2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Canim keske oglum babam gibi olsa Allah'tan başka bişey istemem. Belki adini koyarsak huyuda benzer

Kizlarrr bizim guneslenmemizz yasak dimi(

Kızlar guven'den hala haber gelmedi insallah bize hayirli haberler le döner cok merak ediyorum...
Rabbim yardımcısı olsun

Öyle desene annesi, baştan farklılarmış zaten:) Benimki kız evet, Allah bağışlasın bütün yavrularımızı...

Aa senin ikizin mi var, o da mı kız?

A.s Henacık, maşallah sana ve annene....

Haklısın canım benim de başıma geldi, su mu diye korktuk ama muhtemelen idrardı, gerçi hiç sıkışma falan hissetmemiştim ama olabiliyormuş, artık sık sık lavaboya gidiyorum tekrar yaşamayım diye.

Canim sen yaz boyu girersin denize ben bi daha giremiycem o yuzden mayo almadim. Ama senin ileriyi de dusunmen lazim tabi ki :) cok guldum duser demene :))))) tankini daha iyi sanki

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok sağol canım, ferahladım sayenizde) normal bir şey yaşadığımız durum demekki

Kizlarrr bizim guneslenmemizz yasak dimi(

Bence güneşlenmeyelim leke oluşabilir. Zaten güneşlenmem ki hiç . Koruyucumu sürüp, denize girip, gölgede otururum ya da eve dönerim. Öğlen sıcağında da gitmem. Sabah denizi, akşam denizi. Öğlen sıcağında ağaç altından azmağa gireriz, buz gibi. Şişliklere de iyi gelir.

Son düzenleme:

Çok kıpırdağımdır normalde, rahat durmam suda da. Bikininin ipleri hep çözülür benim yüzerken, suyun altında bağlayıveriririm çabuk çabuk. Atlayıp da üstsüz çıktığım da olmuştur yani. Altı toparlarken üste vakit kalmadığından :18:

Arkadaşlar dualarınız için sağ olun dua bu sabah 10 da çapadaydım bebeğime 2.duzey ultrason çekildi uzmanlardı aynı şeyler söylendi bebeğimin 2 bobreğide böbreğe benzemiyor ama o kadar sağlıklı ki kilo gelişimi haftasından önde sağlıklı Bi bebek ama böbrekler sıkıntı çıkadı yine suyu bitme derecesinde ve bu durumda gelişimide geriliycek😢😢 ve o hala karnımda iliklerime kdr hissediyorum haftaya çarşamba heyet bakıcak yrn eşimle bana genetk testi yapılacak herhangi bş hastalığımız var mı diye haftaya onu benden alıcaklar en acısıda karnımda oldurup doğurtacaklar çok acı inanılmaz Bi durum ben onu Bi kere olsun kollarıma alıcam ama koklıycam yavrumu gozumunbebeğini sizlere iyi haberlerle gelemediğim için kara bakmayın Allah beni böyle imtihan ediyor rabbim kimseye yaşatmasın sakın off demeyin çocuklarınıza şimdi pazartesi oğlumun yaş günü ve ben bu haldede olsam onu kutluycam kızımda olucak benimle herbir zerresiyle arada uğrarım kuzularına dkkt edin ihmal etmeyin :'''(

Canım, öldürmeseler ne olurmuş ki? Yani yavrunun ömrü bitecekse kendiliğinden olsun. Sağlığına zararı mı varmış? Allah'ım ne zor bir şey Allah yardımcın olsun.

Allahım yardımcınız olsun arkadaşım. Dualarımız kabul olur, bir mucize olur belki. Anne karnında bebeğe bir operasyon yapılıp, böbrekteki su boşaltılıyormuş diye okumuştum. Ya da doğduktan sonra basit bir işlem varmış. Yani olmalı bu teknolojide bir çaresi. Ayrıntılı ultrasona girmeseydin ne olacaktı, bunu bilmeden doğum yapacaktın muhtemelen. Allah'a emanet yavrularımız. Allahım korusun hepsini. Dua ediyorum sizin için.

Sorma canim ya ayni seyden mutsuzum ben de arastiricam ama, yuksek koruma falan surersek olur belki :)

Evet yaa arastiralimm yine de belkii bi ihtimall:) pazar gunu selimiye diye bi yer var marmarise 30-40 dk flan denizi cok guzeldi girdim yuzdum yuzdum yuzdumm ama guneslenmemeknicin mecbur gittim golgede oturmaya cok moralim bozuldu

Evet leke olayini bnde duymustum

Canim benim Allahtan umit kesilmez burdaki butun arkadaslarimizin dualari seninle ve bebeginle insallah haftaya guzel haberler alabiliriz...

Gvn1907 ve bebeği için 41 Yasin okuyalım mı?

Evet ben kesinlikle varimm

Canim rabbime sukurler olsun gibi saglikli ve dunya tatlisi bi oglun var, Allah onu size bagislasin. Allah buyuk, belki bikac ay sonra bize guzel bi haber verirsin ne nutlu oluruz.. Allahin takdiri iste her serde bir hayir vardir, ayrintili usg ye girmesen belki cok daha kotusu olacakti canim. Dua at, sukret, Allah beterinden saklasin sana bol sabir versin..

Ehehehe :) benim de bazen yuzerken aciliveriyor valla sen tankini al en iisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…