2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

fırsat bulunca mutlaka gelicem olur canım sizde kendinize çok iyi bakın bu gün yola çıkıyorumm

:))) Sana da kolay doğumlar diliyorum canım

sağol canım

Son düzenleme:

tuz etkilio die duydum hemen kestim tuzu bilmeden soğuk suya koyuyodum çünkü alev alev yanıo ayaklarım iyi gelio hayırlısıyla bitse hamileliğimz alıversek yawrularımızı kucağımıza süper olucakk :)

tansiyonuma bakmadım hiç canım ya. aynen canım nasıl olucak o stressiz 4 ay çok zor çok kıpırdasa ayy nie böyle oldu az kıpırdasa ayy nie hareket etmio haftasonum böyle geçti resmen. ctesi fazla kıpırdamadı bebeğim gece uyanıp uyanıp dinledim resmen kıpırdıomu die doktorum bana evhamlı anne hoşgeldin diyo :) aramaya utanıorum doktorumu böyle sorular sormak için gidince rahat rahat sorucam inşallah :)))

Ondan eminim zaten :) ya ben yelek öremem gibi geliyor o yüzden battaniye örüyorum aslında yelek örmek istiyorum ama beceremem sanki gerçi şimdiden 10 tane örgü yeleği oldu kızımın

Benim de annemler teyzemler örüyor ama kendimden bir şey giydirmek istiyorum :)))
Ben hiç yelek örmedim ilk defa örücem :)))))))

Hakkında hayırlısı olsun canım iyi yolculuklar :)

Canım sen de kendine dikkat et, yorulmamaya çalış.. Sen de fırsat buldukça yaz bize, habersin bırakma. Öpüyoruz sizleri

kadın doğumdaki dr a zaten gidecek yüzüm kalmadı bu evhamlar yüzünden senin gibi benim de.geçen hafta iç hastalıklarına gittim. tansiyon şeker baktırdım. onlarda ilaç kullancak gibi bi sonuç çıkmadı allaha şükür.sadece dikkat edicekmişim biraz yediklerime.yarın ayrıntılımı da yaptırıp gidicem kadın doğumcuma.inşallah iyi şeyler söyler. geçen hafta bebeğime bi hafta geriden geliyor demişti. tam bakmamıştı kilom olduğu için göremyormuşşş.sanırm onu kafaya taktm biraz tansiyonum oynadı. inşallah şu 4 ay da geçen hayırlısıyla çabucak da bu evhamlardan kurtuluruz toptan..

Magnetler düşünüyorum ben , fakat önce gerekli ihtiyaçları halledeceğim .
Bulursun , bankalara yakın bir yerlerde ama işte tarif edemiyorum .
Uyku setimizde çok güzel . Bak gidince neler alacaksınız

Magnetler düşünüyorum ben , fakat önce gerekli ihtiyaçları halledeceğim .
Bulursun , bankalara yakın bir yerlerde ama işte tarif edemiyorum .
Uyku setimizde çok güzel . Bak gidince neler alacaksınız

Aldın mı canım sen magnet için malzeme ordan peki? Ben lavanta keseleri yapıcam. Hatta yapmak istediğimin fotoğrafını koyarım birazdan buraya da uyku setin nasıl canım? Ne kadara aldın? Ay başında gideyim bari

Bu arada demek park yatak büyük geldi, ben de 70*110 olanlardan alacaktım, almıyım o zaman. Gerçi ben çok odadan odaya taşımayı düşünmüyorum ama yine de önemli yani.

inşallah canım hem biz rahat ederiz hem doktorlar :) hayırlısıyla gelsin şu son ayyy :)))

Magnet beğenemedim aradığım modeli bulamadım , çok ta vakit kaybı olmasın diye bakamadım . Artık yoruluyorum
Uyku seti Kibdbo marka biliyorsundur , 200 tl ye aldık :) Çevirmesi ile takım .
Uyku seti büyük geldi , evde 2 adet beşik kalabalık diye düşünüyorum ama , bakalım henüz karar vermedim . Odalara taşıyamıyorum zaten

Bakabilirim canım. Benim iple düz örünce kendinden desen çıkıyor :)

Hayırlı sabahlar herkese :)

Akıllı ipten 3 model yaptık.. çok güzel oldu hepside bakıp bakıp seviyorum..
İyi sabahlar canım..

Darısı bize olsunnnn

İyiyiz çok şükür teyzesi.. 24 haziran kontrolumuz var şeker yüklemesi yapilacakti aslında ben istemedim dr o zaman kalp atışlarına gel bakalım dedi.. bakalım usg girmem heralda.. bizim minnakların yeri daralıyor o yuzden hareketlerini daha çok hissediyoruz.. benim bacaklarım çok ağrıyor her hamileliğimde olduğu gibi magnezyumda bol alıyorum aslinda.neyse 15 haftamız kaldı çok şükür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…