Evet yaa arastiralimm yine de belkii bi ihtimall:) pazar gunu selimiye diye bi yer var marmarise 30-40 dk flan denizi cok guzeldi girdim yuzdum yuzdum yuzdumm ama guneslenmemeknicin mecbur gittim golgede oturmaya cok moralim bozuldu
Evet leke olayini bnde duymustum
Canımm çok çok üzüldüm... elden birşey gelmiyor. Rabbimin sınavı bu sana. İnşallah sabrınla kat kat karşılığını alırsın. Şefaatçin olur yavrun. Allah tez zamanda tekrar sizi sağlıklı bir evlatla ödüllendirir inşallah. Melek oldu o annesi. Yine de hayatına son vermeseler diye düşünüyorum, tabi siz bilirsiniz.... belki bir mucize olur ne bileyim çok isterim böyle bir şey olmasını...Arkadaşlar dualarınız için sağ olun dua bu sabah 10 da çapadaydım bebeğime 2.duzey ultrason çekildi uzmanlardı aynı şeyler söylendi bebeğimin 2 bobreğide böbreğe benzemiyor ama o kadar sağlıklı ki kilo gelişimi haftasından önde sağlıklı Bi bebek ama böbrekler sıkıntı çıkadı yine suyu bitme derecesinde ve bu durumda gelişimide geriliycek😢😢 ve o hala karnımda iliklerime kdr hissediyorum haftaya çarşamba heyet bakıcak yrn eşimle bana genetk testi yapılacak herhangi bş hastalığımız var mı diye haftaya onu benden alıcaklar en acısıda karnımda oldurup doğurtacaklar çok acı inanılmaz Bi durum ben onu Bi kere olsun kollarıma alıcam ama koklıycam yavrumu gozumunbebeğini sizlere iyi haberlerle gelemediğim için kara bakmayın Allah beni böyle imtihan ediyor rabbim kimseye yaşatmasın sakın off demeyin çocuklarınıza şimdi pazartesi oğlumun yaş günü ve ben bu haldede olsam onu kutluycam kızımda olucak benimle herbir zerresiyle arada uğrarım kuzularına dkkt edin ihmal etmeyin :'' '(
Ya canım sorma valla dediğin gibi zaman çabuk geçiyor ve yapılacak çok şey var. Bak ipi internetten de alabilirsin, ben öyle yaptım. Kartopu ile Nakonun sitelerinde satış var ve hemen gönderiyorlar canım :) akşamları örersin biter..
Kesinlikle çok çok rahat bi pantolon canım, cumartesi günü giydim altına da converse giydim eşim gülüyor bana postmodern hamile diyenapıyım çok rahat :) aaa tamam bakarım onlara da canım. Biz de haftaya tatile çıkıyoruz inşallah.. Eminönüne gidilecek daha ohhooooo
Canım 2 haftalık geriliklerde ilerleyen haftalarda bebek yakalıyor haftasını. 2haftadan büyükse eğer problem. Doktorun 1ay sonra çağırdığına göre problem görmemiş. Ama sen yinede içinin rahat etmesi için 2 hafta sonra tekrar git bence. Bu arada çok yorulmuşsun iyice dinlen. Vitaminlerini de iç canım ihmal etme. Ama hepsini bir kullanma canım. Yarın sağlık ocağına sor öyle kullan bence. Keşke doktoruna sorsaydın. Dualarına yürekten aminnn diyorum. Ankarada nerde oturuyorsun canım.merhabalar,
öncelikle gvn1907 inşallah biryerde hata vardır da bebeğin sağlıklıdır. ama öyle değilse sadece sanırım oğlun varmış. sana ona sarıl demek geliyor içimden. onu düşün. sana ihtiyacı var.
---------
hastaneden geldim. geli gelmez duşa girdim. çok yoruldum. gittiğim doğum hastanesi ile ev arası yani akşama kadar muayene kan verme sonuç bekleme sonucu dr gösterme 2 saat otobüs yolculuğu da eklenince bittim.. şimdi biraz rahatladım.
o iltihap değeri 10 olması gerekirken 14,4 ..yani yine yüksek. ama dr hamilelikte olur dedi.
ancak moralimi bozan kızımın sat a göre 2 hafta küçük görünmesi. kızım 21+5 - 21+2 ve 21+3 görünüyor. (bpt AC FL) onun için de değişir dedi ama içim rahat değil. en kısa zamanda ayrıntılıya gitmek istiyorum. ama bir türlü nereye gideceğimi karar veremedim.Ankarada ayrıntılıya giden memnun olan var mı.
