2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Aynen iste umut fakirin ekmegi :))) hic sevmiyorum golgede oturmayi ya

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canımm çok çok üzüldüm... elden birşey gelmiyor. Rabbimin sınavı bu sana. İnşallah sabrınla kat kat karşılığını alırsın. Şefaatçin olur yavrun. Allah tez zamanda tekrar sizi sağlıklı bir evlatla ödüllendirir inşallah. Melek oldu o annesi. Yine de hayatına son vermeseler diye düşünüyorum, tabi siz bilirsiniz.... belki bir mucize olur ne bileyim çok isterim böyle bir şey olmasını...

merhabalar,
öncelikle gvn1907 inşallah biryerde hata vardır da bebeğin sağlıklıdır. ama öyle değilse sadece sanırım oğlun varmış. sana ona sarıl demek geliyor içimden. onu düşün. sana ihtiyacı var.
---------

hastaneden geldim. geli gelmez duşa girdim. çok yoruldum. gittiğim doğum hastanesi ile ev arası yani akşama kadar muayene kan verme sonuç bekleme sonucu dr gösterme 2 saat otobüs yolculuğu da eklenince bittim.. şimdi biraz rahatladım.

o iltihap değeri 10 olması gerekirken 14,4 ..yani yine yüksek. ama dr hamilelikte olur dedi.

ancak moralimi bozan kızımın sat a göre 2 hafta küçük görünmesi. kızım 21+5 - 21+2 ve 21+3 görünüyor. (bpt AC FL) onun için de değişir dedi ama içim rahat değil. en kısa zamanda ayrıntılıya gitmek istiyorum. ama bir türlü nereye gideceğimi karar veremedim.Ankarada ayrıntılıya giden memnun olan var mı.

1 ay sonra gel dedi.

TSH ımı ilacımı içip baktırdım bu sefer:) 1,77 çıktı:) ancak ben sonuçları alana kadar yani 4gibi endokrinci gitmişti. yine kaldı. ben yine aynı düzen devam edeceğim.

hı kızlar bir de kan ilacı veriyim dedi. gyno ferro sanol( demir,folik,b12) aç karına günde 2 tane.
ben zaten gyneferon olandan kullanıiyordum. elevit de kullanıyorum. ne olacak ilkini kullanmasam diğerlerini düşünerek çok gelir mi acaba. soramadım da..

kızımın ismini beğenmenize sevindim:) yavrularımızı kucağımıza almak, isimlerini koymak, emzirmek,altını değiştirmek vs.. günlerini allah nasip etsin..

Son düzenleme:

Iyi tatiller canım :) senin tatilin erken başlıyor :) başbaşa güzel bi tatil daha geçir eşinle:)

Canım 2 haftalık geriliklerde ilerleyen haftalarda bebek yakalıyor haftasını. 2haftadan büyükse eğer problem. Doktorun 1ay sonra çağırdığına göre problem görmemiş. Ama sen yinede içinin rahat etmesi için 2 hafta sonra tekrar git bence. Bu arada çok yorulmuşsun iyice dinlen. Vitaminlerini de iç canım ihmal etme. Ama hepsini bir kullanma canım. Yarın sağlık ocağına sor öyle kullan bence. Keşke doktoruna sorsaydın. Dualarına yürekten aminnn diyorum. Ankarada nerde oturuyorsun canım.

Son düzenleme:

Allahım yardımcın olsun canım. Allah büyük belki haftaya düzelmiş olur ne biliyim inşallah Allahım bebeğini sapasağlam yapar. Biz neyin hayır neyin şer olduğunu bilemiyoruz. Allahım sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin. Ben hep böyle dua ediyorum. İnşallah güzel bi haberle gelirsin canım. Allahımdan ümit kesilmez...

Ben bacaklarımı güneşlendiricem çünkü etek giymek istiyorum. Ben süt beyazdım. Geçen yaz biraz rengi kırıldı ama bu yaz da güneşlenirsem istediğim kıvama gelir bronzluğu.

Canim ozel mesaj atamadigim icin buradan yaziyorum. Gecen sene ben de bazi sebeplerle senin gibi bebegimi kaybetmek zorunda kaldim. Benim de farkli saglik sorunlari vardi. O nedenle duygularini cok iyi anliyorum. Cok zor. Senin bebeginin rahatsizlik sebebi nedir bilemiyorum ama once amniyosentez ile kromozomlara bakilmasi gerekmez mi ? Bir de bobreklere birsey takarak anne karninda sorunu cozuyorlar diye duymustum. Hatta keseye su bile ekliyorlar. Benim doktorum perinatolog Arda Lembet. Bu tarz operasyonlar yaptigini biliyorum. Atasehir Memorialda bakiyor. Caddede de ozel klinigi var. Istersen bir gorus. Insallah cozumu olan biseydir. Duamdasin.

