2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Âmin canım aminnnn inşallahhhh. Ben çok zor bronzlaşıyorum. 50 faktör kullanıyorum belki de ondan ama bana başkası olmaz. Artık ne kadar bronzlaşırsam o kadar kardır.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar allahım bebeklerimizi bize bağışlasın inşallah zor durumda olan arkadaslara Rabbim yardım eder ve sagsalim evlatlarımızı kucağımıza alırız

Ya rabbi!..bu gun beratimizi biz dileyelim sen yaz,kalbten kalbe bir yol alalim kaderimizin sonunu askinla kalbimize yazalim,kurtulus kandilimiz askina donussun,......bizlere oyle seyler gosterki varligini her an kurtulus vesilesi yapacak canlilar,hayatimiza ışık tutsun yolumuzu karanliklardan aydinliklara ulastirsin...ve bizlerin bedenlerimize haps olmus ruhlarini rahmetinle merhametinle ve sevginle berat eyle...kandiliniz mubarek olsun...

herkesin kandili mübarek olsun dualarımız kabul olsun inşallah. hanımlar ben dün tetanos iğnesini yaptırıdım ama dünden beri okadar çok kaşınıyor ki sizinde öyle oldu mu?

herkesin kandili mübarek olsun dualarımız kabul olsun inşallah. hanımlar ben dün tetanos iğnesini yaptırıdım ama dünden beri okadar çok kaşınıyor ki sizinde öyle oldu mu?

Bende dün yaptırdım iğne yeri değil ama başka yerlerim kaşındı sen böyle diyince acaba iğneden olabilir mi dedim kendime ama bilemiyorum.
Herkesin kandili mübarek olsun tüm dualarımız kabul olsun hayırlısı ise inşallah.

inşallah haftasını yakalar. sağlıklı olur. 2 hafta sonra ayrıntılıya gitmeyi istiyorum. yani gelişme ne durumda. organları ne durumda.. bu dr ayrıntılaya girdin mi dedi. ben de girdim dedim. ama ben hastalıktan önce girmiştim. o zaman sorun yoktu. bunu söyleseydim keşke diyorum ama sonuçta ayrıntılıya girilen hafta belli oluyor. off bilemedim. kesinlikle benim ayrıntılıya özelde girmem lazım. devlette olmuyor.
sincana taşındık canım.

benim dr gıcık oldum. hastalığım süresince ilgilenmedi. ama şu saatten sonra da bırakmak istemiyorum da.

canım gyneferon da demir ama sadece demir bulunuyor yazıyor.. pembe draje şeklinde. oranlarına baktım sanırım gynoferre sanolda daha çok demir var ve yanında folik vitamin b12 var.
folik plus da kullanıyorum iğne kullandığım için ayrıyetten ihtiyacin var demişti dr bana. elevit de kullanıyorum. artık ne yapıyım dr u arayıp sormam lazım.

troit 1,07 çıkmış şimdi baktım da. kan vermeden önce ilacı içmiştim. hep içmeden kan veriyordum. burdaki devlet hast.dr a sordum farketmez demişti. ama kendimi hile yapmış gibi hissediyorum. :)

canım zaten benim sat 03 ocak ama ilişki 10undan sonra oldu. yani en az bir haftalık fark var ama bu zamana kadar herşey normaldi bu hastalığımın arasında oldu.hastane de yatarken de birşey demediler. eve çıkıp antibiyotik içtikten sonra oldu olan..

antibiyotik mi etkiledi acaba.. ama inşallah haftasını yakalar kızım.. Doğa cım benim. canım bir tanem.

Arkadaşlar desteğinize çok teşekkür ederim. cevap veremediklerim kusura bakmasın inanın kendime yeni geldim.iyi kötü herşeyi burada paylaşmak istiyorum. inşallah iyi şeyler olur da hep iyi şeylerden bahsederiz. hayırlısı.. allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.

herkesin kandili mübarek olsun. canım çok da olmadı. hani böyle yeri belliydi ama sonra geçti. merak etme..

