evet yaa resmen 3 ayımız kaldızaman çabucak geçiyor o yüzden biran önce başlamak lazım
Maşallah , kocaman adam oldu :)
Bugünlerde senle , mimozaçiçeği ni pek göremiyoruz
Kızlar ben kaç gündür giremiyorum herkes nasıl? Gvn arkadaşımızdan haber var mı? Okuyamadım geçmişi. Okullar kapandı ama biz hala gidiyoruz okulasıcaklarda zor oluyor hiç terlemeyen ben su gibi oluyorum ki bu izmir in serin günleri daha. Napıcaz bakalım.
Cuma günü ayrıntılım var dualarınızı eksik etmeyin. İnş her şey yolundadır.
Bugünlerde çok yoğun işler. Çok yoruluyorum, ancak işten çıkınca akşamları bakabiliyorum foruma. akşamda yorgunluktan hemen uyuyorumneyseki 7 haftam kaldı izne ayrılmaya sonra bol bol dinlenirim inşallah
3,5 ay :))) alışverişi erken bitirebilirsek iyi olur aslında , sıcak havalarda zorlanabiliriz . Alınca kendini tutamıyorsun diyen , First miydi :)
Geçekten tutamıyor sunYa benim aklımda o kadar çok plan var ki , en önemlilerden biri de çantalarımızı hazırlayalım
Bendebir de karnım sallanıyor hızlı yürüyünce ister istemez bir şey olur diye korkuyorum...
tamam 3,5 ay :))) evet canım aynen tatil dönüşü bu işe hız vericem artık. Valla bizim kızın benden çok eşyası oldu şimdiden
çanta hazırlamak mıdaha o vardı dimi :44:
Canim hayırlı olsun bebegin ben iki cocugumunda kıyafetleri ni haci sakirin lavantali sabun tozuyla yikadim mis gibi oluyordu ve yumusacik oluyordu.derecesine gelince eger leke varsa genelde bebekler kustuklari icin sut lekesi olacaktır onlari makineye atmadan lekeli yerini biraz sabunla elimde citileyip oyle makinede yikiyordum.simdiki bebegiminde kıyafetleri ni sabun tozuyla yikamayi düşünüyorum
Canım odayı çok merak ettim foto koysana buraya da :) çok heyecanlı ve eğlenceli bence :) biz de nasıl yapacağımıza karar verdik, 2 hafta sonra alıcaz inşallah odasını :)
Canım benim doktorum 50 gr yazdı. Sanırım ilk etapta 50 gr sonra eğer bir şey çıkarsa ikinciyi 100 gr üzerinden yapıyorlar.
Canım bu havuzlu han nerede tam olarak? Ben de gidicem de eminönüne, katlanan küvet iyi bir fikirmiş.
Hangi tarama testinde ne çıktı canım?
Çok güzel canım güle güle giysin oğluşunne güzel ya ne beceriklisiniz :)
günaydın canım,
dualarım bebeğinle ,inşallah sağlıkla kucağına alacaksın, ikinizde Allaha emanet olun...
3lü canım
.........
.....
selamkullanıyodum canım Eki Görüntüle 1158764 bu yagı içinde 10 çeşit bitki yagı var benim 4 buçuğuncu ayda başladı yavaş yavaş şimdi özellikle göbek deliğinin sagında yogun olmak üzere devam ediyor bende genetik olarakta var çatlak sorunu o yüzden baya olucak daha
toplamda 5 kilo aldım 26. haftadayız ve göbegimde büyük değil herkes 6 aylık gibi durmuyor diyor
Evet ister istemez elimin karnıma gittiğini farkediyorum çoğu zaman, hemen bir koruma refleksi annelik işteBenim de öyleelimle tutma ihtiyacı hissediyorum bişey olacakmış gibi sanki :)
Çok yorma kendini oğluşunu düşün :) Şu 7 haftayı bende bekliyorum . Bir çizelge hazırladım iş yerinde her gün fosforlu kalemle boyuyorum
Hoşuma gidiyor , ağustos 12 de bitecek umarım . Arada bayram tatilim var 9 gün
3lü canım
.........
.....
Çok güzelmiş yeride battaniyesideEki Görüntüle 1159218 besigimizin yeride burasi insallah nasip olursaayy bide yarin guzel güzel gorsek insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?