Uyuyordur canım , güç topluyordur :) Endişe etme , birde süt içip yana doğru yat istersen
canım kendini yordunmu bugünlerde :44: ben geçen yaz temizliği yaptırdım bende ayakta dolandım durdum bebek sanbahtan gece 10 a kadar hiç oynamadı sonra bi tekme attı
bi gün sonrada akşama kadar oynamadı dogum hastanesinin aciline gittik kalp atışı ve hareketlerine bakıldı bi sorun yoktu şükür
ebe bana yorulursan çok fazla bebekte yorulur ve uyku saati artar demişti
sende istersen ya bugün acile git ya da yarın saglık ocagında kalp atışlarını dinlettir
canım aynı şey bana cumartesi oldu, o kadar korktumki anneme telefon actım ağladım bi güzel hareket etmio die..ama cumartesi temizlik yapmıstım baya yorulmustum ondanda olabilir,ne yaptıysam olmadı,meyve ,dondurma ,çikolata yedim,göbeğimi salladım,yok hala hissetmiodum.:( sonra dedimki yarım saat uyumaya calısayım dinleneyim eğer etmezse yine kimseye haber vermeden arabaya atlıyıp gidicektim acile.sonra 1 saat uyumusum bi kalktım elimi koydum karnıma o muhteşem kıpırtıları hissettim allaha şükür.sakın panik yapma ama dinlen canım yemek pek fayda etmio çünkü artık kanmıyolar,Allalhın izniyle yoktur bişey ama için rahat etmezse git tabi doktora,görürsün rahatlarsın meleğini :)
bazen benim oğluşumda çok hareket etmiyor, bende sizin gibi tatlı felan yiyorum ,inadı tuttuysa yine kımıldamıyor ama bir sonraki gün felan yavaş yavaş başlıyor, inşallah sizinki de başlar, stres yapmamaya çalışın,bizim için en önemli şey stresten uzak durmak
Benimki de mi inat etti acaba bilmiyorum kibende bekleyeceğim yarına kadar inşallah bişey olmaz çok sağol destek için.. demekki bazen yapabiliyorlar böyle
Kızlar ben bugün çok heyecanlandım kalbim bir kaç dakika yerinden çıkıcakmış gibi attı Soru saçma mı bilmiyorum ama bebeğim iyi midir?
evet doya doya seyrettim, çok uzun sürdü. Ayrıntılı bir şekilde baktı doktor. 30 cm, 670 gr olmuşÖzlemini giderdin , maşallah oğluşun dada iyi haberlerle geldin :)
Doğduklarında da 20 dk uyurlarsa yandık
evet doya doya seyrettim, çok uzun sürdü. Ayrıntılı bir şekilde baktı doktor. 30 cm, 670 gr olmuş
Aman Allah korusuninsanın aklına gelen başına gelirmiş mazallah
Bugünlerde çok yoğunum, paylaştıklarınızı gördüm çoook güzeller, keseler yelekler muhteşem görünüyorlar)
Kızlar bebekler bu dönemde 20 dk uyuyor, 20 dk uyanık kalıyormuş. Öyle uzuuun saatler uyumazlarmış. Doktorum söyledi. Hafta sonu oğlumu gördüm. 4 parmağını da ağzına götürmüş emiyordu. Sonra bir ara kocaman açtı ağzını esnedi yavrum:))
Kızlar bebeğim dün akşam en son oynadı sonra yattım ama sabahtan beri ses yok korkmaya başladım çikolata yedim meyve yedim yok.. sanki bazen bir tarafı itiyor gibi 2 defa hissettim ama tekme atma değil bebeğim mi bilmiyorum.. bu kadar saat uyurlar mı?
Kızlar ben bugün çok heyecanlandım kalbim bir kaç dakika yerinden çıkıcakmış gibi attı Soru saçma mı bilmiyorum ama bebeğim iyi midir?
evet doya doya seyrettim, çok uzun sürdü. Ayrıntılı bir şekilde baktı doktor. 30 cm, 670 gr olmuş
Bugünlerde çok yoğunum, paylaştıklarınızı gördüm çoook güzeller, keseler yelekler muhteşem görünüyorlar)
Kızlar bebeğim dün akşam en son oynadı sonra yattım ama sabahtan beri ses yok korkmaya başladım çikolata yedim meyve yedim yok.. sanki bazen bir tarafı itiyor gibi 2 defa hissettim ama tekme atma değil bebeğim mi bilmiyorum.. bu kadar saat uyurlar mı?
Canimm hic endisee etme uyuyodurr minnak:) uyandiginda tekemlerinhissedince bize de yaz olur mu?
Allahin izniyle hicbisey olmaz canim korkma
Masallah masallah oglusuna kocaman olmuss:)) Allah nazarlardan saklasinn canimm:)
iyidir canım alalhın izniyle endişe etme :)) 9 ay boyunca ne stresler ne heyecanlar yaşıo bu kadınlar bişey olmaz.hareketleri nasıl???
Masallah masallah oglusuna kocaman olmuss:)) Allah nazarlardan saklasinn canimm:)
teşekkür ederiz teyzelerigözünaydın canım:)maşallah kocaman olmuş....:)
Benim daha ilk örgümdü canım daha önce kendime atkı örmüştümbilenlerden öğrenip örüyorsun stres atıyorsun iyi oluyor...
Tabi canım dursun kullanırım :)
Ayy bayıldım bayıldım bu keseciklere , magneti beğeniyorum saklarlar diye ama bu da çok tatlıı
teşekkür ederiz teyzeleribir arkadaşıma erken doğum teşhisi konulmuş kızlar çok üzüldüm, tüylerim diken diken oldu resmen. 30 haftalıktı daha bebeği... ulaşamadık kendisine detayları öğrendikçe size de bilgi veririm.
Inş canım. Annelik böyle bir şey galiba.Allah korusun meleklerimizi
Ben de izmir kemeraltindan bakicam hediyeliklere :), cok heyecanlii
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım 16-17. Haftalarda kullandırmışlardı bana da, birşey olmadı çok şükür. Maşallahı vardı son gördüğümde kızımızın:)
Ben de artık hiç hızlı yürüyemiyorum hemen karnım ve kasıklarım sancıyor
BendeBen de öyle.. Bir de yürüyüşüm değişmeye başladı artık :26:
İnşallah canımmmAyy Allah yardimcisi olsunn insallah bebiss bir daha sabreder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?