2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Q Bende de aynı durum cardı ben sordum doktorma havalar soğukken birden ısındı bu çok etkiler dedi bir de çok oturmak ve çok ayakta durmakta ayakların şişmesinde etkebdir bulduğun her fırsatta ayaklarını yukarı kaldır dedi

canım sölemeyi unuttum gerçi kızlar yazmısta süt iç sol tarafına yat .

Günaydın Kızlar..Dün gece oynadı bebeğim..Süt içtim sonra dediğiniz gibi sol tarafıma uzandım ilk önce hafif oynadı sonra dalgalandı babasına bile hissettirdi o kadar mutlu oldum ki Allah'ım böyle bir şüpheyi dahi kimseye yaşatmasın ne kadar zormuş.. destekleriniz için sağolun hepinizi çok seviyorum bebişlerimizi de

geçen haftadan beri hiç aklımdan çıkmıyorsun inan sürekli dualarımdasın. Çok zor bir imtihan ama Allahtan geldi diyerek sabır sebat göstermek zorundayız. Allah diğer evladına uzun sağlıklı ömürler versin. Doğum günü de kutlu olsun paşanın. Bir şeye ihtiyacın olursa lütfen yaz. Ne desek az,tüm kelimeler kifayetsiz biliyorum anne yüreğindeki ateşi hiçbir söz söndüremez. zaman işte sadece zaman. daha bir kaç gün önce konuşuyorduk kocam oğluma çok düşkün ben kızıma diyordun. kelimelerin de aklımdan çıkmıyor. rabbim cennetinde kavuşturacak sizi. cennette seni bekleyen bir meleğin var. Allahtan umut kesilmez diyorum yine de. Biliyorum senin için zor ama fırsat buldukça bizi haberdar et. Allaha emanet olun.

Hayırlı sabahlar herkese :)
Bugün rüyamda oğlumu gördüm. Doğmuştu. Babasıyla beraber otobüs yolculuğu yapıyorduk. Sonra kaybettim babasını. Mola yerinde :/
hamilelik hormonlarından dolayı gördüğüm bi rüyaydı işte :)

Son düzenleme:

Hayırlı sabahlar:) bende bazen görüyorum daha doğrusu 2 defa gördüm sadece oğlum doğmuştu ama hiç yüzünü görmedim iki rüyamda da sen görebildin mi?

Masa oturmaktan benimde ağrılarım oluyor malesef .Ben masa takvimine bakmıyorum kendi hazırladığım takvime bakıyorum :) Benim hesabıma göre 8 ağustosta bitmesi gerekirken , doktorum 12 ağustos dedi .

Eki Görüntüle 1159216 kizlar hele sukur sonunda oldu sanirim bizim nette bi sorun var iste bizim orgu battaniyemiz yeni ormedim yalniz ilk gebeligimde ormustum kismet bu bebisimize olur insallah
Ne güzel örmüşsün maşallah ,

Eki Görüntüle 1159218 besigimizin yeride burasi insallah nasip olursa ayy bide yarin guzel güzel gorsek insallah

Oda yapmayacaksın galiba , benimde böyle bir yerim var ama dolu . Başka bir yer buldum , tam yanı başım
Maşallah ne güzel şeyler bunlar . Ne çok alacağımız olduğunu hatırlattın bize de :) ve hep büyük bedenler var sanırım

herkese günaydın kızlar.canım bende rüyamda dün gece kızımı gördüm.:)ve cok etkilendim göbeğimden cıkarken gördüm hala etkisindeyim bi tuhaf oldum:))

günaydın,

ben ebru hanıma gidiyorum ve kendisini gerçekten çok sevdik, bizimle konuşmaları, bebeğimizi kontrol etmesi çok şükür memnunuz, normal doğum mu sezeryan mı olacak henüz belli değil,

ben daha çok gece felan doğum başlarsa diye stres oldum, çünkü medipol meganın acili tam bir rezalet, ben hiç beğenmemiştim, burda biraz araştırdım gece gitmek zorunda kalan kimse memnun değil maalesef

en iyisi dua etmek sanırım, inşallah gece gitmek zorunda kalmayız

Dün bir şey oldu ve ben çok sinirlendim , kızdım bağırdım (( saçma sapan şeyler için bebeğimi üzdüm (( çok pişmanım ...

bakıyorumda benden başka yakınan yok kızlar ayak şişmesinden sonra şimdide kramplar başladı akşam 2 ayağıma bırden kramp girdi basamıorum resmen hep böylemi devam edicez doğum yapana kadar ağlıyorum acisina gece gece allahtan eşim hemen kalkıo kramp giren yere masaj yapıo parmaklarımı çekiyo geçio ama gün geçtikçe zor geçmeye başladı 20dk uğraştı anca geçti. benim gibi olan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…