Ozaman bunu almak lazım dimi göğüs pompasını?
Maşallah canım kızına ne kadar da büyümüş ayy artık bende görmek istiyorum. Baya oldu gitmeyeli. Tee Perşembe günü randevumuz. Tam tamına yarım kilomu olmuş annesi maşallah maşallah Rabbim nazarlardan saklasın sizi :)
Doktorun cok demiş ya ben hayatta 3ana 3 ara öğün yiyemem. Enfazla 3 ana 1 ara oluyor onda bile cok doyuyordum eskiden. Şimdi 2 ana 1 ara gibi yiyorum ara da da ceviz yiyorum :))
Herkese iyi haftasonlariii :) sinavi olanlara basarilar :)
Biz de bugun kizimizi gorduk her sey yolunda cok sukur :) 500 gr olmus 3 hafta sonra seker yuklemesine cagirdi doktorumuz, ictigimiz vitamin kilo yapabiliyormus o yuzden surekli kullanmaniza gerek yok, halsiz hissetiginizde icin dedi. Ayda 1kilo normalmis ve bu haftalarda ozellike 20-24 arasi istah cok acilir dikkat edin dedi. 3 ana 3 ara ogun yapin protein agirlikli beslenin dedi.
Bizden haberler bu kadar, kizim agzini kapatip acti sizi optu teyzelerii :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydınlar hepinize. Biz ailecek sınava gitmek için hazırlanıyoruz bizim gibi sınavı olan herkese başarılar diliyoruz :))
Hayırlı sabahlar ve sınava girecek herkese de başarılar:)) bana da tabiki:) Allah yardımcımız olsun. Âmin.
Umarım sınavlarınız iyi geçmiştir çalışkan anneciklerBu arada ne sınavıydı bu?
Devlet hastanesinde yaptırdım canım. Çok sağolmerhabalar,
ben enfeksiyon bölümüne gitmiştim. değerim yine artmış. iki gün hastaneye yatırdılar. orada antibiyotik tedavisi gördüm. yeni eve geldik. kızım iyi ama ben maalesef üst yolunum rahatsızlığım dolayı antibiyotik verdi dr. inşallah bebeğime birşey olmaz.
kaldığım yer doğum hastanesiydi. dolayısıyla o kadar çok hamile vardı ki..allah herkese şifa versin..
ancak bunu yanında doğum yapanlar, bebeğine kavuşanlar o bebek sesleri harikaydı. allah hepimize nasip etsin..
canım sevindim.
nerde yükleme yaptırdın. kilosunu falan söylemişlerde.
Teşekkür ederiz teyzesiLale nerede acaba diye merak etmiştim :) maşallah oğluşuna ,
Kontrole gitmiştim doktor yapalım deyince oda aradan çıksın dedim canımMaşallah canım bayağı erken davranmışsın :)))
Ben 20 haziranda yaptırıcam:)
Oğluşunun kilosu yarım kiloyu geçmiş :))))) Demek ki geçtiler yarım kiloyu ayy çok sevindim ben de :))
Allaha emanet olun canım :)
Eveet ilk ben yaptırdım hiç aklımda yokken üstelik:)) teşekkür ederiz sana da teyzesiIlk şeker yüklemesi senden geldi. Hadi maşallah oğluşun gayet iyi ve formda :)) görüşürüz canımm
Biz de bugun kizimizi gorduk her sey yolunda cok sukur :) 500 gr olmus 3 hafta sonra seker yuklemesine cagirdi doktorumuz, ictigimiz vitamin kilo yapabiliyormus o yuzden surekli kullanmaniza gerek yok, halsiz hissetiginizde icin dedi. Ayda 1kilo normalmis ve bu haftalarda ozellike 20-24 arasi istah cok acilir dikkat edin dedi. 3 ana 3 ara ogun yapin protein agirlikli beslenin dedi.
Haber veririrm canim tabi ki, eger mothercare varsa ona da bak canim oranin da mobilyalari guzelmis. Ebebek in internet sitesinden bakabilirsin tatlim
Canım ben dün yazdım sana faceden ama belki okumamıssındır diye buradan da yazıyım dedim cok sevindim güzel güzel haberlerle gelmene. Kordon dolaşmasını cok fazla önemseme senin doktorun bir numara emin ol problem olsa söylerdi maşallah diyoruz biz kızımla size :)
Allahım bana da böyle tatlı böyle sağlıklı bir evlat nasip etsin. Âmin.
