almak istemiyorum. Kızlardan biri yazmıştı sarı leblebi diye, ben de yiyorum kaç gündür. Kısmen rahatlattı.
Kızlar gastrit o, okuyun netten ne yememek gerek ona gore azalıyor ben ilacsız atlattım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım ben evlendiğimde yaptırmıstım duvar kağıdı ama sadece tek bi tarafa,dekoratif amaçlı . komple yaptırmanızı tavsiye etmem,dediğin gibi hava aldırmıyormuş.
Evet doğru demek ki bu söylenti . Bende çok seviyorum ,ama tek bir duvara yaptırabilirim ilerde, salonumda da istiyorum aslında tek bir duvara
Kızlar tavsiyelerinize uyucam. Leblebiyi deniyim bi bakalım.
Havva şeker yüklemesine de randevu aldım 20 hazirana gidicem.
işallah iyi haberler le gelirizz canımm
Çok güzel olmuş, kendinizin yapması ayrı güzel olmuş :)
Duvar kağıdı bebek odalarında olmamalı diye duydum , hava aldırmıyor diye bir söylenti var .
Umarım doğru değildir , bende çok istiyorum çünkü
teşekkür ederiz canım benim
canım bende yapmaya karar verdikten sonra duydum öyle bişeyler ama tek duvar yaptık bizde 3 duvar boş bu şekilde yapınca sakınca olmaz diye düşündüm :26: birde kağıdın kalitesi ve şekli önemli sanırım polyester olanlar daha çok havayı kapatıyormuş biizmkinin dokusu biraz daha yumuşak bişey polyester değil
Eki Görüntüle 1146580 Eki Görüntüle 1146581 duruşuda böyle tyzesi kızçeme de kulaklı ordurcem boyle tonla şapkası vardı ama buna bayılıorum ben
Kızlar mide yanması başladı bende
teşekkür ederiz canım benim
canım bende yapmaya karar verdikten sonra duydum öyle bişeyler ama tek duvar yaptık bizde 3 duvar boş bu şekilde yapınca sakınca olmaz diye düşündüm :26: birde kağıdın kalitesi ve şekli önemli sanırım polyester olanlar daha çok havayı kapatıyormuş biizmkinin dokusu biraz daha yumuşak bişey polyester değil
:) olsun canım tek duvara yaptıysan önemli değil , 3 duvarı daha varçokta güzel olmuş maşallah size ,
karyolasını o yöne koyma istersen , boyalı olan duvara koyun . Oraya şifonyerini koyarsınız . Ayyy çok güzel olacak
tatlım bende de var o napıcaz bilmiorum daha şimdiden böyleysen bebiş büyüyünce daha da artacaktır.
Evet canım hiç yaşamadığım için korkuyorum. İlerde nefes alamam diye korkuyorum bebek büyüyünce :/
:) olsun canım tek duvara yaptıysan önemli değil , 3 duvarı daha varçokta güzel olmuş maşallah size ,
karyolasını o yöne koyma istersen , boyalı olan duvara koyun . Oraya şifonyerini koyarsınız . Ayyy çok güzel olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?