- 8 Aralık 2012
- 10.602
- 6.964
- 248
allahım bağıslasın meleğini sana,babasına..bende gercekten aynı şeyleri sölüyorum kucağıma alıcakmıyım,doğuracakmıyım,sanki ekim hiç olmıyacakmış gibi.Allahım bizede nasip eder inşallalh.:)))
30 haftadan sonra çok daha çabuk geçiyor zaman, en çok 20li haftalar yavaş geçiyor gibi. İnşallah hepiniz vaktinde sağlıkla doğum yaparsınız. Ben tahmini 1 mart annesiydim, 39+4'te normal doğumla aldım kucağıma :) erken doğum riskim vardı üstelik.
Selam kızlar çok hastayım bugün ben annen de gitti zaten çok moralim bozuk bi de boğazım çok ağrıyor yutkunamıyorum evde ne yesem ne içsem fikri olan var mı?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar ben memlekete gidiyorum yarın 15 gün antepde kalıcam eşimde evi tutup taşıycak ev taşındıktan sonra annemlerle evi yerleştirmeye geleceğim sonrada bebeğim için alışverişe çıkıcam herşeyini alıcam sonrasındada yaz tatilide antepde geçecekk eylülde eviime geleceğim belkide gelmem doğum orda olur ekim sonu gelirimm antebe gittiğimde 1 ay net olmayacak buraya giremiycem kızlar sizleri çok özlüycemkendinize çok iyi bakın olur mu doğum hikayelerinizide yazın okurum onlarca sayfayı
Eki Görüntüle 1158212 buda benim oğluma ördüğüm yelek
Kızlar bu şeker yüklemesi bayağı germiş herkesi ama dediğin doğru gün içerisinde ne şekerli şeyler yiyoruz bir de bu zayıflığa şişmanlığa bakmayan bir hastalık bunları baz almamız lazım .. herkesin yorumunu okumadım ama kimse kimseyi zorlayamaz tabii..
Benim ablamda yaptırdı ama ona şekerli su içirmemişler poğaça süt vb.şeyler ye 5 dk.içerinde ye falan demişler sadece hızlı birşeyler yedirmişler bunun yanında şekerli su içmemiş ama tam sorup öğrenip buraya yazarım.Biraz olsun belki insanların içi rahat eder:)
Kızlar ayaklarınız şişiyormu ben çok yorulduğumda çok şişiyo ayakkabımı tekrardan giyemiorum o kadar şişiyo yani. Doktoruma sormadım sizin bi bilginiz varmı ne iyi gelio ne yapmamız gerekio :2:
Sonunda sutyenimm geldii cok mutluyumm cok begendimm cok kullanisli tsk ederimm cnm onerin icin:)
bence dr una danış. çünkü tansiyon yüzünden de şişiyo olabilir..
Ayaklarını yüksek tutmaya çalış. çalışırken masamın altına koli koydum onun üstünde ayaklarım.
Eve gidince de sürekli uzanıyorum.
Bugün oğluşuma Yelek örmek için akıllı iplerden aldım:)) inşallah bitmiş halini de paylaşırım yakın zamanda:) bi de annemin ördüğü beyaz Yelek için düğme aldım:) çok güzel düğmeler var :) lohusa tacımla bebişimin şekerlerini de oraya yaptırıcam:) çok güzel şeyler var:)
Eki Görüntüle 1157097
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar ayaklarınız şişiyormu ben çok yorulduğumda çok şişiyo ayakkabımı tekrardan giyemiorum o kadar şişiyo yani. Doktoruma sormadım sizin bi bilginiz varmı ne iyi gelio ne yapmamız gerekio :2:
doktora gittiğimde çok şişmiyodu bi sonrakinde danışıcam inşallah bende koli koydum uzatıorum ayağımı genelde ama yine de oluyo sadece ayak bileğim ve ayağım şişio balon gibi oluo resmen. Tuz kullanmıorum hiç soğuk suya koyuyorum ayağımı ateşini alıo iyi gelio :) kışın hamilelik geçirenlerde daha az şişiyomuş bide yaz hamilesiyiz o da etkili allahım yardımcımız olsun.
Aaa bulmuşsun Kamuran çok sevindim :) bunun deseni çok güzel olur bence :) bitince de koysana merak ettim :)
Bizim evde iki gundur boya badana temizlik isleri vardi internetimiz kapaliydi oyuzden ugrayamadim gecmisi henuz okuyamadim insallah hersescikler iyidir sadece son sayfalara goz attimda arada gerginlikler olmus bence herkesin dedigine bakarsak hicbiseyin icinden cikamayiz en iyi olan doktoruna guvenmek onun soylediklerine harfiyyen devam etmek guvenmedigimiz bi doktorla da bu yola devwm etmenin bi anlami yok nihayetinde onun onune yatacagiz dogumda son zamanlarda tv lerde genel olarak bilgilendirici guzel seyler verilsede bazen bazi seyler cok karmasaya neden olabiliyo cok twkilmamak lazim Allah in izniyle insallah hepimiz yavrucaklarimizi hayirli saglikli kucaklariz insallah.... bu arada oglusumun evi cok guzel oldu misssler gibi babaannesi sagolsun heryeri mis gibi temizledi bazi kucuk degisiklikler yaptik yatak basligimiz cok genis sert ti onu degistirdik odayi biraz genisletti ve halisini degistirdik denizkabugu rengine de boyayinca oda epey bi ferahladi besigimizin yeri de hazir Rabbim oraya besigimizi kurup oglusumuzu icinde uyutmayida nasip eder insallah...
