2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kızlar ben kaç gündür giremiyorum herkes nasıl? Gvn arkadaşımızdan haber var mı? Okuyamadım geçmişi. Okullar kapandı ama biz hala gidiyoruz okula sıcaklarda zor oluyor hiç terlemeyen ben su gibi oluyorum ki bu izmir in serin günleri daha. Napıcaz bakalım.
Cuma günü ayrıntılım var dualarınızı eksik etmeyin. İnş her şey yolundadır.

evet yaa resmen 3 ayımız kaldı zaman çabucak geçiyor o yüzden biran önce başlamak lazım

3,5 ay :))) alışverişi erken bitirebilirsek iyi olur aslında , sıcak havalarda zorlanabiliriz . Alınca kendini tutamıyorsun diyen , First miydi :)
Geçekten tutamıyor sun Ya benim aklımda o kadar çok plan var ki , en önemlilerden biri de çantalarımızı hazırlayalım

Maşallah , kocaman adam oldu :)
Bugünlerde senle , mimozaçiçeği ni pek göremiyoruz

Bugünlerde çok yoğun işler. Çok yoruluyorum, ancak işten çıkınca akşamları bakabiliyorum foruma. akşamda yorgunluktan hemen uyuyorum neyseki 7 haftam kaldı izne ayrılmaya sonra bol bol dinlenirim inşallah

Güzel haberlerle geleceğini umut ediyoruz :)
Gvn çarşamba günü belli olacak , hayırlısı ne ise o olsun
Ben 11 saat işteyim ve artık çok zorlanmaya başladım

Bugünlerde çok yoğun işler. Çok yoruluyorum, ancak işten çıkınca akşamları bakabiliyorum foruma. akşamda yorgunluktan hemen uyuyorum neyseki 7 haftam kaldı izne ayrılmaya sonra bol bol dinlenirim inşallah

Çok yorma kendini oğluşunu düşün :) Şu 7 haftayı bende bekliyorum . Bir çizelge hazırladım iş yerinde her gün fosforlu kalemle boyuyorum
Hoşuma gidiyor , ağustos 12 de bitecek umarım . Arada bayram tatilim var 9 gün

tamam 3,5 ay :))) evet canım aynen tatil dönüşü bu işe hız vericem artık. Valla bizim kızın benden çok eşyası oldu şimdiden

çanta hazırlamak mı daha o vardı dimi :44:

arkadaşlar bunu düşünmek için erken mi bilmiyorum ama doğumu nerde yapmayı düşünüyorsunuz? bu konuda açılmış bir başlık var mı ?

ben medipol megaya gidiyorum, doktorumdan da memnunum ama 8 haftalık hamileyken bir gece acile gitmek zorunda kalmıştım, düşük tehlikem olduğunu belirtmeme rağmen acilde bakmadılar, dahiliyeye yönlendirdiler o halde 2 kat çıkmak zorunda kaldık, ayakta bile zor duruyordum, dahiliye bölümüne gittiğimizde görevli kişi yüzümüze bile bakmadı ve sırada 9 kişi var bekleyecekseniz kayıt açayım dedi...

az önce medipol megayı araştırırken hemen hemen aynı şeyleri yaşayan kişiler olduğunu gördüm, insan doğumu ne zaman yapacağını veya Allah korusun ne zaman hastalanacağını bilemiyor ki

benim anlamadığım madem hasta bakmayacaksın neden acil diye bir bölüm açarsın... veya madem insanlara yardımcı olmayı sevmiyorsun neden doktor olursun !!!

uff yaaa çok canım sıkılıyor bu konuda

teşekkürlerrr Maşallahh 3. kez anne oluyorsunuz. Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin

3lü canım
.........
.....

Haftana göre kilon cok iyi arkadasım bende aisha kremleri kullanıyorum .. Doğal ürünleri ..cok memnunum ..cildim hep nemli kalıyor ama ileride ne olur bilmiyorum.. Çünkü erken konuşmamak lazım..en cok kaşıntı huzursuz eder insanı zaten umarım rahatlatıcı seyler bulursun..Acıbadem yağını da cok öneriyorlar arada ondanda sürüyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim de öyle elimle tutma ihtiyacı hissediyorum bişey olacakmış gibi sanki :)
Evet ister istemez elimin karnıma gittiğini farkediyorum çoğu zaman, hemen bir koruma refleksi annelik işte))

Düşünmez olur muyum teyzesi ağır işleri erkek arkadaşlara yaptırıyorum. Masa işi olduğundan belim ağrıyor sadece... çok güzel oluyor takvimi boyamak çizmek:) benimde bir masa takvimim var tek tek yazıyorum hamilelik haftamı. Haftanın bittiğini görmek çok mutlu ediyor:))) benimde 6 ağustosta 32. haftam bitiyor ve izni hakediyorum. Bayram tatili 9 gün müydü süpeerrr :)))))

kizlar hele sukur sonunda oldu sanirim bizim nette bi sorun var iste bizim orgu battaniyemiz yeni ormedim yalniz ilk gebeligimde ormustum kismet bu bebisimize olur insallah

besigimizin yeride burasi insallah nasip olursa ayy bide yarin guzel güzel gorsek insallah

Eki Görüntüle 1159218 besigimizin yeride burasi insallah nasip olursa ayy bide yarin guzel güzel gorsek insallah
Çok güzelmiş yeride battaniyeside maşallah bebeğine inşallah size güzel güzel pozlar verir annesi güle güle kullansın çok beğendim battaniyeyi inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı minik kuzularımızı anneleri yesin onları... çok seviyorum ben oğluşumu teyzesi. Bu hafta gördüm ya daha bir sabırsız oldum kucağıma alma konusunda:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…