Çok güzel güle güle giy. Allahım o günleri göstersin. Benim aklımda da bu pijama olayı var ama daha bakmadım bile.. Bunu aklımdan atsam iyi olacak.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
arkadaşlar merhaba
endişe içerisinde kullanıyorum. klasid 500mg hamilelikte kullanan veya kullananı bilen var mı..
Problem de kilo alamıyorum işte. Sadece 1 kilo aldım şaka gibi herkes gülüyor çevremde. Bir tek göbek şişiyor o da az o kadar. Giycek kıyafet bulamıyorum. Satın almaya gidiyorum bel tamam altı şalvar gibi:) napcaz bilmiyorum. Ben abur cubur pek yemiyorum ondan mı acaba almıyorum?
Canım klacidin gebelik kategorisi C. Kadın doğumcuna sordun mu?
kızlar saçını kestiren var mı? =) Ben pek inanmam öyle şeylere ama hamileyken kestrmeyn diye teyzeler knşrken kalmş aklıma:S Biraz kısaltmam lazm saçlarımı ama bir taraftan da kestrmesem mi diyorum? saçma biraz ama..
canım teşekkürler. yine imdadıma yetiştin.
C katogori kullanılmıyor mu hamilelikte?
kadın doğumcuya ayrıca soramadım. doğum hastanesinde yani aynı hastaneler. sonuçları görünce enfeksiyoncu antibiyotilk yazar kullanırsın. hamililere verilenden verir dedi. kadın doğumcuyu aradım cevaplamadı. sinir oldum zaten.. bugün de iki kez ateşim çıktı.
5 gün kullanacakmışım 12 saatte bir.
bir de canım 22+3 üm. bu sıra ayrıntılıya mı girsem acaba..
Eveeet, bana da öyle dediler. Doğumdan sonra kestirirsin diyorlar ama fırsat bulamam ki bebekle. Kısmetse yaz sonu kısaltacağım iyice.
Maclaren new quest begendigim model. E bebek te 900 tl. Hicbir kotu yorumu yok. Cok aradm bulamadm. Bu modeli ilk dogdugundan itibaren kullanabilirsin.
bebişleri bırakıp nasıl çıkcaz dimi? Ben orasını düşünmemştm daha, yaz boyu bu saçları nasıl zaptederm onu düşünüodm.. kim soktu aklıma bunu arkadaş =)
Maclaren new quest begendigim model. E bebek te 900 tl. Hicbir kotu yorumu yok. Cok aradm bulamadm. Bu modeli ilk dogdugundan itibaren kullanabilirsin.
Eki Görüntüle 1150434
Tsk ederiz canimm darisi basiniza insallah herkes gonlune gore biseyler alir :)
Araba bu canim...
Eveeeet, jokerde bunun turuncusuyla oynadık birazMağazayı altüst ettik, bütün arabaları indirdik, denedik, katladık. Benim için biraz kaba bir model , cüsseme uymuyor Umarım rahat rahat, sağlıkla, güzel günlerde kullanırsınız canım. Hayırlı uğurlu olsun arabanız.
730 a iyiymis fiyati. Ama istanbuldaysan unkapaninda daha ucuza alabiliyormussun. Dogduktan sonra alicam kismetse. Gule gule kullan insallah cnm bebisinle.Ben bu modelden aldım stokke faksn taşıması zor kızlar sürekli kullanacaksanız baston modeller iyi ben de çok aradtirdim ve maclaren quest aldım. Mother carede geçen ay indirimdeydi 900den 730a düşmüştü görür görmez aldim.stokke da falan ana kucağı kısmı 6 ay kullanılıyor 6 sy sonra yine o kısmı değiştirmek gerek maclarenin bu modeli doğduğu andan 2 yaşına kadar rahat kullanılıyormus
Kızlar bende de aynı ağrılardan vardı. Aşırı yorgunluktan olabilir, onun dışında idrar yollarında enfeksiyon da olabilir. Bir tahlil vs yaptırın isterseniz. Bende kum gibi birşey çıkmıştı o zaman. Şimdi sadece çok yorarsam kendimi biraz hissediyorum ama doktorum o kadarına da normal dedi.
kızlar saçını kestiren var mı? =) Ben pek inanmam öyle şeylere ama hamileyken kestrmeyn diye teyzeler knşrken kalmş aklıma:S Biraz kısaltmam lazm saçlarımı ama bir taraftan da kestrmesem mi diyorum? saçma biraz ama..
Günaydıngünaydın annişler bir haftaya daha hayırlısıyla başladık.SAğlıklı,sıkıntısız,bol tekmeli,mutlu haftalar geçiririz inşalalh....
