Bende de aynı durum cardı ben sordum doktorma havalar soğukken birden ısındı bu çok etkiler dedi bir de çok oturmak ve çok ayakta durmakta ayakların şişmesinde etkebdir bulduğun her fırsatta ayaklarını yukarı kaldır dedidoktora gittiğimde çok şişmiyodu bi sonrakinde danışıcam inşallah bende koli koydum uzatıorum ayağımı genelde ama yine de oluyo sadece ayak bileğim ve ayağım şişio balon gibi oluo resmen. Tuz kullanmıorum hiç soğuk suya koyuyorum ayağımı ateşini alıo iyi gelio :) kışın hamilelik geçirenlerde daha az şişiyomuş bide yaz hamilesiyiz o da etkili allahım yardımcımız olsun.
canım sölemeyi unuttum gerçi kızlar yazmısta süt iç sol tarafına yat .
Canim arkadaslarinda dedigi gibi lutfen hemen panige kapilma her gunleri bir olmuyo bazende pozisyonlari itibari ile hissedemeye biliyoruz bende bikac gundur sürekli ayakta dolandim is yaptim badana temizlik yaptik gerci genel olarak isleri kaynanam yapti ama bende oturamiyorum oturdugum yerde icim rahat etmiyo ha sunu yapayim ha bunu drken cok cok yoruldum sabahlari uyaninca mutlaka tekmelerini hiseederdim bu sabah uyandim bekle bekle tik yok bende ister istemez panik olmaya basladimsonra ufak ufak basladi gun icinde ara ara hareket etti ama normal zamanlardaki kadar cok ve siddetli degil ya i onlarda yoruluyolar bizim yüzümüzdn ben bid evde disariya is yapiyodum onlarda beni epey yordu vazgeçtim artik yapmiycwm bi yemegimi evimin isini yapip istirahat etmek istiyorum zaten bel agrisindanda duramiyorum cok belim agriyo sanirim bende fitik var bicak saplanir gibi tutluyo az bisey yapinca sen sakinles dinlen karnini güzel l doyur bebis oynayinca bizede haber ver tamam mi...
Canım ben bi ara eşimle büyük temizlik yaptım. O gün boyunca ve ertesi gün akşama kadar bebeğim hareket etmedi. O dan sonraki gün tekmeledi:) sen kendini yormuşsundur merak etme en yakın zamanda hareket eder:))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaşlar dualarınız için sağ olun dua bu sabah 10 da çapadaydım bebeğime 2.duzey ultrason çekildi uzmanlardı aynı şeyler söylendi bebeğimin 2 bobreğide böbreğe benzemiyor ama o kadar sağlıklı ki kilo gelişimi haftasından önde sağlıklı Bi bebek ama böbrekler sıkıntı çıkadı yine suyu bitme derecesinde ve bu durumda gelişimide geriliycek😢😢 ve o hala karnımda iliklerime kdr hissediyorum haftaya çarşamba heyet bakıcak yrn eşimle bana genetk testi yapılacak herhangi bş hastalığımız var mı diye haftaya onu benden alıcaklar en acısıda karnımda oldurup doğurtacaklar çok acı inanılmaz Bi durum ben onu Bi kere olsun kollarıma alıcam ama koklıycam yavrumu gozumunbebeğini sizlere iyi haberlerle gelemediğim için kara bakmayın Allah beni böyle imtihan ediyor rabbim kimseye yaşatmasın sakın off demeyin çocuklarınıza şimdi pazartesi oğlumun yaş günü ve ben bu haldede olsam onu kutluycam kızımda olucak benimle herbir zerresiyle arada uğrarım kuzularına dkkt edin ihmal etmeyin :'' '(
günaydın kızlar hayırlı sabahlar
Hayırlı sabahlar herkese :)
Bugün rüyamda oğlumu gördüm. Doğmuştu. Babasıyla beraber otobüs yolculuğu yapıyorduk. Sonra kaybettim babasını. Mola yerinde :/
hamilelik hormonlarından dolayı gördüğüm bi rüyaydı işte :)
İyi geceler kızlar umarım herkesin keyfi yerindedir benim pek keyfim yok burayı okuyorum arada kaç gündür kimseyle konuşmak bile istemiyorum bebişimde hareket etmiyo fazla
Evet ister istemez elimin karnıma gittiğini farkediyorum çoğu zaman, hemen bir koruma refleksi annelik işte))
Düşünmez olur muyum teyzesi ağır işleri erkek arkadaşlara yaptırıyorum. Masa işi olduğundan belim ağrıyor sadece... çok güzel oluyor takvimi boyamak çizmek:) benimde bir masa takvimim var tek tek yazıyorum hamilelik haftamı. Haftanın bittiğini görmek çok mutlu ediyor:))) benimde 6 ağustosta 32. haftam bitiyor ve izni hakediyorum. Bayram tatili 9 gün müydü süpeerrr :)))))
Ne güzel örmüşsün maşallah ,Eki Görüntüle 1159216 kizlar hele sukur sonunda oldu sanirim bizim nette bi sorun var iste bizim orgu battaniyemiz yeni ormedim yalniz ilk gebeligimde ormustum kismet bu bebisimize olur insallah
Eki Görüntüle 1159218 besigimizin yeride burasi insallah nasip olursaayy bide yarin guzel güzel gorsek insallah
Maşallah
3lü canım
.........
.....
Hayırlı sabahlar herkese :)
Bugün rüyamda oğlumu gördüm. Doğmuştu. Babasıyla beraber otobüs yolculuğu yapıyorduk. Sonra kaybettim babasını. Mola yerinde :/
hamilelik hormonlarından dolayı gördüğüm bi rüyaydı işte :)
Canim bebegin hayırlı olsun kismet olursa bende medipol megada dogum yapicam benim doktorum baska hastanedeydi oraya başladı tekrar doğumumu o yapicak 3.cu çocuğum olcak insallah.Allah izin verirse 10 ekimde sezeyanla doğumumu yapıcam. Benim doktorum Ayfer Özbek seninki kim acaba
günaydın kızlar hayırlı sabahlar
günaydın,
takvime bakılırsa bebişlerimizi aynı gün kucağımıza alıcaz inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?