2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Sagol canimm Amin insallah Rabbim bu guzel cicilerle yavrularimizi kucaklamayida nasip eder insallah benim hep aklimdaydi aradan cikarayim dedim

Ben de abur cubur yemiyorum canım ama gece yatana kadar götürüyoruz meyveleri karı koca. Bir de demir hapını günde ikiye çıkardığımda çok kilo aldım ben. Sen vitamin ve demir kullanıyor musun?

Canım klacidin gebelik kategorisi C. Kadın doğumcuna sordun mu?

canım teşekkürler. yine imdadıma yetiştin.

C katogori kullanılmıyor mu hamilelikte?

kadın doğumcuya ayrıca soramadım. doğum hastanesinde yani aynı hastaneler. sonuçları görünce enfeksiyoncu antibiyotilk yazar kullanırsın. hamililere verilenden verir dedi. kadın doğumcuyu aradım cevaplamadı. sinir oldum zaten.. bugün de iki kez ateşim çıktı.
5 gün kullanacakmışım 12 saatte bir.

bir de canım 22+3 üm. bu sıra ayrıntılıya mı girsem acaba..

Son düzenleme:

Eveeet, bana da öyle dediler. Doğumdan sonra kestirirsin diyorlar ama fırsat bulamam ki bebekle. Kısmetse yaz sonu kısaltacağım iyice.

Doktor verdiğine göre kullanılıyordur canım, eczacına da danış istersen. İçin rahatlasın. Aile hekimine de sorabilirsin güveniyorsan. Biraz daha iyileş, girersin ayrıntılıya. 24'e kadar girebilirsin demişti doktorum. İyi ki gittin tatlım ya enfeksiyona, aklım sendeydi. Bu arada rica ederim, teşekkürlük bir durum değil bu. Yeterki iyi olun.

Eveeet, bana da öyle dediler. Doğumdan sonra kestirirsin diyorlar ama fırsat bulamam ki bebekle. Kısmetse yaz sonu kısaltacağım iyice.

bebişleri bırakıp nasıl çıkcaz dimi? Ben orasını düşünmemştm daha, yaz boyu bu saçları nasıl zaptederm onu düşünüodm.. kim soktu aklıma bunu arkadaş =)

Maclaren new quest begendigim model. E bebek te 900 tl. Hicbir kotu yorumu yok. Cok aradm bulamadm. Bu modeli ilk dogdugundan itibaren kullanabilirsin.

Araştırdım biraz canım, sağolasın. Olumlu yorumların çoğu hafifliğiyle ilgili. Ama ana kucağı monte edilmiyormuş ve en önemlisi kapandığında tekerleri çocuğun başını koyduğu kısma değiyormuş. Hayatta kullanamam ben böyle olursa, çok pimpiriğim. Zaten o tekerleri de her gün silerim herhalde. :18:

bebişleri bırakıp nasıl çıkcaz dimi? Ben orasını düşünmemştm daha, yaz boyu bu saçları nasıl zaptederm onu düşünüodm.. kim soktu aklıma bunu arkadaş =)

Ah bu İzmirli teyzeler Evet aklımıza saç baş gelmez doğumdan sonra.

Maclaren new quest begendigim model. E bebek te 900 tl. Hicbir kotu yorumu yok. Cok aradm bulamadm. Bu modeli ilk dogdugundan itibaren kullanabilirsin.

Ben bu modelden aldım stokke faksn taşıması zor kızlar sürekli kullanacaksanız baston modeller iyi ben de çok aradtirdim ve maclaren quest aldım. Mother carede geçen ay indirimdeydi 900den 730a düşmüştü görür görmez aldim.stokke da falan ana kucağı kısmı 6 ay kullanılıyor 6 sy sonra yine o kısmı değiştirmek gerek maclarenin bu modeli doğduğu andan 2 yaşına kadar rahat kullanılıyormus

Eki Görüntüle 1150434

Tsk ederiz canimm darisi basiniza insallah herkes gonlune gore biseyler alir :)
Araba bu canim...