Kac gram seker yuklecek arkadaslar? Ben de kararsizim iki haftam var ama son ana kadar beklicem
Teşekkürler canımmm :))) Dün çok sıcaktı , önümüzdeki ay baya zorlanacağız gibime geliyor . Eminönü yoruyor ...
kızlar ben memlekete gidiyorum yarın 15 gün antepde kalıcam eşimde evi tutup taşıycak ev taşındıktan sonra annemlerle evi yerleştirmeye geleceğim sonrada bebeğim için alışverişe çıkıcam herşeyini alıcam sonrasındada yaz tatilide antepde geçecekk eylülde eviime geleceğim belkide gelmem doğum orda olur ekim sonu gelirimm antebe gittiğimde 1 ay net olmayacak buraya giremiycem kızlar sizleri çok özlüycemkendinize çok iyi bakın olur mu doğum hikayelerinizide yazın okurum onlarca sayfayı
Tarama testinde sıkıntı çıkanlar neler yaptı acaba
Bitince de paylaşıcam tabiki :)) Oğluma çok yakışacak teyzesi :))
Canım odayı çok merak ettim foto koysana buraya da :) çok heyecanlı ve eğlenceli bence :) biz de nasıl yapacağımıza karar verdik, 2 hafta sonra alıcaz inşallah odasını :)
Canım benim doktorum 50 gr yazdı. Sanırım ilk etapta 50 gr sonra eğer bir şey çıkarsa ikinciyi 100 gr üzerinden yapıyorlar.
Canım bu havuzlu han nerede tam olarak? Ben de gidicem de eminönüne, katlanan küvet iyi bir fikirmiş.
Hangi tarama testinde ne çıktı canım?
Çok güzel canım güle güle giysin oğluşunne güzel ya ne beceriklisiniz :)
maalesef benim içinde bulunduğum tartışma canım benim açımdam yaptırmayım/lım değil..
bir anlık şeyler ihtimaller oluyor. drlardan tatlı meyvelerle ekşili meyveler arasında tercih ve miktar belirlerlerken yani şekerli meyveleri daha az tüketmemiz gerektiği ve baklava,şeker gibi tatlıları tercih etmemiz gerektiğini söylerken şeker yüklemesi o an bebeğe ne zarar vereceği ihtimalinden bahsediyorum. ve bu testler sonucunda varılacak noktanın boşluğu hakkında bilgi ve paylaşımlar..
ancak arkadaş yanlış anlamış kendisi aşırı yaptırmak taraftarı olduğu için burada objektif paylaşımlarda kesin bir düşünce hakim. dr istiyor yapılması lazım. burada aksinin konuşulması paylaşılmasını hazmedemiyor.. sorun bu..
yoksa ben yaptırmalıyım veya yaptıralım diye iki ayrı grubun içerisinde değilim. Dediğim gibi zaten bunlar kan testiyle hamileye göre değişiyor. bunu kimse bilemez. mesela benim şekerime baktıklarında yüksek çıksaydı ona göre bir diyeti-ilacı neyse işte zaten vereceklerdi. şeker yüklemesini beklemezlerdi.
hiçbir dr babamın çocuğu değil. öyle olsa bile kendi sağlığım bebeğim sağlığı için birşeyleri sorgularım .. burada herkesin dr a değil söylentilere güvenecek diye birşey yok. sonuçta herkes dr ne diyorsa onu yapıyor.. yapıyoruz.. ama olaylara durumlara DÜZ BAKMAYARAK.. hatta dümdüz bakmayarak. farklı görüşlere farklı dr lara giderek.. (burada kaç anne adayının dr yüzünden başından aşağı kaynar sular döküldü. onlar dr değil miydi. neden başka dr a gidiliyor araştırılıyor!)
ayrıca verilen şekeri yine suya karıştırıp içmek suretiyle yapıyoruz. yani aynı..
benim düşüncemi ve ne demek istediğimi anlayanlar var veya olduğunu da umuyorum..
ablanın dr unun yaptığı açıkçası bu test için bana daha mantıklı geliyor.
herkese sağlıklı hamilelikler diliyorum.
Canım ben havuzlu hanı tesadüfen gördüm :) sahil kısmına yakın bir yerde , gidince bulursun ama oralar karışık biraz . Biz girişte satıcılara sorduk
Çok iyi fikir hiç yer kaplamıyor , yer bulmakta zorlanmadım şükürler olsun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?