Günaydın annişler ve onların melekleri :) bugün çok güzel bir gün. Bugün Berat kandili. Bu güzel günde dualarimda sizlerde varsınız . beni de dualarinizdan eksik etmeyin olur mu ? :) bugün 23 haftalık olduk Ela'm ile . çok şükür herşey yolunda. Umarım sizlerde iyisinizdir. Sizleri çok seviyoruz :*

Canım elevit hapında domuz katkısı bulundu, artık doktorlar vermiyor bu ilacı. İlaç firması da bunu kabul etti. Decavit kullanıyoruz artık:)

Hayırlı sabahlar hayırlı kandiller tatlı annişler:) Allah bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine sağ salim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder İnşallah. Dualarınızda unutmayın.

Arkadaşlar Elevit vitamin hapında domuz katkısı bulundu ve bunu firması da kabul etti. Doktorların birçoğu artık bunu vermiyor ama verenler de var gördüğüm kadarıyla. Bunun yerine decavit kullanabilirsiniz. Aynı işlevi görüyor. Lütfen bu hapı kullananları uyaralım.

merhaba

Allah kısmet ederse bende 2014 Ekim annesi olucam, hamileliğe zor bir başlangıç yaptım ama inşallah sonu iyi olur, herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almasını dilerim..
Hoş geldin , hayırlı olsun :) güzel duan için de Amin :)

Nediyorsunnn ...Rabbim yardım et.... Ne olur kuzuyu öldürmesinler...Bir mucize ver Aminnn
Hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et Amin

canım çok üzüldüm inşallah bir çaresi vardır.burda okuduklarıma göre bi arkadas istanbulda bi doktor önersiinde bulunmuş bi araştır istersen,belki ufak da olsa bi umut vardır.allahtan umut kesilmez .bugun kandil senin ve bebeğin için dua edicem.emiinim burdaki arkadaslarımın hepsi dua edicekler bugun senin ve bebeğin için.

kızlar bu arada hepinize günaydın ve hayırlı kandiller.Gvni açaraçmaz okudum. allahım bebeklerimize sağsalim kavuşalım inşalllah.

kızlar günaydın bebeğime yaptıgım magneti sizlere gösterecektim ama 2 gündür bi türlü müsait olamadım kusuruma bakmayın canlar.bakın bakalım beğenecekmisiniz?

Herkese hayırlı kandiller , dua edelim birbirimize Rabbim hayırlısıyla sağlıkla evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin Amin

akşam doktor kontrolumuz vardı gittik biraz canım sıkıldı allahtan öyle vakaalar olduğunda önemsenmiceni ileride kapandığını okudum bi kaç yerde. bebeğimin kalbinde 1.7mm lik delik varmış doktor ileride kapanacağını düşünüyorum dedi dedi ama yine insanın canı sıkılıyo hele bu senin taşıdığın can ise yüreğin parçalanıo. kötü düşünmek istemiyorum inşallah en kısa sürede kapanır yavrumun kalbi. bide doktor değiştirmiştim ben ilk doktorum bana hiçbir tahlil yapmamış sarılık kızamık bikaç bişiyler daha vardı onların listesini verdi onları yaptırıcam. bebeğim çok iyi doktorum biraz iri bebek dedi. 2hafta önce gittiğimzde 495gr dı şimdi 825gr olmuş oğlum. 33cm boyu resmini atıcaktım ama evde unuttum malesef yanakları nasılda belli oluyo anlatamam tut ısır o derece. bugün kandil dualarımız kabul olur inşallah ben herkes için dua edicem sizlerde dualarınızda benim meleğimi unutmayın kızlar o minicik kalbindeki deliği bi an önce kapansın...

Günaydın canım kandilin mübarek olsun dualarımızdasın bizde Hena'mla seni çok seviyoruz :*

canım çok güzel olmuş :) eminönünden malzemelerini aldın ve kendin yaptın öyle hatırlıyorum , kolay mı hiç yapmayanda yapabilir mi acaba ?

canım bende ilk defa yaptım. Hatta bu ilk ve tek yaptıgım ama kız kardeşim ve eşim yapamadı. Bence kolay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…