Güneşlenmesen de yüzerken, yürürken rengi kırılır zaten. Koruyucu sürmeden riskli olabilir. Bir de damarlarımız genişliyor ya, varis falan yaratabilir. Çok sıkılırım ben ya güneşin altında yatmaya. Kitabımı, dergimi alır, gölgede uzanırım. Of ne çabuk geçti gitti koca yıl, geldik yeni bir yaza. Hepimizin yazı iyi geçer umarım ve sonunda hayırlısıyla, sağlıkla kavuşuruz minnaklarımıza. Ben asıl nasip olursa sonraki yazı merak ediyorum. Kankam eylülde doğum yapmıştı. Sonraki yaz bize geldiklerinde oğlu sıralıyordu, 10 aylık falandı. Çok da rahat tatil yapmıştık, diş çıkarması haricinde. Ateşi çıkmıştı sarı kuzumun, gözleri küçülmüştü ama hiç huysuzlanmamıştı. Onu öyle görünce içimiz kıyılmıştı. Ertesi sene yazın bizim kuzu kocaman olmuştu maşallah, dağ bayır tırmanmıştı bizlerle. Hamilelik vaktimiz yaz sıcakları dışında çok iyi bir vakte denk gelmiş bence. Allahım hayırlısıyla evlatlarımızla güzel günlerimizi göstersin hepimize.
herkesin kandili mübarek olsun dualarımız kabul olsun inşallah. hanımlar ben dün tetanos iğnesini yaptırıdım ama dünden beri okadar çok kaşınıyor ki sizinde öyle oldu mu?
Canım 2 haftalık geriliklerde ilerleyen haftalarda bebek yakalıyor haftasını. 2haftadan büyükse eğer problem. Doktorun 1ay sonra çağırdığına göre problem görmemiş. Ama sen yinede içinin rahat etmesi için 2 hafta sonra tekrar git bence. Bu arada çok yorulmuşsun iyice dinlen. Vitaminlerini de iç canım ihmal etme. Ama hepsini bir kullanma canım. Yarın sağlık ocağına sor öyle kullan bence. Keşke doktoruna sorsaydın. Dualarına yürekten aminnn diyorum. Ankarada nerde oturuyorsun canım.
Canim tekrar tekrar gecmis olsun insallah bi daha tekrarlamaz. Ben de kullaniyorum gyno ferro sanol. Cok onemli bir ilac, vitamin de kullaniyorum, tiroid de :) gyneferon ne bilmiyorum ama onun yerine gyno ferro alabilirsin bi doktoruna sorup.
Ths degerin de cok iyi cikmis super cok sevindim :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim sıkma canini sattan cok ilk 3ayda yapilmis ultrasonlara gore karsilastir gec dollenme olabilir hem tam gunu gunune olmuyo zaten geblik twkviminde 2.haftada gorunuyosun ultrasona gorede 22.haftadasin ortalama 1hafta yani buda cok normal onemli olan bu aranin surekli acilarak gitmemesi.
herkesin kandili mübarek olsun dualarımız kabul olsun inşallah. hanımlar ben dün tetanos iğnesini yaptırıdım ama dünden beri okadar çok kaşınıyor ki sizinde öyle oldu mu?
inşallah haftasını yakalar. sağlıklı olur. 2 hafta sonra ayrıntılıya gitmeyi istiyorum. yani gelişme ne durumda. organları ne durumda.. bu dr ayrıntılaya girdin mi dedi. ben de girdim dedim. ama ben hastalıktan önce girmiştim. o zaman sorun yoktu. bunu söyleseydim keşke diyorum ama sonuçta ayrıntılıya girilen hafta belli oluyor. off bilemedim. kesinlikle benim ayrıntılıya özelde girmem lazım. devlette olmuyor.
sincana taşındık canım.
benim dr gıcık oldum. hastalığım süresince ilgilenmedi. ama şu saatten sonra da bırakmak istemiyorum da.
canım gyneferon da demir ama sadece demir bulunuyor yazıyor.. pembe draje şeklinde. oranlarına baktım sanırım gynoferre sanolda daha çok demir var ve yanında folik vitamin b12 var.
folik plus da kullanıyorum iğne kullandığım için ayrıyetten ihtiyacin var demişti dr bana. elevit de kullanıyorum. artık ne yapıyım dr u arayıp sormam lazım.
troit 1,07 çıkmış şimdi baktım da. kan vermeden önce ilacı içmiştim. hep içmeden kan veriyordum. burdaki devlet hast.dr a sordum farketmez demişti. ama kendimi hile yapmış gibi hissediyorum. :)
canım zaten benim sat 03 ocak ama ilişki 10undan sonra oldu. yani en az bir haftalık fark var ama bu zamana kadar herşey normaldi bu hastalığımın arasında oldu.hastane de yatarken de birşey demediler. eve çıkıp antibiyotik içtikten sonra oldu olan..
antibiyotik mi etkiledi acaba.. ama inşallah haftasını yakalar kızım.. Doğa cım benim. canım bir tanem.
