2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Öncelikle herkese günaydın. Güzel bir hafta bizimle olur inşallah

First ve kalinkam aldıklarınıza bayıldım. Iyi günlerde kullanır inşallah kuzucuklarınız
Dewy benimde birazcık önlerimi kestirmem gerekiyor ama işte hurafe ya inandım ben bir kere saçmasapan. Bemce de hiç bir bağlantısı olmamalı yani ne alaka? Ama ben kuruntu yapabilirim diye sonradan kestirmiyorum

Onun dısında chicco bebek arabası sonraki aylarda sanırım tekerlerinde problem oluyormuş sağa sola gidiyormuş internette kullanıcı yorumlarında okumuştum onun dışında benimde almak istediğim diğer bir araba modeliydi

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydın arkadaşlar nasılsınız. hafta sonundan sonra işe gelmek biraz sıkıcı oluyor yaa evde olmak iyi oluyor

ben bir günlük hazırlıyorum oğlum okumayı öğrenince onunla ilgili hissettiklerimi öğrensin ilk duygularımı diye. Birde düşünüyorum işte olurda doğumda ölür kalırsam hatıra kalır benden...

günaydın sevgili annecikler. bizde ayrıntılı ultrasona girdik çok şükür bi sıkıntı yok. bebeğim ayynı babasına benziyor çok şaşırdık ikimizde birebir yüzü babası :) bi kayınvalidem bana benzetti o kadar şeker sonucum bugün cıkacak . haa birde eminönünden bebek için kapı süsü falan aldım ayrıca kızımın magnetini falan ben yapıcam teyzeleri onların malzemelerinide aldım.

Hayırlı sabahlar, hayırlı haftalar annişler:) benim doktorum gıcık bana 7. aydan önce bebeğine hiçbir şey alma ne olacağını bilemezsin diye baskı yaptı ben de bu laflarla sadece çok beğendiğim bir tulum takımı aldım o kadar günlük yazmak istiyordum bu bile içimden gelmiyor
yarın detaylı ultrasonum var, inşallah güzel haberlerle gelirim. ondan sonra ver elini alışveriş:) bebişimin bissrürü şeyi oldu ama hep eş dost aldı:) birkaç gündür tekmelerini çok iyi hissediyorum süper bir duygu, Allah isteyen herkese versin:)

günaydın canım:) kapı süsü nasıl aldın foto çekip yollasana:) ben de çok ağırlaşmadan gitmek istiyorum aslında şimdi bile göbeğim kocaman 1 saatten fazla ayakta kalamıyorum, ben de bir de çok ödem oluyor
magnetlerini de yapınca paylaşırsan çok sevinirim:) detaylı ultrasonum benim de yarın cidden o kadar net belli oluyor mu yüzü? çok sabırsızlanıyorum:)

Herkese Günaydın,Güzel bir hafta olur inşallah.
Çoğu kişi bebeğine kıyafet almış ama ben birşey sormak istiyorum.Şampuan,pişik kremi vb.şeyleri hangi marka almayı düşünüyorsunuz.Sebamed iyi diye duydum ama başka fikri olan var mı?
Liymonatta,Allah korusun öyle ölüm laflarını aklından bile geçirme oğluma duygularımı yazıyorum diye düşün.. bende aslında hazırlamak istiyorum ama erkek benimki de acaba yaa anne bu ya mı der Erkek ya kız kadar duygusal olmaz

Günaydın kızlar ayrıntılı ultrason çok iyi geçti. Herşey yolunda çok şükür oğlumu ne özlemişim. Suyumda normale dönmüş Allahım herkese benim gibi hayırlı haberler almayı nasip etsin

hayırlı haftalar:) amin canım:) benim detaylı ultrasonum da yarın, çok heyacanlıyım:) bebişin kime benziyor?:)

süper şeyler bunlar canım güle güle kullan:) eminönün de nerden aldın fiyatları nasıl?

