2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Amin merak etme çok çabuk gelecek o günler :)

inşallah dediğiniz gibi çabuk geçer bende normal doğum istiyorum ama bakalım Allahım inşallah bir aksilik çıkmazsa

Çok geçmiş olsun . Annene yine gelir üzülme . Karabiber, limon , bal ye belki iyi gelir

Kalay gelsin canım , burada herkeze alıştık neredeyse , böyle gidicem , doğum hikayelerinizi falan okucam diyince üzüldüm
Kendine ve oğluşuna dikkat et , özlicez seni fırsat buldukça gel yinede

Kızlar ayaklarınız şişiyormu ben çok yorulduğumda çok şişiyo ayakkabımı tekrardan giyemiorum o kadar şişiyo yani. Doktoruma sormadım sizin bi bilginiz varmı ne iyi gelio ne yapmamız gerekio :2:

maalesef benim içinde bulunduğum tartışma canım benim açımdam yaptırmayım/lım değil..

bir anlık şeyler ihtimaller oluyor. drlardan tatlı meyvelerle ekşili meyveler arasında tercih ve miktar belirlerlerken yani şekerli meyveleri daha az tüketmemiz gerektiği ve baklava,şeker gibi tatlıları tercih etmemiz gerektiğini söylerken şeker yüklemesi o an bebeğe ne zarar vereceği ihtimalinden bahsediyorum. ve bu testler sonucunda varılacak noktanın boşluğu hakkında bilgi ve paylaşımlar..

ancak arkadaş yanlış anlamış kendisi aşırı yaptırmak taraftarı olduğu için burada objektif paylaşımlarda kesin bir düşünce hakim. dr istiyor yapılması lazım. burada aksinin konuşulması paylaşılmasını hazmedemiyor.. sorun bu..
yoksa ben yaptırmalıyım veya yaptıralım diye iki ayrı grubun içerisinde değilim. Dediğim gibi zaten bunlar kan testiyle hamileye göre değişiyor. bunu kimse bilemez. mesela benim şekerime baktıklarında yüksek çıksaydı ona göre bir diyeti-ilacı neyse işte zaten vereceklerdi. şeker yüklemesini beklemezlerdi.

hiçbir dr babamın çocuğu değil. öyle olsa bile kendi sağlığım bebeğim sağlığı için birşeyleri sorgularım .. burada herkesin dr a değil söylentilere güvenecek diye birşey yok. sonuçta herkes dr ne diyorsa onu yapıyor.. yapıyoruz.. ama olaylara durumlara DÜZ BAKMAYARAK.. hatta dümdüz bakmayarak. farklı görüşlere farklı dr lara giderek.. (burada kaç anne adayının dr yüzünden başından aşağı kaynar sular döküldü. onlar dr değil miydi. neden başka dr a gidiliyor araştırılıyor!)

ayrıca verilen şekeri yine suya karıştırıp içmek suretiyle yapıyoruz. yani aynı..

benim düşüncemi ve ne demek istediğimi anlayanlar var veya olduğunu da umuyorum..

ablanın dr unun yaptığı açıkçası bu test için bana daha mantıklı geliyor.

herkese sağlıklı hamilelikler diliyorum.

Son düzenleme:
Kızlar ayaklarınız şişiyormu ben çok yorulduğumda çok şişiyo ayakkabımı tekrardan giyemiorum o kadar şişiyo yani. Doktoruma sormadım sizin bi bilginiz varmı ne iyi gelio ne yapmamız gerekio :2:

bence dr una danış. çünkü tansiyon yüzünden de şişiyo olabilir..
ayaklarını yüksek tutmaya çalış. çalışırken masamın altına koli koydum onun üstünde ayaklarım.
eve gidince de sürekli uzanıyorum.

doktora gittiğimde çok şişmiyodu bi sonrakinde danışıcam inşallah bende koli koydum uzatıorum ayağımı genelde ama yine de oluyo sadece ayak bileğim ve ayağım şişio balon gibi oluo resmen. Tuz kullanmıorum hiç soğuk suya koyuyorum ayağımı ateşini alıo iyi gelio :) kışın hamilelik geçirenlerde daha az şişiyomuş bide yaz hamilesiyiz o da etkili allahım yardımcımız olsun.

