2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

sağolasın canım insan ister istemez üzülüyo elimde değil. Bende çok duydum okudum geneli kapanıo inş kısa zamanda kapanır bi problem olmaz. Inşallah hepimiz sağlıklı şekilde alırız bebeklerimizi kucağımıza...

Sor bakalım doktoruna canım ne diyecek. İçer içmez mi kan verdin anlamadım canım? Ben içtikten 2 saat sonra veriyorum kanı hep. Önemli olan ilacın dozu olduğundan ilacı içip kan vermek daha doğru sonuç veriyor

Tum müslüman aleminin Berat Kandili Mubarek olsun.Allah'im bu kutsal gunde guven arkadaşımıza acil sifalar versin. Bugun bol bol ellerimizi semaya uzatip dua edelim.Allah izin verirse seneye bebeklerimizle dualarimizi edicez.Herkese hayirli bol duali kandiller diliyorum

Bende d vitamini eksikliği var o yüzden güneşlenmem çok iyi olacak. Karnımızı çıkarmayalım zaten fazla. Ne olur ne olmaz..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynen canım bu arada unnado da kartal yuvası ürünleri var canım, hastane çıkışı istiyodun ya indirimde. istersen bir bak

canım hemen annem aradı beni de kadını dinlemiş çok zararlıymış ,sakın yaptırma kzıım dio yazık panik yapmış.ama o kadın herşeye zararlı dio sanki hiç şekerli şeyler yemiyoruz.

yok canım nerdee hemen içi içmez kan veriyim. ben ilacı 7,30 da alıyorum. dünde aldım sonra sıraydı muayeneydi vs derken 10,40 da kan verdim.

canım hemen annem aradı beni de kadını dinlemiş çok zararlıymış ,sakın yaptırma kzıım dio yazık panik yapmış.ama o kadın herşeye zararlı dio sanki hiç şekerli şeyler yemiyoruz.

Kızlar şeker yüklemenizi yaptırın, ihmal etmeyin. Allah korusun şeker çıktığında ve bebeğe bişey olduğunda Canan Karatay ne gibi bir açıklama yapacakmış acaba? Çok çok önemli bir test. Vücuduna 50 gr şeker girdiğinde ölmezsin ki her şeyin içinde şeker var..

Canım inşallah bir sonraki kontrolünde düzelmiş olur bu durum.. Haklısın tabi ki anneyiz biz her şeyi takıyoruz kafamıza. Sağlıkla doğacak yavrun inanıyorum ben

facebook sayfasında da bunları söylemişti geçen ay, ben de izledim:/ ya kararsız kaldım, doktorum yaptır diyor. hangisi doğru acaba?

öyle de canım o yükleme şeker çıktığında azaltmıyor şeker çıkmasını engel olmuyordur herhalde.
zaten şekerli yiyecekler yiyoruz. mümkün olduğunda az yemek en iyisi..

ne yalan söyleyim ben yaptırmak konusunda şüpheye düştüm.

Son düzenleme:
Merhaba sevgili anneler. Burda çok üzücü bir haber duydum çok üzüldüm. allah yardım etsin. İnş. Birşey olmaz bebeğine. allahtan umut kesilmez.
Ben korktuğum için ayrıntılı yaptırmayı düşünmüyorum. Benim elim ayakalarım şişiyor. Yürüyüş yapıyorum ekmekten sakınıyorum ama yinede olabiliyor. acaba çok yürüyüncede mi şişer arkadaşlar.

Tabi ki engel olmuyor canım ama gebelik şekeri varsa eğer tedavi olman sağlanıyor. Aksi halde bebek ölümleri bile söz konusu olabiliyor. Senin kararın tabi ki ama ben kesinlikle yaptırıcam. Doktoruma Canan Karataydan daha çok güveniyorum açıkçası

Canım korkacak bir şey yok ayrıntılı usg yi kesinlikle yaptırmalısın. Ellerin ayakların şişiyorsa da bunu doktoruna söyle, idrar tahlili isteyebilir. Tedbir bizden takdir Allahtan canım

canım çok yürüyorsan olur. ya da çok oturuyorsan yatıyorsan. veya sandalyede sürekli oturuyorsan.. değiştirmen sabit durmamak lazım. bir de bol su içmek lazım. Tuzlu yiyecek yiyorsan.. biraz uzak dur. mesela ben tuz kullanmam. yani yemeklerde atılan göz kararı tuzdur. ya da ekmek arası birşey yiyorsam başka tuzlu olmasa da ekmekte tuz olduğu için ben tekrar tuz atmak ihtiyacı duymam. o yüzden şişlik yok tansiyon çıkmıyor.

slm kızlar kandiniz kutlu olsun allahım gönlünüzdekini versin işallah bebişlerimi sağlıkla kucağimiza alırız işallahh nasılsınız oğluşum annesi çok iyi çok şükürr koçişle dün akşam uyyuyana kadar konuştuk oğumuzun ismine ne olsun diye koçiş tuturdu ömer olacak diye bende kerem koymak istiyorum o hayır diyorr sanırım ömer olcak ismi sabah karnımı okşayıp ömerim canım oğlum diyordu öyle uyandımm ilk oğlu ondan çok istiyor çocukluğundan beri oğlum olursa ömer koyucam ismini demiş kıyamıyorum onada ama bende kerem koymak istiyorummm :26:

maşallah bunları hallettin:) bende gidicem eminönü ne inşallah , bulabilirsem mağaza alırım kendim yaparım .
Fiyatıda uyguna gelmiş , diğer eksiklerimi de alırım uygun bulursam .

tamam canım aksam öğrenip dükkanın adını haber vereyim. Birde şeker hamuru falanda satıyorlar ama hiç sağlıklı gelmedi bana güneşin altında hamur nasıl dayanır... Birde ben kızcemin kıyafetlerini aldım hep tıkadım ütüledim kaldırdım. Civilde kış kıyafetleri indirimdeydi benim bebeğimde kış bebeği aldım ucuz ucuz.birde cıa dan aldım orasıda indirimde kış kıyafetleri ve coook kaliteli tavsiye ederim. Nevresim ,yatak,alez ,bebek bezleri için kirli kutusu ( ben yıkanabilir bebek bezi kullanmaya karar verdim bambino mio ,alva baby vb.) ikeadan aldık beşiklerini beğenmedim bence kullanışsız.siz neler yapıyorsunuz kızlar,neler aldınız mesal süt sağma makinası aldınızmı ? Düşünüyormusunuz ben çalıştığım için almak istiyorum.

Iyiki burası var ve iyiki sizlerde varsınız burası bana da cok iyi geliyor. Iyiki sende varsın bu arada :*

Oyyy oyyy maşallah size kocaman olmuşsunuz yaa :* Rabbim nazarlardan korusun. Hep iyi haberlerle gelelim insallah

İnşallah canım herzaman iyi iyi haberlerle gelelim inşallah Ela da cok büyüdü ki :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…