2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Desteğiniz için teşekkür ederim kızlar 😊cook şükür bebegimde gorunen bir sorun çıkmadı.

Gözünüz aydın kızlar, inşallah sonuna kadar sıkıntı olmadan tamamlarız,First bebişler dönmeye devam ediyorlar, senin süslü kordonu gerdanlık yapmış ama çıkabilir o yine boynundan, merak etme annesi:) gebelik bu, düşünecek olsak birçok risk var ama olabilecek durumlarla sıkmamaya çalışalım kendimizi, miniklerimiz Allaha emanet olsunlar...
Merhaba arkadaşlar oğluşumla biz geldik Eki Görüntüle 1148034

Maşallah cennet ya, alttaki yazıyı görmesem, "kızlar internette bu elbiseyi gördüm, nasıl?" dediğini düşünecektim:) maşallah manken gibisin

Eet oyleymis tatlim geldigimden beri baya bi arastirdim ama zaten doktorumun rahatligi bana da gecti heralde cok onemaemedim ama uzuldum biraz daha dogrusu korktum galiba:) neyse Allahin izniyle hicbisey olmaz bebislerimize:)

kızlaar benim malum bölgedeki ağrılarım gün geçtikçe artıyor..doktora sordm normal dedi ama canım sıkıldı =( Ağır mı geliyor da kemiklerim ağrıyor acaba? ya bşy olursa diye düşünmeden edemiyorum..Yürümemi bile etkiliyor, dikkatli yürümem gerekiyor yoksa ağrı ben buradaym diyor?? Poffffffffff

canim benımde alttan giren ağrılarm vardı doktora gttm muayene etti bir sorun gözkmùyo ama bu kadarda ağrı olmaması gerekiyo ddi kanama yada lekelnmem hiç olmadı ama rahmi rahatlatmak içn progestan verdi fitil verdi ve yatacksn dikkat edicksn ddi benim hala tam geçmdi ama hafifldi ağir kaldırma yürürkn bile dikkat et ve ilişkiyde grme inş çabuk geçer ağrılarmz ben 2haftadr çekyrm dikkatli ol

Günaydınlar hepinize. Biz ailecek sınava gitmek için hazırlanıyoruz bizim gibi sınavı olan herkese başarılar diliyoruz :))

Hayırlı sabahlar ve sınava girecek herkese de başarılar:)) bana da tabiki:) Allah yardımcımız olsun. Âmin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benim bildiğin kemikler ağrıyor canım, o ilk haftalardaki gibi rahim ağrısı değil sanki..ama tabii bilmiyorm belki başka çeşitidr? yine sarcam doktora

Hayırlı sabahlar ve sınava girecek herkese de başarılar:)) bana da tabiki:) Allah yardımcımız olsun. Âmin.

Günaydınlar hepinize. Biz ailecek sınava gitmek için hazırlanıyoruz bizim gibi sınavı olan herkese başarılar diliyoruz :))

Günaydin kizlar :)) sınavlariniz inşallah güzel geçer. Başarılar diliyorum size ve diğer arkadaşlara :*

Herkese iyi haftasonlariii :) sinavi olanlara basarilar :)
Biz de bugun kizimizi gorduk her sey yolunda cok sukur :) 500 gr olmus 3 hafta sonra seker yuklemesine cagirdi doktorumuz, ictigimiz vitamin kilo yapabiliyormus o yuzden surekli kullanmaniza gerek yok, halsiz hissetiginizde icin dedi. Ayda 1kilo normalmis ve bu haftalarda ozellike 20-24 arasi istah cok acilir dikkat edin dedi. 3 ana 3 ara ogun yapin protein agirlikli beslenin dedi.
Bizden haberler bu kadar, kizim agzini kapatip acti sizi optu teyzelerii :)

Haber veririrm canim tabi ki, eger mothercare varsa ona da bak canim oranin da mobilyalari guzelmis. Ebebek in internet sitesinden bakabilirsin tatlim

Emzirme beni çok korkutuyor ya nasıl vercem bilmiyorum :s elektirikli göğüs pompası alıyım mı diyorum ama sonra vazgeçiyorum

Canim emzirirsin nolucak, pompa alin diyorlar canim emzirmedigin zamanlarda gogus doldugunda bosaltmak icin, bi de sagmak sutu cogaltiyormus

Gunaydinn tatlimm bol sansss sana ve ailene o zaman:)
Canım ben dün yazdım sana faceden ama belki okumamıssındır diye buradan da yazıyım dedim cok sevindim güzel güzel haberlerle gelmene. Kordon dolaşmasını cok fazla önemseme senin doktorun bir numara emin ol problem olsa söylerdi maşallah diyoruz biz kızımla size :)

Canim emzirirsin nolucak, pompa alin diyorlar canim emzirmedigin zamanlarda gogus doldugunda bosaltmak icin, bi de sagmak sutu cogaltiyormus

Ozaman bunu almak lazım dimi göğüs pompasını?

Maşallah canım kızına ne kadar da büyümüş ayy artık bende görmek istiyorum. Baya oldu gitmeyeli. Tee Perşembe günü randevumuz. Tam tamına yarım kilomu olmuş annesi maşallah maşallah Rabbim nazarlardan saklasın sizi :)
Doktorun cok demiş ya ben hayatta 3ana 3 ara öğün yiyemem. Enfazla 3 ana 1 ara oluyor onda bile cok doyuyordum eskiden. Şimdi 2 ana 1 ara gibi yiyorum ara da da ceviz yiyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…