1 ay sonra gel dedi.
TSH ımı ilacımı içip baktırdım bu sefer:) 1,77 çıktı:) ancak ben sonuçları alana kadar yani 4gibi endokrinci gitmişti. yine kaldı. ben yine aynı düzen devam edeceğim.
hı kızlar bir de kan ilacı veriyim dedi. gyno ferro sanol( demir,folik,b12) aç karına günde 2 tane.
ben zaten gyneferon olandan kullanıiyordum. elevit de kullanıyorum. ne olacak ilkini kullanmasam diğerlerini düşünerek çok gelir mi acaba. soramadım da..
kızımın ismini beğenmenize sevindim:) yavrularımızı kucağımıza almak, isimlerini koymak, emzirmek,altını değiştirmek vs.. günlerini allah nasip etsin..
Arkadaşlar dualarınız için sağ olun dua bu sabah 10 da çapadaydım bebeğime 2.duzey ultrason çekildi uzmanlardı aynı şeyler söylendi bebeğimin 2 bobreğide böbreğe benzemiyor ama o kadar sağlıklı ki kilo gelişimi haftasından önde sağlıklı Bi bebek ama böbrekler sıkıntı çıkadı yine suyu bitme derecesinde ve bu durumda gelişimide geriliycek😢😢 ve o hala karnımda iliklerime kdr hissediyorum haftaya çarşamba heyet bakıcak yrn eşimle bana genetk testi yapılacak herhangi bş hastalığımız var mı diye haftaya onu benden alıcaklar en acısıda karnımda oldurup doğurtacaklar çok acı inanılmaz Bi durum ben onu Bi kere olsun kollarıma alıcam ama koklıycam yavrumu gozumunbebeğini sizlere iyi haberlerle gelemediğim için kara bakmayın Allah beni böyle imtihan ediyor rabbim kimseye yaşatmasın sakın off demeyin çocuklarınıza şimdi pazartesi oğlumun yaş günü ve ben bu haldede olsam onu kutluycam kızımda olucak benimle herbir zerresiyle arada uğrarım kuzularına dkkt edin ihmal etmeyin :'' '(
Bence güneşlenmeyelim leke oluşabilir. Zaten güneşlenmem ki hiç . Koruyucumu sürüp, denize girip, gölgede otururum ya da eve dönerim. Öğlen sıcağında da gitmem. Sabah denizi, akşam denizi. Öğlen sıcağında ağaç altından azmağa gireriz, buz gibi. Şişliklere de iyi gelir.
Arkadaşlar dualarınız için sağ olun dua bu sabah 10 da çapadaydım bebeğime 2.duzey ultrason çekildi uzmanlardı aynı şeyler söylendi bebeğimin 2 bobreğide böbreğe benzemiyor ama o kadar sağlıklı ki kilo gelişimi haftasından önde sağlıklı Bi bebek ama böbrekler sıkıntı çıkadı yine suyu bitme derecesinde ve bu durumda gelişimide geriliycek😢😢 ve o hala karnımda iliklerime kdr hissediyorum haftaya çarşamba heyet bakıcak yrn eşimle bana genetk testi yapılacak herhangi bş hastalığımız var mı diye haftaya onu benden alıcaklar en acısıda karnımda oldurup doğurtacaklar çok acı inanılmaz Bi durum ben onu Bi kere olsun kollarıma alıcam ama koklıycam yavrumu gozumunbebeğini sizlere iyi haberlerle gelemediğim için kara bakmayın Allah beni böyle imtihan ediyor rabbim kimseye yaşatmasın sakın off demeyin çocuklarınıza şimdi pazartesi oğlumun yaş günü ve ben bu haldede olsam onu kutluycam kızımda olucak benimle herbir zerresiyle arada uğrarım kuzularına dkkt edin ihmal etmeyin :'' '(
Iyi tatiller canım :) senin tatilin erken başlıyor :) başbaşa güzel bi tatil daha geçir eşinle:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhabalar,
öncelikle gvn1907 inşallah biryerde hata vardır da bebeğin sağlıklıdır. ama öyle değilse sadece sanırım oğlun varmış. sana ona sarıl demek geliyor içimden. onu düşün. sana ihtiyacı var.
