2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Uyuyordur canım , güç topluyordur :) Endişe etme , birde süt içip yana doğru yat istersen

SAğolun kızlar içim rahatladı birazcık olsun gözyaşım gözümün ucunda korkudan..Bugün sabahtan iş yerinde biraz yorumdum malum pazartesi telefon trafiği mailler falan akşamda kursum var gitsem mi bu durumda diye düşündüm ama gideyim zaman geçer akşam süt içer uzanırım yine bişey olmazsa Allah korusun hemen giderim doktora..Böyle zamanlarda çok korkuyorum Allah kimseye yaşatmasın hep bebeklerimizi hissedelim inşallah

Benimki de mi inat etti acaba bilmiyorum ki bende bekleyeceğim yarına kadar inşallah bişey olmaz çok sağol destek için.. demekki bazen yapabiliyorlar böyle

Kızlar ben bugün çok heyecanlandım kalbim bir kaç dakika yerinden çıkıcakmış gibi attı Soru saçma mı bilmiyorum ama bebeğim iyi midir?

iyidir canım alalhın izniyle endişe etme :)) 9 ay boyunca ne stresler ne heyecanlar yaşıo bu kadınlar bişey olmaz.hareketleri nasıl???

Özlemini giderdin , maşallah oğluşun dada iyi haberlerle geldin :)
Doğduklarında da 20 dk uyurlarsa yandık
evet doya doya seyrettim, çok uzun sürdü. Ayrıntılı bir şekilde baktı doktor. 30 cm, 670 gr olmuş
Aman Allah korusun insanın aklına gelen başına gelirmiş mazallah
Bugünlerde çok yoğunum, paylaştıklarınızı gördüm çoook güzeller, keseler yelekler muhteşem görünüyorlar )

Son düzenleme:

gözünaydın canım:)maşallah kocaman olmuş....:)

Canimm hic endisee etme uyuyodurr minnak:) uyandiginda tekemlerinhissedince bize de yaz olur mu?

Kızlar ben bugün çok heyecanlandım kalbim bir kaç dakika yerinden çıkıcakmış gibi attı Soru saçma mı bilmiyorum ama bebeğim iyi midir?

Allahin izniyle hicbisey olmaz canim korkma

Masallah masallah oglusuna kocaman olmuss:)) Allah nazarlardan saklasinn canimm:)

Canim arkadaslarinda dedigi gibi lutfen hemen panige kapilma her gunleri bir olmuyo bazende pozisyonlari itibari ile hissedemeye biliyoruz bende bikac gundur sürekli ayakta dolandim is yaptim badana temizlik yaptik gerci genel olarak isleri kaynanam yapti ama bende oturamiyorum oturdugum yerde icim rahat etmiyo ha sunu yapayim ha bunu drken cok cok yoruldum sabahlari uyaninca mutlaka tekmelerini hiseederdim bu sabah uyandim bekle bekle tik yok bende ister istemez panik olmaya basladimsonra ufak ufak basladi gun icinde ara ara hareket etti ama normal zamanlardaki kadar cok ve siddetli degil ya i onlarda yoruluyolar bizim yüzümüzdn ben bid evde disariya is yapiyodum onlarda beni epey yordu vazgeçtim artik yapmiycwm bi yemegimi evimin isini yapip istirahat etmek istiyorum zaten bel agrisindanda duramiyorum cok belim agriyo sanirim bende fitik var bicak saplanir gibi tutluyo az bisey yapinca sen sakinles dinlen karnini güzel l doyur bebis oynayinca bizede haber ver tamam mi...

Canimm hic endisee etme uyuyodurr minnak:) uyandiginda tekemlerinhissedince bize de yaz olur mu?

Allahin izniyle hicbisey olmaz canim korkma

Masallah masallah oglusuna kocaman olmuss:)) Allah nazarlardan saklasinn canimm:)

Inş canım. Annelik böyle bir şey galiba.Allah korusun meleklerimizi

iyidir canım alalhın izniyle endişe etme :)) 9 ay boyunca ne stresler ne heyecanlar yaşıo bu kadınlar bişey olmaz.hareketleri nasıl???

Hareket etti sanki heyecanlandıktan sonra ama tam anlayamadım otobüsteydim sarsıntıdan tam farkedemedim. Eve anca geldim inş hareketlerini hissederim de rahatlarım

gözünaydın canım:)maşallah kocaman olmuş....:)
teşekkür ederiz teyzeleri bir arkadaşıma erken doğum teşhisi konulmuş kızlar çok üzüldüm, tüylerim diken diken oldu resmen. 30 haftalıktı daha bebeği... ulaşamadık kendisine detayları öğrendikçe size de bilgi veririm.

Ohh oh maşallah ne kadar büyümüş minnoş canım çok sevindim sağlıklı olmasına

Benim daha ilk örgümdü canım daha önce kendime atkı örmüştüm bilenlerden öğrenip örüyorsun stres atıyorsun iyi oluyor...

vaaay ne kadar muntazam örmüşsün demek ki cevher varmış içinde battaniye örüyorum ama yelek konusunda cesaretim yoktu. Maalesef bana gösterecek kimse yok yanımda ne annem ne kayınvalidem burada. O yüzden internetten bakıp örerim artık

Ayy Allah yardimcisi olsunn insallah bebiss bir daha sabreder

Inş canım. Annelik böyle bir şey galiba.Allah korusun meleklerimizi

Evet gercekten oyleymis canim herseyden endiseleniyoruz napalimm:)

Ben de öyle.. Bir de yürüyüşüm değişmeye başladı artık :26:

Maşallah , kocaman adam oldu :)
Bugünlerde senle , mimozaçiçeği ni pek göremiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…