2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
İlk bebeğime hamile olduğum için konu hakkında bilgim yok..

Ben bazen "şu şöyle mi olmuştu" diye geriye dönük düşünüyorum. Bazen dediğin gibi 5 dakika öncesini bile düşündüğüm oluyor.

İşte aynen ben :)) bende böyleyim hamilelikten oluyor demekki ciddi ciddi

Bence ozaman vakit olmaz bebeklerde n dolayı

ama nasi yapcam bilmiyorum kii tarif edebilir misiniz

Yukarda giriş yaptığın yerde ayceev yazıyor ya o kısma gir orada hakkımda kısmı var. İşteoraya bebeğimin tahmini doğacak tarihi var oraya aralarda tarih olacak sekilde yaz ornegin 28-09-2013 gibi.. Hadi hadi bekliyoruz :)

Kızlar kusura bakmayin telden yaziyorum karışık oluyo pofffff

En azından unutkan olduğumuzu unutmuyoruz
Doktora bunu da sormak lazım.

Doktora sorulacak sorular diye bi liste hazırlamak lazım kızlar

Be zaten nazar boncuklu defter aldım oraya gün ve gün aklıma gelen şeyleri yazıyorum. Arka kısmına da doktora sormam gereken seyleri yazıyorum baya yararlı oluyor

evet evet yaptım galiba telden girdiğim için olmadı en sonunda pc yi açtım ve oldu galiba

Be zaten nazar boncuklu defter aldım oraya gün ve gün aklıma gelen şeyleri yazıyorum. Arka kısmına da doktora sormam gereken seyleri yazıyorum baya yararlı oluyor

çok güzel fikir benim kız kardeşim abla sen hamile kalınca ben bebeğine günlük tutcam demişti haberi olsun o da ben de tutarız ben günlük tutmayı çok severim aslında bide sonradan okumayı düşünsenize yazdıklarımızı bigün bebişlerimizin okuyacağını cok güzel bişey bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…