Desteğiniz için teşekkür ederim kızlar 😊cook şükür bebegimde gorunen bir sorun çıkmadı.
Evett sonunda eve gelebildikk:) ayrintili ultrasonumuz cok sukur ki iyi gecti kizlar herseyimiz yerli yerinde boyumuz yaklasik 28 cm kilomuz da 530 gr olmus:) doktorumun hic onemsemedigi ama benim kafama taktigim tek sey gobek kordonunun 1 kere bebisin boynuna dolanmis olmasi bol duruyomus sıkı diilmis ama yine de moralim biraz bozulduonun disinda kizimin eli surekli suratindaydii zar zor 1-2 poz yakaladi doktorumuz :) uzun boylu olacak diyo bakalim:)
Bende kan pihtilasmasi oldugu icin internette hep normal dogumun cok kanamali oldugu icin tercih edilmedigini okuyup cok uzulmustum ama bgun saolsun doktorum hic oyle bsy yok sartlar elverdigi surece normal dogum yapabilisin dedi cok sevindim:) bide bebek odasi takimlarina baktim cilek mobilyada bi tane cok begendim bakalim onu almayi dusunuyoruz tabi bide park yatagi ama henuz onu hangi marka alacagima karar veremedim bizden haberler simdilikk boyle teyzelerii kizimin hepinize ve tum kardeslerine selami var...:))
Gözünüz aydın kızlar, inşallah sonuna kadar sıkıntı olmadan tamamlarız,First bebişler dönmeye devam ediyorlar, senin süslü kordonu gerdanlık yapmış ama çıkabilir o yine boynundan, merak etme annesi:) gebelik bu, düşünecek olsak birçok risk var ama olabilecek durumlarla sıkmamaya çalışalım kendimizi, miniklerimiz Allaha emanet olsunlar...
Maşallah cennet ya, alttaki yazıyı görmesem, "kızlar internette bu elbiseyi gördüm, nasıl?" dediğini düşünecektim:) maşallah manken gibisin
kızlaar benim malum bölgedeki ağrılarım gün geçtikçe artıyor..doktora sordm normal dedi ama canım sıkıldı =( Ağır mı geliyor da kemiklerim ağrıyor acaba? ya bşy olursa diye düşünmeden edemiyorum..Yürümemi bile etkiliyor, dikkatli yürümem gerekiyor yoksa ağrı ben buradaym diyor?? Poffffffffff
Günaydınlar hepinize. Biz ailecek sınava gitmek için hazırlanıyoruz bizim gibi sınavı olan herkese başarılar diliyoruz :))
Hayırlı sabahlar ve sınava girecek herkese de başarılar:)) bana da tabiki:) Allah yardımcımız olsun. Âmin.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canim benımde alttan giren ağrılarm vardı doktora gttm muayene etti bir sorun gözkmùyo ama bu kadarda ağrı olmaması gerekiyo ddi kanama yada lekelnmem hiç olmadı ama rahmi rahatlatmak içn progestan verdi fitil verdi ve yatacksn dikkat edicksn ddi benim hala tam geçmdi ama hafifldi ağir kaldırma yürürkn bile dikkat et ve ilişkiyde grme inş çabuk geçer ağrılarmz ben 2haftadr çekyrm dikkatli ol
Teşekkür ederimMaşallah cennet ya, alttaki yazıyı görmesem, "kızlar internette bu elbiseyi gördüm, nasıl?" dediğini düşünecektim:) maşallah manken gibisin
Hayırlı sabahlar ve sınava girecek herkese de başarılar:)) bana da tabiki:) Allah yardımcımız olsun. Âmin.
Günaydınlar hepinize. Biz ailecek sınava gitmek için hazırlanıyoruz bizim gibi sınavı olan herkese başarılar diliyoruz :))
Ayy saol canim yaa icim rahatladi biraz:)) gercekten benim minnak hic durmuyo yerindee ee sonunda dolandi tabi kordon neyse insallah kurtulur kuzucuk kordondan:)
Evet bnde fikir olsun diye dolastim hugun baktim baya ama marmariste az magaza var secenek cok az iclerinde en cok cilek mobilyayi begendim sende bak da tatlim guzel biseyler gorursen bana da haber verirsin:) park yatagina da soledigine hemen bakicam:)
Cok saol tatlimm evet hic onemli diil dedi doktorum gayet de rahatti bunu solerken insallah kan akisini engelleyecek kadar sıkı dolanmaz kordon da sorun cikmaz:) evet gercekten insan izlemeye kiyamiyo cok tatlilar cok:))
Emzirme beni çok korkutuyor ya nasıl vercem bilmiyorum :s elektirikli göğüs pompası alıyım mı diyorum ama sonra vazgeçiyorum
Akıllı ipler ne canım? Ben bi araştırayım bakayım :)
Canım ben dün yazdım sana faceden ama belki okumamıssındır diye buradan da yazıyım dedim cok sevindim güzel güzel haberlerle gelmene. Kordon dolaşmasını cok fazla önemseme senin doktorun bir numara emin ol problem olsa söylerdi maşallah diyoruz biz kızımla size :)Gunaydinn tatlimm bol sansss sana ve ailene o zaman:)
Canim emzirirsin nolucak, pompa alin diyorlar canim emzirmedigin zamanlarda gogus doldugunda bosaltmak icin, bi de sagmak sutu cogaltiyormus
Herkese iyi haftasonlariii :) sinavi olanlara basarilar :)
Biz de bugun kizimizi gorduk her sey yolunda cok sukur :) 500 gr olmus 3 hafta sonra seker yuklemesine cagirdi doktorumuz, ictigimiz vitamin kilo yapabiliyormus o yuzden surekli kullanmaniza gerek yok, halsiz hissetiginizde icin dedi. Ayda 1kilo normalmis ve bu haftalarda ozellike 20-24 arasi istah cok acilir dikkat edin dedi. 3 ana 3 ara ogun yapin protein agirlikli beslenin dedi.
Bizden haberler bu kadar, kizim agzini kapatip acti sizi optu teyzelerii :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?