- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
Evett sonunda eve gelebildikk:) ayrintili ultrasonumuz cok sukur ki iyi gecti kizlar herseyimiz yerli yerinde boyumuz yaklasik 28 cm kilomuz da 530 gr olmus:) doktorumun hic onemsemedigi ama benim kafama taktigim tek sey gobek kordonunun 1 kere bebisin boynuna dolanmis olmasi bol duruyomus sıkı diilmis ama yine de moralim biraz bozulduonun disinda kizimin eli surekli suratindaydii zar zor 1-2 poz yakaladi doktorumuz :) uzun boylu olacak diyo bakalim:)
Bende kan pihtilasmasi oldugu icin internette hep normal dogumun cok kanamali oldugu icin tercih edilmedigini okuyup cok uzulmustum ama bgun saolsun doktorum hic oyle bsy yok sartlar elverdigi surece normal dogum yapabilisin dedi cok sevindim:) bide bebek odasi takimlarina baktim cilek mobilyada bi tane cok begendim bakalim onu almayi dusunuyoruz tabi bide park yatagi ama henuz onu hangi marka alacagima karar veremedim bizden haberler simdilikk boyle teyzelerii kizimin hepinize ve tum kardeslerine selami var...:))
Bu hırkalar çift taraflı Bi tarafı beyaz Bi tarafı mavi zor Bi iş yani canım ama çok sıcak tutuyor mont gibi bizim bebelere de gerekli kış bebeği olcanlar bu arada evet benim sıpa bu burada 7aylikti o zaman kisti 😊sagol teyzesi
Evett sonunda eve gelebildikk:) ayrintili ultrasonumuz cok sukur ki iyi gecti kizlar herseyimiz yerli yerinde boyumuz yaklasik 28 cm kilomuz da 530 gr olmus:) doktorumun hic onemsemedigi ama benim kafama taktigim tek sey gobek kordonunun 1 kere bebisin boynuna dolanmis olmasi bol duruyomus sıkı diilmis ama yine de moralim biraz bozulduonun disinda kizimin eli surekli suratindaydii zar zor 1-2 poz yakaladi doktorumuz :) uzun boylu olacak diyo bakalim:)
Bende kan pihtilasmasi oldugu icin internette hep normal dogumun cok kanamali oldugu icin tercih edilmedigini okuyup cok uzulmustum ama bgun saolsun doktorum hic oyle bsy yok sartlar elverdigi surece normal dogum yapabilisin dedi cok sevindim:) bide bebek odasi takimlarina baktim cilek mobilyada bi tane cok begendim bakalim onu almayi dusunuyoruz tabi bide park yatagi ama henuz onu hangi marka alacagima karar veremedim bizden haberler simdilikk boyle teyzelerii kizimin hepinize ve tum kardeslerine selami var...:))
Ogluna bayildim! Bol
Miktarda op, ye benim icin onu! :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Oh yenide yıkadım öpmem mi miss 😊 siz doğurun sizinkileri de ben mıncırıcam uzaktan uzağa 😉
Bak canım boyle yazıyor.
Yapılan çalışmalarda, kundaklanan bebeklerin daha çabuk uykuya geçtikleri, daha uzun ve rahat uyudukları görülmüştür. Kundakla kolların sarılması bebeklerde sık görülen moro refleksi denen sıçrama tarzındaki hareketleri azalttığı için sık uyanmayı da engellemekte ve uyku kalitesini artırmaktadır. Kundaklama rahat uyuyan bebekler için çok gerekli olmasa da özellikle gazlı, huzursuz, gelecekte uyku problemlerine aday bebeklerde çok işe yaramaktadır.
Tek problemin sıkı sarılmamalı.çkalça çıkığı oluşabilir çünkü. Bide ben eski geleneklere cok önem veren birisiyim. Düşünüyorum yani hepimiz kundaklanarak geldik buralara kadar vardır atalarımızın bir bildiği. Bide son zamanlarda yurtdısında da fok popüler olmuş kundaklama. Ama sanırım onlar yarım kundak yapıyorlar. Oyle işte canım.
Canım ben de çok örgü bilmiyorum ama el emeğim bişey olsun istedim. Şu akıllı ipler var ya onlardan aldım, battaniye örüyorum kızıma
Bende de çok var ama benim midede değil de yukarıya geliyor nasil yaniyor bogazim anlatamam reflu oldum her halde ben de. Yatarken yastigi falan yukseltiyorum ama fayda etmiyor. Soğuk sut bayagi iyi geliyor canim ama yudum yudum iciyorum dene istersen sen de.