Iyi tatiller canım :) senin tatilin erken başlıyor :) başbaşa güzel bi tatil daha geçir eşinle:)

Canim cok sagol :) ramazan baslamadan gidelim dedik canim agustosta gidemeyiz zaten cok buyumus olucaz :) evet basbasa son tatilimiz :) gerci insallah cocugu evlendirince de kalicaz edi ile büdü gibi bas basa :)

Canim tekrar tekrar gecmis olsun insallah bi daha tekrarlamaz. Ben de kullaniyorum gyno ferro sanol. Cok onemli bir ilac, vitamin de kullaniyorum, tiroid de :) gyneferon ne bilmiyorum ama onun yerine gyno ferro alabilirsin bi doktoruna sorup.
Ths degerin de cok iyi cikmis super cok sevindim :)

Ben de tamamen golgede oturmayi dusunmuyorum. Her gun bi 20 dk falan gunese cikicam, d vitamini o da sonucta. Karnimi cok cikarmam ama dedigin gibi bacaklari yakmak lazim :)

Güneşlenmesen de yüzerken, yürürken rengi kırılır zaten. Koruyucu sürmeden riskli olabilir. Bir de damarlarımız genişliyor ya, varis falan yaratabilir. Çok sıkılırım ben ya güneşin altında yatmaya. Kitabımı, dergimi alır, gölgede uzanırım. Of ne çabuk geçti gitti koca yıl, geldik yeni bir yaza. Hepimizin yazı iyi geçer umarım ve sonunda hayırlısıyla, sağlıkla kavuşuruz minnaklarımıza. Ben asıl nasip olursa sonraki yazı merak ediyorum. Kankam eylülde doğum yapmıştı. Sonraki yaz bize geldiklerinde oğlu sıralıyordu, 10 aylık falandı. Çok da rahat tatil yapmıştık, diş çıkarması haricinde. Ateşi çıkmıştı sarı kuzumun, gözleri küçülmüştü ama hiç huysuzlanmamıştı. Onu öyle görünce içimiz kıyılmıştı. Ertesi sene yazın bizim kuzu kocaman olmuştu maşallah, dağ bayır tırmanmıştı bizlerle. Hamilelik vaktimiz yaz sıcakları dışında çok iyi bir vakte denk gelmiş bence. Allahım hayırlısıyla evlatlarımızla güzel günlerimizi göstersin hepimize.

Canim kardesim klimelerin bittigi yer ne desekbos kaliyo bende ilk bebegimi 28 haftalik sezeryanla dogum ywpmak zorunda kaldim plasenta bozuktu damarlar sorunluydu kizimiz beslenemiyodu kizimiz 6 gun kuvezde yasadi onu hergun gordum dokundum baglandim minicik dunya tatlisiydi melegim sonra Rabbim onu cennetine layik gordu inan onlar bizlerden cok daha sanslilar hic gunahsiz aci nedir bilmeden sonsuz bir cennete sahip olacaklar .. bir kisi evladini kaybettiginde Yuce Allah meleklerine sorarmis kulumun can paresini kopardiniz kulum ne dedi diye melekler sabirla karsilik verdiklerini soyleyince o kulum icin cennette bir kosk yapin dermis cumleleri tam yazamadiysamda Rabbim bizleri cennetinde kosklerle mujdelemis insallah Rabbime layik kullar olarak sabrimizi sukrumuzu gosterebilmisizdir... biz kizimiza cok guzel bi kabir yaptirdik firsat buldukca oraya gidip cicekler ekiyoruz ve biliyoruz ki o bizi Hz.Ibrahim peygamber ve esinin yaninda bekliyo mahser gunu bizi oyle guzel karsilayacakki Allah im biz sana ne iyilik ettikte sen bize boyle güzel bi armagan hazirladin diye ic gecirecegiz... cok sukur ki oglusun saglikli sizinle Allah im ona uzun saglikli omurler versin insallah yuregim yaninda inan yasadigin yasayacagin her duyguyu cok iyi biliyor ve anliyorum...

Son düzenleme:

Canim sıkma canini sattan cok ilk 3ayda yapilmis ultrasonlara gore karsilastir gec dollenme olabilir hem tam gunu gunune olmuyo zaten geblik twkviminde 2.haftada gorunuyosun ultrasona gorede 22.haftadasin ortalama 1hafta yani buda cok normal onemli olan bu aranin surekli acilarak gitmemesi.

gvn cok uzuldum Allah hepimizi farklı sekilde imtihan ediyor. Allahım yardımcın olsun. umarım yapılacak bir tedavisi vardır ve kızını saglıkla kucagına alırsın.

Canım arkadaşım, ne söylesem senin için bir anlamı olur bilemiyorum. Sadece senin için bol bol dua edeceğim, Rabbim hakkınızda en hayırlısını versin. Ondan ümit kesilmez, ol dediyse olur. Belki de mucizelerinden birini size yaşatır

ahh bu bebişler bizi ne hallere koydular büyüyünce anlatsan dalga geçerler ama ben onları yerim yine de

Allah'tan ümit kesilmezmiş canım ne olur sende ümidini yitirme olmuyorsa da elbet bir hayır vardır de ne bileyim teselli olmaz ne desek..Allah sabrını versin inşallah

O zamanlar gelsin de hayırlısıyla görelim inşallah çocuklarımızın aşık olduğunu evlendiğini:) şöyle güzel hayırlı bi gelin alıcam inşallah:)

Bende d vitamini eksikliği var o yüzden güneşlenmem çok iyi olacak. Karnımızı çıkarmayalım zaten fazla. Ne olur ne olmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…