canım ya sakın kafaya takma çünkü o delik kapanıo kendiliğinden.kuzenimin bebeğinde karşılaştıgım bir durumdu cok şükür cok sağlıklı doğdu kızı.sende allahın izniyle sağlıkla alıcaksın bebeğini kucagına.
canım gyneferon da demir ama sadece demir bulunuyor yazıyor.. pembe draje şeklinde. oranlarına baktım sanırım gynoferre sanolda daha çok demir var ve yanında folik vitamin b12 var.
folik plus da kullanıyorum iğne kullandığım için ayrıyetten ihtiyacin var demişti dr bana. elevit de kullanıyorum. artık ne yapıyım dr u arayıp sormam lazım.
troit 1,07 çıkmış şimdi baktım da. kan vermeden önce ilacı içmiştim. hep içmeden kan veriyordum. burdaki devlet hast.dr a sordum farketmez demişti. ama kendimi hile yapmış gibi hissediyorum. :)
Bende d vitamini eksikliği var o yüzden güneşlenmem çok iyi olacak. Karnımızı çıkarmayalım zaten fazla. Ne olur ne olmaz..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canan karatay starda gürledi:)
kızlar şeker yüklemesi hakkında tekrar konuştu. diyor ki alkol sigara zararlı ama şeker de zararlı. vücuda 50 gr veya ikincisinde 100gr şeker yüklemesi yapmak cinayettir zarardır işkencedir. bebeğe zarar verir. yükleme yapmanın neticesinde de aman dikkat şeker çıkabilir sen de diyorlar.. yahu şeker ölçülüp değeri çıkıyor zaten neden şeker yüklemesi yapılır ki..
Sor bakalım doktoruna canım ne diyecek. İçer içmez mi kan verdin anlamadım canım? Ben içtikten 2 saat sonra veriyorum kanı hep. Önemli olan ilacın dozu olduğundan ilacı içip kan vermek daha doğru sonuç veriyor
kızlar şeker yüklemesi hakkında tekrar konuştu. diyor ki alkol sigara zararlı ama şeker de zararlı. vücuda 50 gr veya ikincisinde 100gr şeker yüklemesi yapmak cinayettir zarardır işkencedir. bebeğe zarar verir. yükleme yapmanın neticesinde de aman dikkat şeker çıkabilir sen de diyorlar.. yahu şeker ölçülüp değeri çıkıyor zaten neden şeker yüklemesi yapılır ki..
canım hemen annem aradı beni de kadını dinlemiş çok zararlıymış ,sakın yaptırma kzıım dio yazık panik yapmış.ama o kadın herşeye zararlı dio sanki hiç şekerli şeyler yemiyoruz.
sağolasın canım insan ister istemez üzülüyo elimde değil. Bende çok duydum okudum geneli kapanıo inş kısa zamanda kapanır bi problem olmaz. Inşallah hepimiz sağlıklı şekilde alırız bebeklerimizi kucağımıza...
yok canım nerdee hemen içi içmez kan veriyim. ben ilacı 7,30 da alıyorum. dünde aldım sonra sıraydı muayeneydi vs derken 10,40 da kan verdim.
Kızlar şeker yüklemenizi yaptırın, ihmal etmeyin. Allah korusun şeker çıktığında ve bebeğe bişey olduğunda Canan Karatay ne gibi bir açıklama yapacakmış acaba? Çok çok önemli bir test. Vücuduna 50 gr şeker girdiğinde ölmezsin ki her şeyin içinde şeker var..
Canım inşallah bir sonraki kontrolünde düzelmiş olur bu durum.. Haklısın tabi ki anneyiz biz her şeyi takıyoruz kafamıza. Sağlıkla doğacak yavrun inanıyorum ben
öyle de canım o yükleme şeker çıktığında azaltmıyor şeker çıkmasını engel olmuyordur herhalde.
zaten şekerli yiyecekler yiyoruz. mümkün olduğunda az yemek en iyisi..
ne yalan söyleyim ben yaptırmak konusunda şüpheye düştüm.
Merhaba sevgili anneler. Burda çok üzücü bir haber duydum çok üzüldüm. allah yardım etsin. İnş. Birşey olmaz bebeğine. allahtan umut kesilmez.
Ben korktuğum için ayrıntılı yaptırmayı düşünmüyorum. Benim elim ayakalarım şişiyor. Yürüyüş yapıyorum ekmekten sakınıyorum ama yinede olabiliyor. acaba çok yürüyüncede mi şişer arkadaşlar.
Merhaba sevgili anneler. Burda çok üzücü bir haber duydum çok üzüldüm. allah yardım etsin. İnş. Birşey olmaz bebeğine. allahtan umut kesilmez.
Ben korktuğum için ayrıntılı yaptırmayı düşünmüyorum. Benim elim ayakalarım şişiyor. Yürüyüş yapıyorum ekmekten sakınıyorum ama yinede olabiliyor. acaba çok yürüyüncede mi şişer arkadaşlar.
maşallah bunları hallettin:) bende gidicem eminönü ne inşallah , bulabilirsem mağaza alırım kendim yaparım .
Fiyatıda uyguna gelmiş , diğer eksiklerimi de alırım uygun bulursam .
evet öyle bende sezeryandan korkuyorum çok inşallah allahım yardım ederde normal doğum yaparım. Sağolasın canım iyiki varsın annemlere de demedik üzülmesinler die burada sizlerle paylaşabiliorum burası sizler iyiki varsınız inanın çok iyi geliosunuz....
Oyyy oyyy maşallah size kocaman olmuşsunuz yaa :* Rabbim nazarlardan korusun. Hep iyi haberlerle gelelim insallah
Iyiki burası var ve iyiki sizlerde varsınız burası bana da cok iyi geliyor. Iyiki sende varsın bu arada :*
İnşallah canım herzaman iyi iyi haberlerle gelelim inşallah Ela da cok büyüdü ki :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?