2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Arkadaşlar aranızda enfeksiyon sebebiyle antibiyotik kullanan var mi?? Bebeğim zarar verecek diye çok korkuyorum..

hepinize günaydın mutlu haftalar kızlar.bugun sabah işe kalkarken 5 dak daha uyuyım die alarmımı erteledim.ama ben 5 dakikayı 15 dak yapınca bebeğim beni uyandırdı.tık tık tık anneeee kalk işe geç kalıcaksın die:) okadar mutlu uyandımki Allahım kimsenin huzurunu kaçırmasın

Bakabilirim canım. Benim iple düz örünce kendinden desen çıkıyor :)

Hayırlı sabahlar herkese :)

günaydınn annişlerr çok güzel bir hafta geçiririz inşallah bebişlerimizle....

Günaydınlar
Hafta sonu park yatağı denedik , odalarda taşınıyor zannettim ama hiç te taşınacak gibi değil . Kurması ayrı toplaması ayrı
Aldığım uyku seti de ona hiç olmuyor , ben karyola yaptırıcam galiba , uykuseti ve beşik çevirmesini de sericem Rabbimin izniyle
Çok heyecanlıyımmmm

Günaydın anneler :)

Ekim annesi değilim, 26 şubatta aldım elhamdülillah oğlumu kucağıma. Profil akışında denk geldim, heyecanınıza bi göz atmak istedim :)

Daha dün gibi o testi yaptığım gün hissettiklerim. Kendi anne grubumda bile sürekli "acaba bizler de doğurdum dediğimiz günü görecekmiyiz" diye sorardım :) Zaman geçmiyor gibi görünse de su gibi akıyor. Benimki doğduda şimdi yan dönmeye çalışıyor yanıbaşımda :) Allah hepinize sağlıkla doğurmayı nasip etsin. Koca göbeklerinizi bol bol sevin, ben o mucizeyi çok özledim, Allah nasip eder de birgün yine koca göbeğim olursa bu sefer daha da çok seveceğim :)

Evet kurması bozması zahmetli ama ben iyikide park beşik almışım diyorum. eni 60cm olanlar kapılardan bozmadan geçiyor benimki 70cm, o yüzden bozmadan taşıyamıyorum ama çok işime yaradı 3 gün evimde tadilat vardı bozdum bozdum komşuya götürdüm

Merhabalar , Rabbim evladınızı bağışlasın :) Biz de zaman doldurup o günleri görürüz İnşAllah :) Doğdukalrı zaman da karnımızda ki hallerini mi özleyeceğiz

günaydın güzel ekim anneleri ve tatlı bebişleri
dün eşimle biraz dolaştık bebek arabası puset vs. baktık bebek arabalarının bazılarına 700 tl falan dediler eşim arabaya benzin alalım o paraya onla gezin bari diyor fiyatları duyunca
puset bebek arabası ve beşik(oyun parkı) konusunda biraz netleşti kafamız ama henüz almayacagız

Canım maalesef bu katlanan modelden Eminönü dışında hiçbir yerde görmedim. Hatta orda da sadece bir yerde gördüm. Ama olur da denk gelirsem linki hemen burda da paylaşırım
tamam canım kısmet nette olur belki dogana kadar

geçmişolsun sürmelicim
bizimde babannemiz örüyor saolsun ben bi yelek ördüm bi de süveter yaptım akıllı ipten ama önü bitti arkası duruyor
nasıl gidiyor hamişlik bizim paşayla aynı gün dogacak prenses nasıl
benimki bu günlerde çok hareketlendi maşallah sendede durumlar aynımı

merhaba ne kadar güzel sizin yerinizde olmak isterdim.. Evet zaman geçmiyor gibi sanki bize ama düşünüyorum da 6. aya giriyorum. Allahım bebeğinize uzun sağlık bir ömür nasip etsin bize de sağlıkla sorunsuz kucağımıza almayı nasip etsin.. Öyle çok merak eidyorum ki..

Merhabalar , Rabbim evladınızı bağışlasın :) Biz de zaman doldurup o günleri görürüz İnşAllah :) Doğdukalrı zaman da karnımızda ki hallerini mi özleyeceğiz

Amin :) Hepsinin yeri ayrı, ama hamilelik kesinlikle bir mucize. Hamileliği özlüyor insan, hani o minik tekmeleri pıt pıt hissettiğin anlar dünyanın en mutlu insanı oluyorsun ya :) bebeğin için en güvenli yer anne karnı. Ha doğurunca da daha çok özlüyorsun tabi özellikle uyuduğun günleri

Bizim park yatağı bir akrabamız verdi , çok büyük . Balkona çıkarayım dedim ne mümkün , hiçbir yere sığmıyor.
Toplayıp ta götürelim dedik onuda beceremedik , toplanmadı :) çok ter döktürdü bize .

:))) Sana da kolay doğumlar diliyorum canım

30 haftadan sonra çok daha çabuk geçiyor zaman, en çok 20li haftalar yavaş geçiyor gibi. İnşallah hepiniz vaktinde sağlıkla doğum yaparsınız. Ben tahmini 1 mart annesiydim, 39+4'te normal doğumla aldım kucağıma :) erken doğum riskim vardı üstelik.

allahım bağıslasın meleğini sana,babasına..bende gercekten aynı şeyleri sölüyorum kucağıma alıcakmıyım,doğuracakmıyım,sanki ekim hiç olmıyacakmış gibi.Allahım bizede nasip eder inşallalh.:)))

70*120dir o zaman bizimki gibi. Ben de hala tam katlayamıyorum Açması bi dert bozması bi dert. Ama taşınıyor olması yönünden çok pratik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…