günaydın sevgili annecikler. bizde ayrıntılı ultrasona girdik çok şükür bi sıkıntı yok. bebeğim ayynı babasına benziyor çok şaşırdık ikimizde birebir yüzü babası :) bi kayınvalidem bana benzetti o kadar şeker sonucum bugün cıkacak . haa birde eminönünden bebek için kapı süsü falan aldım ayrıca kızımın magnetini falan ben yapıcam teyzeleri onların malzemelerinide aldım.
günaydın annişler bir haftaya daha hayırlısıyla başladık.SAğlıklı,sıkıntısız,bol tekmeli,mutlu haftalar geçiririz inşalalh....
Günaydın kızlar ayrıntılı ultrason çok iyi geçti.Herşey yolunda çok şükür oğlumu ne özlemişim. Suyumda normale dönmüş Allahım herkese benim gibi hayırlı haberler almayı nasip etsin
Eki Görüntüle 1150173 merhaba guzel annisler insallah herkes icin bizimki gibi güzel bi pazar olmustur biz bugun eminonune gittik neredeyse tum gecelik satan dukkanlari gezdik ve sonunda lohusa picama takimimizi aldik cok tatli giymek icin sabirsizlaniyorum ozellikle icerden gizli emzirme bolumleri var bide sazeryan sonrasi surekli koridora yuruyuse cikmak gerekiyo ustte sabahlik olmasi cok iyi oluyo
Insallah cnm saolasin cevbain icin. Icimi ferahlattiniz o yuzden moralimi de bozmucam hiiic. Dr a gidince de iki cift laf edicem. Ama kizimi iyice muayene ettikten sonra
benimkininde 409 çıktı boyuda 26 cm demekki normal mi acaba? Proteinli şeyler bebeğe kilo yapıyormuş et yemeye özen göster canım.Özellikle kırmızı et kızartarak ya da mangal tarzı yaparak yemek çok faydalı ve bol yeşillik..Bundan sonra ben çorbalarımı bile et suyuyla yapmaya çalışıcam.Allah'ım içimizdeki mucizeleri korusun inşallah..
Bizde stokke marka aldik canim cok begendim ama baya pahaliydi gaza geldik heralde birdenbire aldik gitti:)
Kızlar bana anlamı güzel olan erkek isimleri söyler misiniz kafam çok karışık bu konuda
Eki Görüntüle 1150173 merhaba guzel annisler insallah herkes icin bizimki gibi güzel bi pazar olmustur biz bugun eminonune gittik neredeyse tum gecelik satan dukkanlari gezdik ve sonunda lohusa picama takimimizi aldik cok tatli giymek icin sabirsizlaniyorum ozellikle icerden gizli emzirme bolumleri var bide sazeryan sonrasi surekli koridora yuruyuse cikmak gerekiyo ustte sabahlik olmasi cok iyi oluyo
Problem de kilo alamıyorum işte. Sadece 1 kilo aldım şaka gibi herkes gülüyor çevremde. Bir tek göbek şişiyor o da az o kadar. Giycek kıyafet bulamıyorum. Satın almaya gidiyorum bel tamam altı şalvar gibi:) napcaz bilmiyorum. Ben abur cubur pek yemiyorum ondan mı acaba almıyorum?
Merhaba anneler. Nasılsınız? Kızlar benim karnıma çok gülünce ya da ani hareketlenince falan kramp giriyor acayip korkuyorum sonra geçiyor. Normal mi?var mı böyle karında kramp yaşayan? Gece uyurken de bacaklarıma giriyor çok fena
günaydın sevgili annecikler. bizde ayrıntılı ultrasona girdik çok şükür bi sıkıntı yok. bebeğim ayynı babasına benziyor çok şaşırdık ikimizde birebir yüzü babası :) bi kayınvalidem bana benzetti o kadar şeker sonucum bugün cıkacak . haa birde eminönünden bebek için kapı süsü falan aldım ayrıca kızımın magnetini falan ben yapıcam teyzeleri onların malzemelerinide aldım.
Günaydın arkadaşlar nasılsınız. hafta sonundan sonra işe gelmek biraz sıkıcı oluyor yaa evde olmak iyi oluyor
ben bir günlük hazırlıyorum oğlum okumayı öğrenince onunla ilgili hissettiklerimi öğrensin ilk duygularımı diye. Birde düşünüyorum işte olurda doğumda ölür kalırsam hatıra kalır benden...
Canım doktora sinir oldum , hepimiz ayrıntılıya girdik hiç birimiz buraya gelip, doktorun yok çişin var mı , bebek küçük dediğini duymadık .
Para veriyorsun karşılığında hizmet yok , gitme ona dicem ama ödeme yapmışsınız mecbur gideceksin galiba , umarım güzel haberlerle gelirsin
Bu durumu bir ara bende çok kafama taktım ama, anladım ki bu bebişler bir önde bir geride olabiliyorlar
Biz tedbirimiz alıp yememize dikkat edelim gerisini Rabbim bilir...
Hayırlı olsun canım , ne tatlı telaş bunlar ....
Resmini gördüm :) maşallah ne hoş hatunsunerkek ismi Emir , Berk , Çağlar , Arda , vs.
Çok güzel canım , iyi günlerde kullan :) Benim çeyizimde lohusa takımım var onu giyerim herhalde ... Ama küçük beden doğum sonrası olur mu acaba
Oyyyy maşallah fıstığa annesiBizim yaramaz da ayrıntılıda esnemişti kocaman, ağzının içini görmüştük Çok güzel görünüyorlar.
