Tarama testinde sıkıntı çıkanlar neler yaptı acaba
Oyy kizlar sag bacağımda varisler var nasil agriyo bacaklarim..
Kamuran85 sana bebeğime babaannesiyle ördüğümüz yeleklerimizi gôstereyim birgün.. ben kendim hırka bile ördüm.. daha dun bitirdim suslemesi kaldı..citcitli zibin örmeyi planlıyorum inş. Rabbim giydirmeyi nasip etsin..
Günaydınlar
Hafta sonu park yatağı denedik , odalarda taşınıyor zannettim ama hiç te taşınacak gibi değil . Kurması ayrı toplaması ayrı
Aldığım uyku seti de ona hiç olmuyor , ben karyola yaptırıcam galiba , uykuseti ve beşik çevirmesini de sericem Rabbimin izniyle
Çok heyecanlıyımmmm
Günaydın anneler :)
Ekim annesi değilim, 26 şubatta aldım elhamdülillah oğlumu kucağıma. Profil akışında denk geldim, heyecanınıza bi göz atmak istedim :)
Daha dün gibi o testi yaptığım gün hissettiklerim. Kendi anne grubumda bile sürekli "acaba bizler de doğurdum dediğimiz günü görecekmiyiz" diye sorardım :) Zaman geçmiyor gibi görünse de su gibi akıyor. Benimki doğduda şimdi yan dönmeye çalışıyor yanıbaşımda :) Allah hepinize sağlıkla doğurmayı nasip etsin. Koca göbeklerinizi bol bol sevin, ben o mucizeyi çok özledim, Allah nasip eder de birgün yine koca göbeğim olursa bu sefer daha da çok seveceğim :)
tamam canım kısmet nette olur belki dogana kadarCanım maalesef bu katlanan modelden Eminönü dışında hiçbir yerde görmedim. Hatta orda da sadece bir yerde gördüm. Ama olur da denk gelirsem linki hemen burda da paylaşırım
geçmişolsun sürmelicimOyy kizlar sag bacağımda varisler var nasil agriyo bacaklarim..
Kamuran85 sana bebeğime babaannesiyle ördüğümüz yeleklerimizi gôstereyim birgün.. ben kendim hırka bile ördüm.. daha dun bitirdim suslemesi kaldı..citcitli zibin örmeyi planlıyorum inş. Rabbim giydirmeyi nasip etsin..
Ekim annesi değilim, 26 şubatta aldım elhamdülillah oğlumu kucağıma. Profil akışında denk geldim, heyecanınıza bi göz atmak istedim :)
Daha dün gibi o testi yaptığım gün hissettiklerim. Kendi anne grubumda bile sürekli "acaba bizler de doğurdum dediğimiz günü görecekmiyiz" diye sorardım :) Zaman geçmiyor gibi görünse de su gibi akıyor. Benimki doğduda şimdi yan dönmeye çalışıyor yanıbaşımda :) Allah hepinize sağlıkla doğurmayı nasip etsin. Koca göbeklerinizi bol bol sevin, ben o mucizeyi çok özledim, Allah nasip eder de birgün yine koca göbeğim olursa bu sefer daha da çok seveceğim :)
Merhabalar , Rabbim evladınızı bağışlasın :) Biz de zaman doldurup o günleri görürüz İnşAllah :) Doğdukalrı zaman da karnımızda ki hallerini mi özleyeceğiz
Evet kurması bozması zahmetli ama ben iyikide park beşik almışım diyorum. eni 60cm olanlar kapılardan bozmadan geçiyor benimki 70cm, o yüzden bozmadan taşıyamıyorum ama çok işime yaradı 3 gün evimde tadilat vardı bozdum bozdum komşuya götürdüm
Selam kızlar çok hastayım bugün ben annen de gitti zaten çok moralim bozuk bi de boğazım çok ağrıyor yutkunamıyorum evde ne yesem ne içsem fikri olan var mı?
benimde boğazım ağrıyordu cnm cuma gününden beri grip öksürük nane limon yaptım, sütlü tarçınlı zencefilli süt, tuzlu suyu burnuma çektim iyice genzime kadar bunlar iyi geldi en çok da girbime tuzlu su iyi geldi..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar ben memlekete gidiyorum yarın 15 gün antepde kalıcam eşimde evi tutup taşıycak ev taşındıktan sonra annemlerle evi yerleştirmeye geleceğim sonrada bebeğim için alışverişe çıkıcam herşeyini alıcam sonrasındada yaz tatilide antepde geçecekk eylülde eviime geleceğim belkide gelmem doğum orda olur ekim sonu gelirimm antebe gittiğimde 1 ay net olmayacak buraya giremiycem kızlar sizleri çok özlüycemkendinize çok iyi bakın olur mu doğum hikayelerinizide yazın okurum onlarca sayfayı
merhaba ne kadar güzel sizin yerinizde olmak isterdim.. Evet zaman geçmiyor gibi sanki bize ama düşünüyorum da 6. aya giriyorum. Allahım bebeğinize uzun sağlık bir ömür nasip etsin bize de sağlıkla sorunsuz kucağımıza almayı nasip etsin.. Öyle çok merak eidyorum ki..
Bizim park yatağı bir akrabamız verdi , çok büyük . Balkona çıkarayım dedim ne mümkün , hiçbir yere sığmıyor.
Toplayıp ta götürelim dedik onuda beceremedik , toplanmadı :) çok ter döktürdü bize .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?