Ali Bekir sanırım kendi baban içinde daha iyi olur. Ama inşallah kuzucugun babalarınızın saygısıyla hoş davranışlarıyla davranır da isimlerini taşıyabilir canım ya ben bundan cok korkarım çünkü
:) ben de bikini aldim canim, istemedim mayo falan almak. Cunku haftaya gidiyoruz tatile mayoluk olmadik daha :) bi de mayoyu hemen degistirmek lazim karnimiz islak kalmasin bikinin altini degistrsek yeter
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Güle güle kullan annesi, iyi tatiller şimdiden. Ben hiç ıslak bikiniyle kalamam, üstünü de değiştiririm hemen. Bana da bir arkadaşım çok baskı yapıyor bikini al diye ama rahat edemem gibi geliyor. Çünkü çok aşağıda kalacak karnım büyüyünce, düşer gider, farketmem :18: Tankiniyi de değişmesi kolay diye düşünüyorum zaten. Bir de son aylarda da karnım çatlayabilir diye korkuyorum. Koca göbekle de hoş olmaz gibi bikini, göze gelir yavrum Allah korusun.
Kızlar guven'den hala haber gelmedi insallah bize hayirli haberler le döner cok merak ediyorum...
Rabbim yardımcısı olsun
ayy ben de okudum Gvn1907 İ çok duygulandım ya gözyaşlarımı tutamadım. gerçekten zor iş bu annelik gebelik falan. inşallah iyi olur bebeği yaa. seninki kız di mi? ayy daha minicik ya hele içinde kıpırdaadıkça insan bi tuhaf oluyo mutlu oluyo nasıl birşey bu ya. rabbim sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. kız ewt benim farklı olcaklar belli zaten çift yumurtalar
canım benim ikizlere karşı ayrı bi zaafım var.çünkü benimde ikiz kardeşim var ve bizde çift yumurta ikizleriyiz.tip olarak çokk farklıyız kardeş bile demiyorlar yani o derece.küçüklükten büyüyüne kadar cok şanslı hissedicekler kendilerini eminim ,ne olursa olsun yanında seninle aynı şeyleri hisseden birisi olucak,birlikte oynucaklar,birlikte büyücekler,maşalalh diyim meleklerine.
Biz geldik teyzeleri :)) maşallah herseyi cok güzel ve yerinde kızımın. Boyu 33cm kilosu 790 gram olmuş. Herşeyi cok güzel suyu yerinde dedi doktorumuz. Dediğim gibi yürüyüş sonrası akıntıdan bahsettim. Alttan muane etti dedi eger suyun geliyorsa hemen almamız gerekebil mantar enfeksiyonu varsa da erken doğum gerekebilir dedi. Cok şükür suyun değilmiş normal akıntılarmış yürüyüş esnasında çoğalıyor olabilir dedi. Onun dışında kızım ya baya baya Nazlı çıktı aşağıda fotoğrafını paylaşacağım. Bakın nasıl suratını kapattı benim nazlı kızım. Herkese selam söyledi arkadaşlarına da bol bol sağlık diledi hepimizi öpüyoruz
Eki Görüntüle 1153615
Kızlar sizin bu dediğiniz akıntımı yoksa idrar kaçırmamı acaba? Hamileliğin 4.ayından sonra hamilelerin &50 si idrar kaçırabiliyormuş.Bu ay ki anne bebek dergisinde yazıyor bir okuyun ve doktora da sorun muhakkak daha doğru bilgi verir.
Güle güle kullan annesi, iyi tatiller şimdiden. Ben hiç ıslak bikiniyle kalamam, üstünü de değiştiririm hemen. Bana da bir arkadaşım çok baskı yapıyor bikini al diye ama rahat edemem gibi geliyor. Çünkü çok aşağıda kalacak karnım büyüyünce, düşer gider, farketmem :18: Tankiniyi de değişmesi kolay diye düşünüyorum zaten. Bir de son aylarda da karnım çatlayabilir diye korkuyorum. Koca göbekle de hoş olmaz gibi bikini, göze gelir yavrum Allah korusun.
Kizlarrr bizim guneslenmemizz yasak dimi(
Çok sağol canım, ferahladım sayenizdeMaşallah fıstığımızaAllah nazarlardan saklasın Henamızı. Abla olmuş artık
Kızlar belki hatırlarsınız ben de 3 hafta kadar önce bu sıvı akıntı nedeniyle çok korkmuştum, acile gitmiştik. Normal bir durummuş, su olsaydı bacaklarından aşağı akardı dedi doktorum. Rahmin arkasında çanak gibi biryerde birikiyormuş ve özellikle ayağa kalkınca, yürürken falan boşalıyormuş bu akıntı. Ama yine de tedbirli olmakta fayda var. Suyun miktarını ölçen test varmış, bana yapmadılar gözlem altındayken su gelmediğinden çok şükür.
