2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Aynen , bende isterdim kızıma güzel bir oda yapayım ,gelenler odasında görsünler ama sonra o bebek odası küçük gelecek .
En güzeli 9 aya kadar yanımızda yatırıp , sonra güzel bir oda yapıp odasına almak :) Yatağını park yatağıyla birlikte almadın mı sen ?
Ben de hala bizdeki park yatağa bakamadım kullanırsam ona kaliteli bir yatak alacağım , birde cibinlik

Bende 7 kilo aldım sma sonra durdu kilo alımım :)) sanırım kendi kilondan veriyorum kızım onun üzerine alıyor. Bizim evde bisiklette var, aslında kondisyon bisikleti falan alsan üzerinde 10 dakika sürsen bile yeterli oluyor. Hem fiyatları da uygun. Onun dışında sitede jimnastik aletleri varsa onları kı lag canım bizim site de var bazen kullanıyırum. Beni de korkutan bundan sonrası zaten. Nefes problemi bende de başladı gibi sanki. Sn aylar hiç yürüyemeyecegım gibi sanki. Bu yüzden son ay koşu bandı alcaz eve. Boş buldukça üzerime çıkıp yürümem lazım.

Yok canım bizim ki sadcepark yatak. İçi yok yani. Bende ortapedik bir yatak alcam bitecek inşallah yatak olayımız :) dün bide nevresim takımı iki tane penye battaniye aldık :)) bide Peluş battaniye alcam özdilek cok iyimiş bu konuda haberin olsun. Bide yastık ve yorgan tamamdır :)

Aslında yeni yeni dikkat etmeye başladım. 7 kilo alınca dur dedim artık :) ekmek ve şekerli herseyi kestim. Bir dilim ekmek dahii yemiyorum. Onun dışında iki öğün yiyorum. Akşama çıktığımda da bir kase meyve ve yoğurt yiyorum o yeterli oluyor. Ama 7 den once yapıyorum herseyi. 7 de de yürüyüşe çıkıyoruz köpeklerimizle :)) 8.30 da evde oluyorum bol bol su içiyorum ve ayaklarımı kaldırıyorum canım yukarıya. Kaldırmazsa ayaklarım ve bacaklarım cok fazla ağrıyor. Tuz da hiç tüketmiyorum. Başka yaptığım birsey yok canım. Ben günde sadece kahvaltı da 5 dilim ekmek yiyordum. Sürekli aralarda atıştırıyordum cips çikolata falan derken işte sonum 7 kilo oldu.

Hayırlı olsun canım :) bitirdin alacaklarını maşallah , ben daha başlamadım bile .
Penye battaniye dediğin şu ince hani evde falan kullanmaya ince olanlardan mı ?
Benim kv almış ondan bir tane var . Peluş battaniye pek iyi değil gibi ama , herkes kullanıyor
Bu gün özdileğin sitesinden baktım bulamadım battaniye

canım ya 10.000 adım çok iyi sence yaklaşık tempolu bi yürüyüşle kaç dakikaya denk gelir? ben günde tempolu bi şekilde 45 dak yürüyorum.ama kiloda alıyorum artık abur cuburu kestim yoksa önüne gecemiçem bu kiloların.6 kilo aldım bende

selam kızlarr yarın ikea ya gitmeyi planlamştk ama bu ne yağmur böyle dinmedi günlerdir olsun ben yinede nasip se gidicem

Biz 7.30 da çıkıyoruz akşam evden 9 da eve geliyoruz 1.30 saati buluyor. Telefonumda adım sayar var o şekilde hesaplayorum. Aslında seninki de oldukça iyi canım en az 45 dakika diyor uzmanlar.ekmek ve şekerli olan hersey kilo aldırıyor canım. Karbonhidratı fazla olan şeyleri tüketmemeye çalış. Ben haftada sadece birgün oda pazar günü bir öğün serbest tuttum kendimi. Fazla kasmakta iyi değil diye düşünüyorum bebeğim için. Haftada bir gün yeterli ama yine de :)) canım bide akşam yemek yeme tammı 7 den sonra. Ben hep bunlar yüzünden aldım kilo. Cok acıkırsan yoğurt ye hem faydalı

selam kızlarr yarın ikea ya gitmeyi planlamştk ama bu ne yağmur böyle dinmedi günlerdir olsun ben yinede nasip se gidicem

Sabah haberlerinde duydugum bilgiye göre hafta sonu daha da yağışlı olacakmış canım.

Ben google A özdilek Peluş bebek battaniyesi dedim 24 TL ye gordüm bir tane. Ama kararsızım sağlığı konusunda. Dışarısı için zaten uyku tulumu alcaz. Arabanın içinde onunla olacak. Ev zaten sıcak almasam mı acaba diyorum. Eşimde %100 pamuklu dışında hiç birsey alma diyor. Evet canım penye olan o ince olanlardan. Bebek arabasının içine örtcem birtanesini. Birtanesini de evde kullancaz. Bitane hatta iki tane daha akmak lazım. Bebekler cok kusuyorlarmış penye battaniye çok olmalıymış. Nette gordüm bunu da bilmiyorum tabi.

Hamilelikte öğünler atlanmamalı arkadaşlar 3 öğün mutlaka alınmalı ,
Ben akşam 8 den önce eve gidemediğimden geç yiyorum .
O kilo aldırıyor , iş yerinde sürekli oturuyorum , daha ne diyim

saol canım tavsiyelerin için :)) uymaya calsııcam yoksa gidişatım baya kötü .zaten şekerli şeyler,abur cuburun bebğe faydası yerine zararı var.bende yükliyim şu adım sayarı valla bunu öğrendiğim iyi oldu çok teşekkürler damlacım :))

Amin canım, destekleriniz için teşekkürler artık saat 5 olsun istiyorum

sıkı tutuyormuşun işi canım :)) maş.

Hamilelikte öğünler atlanmamalı arkadaşlar 3 öğün mutlaka alınmalı ,
Ben akşam 8 den önce eve gidemediğimden geç yiyorum .
O kilo aldırıyor , iş yerinde sürekli oturuyorum , daha ne diyim

Ben 2 öğün sağlam bir şekilde yiyorum akşam 6-6.30 gibide yoğurt meyve gibi küçük porsiyonalr yiyorum. Aç kalmadığımız sürece problem olmayacağını düşünüyorum. Bol bol suda içiyorum gayet iyi hissediyorum kendimi :))

2 öğün sıkı yemekte doğru değil kusura bakma canım bende kitap var da orada gördüm :)
3 öğün ve mideyi doldurmadan az yiğin yazıyor. Ara öğünleri de alıp , mideyi çok doldurmadan alınmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…