2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Tabi canım dursun kullanırım :)
Ayy bayıldım bayıldım bu keseciklere , magneti beğeniyorum saklarlar diye ama bu da çok tatlıı

merhaba,

inşallah detaylı ultrasonda herşey yolunda gider,güzel haberlerle gelirsiniz, biz geçen hafta yaptırdık, çok şükür bebişimizin sağlığı yerindeymiş ama hastane, doktor ve sekreter üçlüsü bizi çok üzdü,hayal kırıklığı yaşamamanız için sizi uyarmak istedim, mutlaka bildiğiniz güvendiğiniz bir yerde yaptırın,
bu konuda başlıkta açtım http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=727328 inşallah herşey gönlünüce olur...

ben sadece saf zeytinyağı kullanıyorum, çok kuru bir cildim var ve iyi geliyor, bazen karnımda ağrı olunca da zeytinyağıyla masaj yapıyorum

Kızlar bebekler bu dönemde 20 dk uyuyor, 20 dk uyanık kalıyormuş. Öyle uzuuun saatler uyumazlarmış. Doktorum söyledi. Hafta sonu oğlumu gördüm. 4 parmağını da ağzına götürmüş emiyordu. Sonra bir ara kocaman açtı ağzını esnedi yavrum:))

canım cok da az kilo almıısn ama dediğin gibi genetik birazda.bol bol su iç benim doktorum susuz kalırsan çatlar heryerin demişti...
Çatlaklar için bende yağ sürüyorum yağlı kremler ama sırf çatlak için krem almadım daha... Doktoruma sorudm eczaneden herhengi bir çatlak kremi kullanabilirsin dedi.
Tabi canım dursun kullanırım :)
Ayy bayıldım bayıldım bu keseciklere , magneti beğeniyorum saklarlar diye ama bu da çok tatlıı
çok güzelmiş
ben sadece saf zeytinyağı kullanıyorum, çok kuru bir cildim var ve iyi geliyor, bazen karnımda ağrı olunca da zeytinyağıyla masaj yapıyorum
bende kakao yağı kullanıyorum ama çatlak kremi almak gerekli gibi geliyor

ben bu konuları yeni araştırmaya başladım, eğer doğal bir ürün bulabilirsem bende almayı düşünürüm, forum sayesinde çok şükür yeni bilgiler ediniyorum, ilk hamilelik olduğu için tecrübem hiç yok :)

Bizde kurduk park yatagimizi ama cok ter dokturdu bize de en az 40 dk ugrastik halbuki cok kolaymiss :) 65 bizimkinin eni odalar arasi tadsinabiliyor..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Özlemini giderdin , maşallah oğluşun dada iyi haberlerle geldin :)
Doğduklarında da 20 dk uyurlarsa yandık

Ben de izmir kemeraltindan bakicam hediyeliklere :), cok heyecanlii

Bizde kurduk park yatagimizi ama cok ter dokturdu bize de en az 40 dk ugrastik halbuki cok kolaymiss :) 65 bizimkinin eni odalar arasi tadsinabiliyor..

Kurması ço zor değil canım yine toplamaya göre çok yordu bizi hevesle kurduk , odalara girmiyor . Hadi toplayalım dedik , o da olmuyor inan öyle kaldı
Alacak arkadaşlar çok büyük almayın sığmıyor hiç bir yere

Arkadaşlar aranızda enfeksiyon sebebiyle antibiyotik kullanan var mi?? Bebeğim zarar verecek diye çok korkuyorum..
Canım 16-17. Haftalarda kullandırmışlardı bana da, birşey olmadı çok şükür. Maşallahı vardı son gördüğümde kızımızın:)

Ben de artık hiç hızlı yürüyemiyorum hemen karnım ve kasıklarım sancıyor

Kızlar bebeğim dün akşam en son oynadı sonra yattım ama sabahtan beri ses yok korkmaya başladım çikolata yedim meyve yedim yok.. sanki bazen bir tarafı itiyor gibi 2 defa hissettim ama tekme atma değil bebeğim mi bilmiyorum.. bu kadar saat uyurlar mı?

canım cok da az kilo almıısn ama dediğin gibi genetik birazda.bol bol su iç benim doktorum susuz kalırsan çatlar heryerin demişti...
suyu bol içmiyorum canım dediğin gibi ondanda olabilir

ben ne yaparsan yapayım bol çatlıcamda sadece agrı ve kaşıntı azalsın istiyorum canım saf zeytinyagı var ama atlette yag lekesi yapmıyo mu o nedenle kullanmadım ama olmadı bu aydan sonra olmadı sabah birini akşam birini sürerim
kızlar bide gögüs uçları şimdiden kaşınıyo acıyor çatlıcak sanırım bu gögüs için kullanılacak kremi şimdiden kullansam bi zararı olurmu acaba bildiğiniz kremler neler

Uyuyordur canım , güç topluyordur :) Endişe etme , birde süt içip yana doğru yat istersen

canım kendini yordunmu bugünlerde :44: ben geçen yaz temizliği yaptırdım bende ayakta dolandım durdum bebek sanbahtan gece 10 a kadar hiç oynamadı sonra bi tekme attı
bi gün sonrada akşama kadar oynamadı dogum hastanesinin aciline gittik kalp atışı ve hareketlerine bakıldı bi sorun yoktu şükür
ebe bana yorulursan çok fazla bebekte yorulur ve uyku saati artar demişti
sende istersen ya bugün acile git ya da yarın saglık ocagında kalp atışlarını dinlettir

Allah kolaylık versin Havva, dikkat et kendine. Arasa bak buraya da ya merak ederiz seni, 3.trimester var daha önümüzde:)

canım aynı şey bana cumartesi oldu, o kadar korktumki anneme telefon actım ağladım bi güzel hareket etmio die..ama cumartesi temizlik yapmıstım baya yorulmustum ondanda olabilir,ne yaptıysam olmadı,meyve ,dondurma ,çikolata yedim,göbeğimi salladım,yok hala hissetmiodum.:( sonra dedimki yarım saat uyumaya calısayım dinleneyim eğer etmezse yine kimseye haber vermeden arabaya atlıyıp gidicektim acile.sonra 1 saat uyumusum bi kalktım elimi koydum karnıma o muhteşem kıpırtıları hissettim allaha şükür.sakın panik yapma ama dinlen canım yemek pek fayda etmio çünkü artık kanmıyolar,Allalhın izniyle yoktur bişey ama için rahat etmezse git tabi doktora,görürsün rahatlarsın meleğini :)

ben tüm vücuduma duştan sonra kurulanmadan zeytinyağı sürüyorum, sonra havluyu alıyorum, atletlerde leke yok gibi olsada çok umursamıyorum ,önemli olan bebeğime zararı olmasın, zaten birkaç aylık sınırlı bir süre :)

bazen benim oğluşumda çok hareket etmiyor, bende sizin gibi tatlı felan yiyorum ,inadı tuttuysa yine kımıldamıyor ama bir sonraki gün felan yavaş yavaş başlıyor, inşallah sizinki de başlar, stres yapmamaya çalışın,bizim için en önemli şey stresten uzak durmak

Kızlar ben bugün çok heyecanlandım kalbim bir kaç dakika yerinden çıkıcakmış gibi attı Soru saçma mı bilmiyorum ama bebeğim iyi midir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…