Bende kestirdim :) hiç duymamıştım böyle bir şey, daha sonradan duydum ama inanmıyorum. Ömür biçen Allah'tır, saçın kesilmesiyle ne kısalır ne de uzarben kestirdim, bunlar hurafe canım inanma böyle şeylere. saçları boyatmak filan bebeğe zararlı diye yaptırılmamalı ama saç kestirmenin bebeğe bir zararı yok. mantıklı bir açıklaması da yok. inanma böyle şeylere:)
Evett sonunda eve gelebildikk:) ayrintili ultrasonumuz cok sukur ki iyi gecti kizlar herseyimiz yerli yerinde boyumuz yaklasik 28 cm kilomuz da 530 gr olmus:) doktorumun hic onemsemedigi ama benim kafama taktigim tek sey gobek kordonunun 1 kere bebisin boynuna dolanmis olmasi bol duruyomus sıkı diilmis ama yine de moralim biraz bozulduonun disinda kizimin eli surekli suratindaydii zar zor 1-2 poz yakaladi doktorumuz :) uzun boylu olacak diyo bakalim:)
Bende kan pihtilasmasi oldugu icin internette hep normal dogumun cok kanamali oldugu icin tercih edilmedigini okuyup cok uzulmustum ama bgun saolsun doktorum hic oyle bsy yok sartlar elverdigi surece normal dogum yapabilisin dedi cok sevindim:) bide bebek odasi takimlarina baktim cilek mobilyada bi tane cok begendim bakalim onu almayi dusunuyoruz tabi bide park yatagi ama henuz onu hangi marka alacagima karar veremedim bizden haberler simdilikk boyle teyzelerii kizimin hepinize ve tum kardeslerine selami var...:))
Kızlar Jokerden geliyoruz. Bir bebek arabasına ısındık sanki, bebe confort elea modeli. Kullanan fikri olan var mı ? Ana kucaksız kullanılıyor. BBebek doğduğundan itibaren içine konuluyor. Ekstradan da oto koltuğu beğendik, doğumdan 4 yaşına kadar kullanım için. Ana kucağı alınmıyor bu modelde. Oto koltuğu sabit kalıyor araçta. Bebeği ana kucaksız bebek arabasına koyuyorsun, ona göre tasarlanmış. Yani ana kucağı parası vermiyorsun boş yere.
Arkadaslar ben ufaktan arastirmalara basladim beni mutlu ediyoozellikle bebek arabasi konusunda cok kişide n yakinmalar dinledigim var 3 tane araba alan var dayanmadigi ifin o yuzdn hem konforlu hem dayanikli iyi bisey olsun istiyorum bi kere alalim tam olsun.. ama acikcasi cok bilgi sahibi degilim fikirlerinizi alabilirmiyim
Ben de bu aralar bacak ağrıları ve kramplar başladı ama doktorum yine de yazmadı kalsiyum hapı, daha çok kalsiyum almalısın dedi o da yine süt ve süt ürünlerinde var canım. Daha çok süt tüketmeye başladım, birde günde bir muz yiyorum artık onda da magnezyum var, iyi geliyormuş.
Arkadaşına Allah sabir ve en kısa zamanda yeni gebelik nasip etsin, zor bir durum tabi ama gebeliklerin çoğu sağlıklı sonuçlanıyor çok şükür.
Sen kendin de hissetmişsin zaten, bu kaygılarının sebebi doktorunun seni aydınlatmaması. Bebebkler bazen ileriden ve geriden gidebiliyorlar sen beslenmene dikkat et ama bu çok yemen anlamına gelmiyor tabiki, her sabah bir haşlanmış yumurta, az yağlı peynir gün içinde de iki bardak süt ve iki kase yoğurt ye, ve tabiki kırmızı et. Bebeği en çok geliştiren şeyler bunlar, bunun dışında İleryanın dediği gibi rahim damarlarına bakılması lazım, bebeğe yeteri kadar kan gidiyor mu diye ama burda geriden gelip haftasını yakalayan hatta geçen çok bebiş oldu, senin kızın da toparlayacaktır inşalalh.
İyi olmana sevindim canım, ciddi birşey olması umarım?
Araba konusunda ben şimdilik konuşulanlara kulak kabartıyorum ama karar vermek zor, acil bi ihtiyaç olmadığı için onu sonlara bırakacam ben.Hatta onu eşime postalamayı düşünüyorum, Erkeklerin de elektronik ve teknolojik aletlerle ilgili girdiği forumlar var herşey için fiyat kalite değerlendirmesi yapıyorlar, eminim araba konusunda da detaylı bilgileri vardır babaların, bence onlar bulsun:)
Bizde stokke marka aldik canim cok begendim ama baya pahaliydi gaza geldik heralde birdenbire aldik gitti:)
900 ise çok iyiymiş canım ya, modelin ismini biliyorsan yazabilir misin? Bu ara her yerde ana kucağı ve bebek arabalarına bakıyoruz. İnsanlar da çocuklarına niye bakıyoruz dikkatli diye huylanıyorlardır. Bizim beğendiklerimiz 2-3 milyar. Bir de sonra memnun kalmamak var işin içinde. Nisan ayında joker kampanya yapıyormuş, o zaman çok indirim kuponu veriyormuş. Bayağı ucuza geliyor Nisan kampanyası ile dedi görevli. Keşke o zaman alsaymışız diye üzüldü eşim. En uygun olan Chicco Lite Way di sanırım, kullananlar çok memnun, baston oluyormuş. Ama diğerlerinin açılıp kapanması çok daha pratik geldi bize. Henüz kararsızız. Stokke mesela bir ara yarı yarıya indirim yapmış fıstık yeşilini bir daha üretmeyeceğinden. Kardeşim bebeğine Bugabo almış ama onunla ilgili de olumsuz yazılar okudum. Oto koltuğu beğendik, doğumdan itibaren kullanılıyor, ana kucağı gerekmiyor, o 1200 tl idi. Aslında mantıklı geldi, ana kucakları çok kullanışlı değilmiş. Nasılsa oto koltuğu da alınacak, iki kere para vermemiş oluyorsun. Güvenlik testlerinde çok iyiymiş. Quinny gibi birşeydi sanki markası. Sık sık dolaşıp, incelemek ve kampanyaları takip etmek gerekli anlaşılan.
Eki Görüntüle 1150173 merhaba guzel annisler insallah herkes icin bizimki gibi güzel bi pazar olmustur biz bugun eminonune gittik neredeyse tum gecelik satan dukkanlari gezdik ve sonunda lohusa picama takimimizi aldik cok tatli giymek icin sabirsizlaniyorum ozellikle icerden gizli emzirme bolumleri var bide sazeryan sonrasi surekli koridora yuruyuse cikmak gerekiyo ustte sabahlik olmasi cok iyi oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?