Hmmm enteresaannn arastiricam bu konuyu, ben de boyle seylere karsi degilim canim ya her seye acigim :) kati kurallarim yok, emzirme disinda
Bu hırkalar çift taraflı Bi tarafı beyaz Bi tarafı mavi zor Bi iş yani canım ama çok sıcak tutuyor mont gibi bizim bebelere de gerekli kış bebeği olcanlar bu arada evet benim sıpa bu burada 7aylikti o zaman kisti 😊sagol teyzesi
Hadi senin de gözün aydın tatlım darısı salı gunu başıma inş bu arada kordonla ilgili ufak bişey dicem bizim ailede Bi gelinin bebeği kızdı onunda 6ayından doğuma kadar boynunda idi sezaryen diyorlardı ama kadın sarıgazi bölge has. Gitti normal doğumla doğurdu kızını bebeğin başından önce kordonu çıkardılar sıkıntıda olmadı üzme kendini kordon bu bugün dolanır yrn dolanmaz senin zilloş kızçen de az yerinde dursun yaff kordonuyla ip atlıyo resmen
Gozunuz aydin canim cok sevindim. Masallah ne kadar buyumus :)
Biz de yarin bakicaz oda bakalim fikir olsun simdilik.. Park yatagi ben baby&me
Alicam canim sanirim, hem fiyti uygun hem de guzel baya
çok sevindim canım gözün aydın... bebişlerimizin sağlıklı olması kadar önemli bir şey yok... dr önemsemediyse bence sen de moralini bozma, riskli bir durum olsa zaten söylerdi. bizim de 2 gün önce bebişimiz ayrıntılı ultrasonda ağzını açıp kapattı çok tatlıydı :) insan her gün görmek istiyor değil mi hele bir de hareketlerini falan gördükten sonra :))
Oyyyy yenmez mi annesiiii, mis kokulu kuzuuu :) insallah canim o gunleri de goruruz hayirlisiyla
Eminim sizde güzel bir hamilesinizdir ikinci çocuk diyorsun olsun o kadar :) eminim hamilelik hepimize çok yakıştıAnaam kız sen hamileysen ben neyim anacım bende sanarsın 3tane bebe var maşallah sana valla Bi tek gobus o da çok fit yani ahhh bende ilk gebelikte böyleydim şimdi 2katı oldum 😐bunalıma soktun he beni
Evet şimdilik küçük bakalım sonra ne olcak :)Maşallah bebişine:) senin göbiş de benimki gibi küçük:)
Evet canım, annem gizli gizli bir bavul dolusu örmüş yıllardır, sağolsunOh NE guzel bulmusun becerukli anayi ordur calls canim Benin,annem dantel bilir sadece o yüzden yatak takımını yorganını falan hep dantel yapmıştı kullanmadık ayrı konu oğlan rahatsız oldu benim gibi yunden battaniyesiyle geçirdi kışı 😊sen annene bolca ördür çok işine yarıycak valla
Ben dahiliyecime sordum, "Et yemiyorsun, yoğurt yemiyorsun, vitamin de içmek istemiyorsun. Olmaz öyle." dedi, içiyorum kuzu kuzu eleviti. Kalsiyum da var çünkü içinde. Kalsiyum kemiklerde depolanıp, sonrasında süt üretiminde kullanılıyormuş. O nedenle hamilelikte fazla kalsiyum gerekliymiş.Sağol canim kusura bakma anca okuyabiliyorum. Ben simdi bazen iciyorum bazen icmiyorum. Doktora sorsam ben yazdim iç der tahminin.
merhabalar,
ben enfeksiyon bölümüne gitmiştim. değerim yine artmış. iki gün hastaneye yatırdılar. orada antibiyotik tedavisi gördüm. yeni eve geldik. kızım iyi ama ben maalesef üst yolunum rahatsızlığım dolayı antibiyotik verdi dr. inşallah bebeğime birşey olmaz.
kaldığım yer doğum hastanesiydi. dolayısıyla o kadar çok hamile vardı ki..allah herkese şifa versin..
ancak bunu yanında doğum yapanlar, bebeğine kavuşanlar o bebek sesleri harikaydı. allah hepimize nasip etsin..
canım sevindim.
nerde yükleme yaptırdın. kilosunu falan söylemişlerde.
Şaşırdım bak, bizim arkadaşlar hiç kullanışlı değil diyorlar ana kucağı için. Çok ağır, ben taşıyamam çocukla onu.Hmm olabilir canım, bakalım araştırıcam ama mdf de olsa kanserojen olmasın yeter bence araştırıcam bakalım. Ana kucağı ağır ama çok kullanılıyor canım, benim tüm arkadaşlarım, abilerim kullandılar. Baba kucağı iyiymişuçmuşlar yaa 4000 nedir
Bence bizimki reflüye benziyor daha çok. Gastrite bir bakteri neden oluyor bildiğim kadarıyla.Iste zaten o gastrite neden oluyor yemek borusuna dogru agri demis bi arkadas o da gastrit hatta kullanilan ilaci da yazmislar o da gastritte veriliyor ilerya
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet şimdilik küçük bakalım sonra ne olcak :)
Sanirim öyle olcakBizimkiler bi anda çıkacak galiba:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?