Zaten ben de 1 bardak anca içiyorum.
Akşam da meyve yiyorum:)
Iyi en güzeli yapıyorsun meyve çok gerekli ilk 3 ay bende yiyebilsem çok güzel olur ama işte yiyemiyorum ne yazikki
Kızlaaar 9 ay sonraaa bu yazdıklarımızı okur muyuz?
Yukarda giriş yaptığın yerde ayceev yazıyor ya o kısma gir orada hakkımda kısmı var. İşteoraya bebeğimin tahmini doğacak tarihi var oraya aralarda tarih olacak sekilde yaz ornegin 28-09-2013 gibi.. Hadi hadi bekliyoruz :)
Be zaten nazar boncuklu defter aldım oraya gün ve gün aklıma gelen şeyleri yazıyorum. Arka kısmına da doktora sormam gereken seyleri yazıyorum baya yararlı oluyor
Yukarda giriş yaptığın yerde ayceev yazıyor ya o kısma gir orada hakkımda kısmı var. İşteoraya bebeğimin tahmini doğacak tarihi var oraya aralarda tarih olacak sekilde yaz ornegin 28-09-2013 gibi.. Hadi hadi bekliyoruz :)
Be zaten nazar boncuklu defter aldım oraya gün ve gün aklıma gelen şeyleri yazıyorum. Arka kısmına da doktora sormam gereken seyleri yazıyorum baya yararlı oluyor
çok güzel fikir benim kız kardeşim abla sen hamile kalınca ben bebeğine günlük tutcam demişti haberi olsun o da ben de tutarız ben günlük tutmayı çok severim aslında bide sonradan okumayı düşünsenize yazdıklarımızı bigün bebişlerimizin okuyacağını cok güzel bişey bu