- 4 Aralık 2012
- 1.954
- 286
- 173
- 38
benimde bu perşembe kontrolüm var yaptıracam şekeri alakası varmı bilmiyorum ama bu aya kadar hiç tatlı yemeyen ben doymuyorum tatlıya gece tekmeleyerek uyandırıyo 3 te 4 te tatlı yiyip yatıyorumAkıllı ipten 3 model yaptık.. çok güzel oldu hepside bakıp bakıp seviyorum..
İyi sabahlar canım..
Darısı bize olsunnnn
İyiyiz çok şükür teyzesi.. 24 haziran kontrolumuz var şeker yüklemesi yapilacakti aslında ben istemedim dr o zaman kalp atışlarına gel bakalım dedi.. bakalım usg girmem heralda.. bizim minnakların yeri daralıyor o yuzden hareketlerini daha çok hissediyoruz.. benim bacaklarım çok ağrıyor her hamileliğimde olduğu gibi magnezyumda bol alıyorum aslinda.neyse 15 haftamız kaldı çok şükür..
Hakkında hayırlısı olsun canım iyi yolculuklar :)
Canım sen de kendine dikkat et, yorulmamaya çalış.. Sen de fırsat buldukça yaz bize, habersin bırakma. Öpüyoruz sizleri
Arkadaslar guzel saglikli huzurlu bol tekmeli guzel haberler verip aldigimiz bir hafta olur insallah bizim yarin kismetse detayli ultrasonumuz var ilk defa 3 boyutlu gorecegiz cok heyecanliyim insallah oglusumuz iyidir sagliklidir ve size güzelhaberler getirebiliriz bir saattir orgu battaniyemizi patlasmaya calisiyorum ama olmadi daha sonra pc den deneyecegim.... sevgi ve saglikla kalin
maalesef benim içinde bulunduğum tartışma canım benim açımdam yaptırmayım/lım değil..
bir anlık şeyler ihtimaller oluyor. drlardan tatlı meyvelerle ekşili meyveler arasında tercih ve miktar belirlerlerken yani şekerli meyveleri daha az tüketmemiz gerektiği ve baklava,şeker gibi tatlıları tercih etmemiz gerektiğini söylerken şeker yüklemesi o an bebeğe ne zarar vereceği ihtimalinden bahsediyorum. ve bu testler sonucunda varılacak noktanın boşluğu hakkında bilgi ve paylaşımlar..
ancak arkadaş yanlış anlamış kendisi aşırı yaptırmak taraftarı olduğu için burada objektif paylaşımlarda kesin bir düşünce hakim. dr istiyor yapılması lazım. burada aksinin konuşulması paylaşılmasını hazmedemiyor.. sorun bu..
yoksa ben yaptırmalıyım veya yaptıralım diye iki ayrı grubun içerisinde değilim. Dediğim gibi zaten bunlar kan testiyle hamileye göre değişiyor. bunu kimse bilemez. mesela benim şekerime baktıklarında yüksek çıksaydı ona göre bir diyeti-ilacı neyse işte zaten vereceklerdi. şeker yüklemesini beklemezlerdi.
hiçbir dr babamın çocuğu değil. öyle olsa bile kendi sağlığım bebeğim sağlığı için birşeyleri sorgularım .. burada herkesin dr a değil söylentilere güvenecek diye birşey yok. sonuçta herkes dr ne diyorsa onu yapıyor.. yapıyoruz.. ama olaylara durumlara DÜZ BAKMAYARAK.. hatta dümdüz bakmayarak. farklı görüşlere farklı dr lara giderek.. (burada kaç anne adayının dr yüzünden başından aşağı kaynar sular döküldü. onlar dr değil miydi. neden başka dr a gidiliyor araştırılıyor!)
ayrıca verilen şekeri yine suya karıştırıp içmek suretiyle yapıyoruz. yani aynı..
benim düşüncemi ve ne demek istediğimi anlayanlar var veya olduğunu da umuyorum..
ablanın dr unun yaptığı açıkçası bu test için bana daha mantıklı geliyor.
herkese sağlıklı hamilelikler diliyorum.
BENDE 6 AYDA GÖGÜS GÖBEK BAYA ÇATLADI YAKINDA TÜRKİYE HARİTASINA DÖNERİM DEDİM EŞİME SABAH O DA BANA GÖRE TÜRKİYE HARİTASI OLSA İYİ İZOHİPSE BENZEYECEK BU DEDİ SIPA
CANIM NETTE VARMI ACEP BU KATLANAN KÜVETTEN
KIZLAR BİZDE HİÇ Bİ ALMA ETME DURUMU YOK HENÜZ EŞİMİN ELİ SIKIŞIK BU ARA BİRAZ DAHA TUTACAZ ZANNIMCA KENDİMİZİ
sizlere bişi sorcam benim kuzucuk dün gece hem el hem ayakları ile dürtükleyerek uyandırdı beni ama resmen karnımı sarsıyodu sabah yine aynı gün içindede devam ediyo segirmeye benzer şekilde bebeğin hıçkırıgı olabilirmi acaba bu titremeler
Kimse annesinin karnında öğrenmiyor :))) Yaparız canım bence sen de ör :)
Magnet beğenemedim aradığım modeli bulamadım , çok ta vakit kaybı olmasın diye bakamadım . Artık yoruluyorum
Uyku seti Kibdbo marka biliyorsundur , 200 tl ye aldık :) Çevirmesi ile takım .
Uyku seti büyük geldi , evde 2 adet beşik kalabalık diye düşünüyorum ama , bakalım henüz karar vermedim . Odalara taşıyamıyorum zaten
Arkadaslar guzel saglikli huzurlu bol tekmeli guzel haberler verip aldigimiz bir hafta olur insallah bizim yarin kismetse detayli ultrasonumuz var ilk defa 3 boyutlu gorecegiz cok heyecanliyim insallah oglusumuz iyidir sagliklidir ve size güzelhaberler getirebiliriz bir saattir orgu battaniyemizi patlasmaya calisiyorum ama olmadi daha sonra pc den deneyecegim.... sevgi ve saglikla kalin
kızlar en samiimi arkadasım yarın doğum yapıcak okadar heyecanlıyımki kendi doğumumu düşünemiyorum .malesef yanında olamıyorum istanbulda kendisi yanında değilim diyede cok üzülüyorum.
selamSlm arkadaşım .. Çatlak kremi yada herhangi bir yağ kullanıyormuydun ? 6aydan sonra çatlamalar başlıyormuş ... Kaç kilo aldın arkadaşım. ?
Canım benim de 1 ay önce en yakın arkadaşım doğum yaptı, seni çok iyi anlıyorum çünkü ben de yanına gidemedim izmirdeydiama hep dua ettim :) inşallah seninki de sağlıkla kurtulur
selamkullanıyodum canım Eki Görüntüle 1158764 bu yagı içinde 10 çeşit bitki yagı var benim 4 buçuğuncu ayda başladı yavaş yavaş şimdi özellikle göbek deliğinin sagında yogun olmak üzere devam ediyor bende genetik olarakta var çatlak sorunu o yüzden baya olucak daha
toplamda 5 kilo aldım 26. haftadayız ve göbegimde büyük değil herkes 6 aylık gibi durmuyor diyor
:) tamam en kısa zamanda bir ip alıp örücem ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?