Çok geçmiş olsun . Annene yine gelir üzülme . Karabiber, limon , bal ye belki iyi gelir
Kalay gelsin canım , burada herkeze alıştık neredeyse , böyle gidicem , doğum hikayelerinizi falan okucam diyince üzüldüm
Kendine ve oğluşuna dikkat et , özlicez seni fırsat buldukça gel yinede
:))) Sana da kolay doğumlar diliyorum canım
canım benimde şişiyo ama benim normaldede şişerdi hamilelikte bonus oldu .tek iyi gelen soğuk su ve uzanıp ayaklarımı kalp seviyesinin üzerinde tutmak.Bide canım tuzu az kullan.başkada bi şey iyi gelmio bana malesef tabi işyerindede uzanamadıgımda evde direk dikiyorum ayaklarımı...
20.haftadan sonra tansiyon yükselmesi olabiliyor. geçen hafta bnm yükselmişti.
holter cihazıyla ölçüm yapıldı. çok şükür 14/9 olmadı hiç bi sonuç. ilaç da başlamadı.
ama tuzsuz ve stressiz bi 4 ay geçirmemiz gerekiyormuş. nasıl olcaksa :)
Olleeey çok mutlu oldum canım, rica ederim ne demek
Ondan eminim zaten :) ya ben yelek öremem gibi geliyor o yüzden battaniye örüyorum aslında yelek örmek istiyorum ama beceremem sankigerçi şimdiden 10 tane örgü yeleği oldu kızımın
nerden nasıl sütyen aldınız bana da söyleyiiiiin, çatlarım:)))
Benim de annemler teyzemler örüyor ama kendimden bir şey giydirmek istiyorum :)))
Ben hiç yelek örmedim ilk defa örücem :)))))))
kızlar ben memlekete gidiyorum yarın 15 gün antepde kalıcam eşimde evi tutup taşıycak ev taşındıktan sonra annemlerle evi yerleştirmeye geleceğim sonrada bebeğim için alışverişe çıkıcam herşeyini alıcam sonrasındada yaz tatilide antepde geçecekk eylülde eviime geleceğim belkide gelmem doğum orda olur ekim sonu gelirimm antebe gittiğimde 1 ay net olmayacak buraya giremiycem kızlar sizleri çok özlüycemkendinize çok iyi bakın olur mu doğum hikayelerinizide yazın okurum onlarca sayfayı
kızlar ben memlekete gidiyorum yarın 15 gün antepde kalıcam eşimde evi tutup taşıycak ev taşındıktan sonra annemlerle evi yerleştirmeye geleceğim sonrada bebeğim için alışverişe çıkıcam herşeyini alıcam sonrasındada yaz tatilide antepde geçecekk eylülde eviime geleceğim belkide gelmem doğum orda olur ekim sonu gelirimm antebe gittiğimde 1 ay net olmayacak buraya giremiycem kızlar sizleri çok özlüycemkendinize çok iyi bakın olur mu doğum hikayelerinizide yazın okurum onlarca sayfayı
gebe diye bir marka var ya canım onun internet sitesinden hamile sutyeni aldık. Penye, çok rahat.
tuz etkilio die duydum hemen kestim tuzu bilmeden soğuk suya koyuyodum çünkü alev alev yanıo ayaklarım iyi gelio hayırlısıyla bitse hamileliğimz alıversek yawrularımızı kucağımıza süper olucakk :)
tansiyonuma bakmadım hiç canım ya. aynen canım nasıl olucak o stressiz 4 ay çok zor çok kıpırdasa ayy nie böyle oldu az kıpırdasa ayy nie hareket etmio haftasonum böyle geçti resmen. ctesi fazla kıpırdamadı bebeğim gece uyanıp uyanıp dinledim resmen kıpırdıomu die doktorum bana evhamlı anne hoşgeldin diyo :) aramaya utanıorum doktorumu böyle sorular sormak için gidince rahat rahat sorucam inşallah :)))
Hamile Sütyeni Cecilia olandan mı aldınız:)
Evet canım aynen o :) emzirme sütyeni olarak da kullanılıyormuş
Tamam sorarım gittiğimde canım. Ben şark hana gidicem, hediyelikler bakıcam ordan. Hediyelik için aklımda bir sürü şey var, inşallah yetiştiririm
Aynen canım gerçekten çok güzelmiş. İnşallah bulurum ben de, çok sağol
Magnetler düşünüyorum ben , fakat önce gerekli ihtiyaçları halledeceğim .
