2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Maasallah subhanallah canim ya Rabbim korusun meleklerimizi inan oyle ozlem doluyum ki 5 yildir hergunumuz onu beklemekle gecti hep inandik onun bigun evimize gelecegine Rabbim oyle buyuk ki bize bugunleri nasip etti insallah kucagimiza alip buyutmeyide nasip eder insan her kipirtisinda her tekmesinde oyle cok baglaniyo ki daha gormeden dokunmadan canimizi verecek kadar cok seviyoruz onlari insallah bizde yarin guzel guzel goruruz ilk defa renkli gorecegimiz icin ayri heyecenliyim

İnşallah hayırlısıyla güzel geçer canım, son iki hafta şafak sayıyoruz tatile...

Oyyyy pamişlerinin dördünü de ağzına sokmuş yaramaz:))) ağzı büyük demek ki:)))))))) maşallah kuzuya:) kocaman olmuş maşallah bebişe ya. Ne çok esniyorlardır kimbilir. Karnımız şeffaf olsa da görsek her anlarını:) ben de cuma günü şeker yüklemesine gidicem devlete. O gün yazarım ben de :) özel doktoruma daha 3 hafta var:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

O kadar güzel anlatmışsın ki... inşallah canım, bizde 3,5 senedir özlemle bekledik. İlk bebeğimi kaybettim. Rabbim tekrar nasip etti çok şükür. Yarın güzel haberlerle döneceğine bütün kalbimle inanıyorum çoook mutlu olacaksın başka bir şey renkli görmek. Ben 3 defa gördüm:)) o kadar mutlu oluyorsun ki tarifi imkansız. Ağzını kocaman açıyor kapatıyor. Elini emiyor, parmaklarını gösteriyor annesine. Tabi hepsini görebilmen için uygum pozisyonda olması gerekiyor bebeğin. Bazen sırtını dönüp göstermiyor üstteki cicilerini de gördüm. Rabbim inşallah o minicik ayaklarına o minicik çorapları giydirmeyi nasip eder

Çok güzeller ya bayıldım hepsine. Maşallah sen çok şey almışsın ve örmüşsün:) ben daha bi tane hastane çıkışı aldım bi de örgü yelekleri falan var. Ayyyy ben ne zaman alıcam bu kadar şeyiii. Tedirgin oluyorum :/

Evet kocamandı ağzı teyzesi:)))) sen öyle deyince bende denedim zorlandım biraz:)))) ama elleride minicik:))) ağzını açtıkça suyu yuttuğu da belli oluyordu:) güzel olurdu heranlarını görmek ama korkardık da müdahale etmeye çalışırdık yanlış pozisyonlarında hadi bakalım senden de güzel habrler bekliyorum daha çokmuş kendi doktoruna gitmeye canım.. neyse beraber bekleriz benimde 4 haftam var...

3lü canım
.........
.....

Hiç korkma. Amniyosentez de yaptırma. O testler sadece bi ihtimalden ibaret. Atıyorum 500de 1 ihtimal diyor. 500 kişiden sadece birinde down sendromu çıkabiliyor. Ki çıkmıyor da. Üçlüyü ben de yaptırdım risk çıkmadı ama gerek de yokmuş. Çıkmadığında down sendromu olabiliyormuş. Çıktığında olmayabiliyor. Saçma sapan testler:) ikinci bebeğimde asla yaptırmam. Bunlarla kafanı kurcalama hiç:)

Devlette sadece boy ve kilosuyla sağlık durumunu öğrenebiliyorum zaten:) hiçbir şey görünmüyor cihazda:)) artık özel anlarını kendi doktorumda görücem. Güzel de bi fotoğraf isticem:) biz ağzımıza 4 parmak sokamıyoruz denedim ben de:)))))))))) çok güldürdü beni minik oğluşun ya çok yaşasın o:) Allah sağlıklı uzun ömürler versin meleğine. Âmin.

Devlette öyle oluyor malesef neyse canım günler çabuk geçiyor çalışırken. Neler yaptırıyor bize yavrucuklar:)))) birde doğunca oyundan oyuna sokarlar bizi:))) hepimizin meleği çok yaşasın ömürleri uzun olsun inşallah canım Aminnnn....

Aminnnn. Evet ya çalışmak bi yandan iyi oluyor. Ama ben oturur pozisyonda olduğum için zorlanıyorum artık ya sen de benim gibisin canım birbirizi anlarız. Mesela tedirgin oluyorum göbeğimin altı sıkışır da oğluma kan gitmez diye Allah korusun. Kocişime söylüyorum. Benim karım yine psikopatlaştı diyor

Aminnnn. Evet ya çalışmak bi yandan iyi oluyor. Ama ben oturur pozisyonda olduğum için zorlanıyorum artık ya sen de benim gibisin canım birbirizi anlarız. Mesela tedirgin oluyorum göbeğimin altı sıkışır da oğluma kan gitmez diye Allah korusun. Kocişime söylüyorum. Benim karım yine psikopatlaştı diyor

Canım ben bi ara eşimle büyük temizlik yaptım. O gün boyunca ve ertesi gün akşama kadar bebeğim hareket etmedi. O dan sonraki gün tekmeledi:) sen kendini yormuşsundur merak etme en yakın zamanda hareket eder:))

Canim bebegin hayırlı olsun kismet olursa bende medipol megada dogum yapicam benim doktorum baska hastanedeydi oraya başladı tekrar doğumumu o yapicak 3.cu çocuğum olcak insallah.Allah izin verirse 10 ekimde sezeyanla doğumumu yapıcam. Benim doktorum Ayfer Özbek seninki kim acaba

Evet bende zorlanıyorum. Masa baskı yapar da bir yeri incinir diye masaya uzak oturuyorum.Masaya uzak oturunca da masaya tekrar uzanırken baskı oluyor göbeğe. Bir de iş yokken göbeğimi öne doğru çıkarıp yayılıyorum koltuğa. Oğlumun yerini genişletmeye çalışıyorum kendimce:)))) canım aslında onlar orda çok emniyetli kolay kolay darbe almadığımız sürece bir şey olmaz yine de tedbirli olmakta fayda var tabi))

İyi geceler kızlar umarım herkesin keyfi yerindedir benim pek keyfim yok burayı okuyorum arada kaç gündür kimseyle konuşmak bile istemiyorum bebişimde hareket etmiyo fazla

İyi geceler kızlar umarım herkesin keyfi yerindedir benim pek keyfim yok burayı okuyorum arada kaç gündür kimseyle konuşmak bile istemiyorum bebişimde hareket etmiyo fazla

Neden moralini bozuyorsun canım. Meleğinin varlığını düşünerek sevin... bebeğin de etkilenmesin mutsuzluğundan, mutlu ol annesi hiç birşey senden ve bebeğinden önemli olmasın...

Neden moralini bozuyorsun canım. Meleğinin varlığını düşünerek sevin... bebeğin de etkilenmesin mutsuzluğundan, mutlu ol annesi hiç birşey senden ve bebeğinden önemli olmasın...
Onun varlığına binlerce kez şükürler olsun zaten iyiki gelmiş bebeğim

Aynı durumda aynı şeyleri yapıyoruz canım:) Allahım korusun bir şey olmaz inşallah bebişlerimize:) birgün bizim boyumuzu aşacak delikanlılar. Allahım o günleri de göstersin bize. Âmin.

Bazen öyle oluyor insan. Hergünümüz aynı olmuyor. Dua et. İçini ferahlatıyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…