2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Hadi senin de gözün aydın tatlım darısı salı gunu başıma inş bu arada kordonla ilgili ufak bişey dicem bizim ailede Bi gelinin bebeği kızdı onunda 6ayından doğuma kadar boynunda idi sezaryen diyorlardı ama kadın sarıgazi bölge has. Gitti normal doğumla doğurdu kızını bebeğin başından önce kordonu çıkardılar sıkıntıda olmadı üzme kendini kordon bu bugün dolanır yrn dolanmaz senin zilloş kızçen de az yerinde dursun yaff kordonuyla ip atlıyo resmen

Ogluna bayildim! Bol
Miktarda op, ye benim icin onu! :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gozunuz aydin canim cok sevindim. Masallah ne kadar buyumus :)
Biz de yarin bakicaz oda bakalim fikir olsun simdilik.. Park yatagi ben baby&me
Alicam canim sanirim, hem fiyti uygun hem de guzel baya

çok sevindim canım gözün aydın... bebişlerimizin sağlıklı olması kadar önemli bir şey yok... dr önemsemediyse bence sen de moralini bozma, riskli bir durum olsa zaten söylerdi. bizim de 2 gün önce bebişimiz ayrıntılı ultrasonda ağzını açıp kapattı çok tatlıydı :) insan her gün görmek istiyor değil mi hele bir de hareketlerini falan gördükten sonra :))

Hmmm enteresaannn arastiricam bu konuyu, ben de boyle seylere karsi degilim canim ya her seye acigim :) kati kurallarim yok, emzirme disinda

Canım ben de çok örgü bilmiyorum ama el emeğim bişey olsun istedim. Şu akıllı ipler var ya onlardan aldım, battaniye örüyorum kızıma

Akıllı ipler ne canım? Ben bi araştırayım bakayım :)

Her akşam soğuk süt içiyorum. Bebiş büyütmek ne zormuş...

Hmmm enteresaannn arastiricam bu konuyu, ben de boyle seylere karsi degilim canim ya her seye acigim :) kati kurallarim yok, emzirme disinda

Emzirme beni çok korkutuyor ya nasıl vercem bilmiyorum :s elektirikli göğüs pompası alıyım mı diyorum ama sonra vazgeçiyorum

Son düzenleyen: Moderatör:

Allahım bana da böyle tatlı böyle sağlıklı bir evlat nasip etsin. Âmin.

Ayy saol canim yaa icim rahatladi biraz:)) gercekten benim minnak hic durmuyo yerindee ee sonunda dolandi tabi kordon neyse insallah kurtulur kuzucuk kordondan:)

Evet bnde fikir olsun diye dolastim hugun baktim baya ama marmariste az magaza var secenek cok az iclerinde en cok cilek mobilyayi begendim sende bak da tatlim guzel biseyler gorursen bana da haber verirsin:) park yatagina da soledigine hemen bakicam:)

Cok saol tatlimm evet hic onemli diil dedi doktorum gayet de rahatti bunu solerken insallah kan akisini engelleyecek kadar sıkı dolanmaz kordon da sorun cikmaz:) evet gercekten insan izlemeye kiyamiyo cok tatlilar cok:))
Oyyyy yenmez mi annesiiii, mis kokulu kuzuuu :) insallah canim o gunleri de goruruz hayirlisiyla

Anaam kız sen hamileysen ben neyim anacım bende sanarsın 3tane bebe var maşallah sana valla Bi tek gobus o da çok fit yani ahhh bende ilk gebelikte böyleydim şimdi 2katı oldum 😐bunalıma soktun he beni
Eminim sizde güzel bir hamilesinizdir ikinci çocuk diyorsun olsun o kadar :) eminim hamilelik hepimize çok yakıştı

Kızlar Jokerden geliyoruz. Bir bebek arabasına ısındık sanki, bebe confort elea modeli. Kullanan fikri olan var mı ? Ana kucaksız kullanılıyor. BBebek doğduğundan itibaren içine konuluyor. Ekstradan da oto koltuğu beğendik, doğumdan 4 yaşına kadar kullanım için. Ana kucağı alınmıyor bu modelde. Oto koltuğu sabit kalıyor araçta. Bebeği ana kucaksız bebek arabasına koyuyorsun, ona göre tasarlanmış. Yani ana kucağı parası vermiyorsun boş yere.

Evet canım, annem gizli gizli bir bavul dolusu örmüş yıllardır, sağolsun Kız için ördüğü elbiseler, kısa fırfırlı pantolonlar falan var. Onları kullanamayacağız oğlumuzda ama bazı pembelilere bayıldım, evde giydircem. Babası da giyiyor pembe , nolcak ki

Sağol canim kusura bakma anca okuyabiliyorum. Ben simdi bazen iciyorum bazen icmiyorum. Doktora sorsam ben yazdim iç der tahminin.
Ben dahiliyecime sordum, "Et yemiyorsun, yoğurt yemiyorsun, vitamin de içmek istemiyorsun. Olmaz öyle." dedi, içiyorum kuzu kuzu eleviti. Kalsiyum da var çünkü içinde. Kalsiyum kemiklerde depolanıp, sonrasında süt üretiminde kullanılıyormuş. O nedenle hamilelikte fazla kalsiyum gerekliymiş.

hayat, canım çok geçmiş olsun. Bak çok mutlu oldum söylediklerimi önemseyip, enfeksiyona gitmene. Hiç sıkma canını, bazı antibiyotikler gebelikte güvenli, doktorlar ona göre veriyorlar. Gitmeseydin Allah korusun enfeksiyon zarar verebilirdi yavruna. Çooooook geçmiş olsun. Deniz ve ben öpüyoruz sizi annesi. İyi dinlenin, beslenmenize dikkat edin. Çok bol su içmeyi ihmal etme lütfen.

Şaşırdım bak, bizim arkadaşlar hiç kullanışlı değil diyorlar ana kucağı için. Çok ağır, ben taşıyamam çocukla onu.

Iste zaten o gastrite neden oluyor yemek borusuna dogru agri demis bi arkadas o da gastrit hatta kullanilan ilaci da yazmislar o da gastritte veriliyor ilerya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bence bizimki reflüye benziyor daha çok. Gastrite bir bakteri neden oluyor bildiğim kadarıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…