Kizlar ya haftasina gore geri giden var mi?
Bugun dr bana bi hafta geriden geliyor dedi.
Cok moralim bozuldu. Napmam lazm acaba?bilgisi olan varmi?
Benimde öyle geçen hafta 22+5 cikmam gerekirken 21+ 4 cikti kilomuz 400 gr boyumuz 25_26 cm çıktı bende üzüldüm zayıf gibi geldi iştahım hiç açık değil ama artık daha çok yiycem :)Merhaba Annişler
Bugün nihayet ayrıntılı ultrasona girdik.Bebeğimin herşeyi yerli yerinde ve sağlıklıymış sadece bir hafta geriden geliyor dedi ve benim rahim kanallarından biri yani bebeği besleyen kanallardan biri tıkalıymış doktor tek kanalda yeterli dedi ama doğumda belki kilosu düşük olur sana da ilerde tansiyıon riski yapar dedi..
Bu tarz bişey yaşayan var mı acaba? doktor süt iç dedi sadece diğer yeme içme konusunda birşey demedi ne yapmam lazım moralim biraz bozuldu
Bunun dışında sağlığında bir problem yok şükür.21+3 çıktı haftası kilosu 409 gr boyuda 26 cm değerler iyi mi sizce ?
Merhaba Annişler
Bugün nihayet ayrıntılı ultrasona girdik.Bebeğimin herşeyi yerli yerinde ve sağlıklıymış sadece bir hafta geriden geliyor dedi ve benim rahim kanallarından biri yani bebeği besleyen kanallardan biri tıkalıymış doktor tek kanalda yeterli dedi ama doğumda belki kilosu düşük olur sana da ilerde tansiyıon riski yapar dedi..
Bu tarz bişey yaşayan var mı acaba? doktor süt iç dedi sadece diğer yeme içme konusunda birşey demedi ne yapmam lazım moralim biraz bozuldu
Bunun dışında sağlığında bir problem yok şükürnda 3 çıktı haftası kilosu 409 gr boyuda 26 cm değerler iyi mi sizce ?
Benimde öyle geçen hafta 22+5 cikmam gerekirken 21+ 4 cikti kilomuz 400 gr boyumuz 25_26 cm çıktı bende üzüldüm zayıf gibi geldi iştahım hiç açık değil ama artık daha çok yiycem :)
Canim su anda bir hafta geride olmasi sorun teskil etmez onemli olan bundan soraki kontrollerde bu aranin acilmamasi ... normalde iki arter bir ver damarlar var bazi gebelerde bu arterlerden birisi olmiyo bir arter bir ver oluyo bu illa bi sorun teskil edecek diye bisey yok bu sekilde hic problemsiz gebeligini gecirenler var hatta benim en yakin arkadasim bitanesi sen saglikli beslenip cogunlukla soluna yatmaya ve bol sivi tuketmeye dikkat et hem bebeginin kilosuda haftasina gore iyi maasallah gebelik takviminde 22.haftada gorunuyosun 21+3 normal degil mi tam gununde hic olmuyo zatn bikac gun on de geride bu kadar bi aranin hicbi onemi yok sen canini sikma...
SAğol canım söylediklerin moral oldu.22+3 olmam lazımmış 21+3 görünüyorum şu an aslında kafaya takmıyorum geriden gelmeyi çünkü adet düzensizliğim vardı belli ki geç döllenme olmuş beni düşündüren tek kanalın kapalı olması ve ileri de tansiyon problemi olması bende olsa sorun olmaz ama tansiyon bebeği etkiliyormuş birde erken doğum vb.riskleri de içerir.. dediğin gibi çoğu kişi sola yatmamı ve bol sıvı almamı öneriyor bende daha dikkatli olacağım. 2 sene sonra hamile kalabildim Allah'ım verdiyse elbet bir hayır vardır bu işte bende dikkat edersem sağlıkla bebeğimi kucağıma alırım inşallah.Herkes sağlıkla bebeklerini kucağına alsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?