Çok güzelmiş yeride battaniyesidemaşallah bebeğine inşallah size güzel güzel pozlar verir annesi güle güle kullansın çok beğendim battaniyeyi inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı minik kuzularımızı anneleri yesin onları... çok seviyorum ben oğluşumu teyzesi. Bu hafta gördüm ya daha bir sabırsız oldum kucağıma alma konusunda:)))
Kızlar ben kaç gündür giremiyorum herkes nasıl? Gvn arkadaşımızdan haber var mı? Okuyamadım geçmişi. Okullar kapandı ama biz hala gidiyoruz okulasıcaklarda zor oluyor hiç terlemeyen ben su gibi oluyorum ki bu izmir in serin günleri daha. Napıcaz bakalım.
Cuma günü ayrıntılım var dualarınızı eksik etmeyin. İnş her şey yolundadır.
Kızlar bebekler bu dönemde 20 dk uyuyor, 20 dk uyanık kalıyormuş. Öyle uzuuun saatler uyumazlarmış. Doktorum söyledi. Hafta sonu oğlumu gördüm. 4 parmağını da ağzına götürmüş emiyordu. Sonra bir ara kocaman açtı ağzını esnedi yavrum:))
O kadar güzel anlatmışsın ki... inşallah canım, bizde 3,5 senedir özlemle bekledik. İlk bebeğimi kaybettim. Rabbim tekrar nasip etti çok şükür. Yarın güzel haberlerle döneceğine bütün kalbimle inanıyorumMaasallah subhanallah canim ya Rabbim korusun meleklerimizi inan oyle ozlem doluyum ki 5 yildir hergunumuz onu beklemekle gecti hep inandik onun bigun evimize gelecegine Rabbim oyle buyuk ki bize bugunleri nasip etti insallah kucagimiza alip buyutmeyide nasip eder insan her kipirtisinda her tekmesinde oyle cok baglaniyo ki daha gormeden dokunmadan canimizi verecek kadar cok seviyoruz onlari insallah bizde yarin guzel guzel goruruz ilk defa renkli gorecegimiz icin ayri heyecenliyim
Oyyyy pamişlerinin dördünü de ağzına sokmuş yaramaz:))) ağzı büyük demek ki:)))))))) maşallah kuzuya:) kocaman olmuş maşallah bebişe ya. Ne çok esniyorlardır kimbilir. Karnımız şeffaf olsa da görsek her anlarını:) ben de cuma günü şeker yüklemesine gidicem devlete. O gün yazarım ben de :) özel doktoruma daha 3 hafta var:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
3lü canım
.........
.....
Evet kocamandı ağzı teyzesi:)))) sen öyle deyince bende denedim zorlandım biraz:)))) ama elleride minicik:))) ağzını açtıkça suyu yuttuğu da belli oluyordu:) güzel olurdu heranlarını görmek ama korkardık damüdahale etmeye çalışırdık yanlış pozisyonlarında hadi bakalım senden de güzel habrler bekliyorum daha çokmuş kendi doktoruna gitmeye canım.. neyse beraber bekleriz benimde 4 haftam var...
Devlette sadece boy ve kilosuyla sağlık durumunu öğrenebiliyorum zaten:) hiçbir şey görünmüyor cihazda:)) artık özel anlarını kendi doktorumda görücem. Güzel de bi fotoğraf isticem:) biz ağzımıza 4 parmak sokamıyoruz denedim ben de:)))))))))) çok güldürdü beni minik oğluşun ya çok yaşasın o:) Allah sağlıklı uzun ömürler versin meleğine. Âmin.
Devlette öyle oluyor malesefneyse canım günler çabuk geçiyor çalışırken. Neler yaptırıyor bize yavrucuklar:)))) birde doğunca oyundan oyuna sokarlar bizi:))) hepimizin meleği çok yaşasın ömürleri uzun olsun inşallah canım Aminnnn....
Devlette öyle oluyor malesefneyse canım günler çabuk geçiyor çalışırken. Neler yaptırıyor bize yavrucuklar:)))) birde doğunca oyundan oyuna sokarlar bizi:))) hepimizin meleği çok yaşasın ömürleri uzun olsun inşallah canım Aminnnn....
Kızlar bebeğim dün akşam en son oynadı sonra yattım ama sabahtan beri ses yok korkmaya başladım çikolata yedim meyve yedim yok.. sanki bazen bir tarafı itiyor gibi 2 defa hissettim ama tekme atma değil bebeğim mi bilmiyorum.. bu kadar saat uyurlar mı?
arkadaşlar bunu düşünmek için erken mi bilmiyorum ama doğumu nerde yapmayı düşünüyorsunuz? bu konuda açılmış bir başlık var mı ?
ben medipol megaya gidiyorum, doktorumdan da memnunum ama 8 haftalık hamileyken bir gece acile gitmek zorunda kalmıştım, düşük tehlikem olduğunu belirtmeme rağmen acilde bakmadılar, dahiliyeye yönlendirdiler o halde 2 kat çıkmak zorunda kaldık, ayakta bile zor duruyordum, dahiliye bölümüne gittiğimizde görevli kişi yüzümüze bile bakmadı ve sırada 9 kişi var bekleyecekseniz kayıt açayım dedi...
az önce medipol megayı araştırırken hemen hemen aynı şeyleri yaşayan kişiler olduğunu gördüm, insan doğumu ne zaman yapacağını veya Allah korusun ne zaman hastalanacağını bilemiyor ki
benim anlamadığım madem hasta bakmayacaksın neden acil diye bir bölüm açarsın... veya madem insanlara yardımcı olmayı sevmiyorsun neden doktor olursun !!!
uff yaaa çok canım sıkılıyor bu konuda
Aminnnn. Evet ya çalışmak bi yandan iyi oluyor. Ama ben oturur pozisyonda olduğum için zorlanıyorum artık ya sen de benim gibisin canım birbirizi anlarız. Mesela tedirgin oluyorum göbeğimin altı sıkışır da oğluma kan gitmez diye Allah korusun. Kocişime söylüyorum. Benim karım yine psikopatlaştı diyor
İyi geceler kızlar umarım herkesin keyfi yerindedir benim pek keyfim yok burayı okuyorum arada kaç gündür kimseyle konuşmak bile istemiyorum bebişimde hareket etmiyo fazla
Onun varlığına binlerce kez şükürler olsun zaten iyiki gelmiş bebeğimNeden moralini bozuyorsun canım. Meleğinin varlığını düşünerek sevin... bebeğin de etkilenmesin mutsuzluğundan, mutlu ol annesihiç birşey senden ve bebeğinden önemli olmasın...
Evet bende zorlanıyorum. Masa baskı yapar da bir yeri incinir diye masaya uzak oturuyorum.Masaya uzak oturunca da masaya tekrar uzanırken baskı oluyor göbeğe. Bir de iş yokken göbeğimi öne doğru çıkarıp yayılıyorum koltuğa. Oğlumun yerini genişletmeye çalışıyorum kendimce:)))) canım aslında onlar orda çok emniyetli kolay kolay darbe almadığımız sürece bir şey olmaz yine de tedbirli olmakta fayda var tabi))
İyi geceler kızlar umarım herkesin keyfi yerindedir benim pek keyfim yok burayı okuyorum arada kaç gündür kimseyle konuşmak bile istemiyorum bebişimde hareket etmiyo fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?