2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Ben de bu aralar bacak ağrıları ve kramplar başladı ama doktorum yine de yazmadı kalsiyum hapı, daha çok kalsiyum almalısın dedi o da yine süt ve süt ürünlerinde var canım. Daha çok süt tüketmeye başladım, birde günde bir muz yiyorum artık onda da magnezyum var, iyi geliyormuş.

Arkadaşına Allah sabir ve en kısa zamanda yeni gebelik nasip etsin, zor bir durum tabi ama gebeliklerin çoğu sağlıklı sonuçlanıyor çok şükür.
Sen kendin de hissetmişsin zaten, bu kaygılarının sebebi doktorunun seni aydınlatmaması. Bebebkler bazen ileriden ve geriden gidebiliyorlar sen beslenmene dikkat et ama bu çok yemen anlamına gelmiyor tabiki, her sabah bir haşlanmış yumurta, az yağlı peynir gün içinde de iki bardak süt ve iki kase yoğurt ye, ve tabiki kırmızı et. Bebeği en çok geliştiren şeyler bunlar, bunun dışında İleryanın dediği gibi rahim damarlarına bakılması lazım, bebeğe yeteri kadar kan gidiyor mu diye ama burda geriden gelip haftasını yakalayan hatta geçen çok bebiş oldu, senin kızın da toparlayacaktır inşalalh.

Bugün kötü anlar geçirdim ama sonu iyi bitti çok şükür.. Sizler iyisinizdir inşallah kızlar.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İyi olmana sevindim canım, ciddi birşey olması umarım?

Araba konusunda ben şimdilik konuşulanlara kulak kabartıyorum ama karar vermek zor, acil bi ihtiyaç olmadığı için onu sonlara bırakacam ben.Hatta onu eşime postalamayı düşünüyorum, Erkeklerin de elektronik ve teknolojik aletlerle ilgili girdiği forumlar var herşey için fiyat kalite değerlendirmesi yapıyorlar, eminim araba konusunda da detaylı bilgileri vardır babaların, bence onlar bulsun:)

Insallah cnm saolasin cevbain icin. Icimi ferahlattiniz o yuzden moralimi de bozmucam hiiic. Dr a gidince de iki cift laf edicem. Ama kizimi iyice muayene ettikten sonra

Sanırım kimsenin fikri yok, ben de dün sorduğum soruyu alıntıladım senin için :)

Ben iyice arastirdm. Bebegi olan arkadaslara sordum. En iyi marka maclaren kizlar. Ama cok pahali. 900 tl gibi begendigim modeli internette. Baston tipi olanlardan almak gerekliymis ve tek elle kapatip acmak kolay olmaliymis. Bi de agirligi cok onemli.cogu markaya gore en hafif yine maclaren. Bebeklerimiz kis bebegi olacagi icin dogduktan bikac ay sonra alicam allah nasip ederse. Belki o zamana kadar bi yerde indirim olursa takip edip alabilirim de bakalm.

Bizde stokke marka aldik canim cok begendim ama baya pahaliydi gaza geldik heralde birdenbire aldik gitti:)

Bastonları kullanmak kolaymış ama ben onları beğenmiyorum. Mutlaka diğerinden alırım doğduktan sonra ama bi tane de baston almayı düşünüyoruz. Yakın yere gittiğimizde kullanmak için:)

900 ise çok iyiymiş canım ya, modelin ismini biliyorsan yazabilir misin? Bu ara her yerde ana kucağı ve bebek arabalarına bakıyoruz. İnsanlar da çocuklarına niye bakıyoruz dikkatli diye huylanıyorlardır. Bizim beğendiklerimiz 2-3 milyar. Bir de sonra memnun kalmamak var işin içinde. Nisan ayında joker kampanya yapıyormuş, o zaman çok indirim kuponu veriyormuş. Bayağı ucuza geliyor Nisan kampanyası ile dedi görevli. Keşke o zaman alsaymışız diye üzüldü eşim. En uygun olan Chicco Lite Way di sanırım, kullananlar çok memnun, baston oluyormuş. Ama diğerlerinin açılıp kapanması çok daha pratik geldi bize. Henüz kararsızız. Stokke mesela bir ara yarı yarıya indirim yapmış fıstık yeşilini bir daha üretmeyeceğinden. Kardeşim bebeğine Bugabo almış ama onunla ilgili de olumsuz yazılar okudum. Oto koltuğu beğendik, doğumdan itibaren kullanılıyor, ana kucağı gerekmiyor, o 1200 tl idi. Aslında mantıklı geldi, ana kucakları çok kullanışlı değilmiş. Nasılsa oto koltuğu da alınacak, iki kere para vermemiş oluyorsun. Güvenlik testlerinde çok iyiymiş. Quinny gibi birşeydi sanki markası. Sık sık dolaşıp, incelemek ve kampanyaları takip etmek gerekli anlaşılan.

