Bence gayet iyi bir fiyat. Her yerde 300 TL uyku setlericanım bence dursun bir kenarda seyahate falan giderken kullanırsın, annenin ya da kayınvalidenin evine götürürsün. Kullanılır yani her durumda.
Bak benim yapacağım keseler bunlar
Eki Görüntüle 1158752
Arkadaslar guzel saglikli huzurlu bol tekmeli guzel haberler verip aldigimiz bir hafta olur insallah bizim yarin kismetse detayli ultrasonumuz var ilk defa 3 boyutlu gorecegiz cok heyecanliyim insallah oglusumuz iyidir sagliklidir ve size güzelhaberler getirebiliriz bir saattir orgu battaniyemizi patlasmaya calisiyorum ama olmadi daha sonra pc den deneyecegim.... sevgi ve saglikla kalin
selamkullanıyodum canım Eki Görüntüle 1158764 bu yagı içinde 10 çeşit bitki yagı var benim 4 buçuğuncu ayda başladı yavaş yavaş şimdi özellikle göbek deliğinin sagında yogun olmak üzere devam ediyor bende genetik olarakta var çatlak sorunu o yüzden baya olucak daha
toplamda 5 kilo aldım 26. haftadayız ve göbegimde büyük değil herkes 6 aylık gibi durmuyor diyor
Çatlaklar için bende yağ sürüyorum yağlı kremler ama sırf çatlak için krem almadım daha... Doktoruma sorudm eczaneden herhengi bir çatlak kremi kullanabilirsin dedi.canım cok da az kilo almıısn ama dediğin gibi genetik birazda.bol bol su iç benim doktorum susuz kalırsan çatlar heryerin demişti...
çok güzelmişTabi canım dursun kullanırım :)
Ayy bayıldım bayıldım bu keseciklere , magneti beğeniyorum saklarlar diye ama bu da çok tatlıı
bende kakao yağı kullanıyorum ama çatlak kremi almak gerekli gibi geliyorben sadece saf zeytinyağı kullanıyorum, çok kuru bir cildim var ve iyi geliyor, bazen karnımda ağrı olunca da zeytinyağıyla masaj yapıyorum
Çatlaklar için bende yağ sürüyorum yağlı kremler ama sırf çatlak için krem almadım daha... Doktoruma sorudm eczaneden herhengi bir çatlak kremi kullanabilirsin dedi.
çok güzelmiş
bende kakao yağı kullanıyorum ama çatlak kremi almak gerekli gibi geliyor
Bizim park yatağı bir akrabamız verdi , çok büyük . Balkona çıkarayım dedim ne mümkün , hiçbir yere sığmıyor.
Toplayıp ta götürelim dedik onuda beceremedik , toplanmadı :) çok ter döktürdü bize .
Kızlar bebekler bu dönemde 20 dk uyuyor, 20 dk uyanık kalıyormuş. Öyle uzuuun saatler uyumazlarmış. Doktorum söyledi. Hafta sonu oğlumu gördüm. 4 parmağını da ağzına götürmüş emiyordu. Sonra bir ara kocaman açtı ağzını esnedi yavrum:))
Aldın mı canım sen magnet için malzeme ordan peki? Ben lavanta keseleri yapıcam. Hatta yapmak istediğimin fotoğrafını koyarım birazdan buraya dauyku setin nasıl canım? Ne kadara aldın? Ay başında gideyim bari
Bu arada demek park yatak büyük geldi, ben de 70*110 olanlardan alacaktım, almıyım o zaman. Gerçi ben çok odadan odaya taşımayı düşünmüyorum ama yine de önemli yani.
Bizde kurduk park yatagimizi ama cok ter dokturdu bize de en az 40 dk ugrastik halbuki cok kolaymiss :) 65 bizimkinin eni odalar arasi tadsinabiliyor..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım 16-17. Haftalarda kullandırmışlardı bana da, birşey olmadı çok şükür. Maşallahı vardı son gördüğümde kızımızın:)Arkadaşlar aranızda enfeksiyon sebebiyle antibiyotik kullanan var mi?? Bebeğim zarar verecek diye çok korkuyorum..