Eveeeet, jokerde bunun turuncusuyla oynadık biraz Mağazayı altüst ettik, bütün arabaları indirdik, denedik, katladık. Benim için biraz kaba bir model , cüsseme uymuyor Umarım rahat rahat, sağlıkla, güzel günlerde kullanırsınız canım. Hayırlı uğurlu olsun arabanız.

Hehehe tsk ederizz:) bi dogsalar da kullandak bian once:)

730 a iyiymis fiyati. Ama istanbuldaysan unkapaninda daha ucuza alabiliyormussun. Dogduktan sonra alicam kismetse. Gule gule kullan insallah cnm bebisinle.

canım benim testlerim yapıldıda idrar yolu falan değil temiz cıktı onlar benim bebişim aşağıda biraz ondan galiba

ben kestirdim, bunlar hurafe canım inanma böyle şeylere. saçları boyatmak filan bebeğe zararlı diye yaptırılmamalı ama saç kestirmenin bebeğe bir zararı yok. mantıklı bir açıklaması da yok. inanma böyle şeylere:)

günaydın annişler bir haftaya daha hayırlısıyla başladık.SAğlıklı,sıkıntısız,bol tekmeli,mutlu haftalar geçiririz inşalalh....

Günaydın kızlar ayrıntılı ultrason çok iyi geçti. Herşey yolunda çok şükür oğlumu ne özlemişim. Suyumda normale dönmüş Allahım herkese benim gibi hayırlı haberler almayı nasip etsin

günaydın annişler bir haftaya daha hayırlısıyla başladık.SAğlıklı,sıkıntısız,bol tekmeli,mutlu haftalar geçiririz inşalalh....
Günaydın Amiiin inşallah cumartesi kontrolüm var, çabucak geçsin bu hafta inşallah:)))
Bende kestirdim :) hiç duymamıştım böyle bir şey, daha sonradan duydum ama inanmıyorum. Ömür biçen Allah'tır, saçın kesilmesiyle ne kısalır ne de uzar

Canım maşallah bebeğine, kordon dolanmasına hiç canını sıkma,endişe edilecek bir durum olsa dr un zaten önlem alırdı.Bence birçok kez kordon dolanıyor ve kendiliğinden düzeliyordur.Sonuçta bilinçsizce hareket ediyor bebişler, önemli olan organların tam ve sağlıklı olması, kan akışının düzgün olması ki çok şükür öyle...

Bebek odalarına ben de bakıyorum ama çok kararsız kaldım markasına.Çilekteki hangi modeli beğendin canım ? Sanırım geçen ay bebek mobilyalarında %40 indirim vardı Çilek'te...

Hafta sonu ben de Chicco Liteway Plus Travel Sistem'i inceledim. Hafif olması çok hoşuma gitti ama kararsız kalıp almadım,senin bahsettiğin markayı da inceleyim canım,teşekkürler...

Bu konuda ben de fikirleri bekliyorum, yanlış karar vermek istemiyorum...

İçerisinde "araba"kelimesi olunca eşine mi attın konuyu :))) Ben eşime bıraksam da müdahale etmeden duramam :))

Bizde stokke marka aldik canim cok begendim ama baya pahaliydi gaza geldik heralde birdenbire aldik gitti:)

Tatlım güle güle,sağlıkla kullansın prenses arabasını,çok güzel bir model.Valla bebek arabası alır hale geldik,çok şükür :) Pıhtılılardan ilk sen aldın sanırım, bunun için ekstra tebrikler :)

Chicco Liteway Plus Travel Sistem'i haftasonu ben de inceledim canım,çok beğendim ama pişman olurum diye almadım.Öncelikle çok hafifti,katlanınca baya küçülüyordu.Bu özellikleri hoşuma gitti.ama 6. aydan sonra çift yönlü olmaması nedeniyle kendime çevirememe konusu beni düşündürdü.Gerçi bu konuda deneyimli annelerin fikrini almak lazım,yani belki de bebek dışarıya bakmak istiyordur 6. aydan sonra bilemiyorum ki:))

Ben kestirdim canım, aklıma geldi bu inanış ama yine de kestirdim işte :)

Güle güle kullan canım,çok güzelmiş :)

Herkese günaydın arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…