Insallah cnm saolasin cevbain icin. Icimi ferahlattiniz o yuzden moralimi de bozmucam hiiic. Dr a gidince de iki cift laf edicem. Ama kizimi iyice muayene ettikten sonra

Canım doktora sinir oldum , hepimiz ayrıntılıya girdik hiç birimiz buraya gelip, doktorun yok çişin var mı , bebek küçük dediğini duymadık .
Para veriyorsun karşılığında hizmet yok , gitme ona dicem ama ödeme yapmışsınız mecbur gideceksin galiba , umarım güzel haberlerle gelirsin

Bu durumu bir ara bende çok kafama taktım ama, anladım ki bu bebişler bir önde bir geride olabiliyorlar
Biz tedbirimiz alıp yememize dikkat edelim gerisini Rabbim bilir...

Bizde stokke marka aldik canim cok begendim ama baya pahaliydi gaza geldik heralde birdenbire aldik gitti:)

Hayırlı olsun canım , ne tatlı telaş bunlar ....

Kızlar bana anlamı güzel olan erkek isimleri söyler misiniz kafam çok karışık bu konuda

Resmini gördüm :) maşallah ne hoş hatunsun erkek ismi Emir , Berk , Çağlar , Arda , vs.

Çok güzel canım , iyi günlerde kullan :) Benim çeyizimde lohusa takımım var onu giyerim herhalde ... Ama küçük beden doğum sonrası olur mu acaba

ben de abur cubur asla yemem ama kocaman oldum:) 2 beden büyük giymeye başladım:)göbeğimi gören doğum yakın mı diye soruyor. ben çok şişiyorum, ödem topluyorum

doktoruna sor istersen bi, kalsiyum eksikliğinde olabiliyormuş

Bebeğinin iyi olması çok güzel canım . O kadar net gördünüz yani , maşallah :)
Magnet bende istiyorum , sen nasıl yapacaksın ? Öyle malzemeleri falan alınca , merak ettim ...

Canım neden böyle düşünüyorsun , biz üzülüyoruz ama .

sağol cnm inşallah..umarım güzel geçer haftaya da unuturum dr un yaptıklarını..

Canım geç cevap verebildim kusura bakma haftasonu hiç fırsatım olmadı
Çok teşekkür ederiz :) Ben de şeker yüklemesinde kan ve idrar tahlili vericem, bakalım uzun zamandır yaptırmadım, sonucu merakla bekliyorum
Canım et, yoğurt, peynir yemeye çalış elinden geldiğince, en önemli besinler bunlar yemek zorundayız.

Cok tsk ederimm tatlimm bu soyledikleriniz bana moral oluyo walla:) dun denize gittimm yuzdum baya kizim kipir kipirdi butun gece boyunca da oynamaya devam etti isallah o sirada kurulmustur kordonundan:) gelisimi Allaha cok sukur cok iyi gidiyomus boyu uzun olacak diyo dr bide boyle devam ederse 3.5 kilo ve ustu civarinda dogarmis:) bebek odasinda bembeyaz bi takim vardi onu begendim canim adi yanlis hatirlamiyosam baby cotton du. 3 kapili gardrop,sifonyer bide buyuyen karyolasi vardi...ben heralde takimi beyaz alip diger aksesuarlarla odayi renklendirc durum onu gosteriyo:)

Bebek arabasi icin cok saol tatlim insan hevesleniyo artik napalim yaa almak istiyoriz surekli biseyler :)

Günaydın kızlar ayrıntılı ultrason çok iyi geçti. Herşey yolunda çok şükür oğlumu ne özlemişim. Suyumda normale dönmüş Allahım herkese benim gibi hayırlı haberler almayı nasip etsin

Çok teşekkür ederiz teyzoşuuu gecikme için kusura bakma lütfen canım, yeni girebiliyorum

Aksatmıycam canım içicem, napıyım kilo alırsam da alırım düşünmemiz gereken bunca şey varken bi de kiloya takamıycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…