Aaa bulmuşsun Kamuran çok sevindim :) bunun deseni çok güzel olur bence :) bitince de koysana merak ettim :)

canım benimde şişiyo ama benim normaldede şişerdi hamilelikte bonus oldu .tek iyi gelen soğuk su ve uzanıp ayaklarımı kalp seviyesinin üzerinde tutmak.Bide canım tuzu az kullan.başkada bi şey iyi gelmio bana malesef tabi işyerindede uzanamadıgımda evde direk dikiyorum ayaklarımı...

20.haftadan sonra tansiyon yükselmesi olabiliyor. geçen hafta bnm yükselmişti.
holter cihazıyla ölçüm yapıldı. çok şükür 14/9 olmadı hiç bi sonuç. ilaç da başlamadı.
ama tuzsuz ve stressiz bi 4 ay geçirmemiz gerekiyormuş. nasıl olcaksa :)

Canım odayı çok merak ettim foto koysana buraya da :) çok heyecanlı ve eğlenceli bence :) biz de nasıl yapacağımıza karar verdik, 2 hafta sonra alıcaz inşallah odasını :)

Kac gram seker yuklecek arkadaslar? Ben de kararsizim iki haftam var ama son ana kadar beklicem

Canım benim doktorum 50 gr yazdı. Sanırım ilk etapta 50 gr sonra eğer bir şey çıkarsa ikinciyi 100 gr üzerinden yapıyorlar.

Teşekkürler canımmm :))) Dün çok sıcaktı , önümüzdeki ay baya zorlanacağız gibime geliyor . Eminönü yoruyor ...

Canım bu havuzlu han nerede tam olarak? Ben de gidicem de eminönüne, katlanan küvet iyi bir fikirmiş.

Tarama testinde sıkıntı çıkanlar neler yaptı acaba

Hangi tarama testinde ne çıktı canım?

Eki Görüntüle 1158212 buda benim oğluma ördüğüm yelek

Çok güzel canım güle güle giysin oğluşun ne güzel ya ne beceriklisiniz :)

Canım ben havuzlu hanı tesadüfen gördüm :) sahil kısmına yakın bir yerde , gidince bulursun ama oralar karışık biraz . Biz girişte satıcılara sorduk
Çok iyi fikir hiç yer kaplamıyor , yer bulmakta zorlanmadım şükürler olsun .

Herkese iyi haftalar kızlaar :) umarım herkes iyidir.

Haftasonu düğün sebebiyle Mudanyadaydık. Tirilye ve Cumalıkızık'ı da gezdik gitmişken. Çok güzel yerlerdi, tavsiye ederim hepinize gitmişken Özdilek mağazasına uğradık ordan battaniye aldık kızımıza :)

Yarın da yaz tatilimiz başlıyor kocişkomla son başbaşa tatilimiz olacak..

Artık hareketlerim yavaşlamaya başladı kızlar, çok oturup kalkınca karnım baskı yapmaya başladı bileklerim şişmeye başladı 8. ayı ben düşünemiyorum

ben de senin gibi düşünüyorum tamamen, ama doktorlar öyle psikolojik baskı yapıyor ki insan yaptırmazsa çok kötü olur gibi düşünüyor eşim de yaptırma diyor. offf kararsızlıktan ölecem( sen yaptırmadın değil mi?

Tamam sorarım gittiğimde canım. Ben şark hana gidicem, hediyelikler bakıcam ordan. Hediyelik için aklımda bir sürü şey var, inşallah yetiştiririm

Aynen canım gerçekten çok güzelmiş. İnşallah bulurum ben de, çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…