Ben de dahiliyecime uğradım biraz önce. Şeker yüklemesine 24-28. haftalar arası gelirsin dedi. Kalsiyum ve B12 verdi. Bana müstehak, et yoğurt peynir yemezsem olacağı buydu.Demirim iyiymiş, demir hapını ikiye çıkarmıştı tekrar bire düşürdü ve midem yandığından değiştirdi demir hapımı. Ferrum fort yerine Feramat verdi, kapsül şeklinde. Şimdilik bizden de haberler böyle. Dün akşam okuma bayramımız vardı, kaç gündür provalarda yorulmuştum zaten, dün de deli gibi yoruldum. Bacaklarım et kesiği olmuş, ağrıyor. Akşam da düğüne gideceğiz. Ama hiç halim yok.
Canım maşallah bebeğine, kordon dolanmasına hiç canını sıkma,endişe edilecek bir durum olsa dr un zaten önlem alırdı.Bence birçok kez kordon dolanıyor ve kendiliğinden düzeliyordur.Sonuçta bilinçsizce hareket ediyor bebişler, önemli olan organların tam ve sağlıklı olması, kan akışının düzgün olması ki çok şükür öyle...
Bebek odalarına ben de bakıyorum ama çok kararsız kaldım markasına.Çilekteki hangi modeli beğendin canım ? Sanırım geçen ay bebek mobilyalarında %40 indirim vardı Çilek'te...
Hafta sonu ben de Chicco Liteway Plus Travel Sistem'i inceledim. Hafif olması çok hoşuma gitti ama kararsız kalıp almadım,senin bahsettiğin markayı da inceleyim canım,teşekkürler...
Bu konuda ben de fikirleri bekliyorum, yanlış karar vermek istemiyorum...
İçerisinde "araba"kelimesi olunca eşine mi attın konuyu :))) Ben eşime bıraksam da müdahale etmeden duramam :))
Tatlım güle güle,sağlıkla kullansın prenses arabasını,çok güzel bir model.Valla bebek arabası alır hale geldik,çok şükür :) Pıhtılılardan ilk sen aldın sanırım, bunun için ekstra tebrikler :)
Chicco Liteway Plus Travel Sistem'i haftasonu ben de inceledim canım,çok beğendim ama pişman olurum diye almadım.Öncelikle çok hafifti,katlanınca baya küçülüyordu.Bu özellikleri hoşuma gitti.ama 6. aydan sonra çift yönlü olmaması nedeniyle kendime çevirememe konusu beni düşündürdü.Gerçi bu konuda deneyimli annelerin fikrini almak lazım,yani belki de bebek dışarıya bakmak istiyordur 6. aydan sonra bilemiyorum ki:))
Ben kestirdim canım, aklıma geldi bu inanış ama yine de kestirdim işte :)
Güle güle kullan canım,çok güzelmiş :)
Herkese günaydın arkadaşlar
Öncelikle herkese günaydın. Güzel bir hafta bizimle olur inşallah
First ve kalinkam aldıklarınıza bayıldım. Iyi günlerde kullanır inşallah kuzucuklarınız
Dewy benimde birazcık önlerimi kestirmem gerekiyor ama işte hurafe ya inandım ben bir kere saçmasapan. Bemce de hiç bir bağlantısı olmamalı yani ne alaka? Ama ben kuruntu yapabilirim diye sonradan kestirmiyorum
Onun dısında chicco bebek arabası sonraki aylarda sanırım tekerlerinde problem oluyormuş sağa sola gidiyormuş internette kullanıcı yorumlarında okumuştum onun dışında benimde almak istediğim diğer bir araba modeliydi
Canım doktora sinir oldum , hepimiz ayrıntılıya girdik hiç birimiz buraya gelip, doktorun yok çişin var mı , bebek küçük dediğini duymadık .
Para veriyorsun karşılığında hizmet yok , gitme ona dicem ama ödeme yapmışsınız mecbur gideceksin galiba , umarım güzel haberlerle gelirsin
Bu durumu bir ara bende çok kafama taktım ama, anladım ki bu bebişler bir önde bir geride olabiliyorlar
Biz tedbirimiz alıp yememize dikkat edelim gerisini Rabbim bilir...
Hayırlı olsun canım , ne tatlı telaş bunlar ....
Resmini gördüm :) maşallah ne hoş hatunsunerkek ismi Emir , Berk , Çağlar , Arda , vs.
Çok güzel canım , iyi günlerde kullan :) Benim çeyizimde lohusa takımım var onu giyerim herhalde ... Ama küçük beden doğum sonrası olur mu acaba
Günaydın kızlar ayrıntılı ultrason çok iyi geçti.Herşey yolunda çok şükür oğlumu ne özlemişim. Suyumda normale dönmüş Allahım herkese benim gibi hayırlı haberler almayı nasip etsin
Oyy ağzını sevsinler onun:) Maşallah canım, gözünüz aydın...
Ben vitamini 12.haftadan beri her gün içiyorum, yeme içmem de pek değişiklik olmasa da şimdiye kadar 3-4 kilo aldım ama o da normaldir artık, vitamin önemli bence canım kilo yapar diye bırakma çünkü ben aksatmama rağmen ani kramplarım ve bacak ağrılarım başladı, aldığımız kalsiyum ve magnezyum bebişe ve bize az geliyor artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?