Bir de kayınvalidem ebe. Eşim ona anlatmış, korkmayın özellikle regl dönemine denk gelen zamanında çoğalır o sıvı demiş. Gerçekten de o zamanlara gelmişti.
Selam canım
Hoşbulduk diyemeyeceğim kızlar...Selam , hoş geldin
Kizlarrr bizim guneslenmemizz yasak dimi(
Canim sen yaz boyu girersin denize ben bi daha giremiycem o yuzden mayo almadim. Ama senin ileriyi de dusunmen lazim tabi ki :) cok guldum duser demene :))))) tankini daha iyi sanki
Arkadaşlar dualarınız için sağ olun dua bu sabah 10 da çapadaydım bebeğime 2.duzey ultrason çekildi uzmanlardı aynı şeyler söylendi bebeğimin 2 bobreğide böbreğe benzemiyor ama o kadar sağlıklı ki kilo gelişimi haftasından önde sağlıklı Bi bebek ama böbrekler sıkıntı çıkadı yine suyu bitme derecesinde ve bu durumda gelişimide geriliycek😢😢 ve o hala karnımda iliklerime kdr hissediyorum haftaya çarşamba heyet bakıcak yrn eşimle bana genetk testi yapılacak herhangi bş hastalığımız var mı diye haftaya onu benden alıcaklar en acısıda karnımda oldurup doğurtacaklar çok acı inanılmaz Bi durum ben onu Bi kere olsun kollarıma alıcam ama koklıycam yavrumu gozumunbebeğini sizlere iyi haberlerle gelemediğim için kara bakmayın Allah beni böyle imtihan ediyor rabbim kimseye yaşatmasın sakın off demeyin çocuklarınıza şimdi pazartesi oğlumun yaş günü ve ben bu haldede olsam onu kutluycam kızımda olucak benimle herbir zerresiyle arada uğrarım kuzularına dkkt edin ihmal etmeyin :'' '(
Arkadaşlar dualarınız için sağ olun dua bu sabah 10 da çapadaydım bebeğime 2.duzey ultrason çekildi uzmanlardı aynı şeyler söylendi bebeğimin 2 bobreğide böbreğe benzemiyor ama o kadar sağlıklı ki kilo gelişimi haftasından önde sağlıklı Bi bebek ama böbrekler sıkıntı çıkadı yine suyu bitme derecesinde ve bu durumda gelişimide geriliycek😢😢 ve o hala karnımda iliklerime kdr hissediyorum haftaya çarşamba heyet bakıcak yrn eşimle bana genetk testi yapılacak herhangi bş hastalığımız var mı diye haftaya onu benden alıcaklar en acısıda karnımda oldurup doğurtacaklar çok acı inanılmaz Bi durum ben onu Bi kere olsun kollarıma alıcam ama koklıycam yavrumu gozumunbebeğini sizlere iyi haberlerle gelemediğim için kara bakmayın Allah beni böyle imtihan ediyor rabbim kimseye yaşatmasın sakın off demeyin çocuklarınıza şimdi pazartesi oğlumun yaş günü ve ben bu haldede olsam onu kutluycam kızımda olucak benimle herbir zerresiyle arada uğrarım kuzularına dkkt edin ihmal etmeyin :'' '(
Sorma canim ya ayni seyden mutsuzum ben dearastiricam ama, yuksek koruma falan surersek olur belki :)
Bence güneşlenmeyelim leke oluşabilir. Zaten güneşlenmem ki hiç . Koruyucumu sürüp, denize girip, gölgede otururum ya da eve dönerim. Öğlen sıcağında da gitmem. Sabah denizi, akşam denizi. Öğlen sıcağında ağaç altından azmağa gireriz, buz gibi. Şişliklere de iyi gelir.
Gvn1907 ve bebeği için 41 Yasin okuyalım mı?
Gvn1907 ve bebeği için 41 Yasin okuyalım mı?
Çok kıpırdağımdır normalde, rahat durmam suda da. Bikininin ipleri hep çözülür benim yüzerken, suyun altında bağlayıveriririm çabuk çabuk. Atlayıp da üstsüz çıktığım da olmuştur yani. Altı toparlarken üste vakit kalmadığından :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?