Son düzenleme:
Bizde stokke marka aldik canim cok begendim ama baya pahaliydi gaza geldik heralde birdenbire aldik gitti:)

Güle güle kullanın canım, hayırlı olsun. Turuncu gibi olanı mı aldınız? Bana çocuğun oturacağı yer çok yüksek geldi ilk gördüğümde ama yüksek olduğu için çocuk egzozdan, yanından geçen hayvanlardan falan etkilenmiyormuş.

Kızlar bana anlamı güzel olan erkek isimleri söyler misiniz kafam çok karışık bu konuda

Problem de kilo alamıyorum işte. Sadece 1 kilo aldım şaka gibi herkes gülüyor çevremde. Bir tek göbek şişiyor o da az o kadar. Giycek kıyafet bulamıyorum. Satın almaya gidiyorum bel tamam altı şalvar gibi:) napcaz bilmiyorum. Ben abur cubur pek yemiyorum ondan mı acaba almıyorum?

Merhaba anneler. Nasılsınız? Kızlar benim karnıma çok gülünce ya da ani hareketlenince falan kramp giriyor acayip korkuyorum sonra geçiyor. Normal mi?var mı böyle karında kramp yaşayan? Gece uyurken de bacaklarıma giriyor çok fena

Kizlar ya haftasina gore geri giden var mi?
Bugun dr bana bi hafta geriden geliyor dedi.
Cok moralim bozuldu. Napmam lazm acaba?bilgisi olan varmi?

Kızlar meraba 2gündür fırsat bulup okuyamadım sizleri.canım sakın strese girme canını sıkma benimde bir hafta geriden gidiyodu doktorum sakın kafana takma 7gün ileri geri gidebilir demişti çok şükür ayrıntılıya girdiğimde fark kapanmıştı

Canım magnezyum kullan benimde hapşırırken göbeğim acıo bacağıma kramp giriodu.magnezyumdan sonra düzeldi bacağımın krampı

benim bir kere hıçkırınca girmişti karnıma kramp, onun dşnda bacakalrıma giriyor geceleri Bacak krampları için şimdilik sütü artır dedi doktorum

kızlar saçını kestiren var mı? =) Ben pek inanmam öyle şeylere ama hamileyken kestrmeyn diye teyzeler knşrken kalmş aklıma:S Biraz kısaltmam lazm saçlarımı ama bir taraftan da kestrmesem mi diyorum? saçma biraz ama..

Insalah cnm kizimda dedigin gibi olur. 10 gun sonra detayliya gircem.

Maclaren new quest begendigim model. E bebek te 900 tl. Hicbir kotu yorumu yok. Cok aradm bulamadm. Bu modeli ilk dogdugundan itibaren kullanabilirsin.

Arkadaşım aynı sorun bendede var.. Bende kıyafet bulamıyorum... 1,5 kilo aldım senin gibi abur cuburum yok .demir ve multivitaminde kullanıyorum... Sanırım bünye ile alakalı..

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba
endişe içerisinde kullanıyorum. klasid 500mg hamilelikte kullanan veya kullananı bilen var mı..

merhaba guzel annisler insallah herkes icin bizimki gibi güzel bi pazar olmustur biz bugun eminonune gittik neredeyse tum gecelik satan dukkanlari gezdik ve sonunda lohusa picama takimimizi aldik cok tatli giymek icin sabirsizlaniyorum ozellikle icerden gizli emzirme bolumleri var bide sazeryan sonrasi surekli koridora yuruyuse cikmak gerekiyo ustte sabahlik olmasi cok iyi oluyo

Son düzenleme:

Çok güzel güle güle giy. Allahım o günleri göstersin. Benim aklımda da bu pijama olayı var ama daha bakmadım bile.. Bunu aklımdan atsam iyi olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…