Arkadaşlar desteğinize çok teşekkür ederim. cevap veremediklerim kusura bakmasın inanın kendime yeni geldim.iyi kötü herşeyi burada paylaşmak istiyorum. inşallah iyi şeyler olur da hep iyi şeylerden bahsederiz. hayırlısı.. allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.
herkesin kandili mübarek olsun. canım çok da olmadı. hani böyle yeri belliydi ama sonra geçti. merak etme..
Hoş geldin , hayırlı olsun :) güzel duan için de Amin :)merhaba
Allah kısmet ederse bende 2014 Ekim annesi olucam, hamileliğe zor bir başlangıç yaptım ama inşallah sonu iyi olur, herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almasını dilerim..
Arkadaşlar dualarınız için sağ olun dua bu sabah 10 da çapadaydım bebeğime 2.duzey ultrason çekildi uzmanlardı aynı şeyler söylendi bebeğimin 2 bobreğide böbreğe benzemiyor ama o kadar sağlıklı ki kilo gelişimi haftasından önde sağlıklı Bi bebek ama böbrekler sıkıntı çıkadı yine suyu bitme derecesinde ve bu durumda gelişimide geriliycek😢😢 ve o hala karnımda iliklerime kdr hissediyorum haftaya çarşamba heyet bakıcak yrn eşimle bana genetk testi yapılacak herhangi bş hastalığımız var mı diye haftaya onu benden alıcaklar en acısıda karnımda oldurup doğurtacaklar çok acı inanılmaz Bi durum ben onu Bi kere olsun kollarıma alıcam ama koklıycam yavrumu gozumunbebeğini sizlere iyi haberlerle gelemediğim için kara bakmayın Allah beni böyle imtihan ediyor rabbim kimseye yaşatmasın sakın off demeyin çocuklarınıza şimdi pazartesi oğlumun yaş günü ve ben bu haldede olsam onu kutluycam kızımda olucak benimle herbir zerresiyle arada uğrarım kuzularına dkkt edin ihmal etmeyin :'' '(
canım çok üzüldüm inşallah bir çaresi vardır.burda okuduklarıma göre bi arkadas istanbulda bi doktor önersiinde bulunmuş bi araştır istersen,belki ufak da olsa bi umut vardır.allahtan umut kesilmez .bugun kandil senin ve bebeğin için dua edicem.emiinim burdaki arkadaslarımın hepsi dua edicekler bugun senin ve bebeğin için.Arkadaşlar dualarınız için sağ olun dua bu sabah 10 da çapadaydım bebeğime 2.duzey ultrason çekildi uzmanlardı aynı şeyler söylendi bebeğimin 2 bobreğide böbreğe benzemiyor ama o kadar sağlıklı ki kilo gelişimi haftasından önde sağlıklı Bi bebek ama böbrekler sıkıntı çıkadı yine suyu bitme derecesinde ve bu durumda gelişimide geriliycek😢😢 ve o hala karnımda iliklerime kdr hissediyorum haftaya çarşamba heyet bakıcak yrn eşimle bana genetk testi yapılacak herhangi bş hastalığımız var mı diye haftaya onu benden alıcaklar en acısıda karnımda oldurup doğurtacaklar çok acı inanılmaz Bi durum ben onu Bi kere olsun kollarıma alıcam ama koklıycam yavrumu gozumunbebeğini sizlere iyi haberlerle gelemediğim için kara bakmayın Allah beni böyle imtihan ediyor rabbim kimseye yaşatmasın sakın off demeyin çocuklarınıza şimdi pazartesi oğlumun yaş günü ve ben bu haldede olsam onu kutluycam kızımda olucak benimle herbir zerresiyle arada uğrarım kuzularına dkkt edin ihmal etmeyin :'' '(
Eki Görüntüle 1154297 Eki Görüntüle 1154298
kızlar günaydın bebeğime yaptıgım magneti sizlere gösterecektim ama 2 gündür bi türlü müsait olamadım kusuruma bakmayın canlar.bakın bakalım beğenecekmisiniz?
Günaydın annişler ve onların melekleri :) bugün çok güzel bir gün. Bugün Berat kandili. Bu güzel günde dualarimda sizlerde varsınız . beni de dualarinizdan eksik etmeyin olur mu ? :) bugün 23 haftalık olduk Ela'm ile . çok şükür herşey yolunda. Umarım sizlerde iyisinizdir. Sizleri çok seviyoruz :*
canım çok güzel olmuş :) eminönünden malzemelerini aldın ve kendin yaptın öyle hatırlıyorum , kolay mı hiç yapmayanda yapabilir mi acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?