Herkese iyi haftalar kızlaar :) umarım herkes iyidir.
Haftasonu düğün sebebiyle Mudanyadaydık. Tirilye ve Cumalıkızık'ı da gezdik gitmişken. Çok güzel yerlerdi, tavsiye ederim hepinizegitmişken Özdilek mağazasına uğradık ordan battaniye aldık kızımıza :)
Yarın da yaz tatilimiz başlıyorkocişkomla son başbaşa tatilimiz olacak..
Artık hareketlerim yavaşlamaya başladı kızlar, çok oturup kalkınca karnım baskı yapmaya başladı bileklerim şişmeye başladı8. ayı ben düşünemiyorum
suyu bol içmiyorum canım dediğin gibi ondanda olabilircanım cok da az kilo almıısn ama dediğin gibi genetik birazda.bol bol su iç benim doktorum susuz kalırsan çatlar heryerin demişti...
ben ne yaparsan yapayım bol çatlıcamda sadece agrı ve kaşıntı azalsın istiyorumben sadece saf zeytinyağı kullanıyorum, çok kuru bir cildim var ve iyi geliyor, bazen karnımda ağrı olunca da zeytinyağıyla masaj yapıyorum
Kızlar bebeğim dün akşam en son oynadı sonra yattım ama sabahtan beri ses yok korkmaya başladım çikolata yedim meyve yedim yok.. sanki bazen bir tarafı itiyor gibi 2 defa hissettim ama tekme atma değil bebeğim mi bilmiyorum.. bu kadar saat uyurlar mı?
canım kendini yordunmu bugünlerde :44: ben geçen yaz temizliği yaptırdım bende ayakta dolandım durdum bebek sanbahtan gece 10 a kadar hiç oynamadı sonra bi tekme attıKızlar bebeğim dün akşam en son oynadı sonra yattım ama sabahtan beri ses yok korkmaya başladım çikolata yedim meyve yedim yok.. sanki bazen bir tarafı itiyor gibi 2 defa hissettim ama tekme atma değil bebeğim mi bilmiyorum.. bu kadar saat uyurlar mı?
kızlar ben memlekete gidiyorum yarın 15 gün antepde kalıcam eşimde evi tutup taşıycak ev taşındıktan sonra annemlerle evi yerleştirmeye geleceğim sonrada bebeğim için alışverişe çıkıcam herşeyini alıcam sonrasındada yaz tatilide antepde geçecekk eylülde eviime geleceğim belkide gelmem doğum orda olur ekim sonu gelirimm antebe gittiğimde 1 ay net olmayacak buraya giremiycem kızlar sizleri çok özlüycemkendinize çok iyi bakın olur mu doğum hikayelerinizide yazın okurum onlarca sayfayı
Kızlar bebeğim dün akşam en son oynadı sonra yattım ama sabahtan beri ses yok korkmaya başladım çikolata yedim meyve yedim yok.. sanki bazen bir tarafı itiyor gibi 2 defa hissettim ama tekme atma değil bebeğim mi bilmiyorum.. bu kadar saat uyurlar mı?
suyu bol içmiyorum canım dediğin gibi ondanda olabilir
ben ne yaparsan yapayım bol çatlıcamda sadece agrı ve kaşıntı azalsın istiyorumcanım saf zeytinyagı var ama atlette yag lekesi yapmıyo mu o nedenle kullanmadım ama olmadı bu aydan sonra olmadı sabah birini akşam birini sürerim
kızlar bide gögüs uçları şimdiden kaşınıyo acıyor çatlıcak sanırım bu gögüs için kullanılacak kremi şimdiden kullansam bi zararı olurmu acaba bildiğiniz kremler neler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?