2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Sağol canım. Bugüne kadar hiç bilmezdim mide yanması. Yeni başladı.

Bende de var o sorun canım, bazen çok artıyor, birşey yerken sanki boğazımda hissediyorum.Bazen de geçiyor. Yemekten hemen sonra yatmanın yanmayı arttırdığını okumuştum.Am maalesef ki başka bir bilgim yok

canım benim dr bu cumartesi çağirdi ama müsait deyilim önümüzdeki hafta içi gitmeyi düşünüyorum eşimle gidersem cuma günü eşimle gitmezsem çarşamba günü giderim seninle aynı haftamız senin dr gün vermedimi bende korkuyorum şeker çıkar diye işallah çıkmaz çıkarsa diyet felan veriyorlarmış aç karınlamı gidiliyor acaba benim dr söylemedi bizim gelin hemşire bu gün onu arayıp sorayım en iyisii

Kızlar mide yanması başladı bende

bendede var 2 gündür çok kötü oluyor canım ben antepliyim ne acılar yerdim bişey olmaz dı 2 gündür çok az bir acı yesem bile miğdem yanıyor geçen dr gittiğimde sordu miğde yanmam var mı diye yok dedim başladı şimdi gidince söylerim ilaç yazar ayy artık ilaçlardan miğdem bulandı bi folik asiti düzenli kullandım ondan sonra decavit elevit kan ilacı verdi haftada bir ancak aklıma geliyorda yutuyorum ne olucak böylle yaaa

Son düzenleme:

evet canım ac karnına gideceksın once kan alacaklar ondan sonra onların verdığı glıkozu ıceceksın bı saat sonra tekrar kan alacaklar

Çok sağol canım ınş benim bebegimde sapasaglamdir
benim arkadaşımın da hem ikili hem 4lü bozuk çıktı amniyosentez normal çıktı şuan çok sağlıklı bebeği sakın korkma üzme kendini sakın Allahım korusun miniklerimiz inşallah çok sağlıklı hepimizin..

evet canım ac karnına gideceksın once kan alacaklar ondan sonra onların verdığı glıkozu ıceceksın bı saat sonra tekrar kan alacaklar

sağol canımm o zamn dr sabah giderim açlığa dayamıyorumda

yanlış hatirlamiyosam burada bi arkadaş sarı leblebi iyi geliyor diye.yazmıştı istersen dene canim

offf çok zor canım 1 aydır çekiyorum ben akşam yemekleri bile yiyemiyordum doktorum gaviscon şurup verdi o biraz rahatlatıyor birde soğuk süt iyi geliyor canım aklında bulunsun

Kızlar tavsiyelerinize uyucam. Leblebiyi deniyim bi bakalım.
Havva şeker yüklemesine de randevu aldım 20 hazirana gidicem.

Kızlar gastrit o, okuyun netten ne yememek gerek ona gore azalıyor ben ilacsız atlattım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar gastrit o, okuyun netten ne yememek gerek ona gore azalıyor ben ilacsız atlattım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hemen araştırıyorum , teşekkürler.
Bence gastrit değil bizimkisi, bebiş midemize baskı yapıyor büyüdükçe sanırım.

Son düzenleme:

:131::131::131::122::122::122::121::121::121::121:

sağol kuzummm bişey olmaz inşaAllah yaa aslında yatağını o tarafa koyucam çünkü diğer duvara koyarsam kapının hemen önünde olacak yatağı o da benim içime sinmez soğuk olur falan diye. gerçi 6 ay kadar benim yanımda bizim oda da yatacak sonra odasına geçiricem odasıda çok havadar güneş alan bi oda ama bilemedim yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…