2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
benimde bu perşembe kontrolüm var yaptıracam şekeri alakası varmı bilmiyorum ama bu aya kadar hiç tatlı yemeyen ben doymuyorum tatlıya gece tekmeleyerek uyandırıyo 3 te 4 te tatlı yiyip yatıyorum o nedenle bi baktırayım . magnezyum kabak çekirdeğindede varmış arada ondanda ye
bende kalsiyum kan hapı düzenli kullanıyorum ama magnezyumu çok kas agrım olunca alıyorum ve yoruldugum anda bütün vucudum agrıyo
bu arada 15 hafta dedin heyecanladım :18:
sag salim gelirler inşallah kk da resimeki gibiyse yerleri az bile hissediyoruz baya daralmış gibi

Arkadaslar guzel saglikli huzurlu bol tekmeli guzel haberler verip aldigimiz bir hafta olur insallah bizim yarin kismetse detayli ultrasonumuz var ilk defa 3 boyutlu gorecegiz cok heyecanliyim insallah oglusumuz iyidir sagliklidir ve size güzelhaberler getirebiliriz bir saattir orgu battaniyemizi patlasmaya calisiyorum ama olmadi daha sonra pc den deneyecegim.... sevgi ve saglikla kalin

İyi haberlerle bekliyoruz :) battaniye yi merak ettim , bende istiyorum örgüden . Yazın örgü zor olur ama , bakalım belki yaparım

Herkesin kendi tercihi tabii saygı duymamız lazım herkes hassas o yüzden tabii karşımızdaki hamile bizde
Ablam diyabet hastanesinde yaptırdı harbiye de belki bilen vardır.Bana da mantıklı geldi bnde o yüzden orada yaptırıcam benim bel bölgemde yağlanma oldu sanki o yüzden aklımda kalmasından iyidir tatlı yemiyorum ama karpuz ve kavun gibi şekerli meyveleri bayağı yiyiorum..dayanamıyorum

Merhaba güzel annecikler :) çoook mutlu huzurlu sağlıklı bir hafta olması dileğiyle ( not: Ben bu gece hiç uyuyamadım sıcaktan piştim piştim )

Slm arkadaşım .. Çatlak kremi yada herhangi bir yağ kullanıyormuydun ? 6aydan sonra çatlamalar başlıyormuş ... Kaç kilo aldın arkadaşım. ?

Son düzenleme:
kızlar en samiimi arkadasım yarın doğum yapıcak okadar heyecanlıyımki kendi doğumumu düşünemiyorum .malesef yanında olamıyorum istanbulda kendisi yanında değilim diyede cok üzülüyorum.

Bence gayet iyi bir fiyat. Her yerde 300 TL uyku setleri canım bence dursun bir kenarda seyahate falan giderken kullanırsın, annenin ya da kayınvalidenin evine götürürsün. Kullanılır yani her durumda.

Bak benim yapacağım keseler bunlar

Canım çok güzel, çok heyecanlı gerçekten merakla bekliyoruz paşanın fotoğraflarını battaniyeyi merak ettim ben de

kızlar en samiimi arkadasım yarın doğum yapıcak okadar heyecanlıyımki kendi doğumumu düşünemiyorum .malesef yanında olamıyorum istanbulda kendisi yanında değilim diyede cok üzülüyorum.

Canım benim de 1 ay önce en yakın arkadaşım doğum yaptı, seni çok iyi anlıyorum çünkü ben de yanına gidemedim izmirdeydi ama hep dua ettim :) inşallah seninki de sağlıkla kurtulur

Slm arkadaşım .. Çatlak kremi yada herhangi bir yağ kullanıyormuydun ? 6aydan sonra çatlamalar başlıyormuş ... Kaç kilo aldın arkadaşım. ?
selam kullanıyodum canım bu yagı içinde 10 çeşit bitki yagı var benim 4 buçuğuncu ayda başladı yavaş yavaş şimdi özellikle göbek deliğinin sagında yogun olmak üzere devam ediyor bende genetik olarakta var çatlak sorunu o yüzden baya olucak daha
toplamda 5 kilo aldım 26. haftadayız ve göbegimde büyük değil herkes 6 aylık gibi durmuyor diyor

canım cok da az kilo almıısn ama dediğin gibi genetik birazda.bol bol su iç benim doktorum susuz kalırsan çatlar heryerin demişti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…