---------
hastaneden geldim. geli gelmez duşa girdim. çok yoruldum. gittiğim doğum hastanesi ile ev arası yani akşama kadar muayene kan verme sonuç bekleme sonucu dr gösterme 2 saat otobüs yolculuğu da eklenince bittim.. şimdi biraz rahatladım.
o iltihap değeri 10 olması gerekirken 14,4 ..yani yine yüksek. ama dr hamilelikte olur dedi.
ancak moralimi bozan kızımın sat a göre 2 hafta küçük görünmesi. kızım 21+5 - 21+2 ve 21+3 görünüyor. (bpt AC FL) onun için de değişir dedi ama içim rahat değil. en kısa zamanda ayrıntılıya gitmek istiyorum. ama bir türlü nereye gideceğimi karar veremedim.Ankarada ayrıntılıya giden memnun olan var mı.
1 ay sonra gel dedi.
TSH ımı ilacımı içip baktırdım bu sefer:) 1,77 çıktı:) ancak ben sonuçları alana kadar yani 4gibi endokrinci gitmişti. yine kaldı. ben yine aynı düzen devam edeceğim.
hı kızlar bir de kan ilacı veriyim dedi. gyno ferro sanol( demir,folik,b12) aç karına günde 2 tane.
ben zaten gyneferon olandan kullanıiyordum. elevit de kullanıyorum. ne olacak ilkini kullanmasam diğerlerini düşünerek çok gelir mi acaba. soramadım da..
kızımın ismini beğenmenize sevindim:) yavrularımızı kucağımıza almak, isimlerini koymak, emzirmek,altını değiştirmek vs.. günlerini allah nasip etsin..
Ben bacaklarımı güneşlendiricem çünkü etek giymek istiyorum. Ben süt beyazdım. Geçen yaz biraz rengi kırıldı ama bu yaz da güneşlenirsem istediğim kıvama gelir bronzluğu.
Ben bacaklarımı güneşlendiricem çünkü etek giymek istiyorum. Ben süt beyazdım. Geçen yaz biraz rengi kırıldı ama bu yaz da güneşlenirsem istediğim kıvama gelir bronzluğu.
Arkadaşlar dualarınız için sağ olun dua bu sabah 10 da çapadaydım bebeğime 2.duzey ultrason çekildi uzmanlardı aynı şeyler söylendi bebeğimin 2 bobreğide böbreğe benzemiyor ama o kadar sağlıklı ki kilo gelişimi haftasından önde sağlıklı Bi bebek ama böbrekler sıkıntı çıkadı yine suyu bitme derecesinde ve bu durumda gelişimide geriliycek���� ve o hala karnımda iliklerime kdr hissediyorum haftaya çarşamba heyet bakıcak yrn eşimle bana genetk testi yapılacak herhangi bş hastalığımız var mı diye haftaya onu benden alıcaklar en acısıda karnımda oldurup doğurtacaklar çok acı inanılmaz Bi durum ben onu Bi kere olsun kollarıma alıcam ama koklıycam yavrumu gozumunbebeğini sizlere iyi haberlerle gelemediğim için kara bakmayın Allah beni böyle imtihan ediyor rabbim kimseye yaşatmasın sakın off demeyin çocuklarınıza şimdi pazartesi oğlumun yaş günü ve ben bu haldede olsam onu kutluycam kızımda olucak benimle herbir zerresiyle arada uğrarım kuzularına dkkt edin ihmal etmeyin :'' '(
merhabalar,
---------
1 ay sonra gel dedi.
Öyle desene annesi, baştan farklılarmış zaten:) Benimki kız evet, Allah bağışlasın bütün yavrularımızı...
Aa senin ikizin mi var, o da mı kız?
A.s Henacık, maşallah sana ve annene....
Haklısın canım benim de başıma geldi, su mu diye korktuk ama muhtemelen idrardı, gerçi hiç sıkışma falan hissetmemiştim ama olabiliyormuş, artık sık sık lavaboya gidiyorum tekrar yaşamayım diye.
Canim cok sagol :) ramazan baslamadan gidelim dedik canim agustosta gidemeyiz zaten cok buyumus olucaz :) evet basbasa son tatilimiz :) gerci insallah cocugu evlendirince de kalicaz edi ile büdü gibi bas basa :)
Ben de tamamen golgede oturmayi dusunmuyorum. Her gun bi 20 dk falan gunese cikicam, d vitamini o da sonucta. Karnimi cok cikarmam ama dedigin gibi bacaklari yakmak lazim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?