Bulursun , bankalara yakın bir yerlerde ama işte tarif edemiyorum .
Uyku setimizde çok güzel . Bak gidince neler alacaksınız
hımm süpermiş, ben istanbul foruma gidecem alışverişe orada mağazaları varmış bakıp alırım:) çok teşekkür ederim:)
kadın doğumdaki dr a zaten gidecek yüzüm kalmadı bu evhamlar yüzünden senin gibi benim de.geçen hafta iç hastalıklarına gittim. tansiyon şeker baktırdım. onlarda ilaç kullancak gibi bi sonuç çıkmadı allaha şükür.sadece dikkat edicekmişim biraz yediklerime.yarın ayrıntılımı da yaptırıp gidicem kadın doğumcuma.inşallah iyi şeyler söyler. geçen hafta bebeğime bi hafta geriden geliyor demişti. tam bakmamıştı kilom olduğu için göremyormuşşş.sanırm onu kafaya taktm biraz tansiyonum oynadı. inşallah şu 4 ay da geçen hayırlısıyla çabucak da bu evhamlardan kurtuluruz toptan..
Cesaret veriyosun bana valla :) ben de mi örsem naapsam :44:
Bak canım bence de. Hatta indirim falan varsa haber ver bana da
Aldın mı canım sen magnet için malzeme ordan peki? Ben lavanta keseleri yapıcam. Hatta yapmak istediğimin fotoğrafını koyarım birazdan buraya dauyku setin nasıl canım? Ne kadara aldın? Ay başında gideyim bari
Bu arada demek park yatak büyük geldi, ben de 70*110 olanlardan alacaktım, almıyım o zaman. Gerçi ben çok odadan odaya taşımayı düşünmüyorum ama yine de önemli yani.
Bakabilirim canım. Benim iple düz örünce kendinden desen çıkıyor :)
Hayırlı sabahlar herkese :)
Günaydın anneler :)
Ekim annesi değilim, 26 şubatta aldım elhamdülillah oğlumu kucağıma. Profil akışında denk geldim, heyecanınıza bi göz atmak istedim :)
Daha dün gibi o testi yaptığım gün hissettiklerim. Kendi anne grubumda bile sürekli "acaba bizler de doğurdum dediğimiz günü görecekmiyiz" diye sorardım :) Zaman geçmiyor gibi görünse de su gibi akıyor. Benimki doğduda şimdi yan dönmeye çalışıyor yanıbaşımda :) Allah hepinize sağlıkla doğurmayı nasip etsin. Koca göbeklerinizi bol bol sevin, ben o mucizeyi çok özledim, Allah nasip eder de birgün yine koca göbeğim olursa bu sefer daha da çok seveceğim :)
İyiyiz çok şükür teyzesi.. 24 haziran kontrolumuz var şeker yüklemesi yapilacakti aslında ben istemedim dr o zaman kalp atışlarına gel bakalım dedi.. bakalım usg girmem heralda.. bizim minnakların yeri daralıyor o yuzden hareketlerini daha çok hissediyoruz.. benim bacaklarım çok ağrıyor her hamileliğimde olduğu gibi magnezyumda bol alıyorum aslinda.neyse 15 haftamız kaldı çok şükür..günaydın güzel ekim anneleri ve tatlı bebişleri
dün eşimle biraz dolaştık bebek arabası puset vs. baktık bebek arabalarının bazılarına 700 tl falan dediler eşim arabaya benzin alalım o paraya onla gezin bari diyor fiyatları duyunca
puset bebek arabası ve beşik(oyun parkı) konusunda biraz netleşti kafamız ama henüz almayacagız
tamam canım kısmet nette olur belki dogana kadar
geçmişolsun sürmelicim
bizimde babannemiz örüyor saolsun ben bi yelek ördüm bi de süveter yaptım akıllı ipten ama önü bitti arkası duruyor
nasıl gidiyor hamişlik bizim paşayla aynı gün dogacak prenses nasıl
benimki bu günlerde çok hareketlendi maşallahsendede durumlar aynımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?