Bende oyle düşünüyorum. Inşallah 2,5 yaşına gelene kadar kullanabilir bu park yatağı. Ama cok zor gözüküyor ozamanda kadar kullanabilirse gider beraber seçerdik kızımla odasını :) seçemese de ben ozaman almayı daha mantıklı buluyorum. Park yatak bana mükemmel bir buluş gibi geliyor heryere goturebiliyoruz bu cok güzel bir olay. Senide dediğin gibi en önemlisi yatağı. Bel ve omurilik gelişimi için.
ben bu zamana kadar 4 kilo aldım bakalım bundan sonra kilo patlaması yaşamazsam iyi bu zamana kadar yapıodum yürüyüşümü ama biraz ağırlaşınca zorlanmaya başladım nefesim yetmio ve 5dk yürüyünce tıkanıorum resmen şimdi havalarda kötü hiç çıkmak istemiorum aslında siteyi 2 kere turlasam yetcek havalar düzelince başlayım ben en iyisi :)
Aynen , bende isterdim kızıma güzel bir oda yapayım ,gelenler odasında görsünler ama sonra o bebek odası küçük gelecek .
En güzeli 9 aya kadar yanımızda yatırıp , sonra güzel bir oda yapıp odasına almak :) Yatağını park yatağıyla birlikte almadın mı sen ?
Ben de hala bizdeki park yatağa bakamadımkullanırsam ona kaliteli bir yatak alacağım , birde cibinlik
çok güzel canım yürüyüş yapman maş. benimde kilo artışım fazlalıştı bu ara ağırlaştım ne yapacam bilmiyorum. Sen nasıl dikkat ediyorsun kendine ne yiyip ne içiyorsun. Birde ayaklarım şişti ikigündür böyle üzülüyorum böyle kendimi kendimden geçmiş bir halde görünceDDD Bir an evvel birşeyler yapmam lazım yoksa şimdiden böyle olursa ilerleyen günlerde hiç kalkamam yerimden
Yok canım bizim ki sadcepark yatak. İçi yok yani. Bende ortapedik bir yatak alcam bitecek inşallah yatak olayımız :) dün bide nevresim takımı iki tane penye battaniye aldık :)) bide Peluş battaniye alcam özdilek cok iyimiş bu konuda haberin olsun. Bide yastık ve yorgan tamamdır :)
Aslında yeni yeni dikkat etmeye başladım. 7 kilo alınca dur dedim artık :) ekmek ve şekerli herseyi kestim. Bir dilim ekmek dahii yemiyorum. Onun dışında iki öğün yiyorum. Akşama çıktığımda da bir kase meyve ve yoğurt yiyorum o yeterli oluyor. Ama 7 den once yapıyorum herseyi. 7 de de yürüyüşe çıkıyoruz köpeklerimizle :)) 8.30 da evde oluyorum bol bol su içiyorum ve ayaklarımı kaldırıyorum canım yukarıya. Kaldırmazsa ayaklarım ve bacaklarım cok fazla ağrıyor. Tuz da hiç tüketmiyorum. Başka yaptığım birsey yok canım. Ben günde sadece kahvaltı da 5 dilim ekmek yiyordum. Sürekli aralarda atıştırıyordum cips çikolata falan derken işte sonum 7 kilo oldu.
Evet doğru demek ki bu söylenti . Bende çok seviyorum ,ama tek bir duvara yaptırabilirim ilerde, salonumda da istiyorum aslında tek bir duvara
evet canım benim evimin her odasında sadece tek duvarda var hem şık duruo hemde sıkıcı değil.tabi bebek odası için en önemli olan sağlıklı olması..
canım ya 10.000 adım çok iyi sence yaklaşık tempolu bi yürüyüşle kaç dakikaya denk gelir? ben günde tempolu bi şekilde 45 dak yürüyorum.ama kiloda alıyorum artık abur cuburu kestim yoksa önüne gecemiçem bu kiloların.6 kilo aldım bende
selam kızlarr yarın ikea ya gitmeyi planlamştk ama bu ne yağmur böyle dinmedi günlerdir olsun ben yinede nasip se gidicem
Hayırlı olsun canım :) bitirdin alacaklarını maşallah , ben daha başlamadım bile .
Penye battaniye dediğin şu ince hani evde falan kullanmaya ince olanlardan mı ?
Benim kv almış ondan bir tane var . Peluş battaniye pek iyi değil gibi ama , herkes kullanıyor
Bu gün özdileğin sitesinden baktım bulamadım battaniye
Biz 7.30 da çıkıyoruz akşam evden 9 da eve geliyoruz 1.30 saati buluyor. Telefonumda adım sayar var o şekilde hesaplayorum. Aslında seninki de oldukça iyi canım en az 45 dakika diyor uzmanlar.ekmek ve şekerli olan hersey kilo aldırıyor canım. Karbonhidratı fazla olan şeyleri tüketmemeye çalış. Ben haftada sadece birgün oda pazar günü bir öğün serbest tuttum kendimi. Fazla kasmakta iyi değil diye düşünüyorum bebeğim için. Haftada bir gün yeterli ama yine de :)) canım bide akşam yemek yeme tammı 7 den sonra. Ben hep bunlar yüzünden aldım kilo. Cok acıkırsan yoğurt ye hem faydalı
Sabah haberlerinde duydugum bilgiye göre hafta sonu daha da yağışlı olacakmış canım.
Amin canım, destekleriniz için teşekkürler artık saat 5 olsun istiyorumbenim arkadaşımın da hem ikili hem 4lü bozuk çıktı amniyosentez normal çıktı şuan çok sağlıklı bebeği sakın korkma üzme kendini sakın Allahım korusun miniklerimiz inşallah çok sağlıklı hepimizin..
Amin canım, destekleriniz için teşekkürler artık saat 5 olsun istiyorum
Amin canım, destekleriniz için teşekkürler artık saat 5 olsun istiyorum
Aslında yeni yeni dikkat etmeye başladım. 7 kilo alınca dur dedim artık :) ekmek ve şekerli herseyi kestim. Bir dilim ekmek dahii yemiyorum. Onun dışında iki öğün yiyorum. Akşama çıktığımda da bir kase meyve ve yoğurt yiyorum o yeterli oluyor. Ama 7 den once yapıyorum herseyi. 7 de de yürüyüşe çıkıyoruz köpeklerimizle :)) 8.30 da evde oluyorum bol bol su içiyorum ve ayaklarımı kaldırıyorum canım yukarıya. Kaldırmazsa ayaklarım ve bacaklarım cok fazla ağrıyor. Tuz da hiç tüketmiyorum. Başka yaptığım birsey yok canım. Ben günde sadece kahvaltı da 5 dilim ekmek yiyordum. Sürekli aralarda atıştırıyordum cips çikolata falan derken işte sonum 7 kilo oldu.
Hamilelikte öğünler atlanmamalı arkadaşlar 3 öğün mutlaka alınmalı ,
Ben akşam 8 den önce eve gidemediğimden geç yiyorum .
O kilo aldırıyor , iş yerinde sürekli oturuyorum , daha ne diyim
Ben 2 öğün sağlam bir şekilde yiyorum akşam 6-6.30 gibide yoğurt meyve gibi küçük porsiyonalr yiyorum. Aç kalmadığımız sürece problem olmayacağını düşünüyorum. Bol bol suda içiyorum gayet iyi hissediyorum kendimi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?