günaydın,
ben ebru hanıma gidiyorum ve kendisini gerçekten çok sevdik, bizimle konuşmaları, bebeğimizi kontrol etmesi çok şükür memnunuz, normal doğum mu sezeryan mı olacak henüz belli değil,
ben daha çok gece felan doğum başlarsa diye stres oldum, çünkü medipol meganın acili tam bir rezalet, ben hiç beğenmemiştim, burda biraz araştırdım gece gitmek zorunda kalan kimse memnun değil maalesef
en iyisi dua etmek sanırım, inşallah gece gitmek zorunda kalmayız
Hayırlı sabahlar:) bende bazen görüyorum daha doğrusu 2 defa gördüm sadece oğlum doğmuştu ama hiç yüzünü görmedim iki rüyamda da sen görebildin mi?
herkese günaydın kızlar.canım bende rüyamda dün gece kızımı gördüm.:)ve cok etkilendim göbeğimden cıkarken gördüm hala etkisindeyim bi tuhaf oldum:))
canım sen hangi hastaneye gidiyorsun?
takvim mi yaptın kendine :)))) benim doktor söylemedi bir tarih...Masa oturmaktan benimde ağrılarım oluyor malesef .Ben masa takvimine bakmıyorum kendi hazırladığım takvime bakıyorum :) Benim hesabıma göre 8 ağustosta bitmesi gerekirken , doktorum 12 ağustos dedi .
tatile gitmeyi düşünüyorsunuz ya ondan etkilenmiş olabilirsinHayırlı sabahlar herkese :)
Bugün rüyamda oğlumu gördüm. Doğmuştu. Babasıyla beraber otobüs yolculuğu yapıyorduk. Sonra kaybettim babasını. Mola yerinde :/
hamilelik hormonlarından dolayı gördüğüm bi rüyaydı işte :)
bende görüyorum oğlumu zaman zaman çok keyifleniyor insanherkese günaydın kızlar.canım bende rüyamda dün gece kızımı gördüm.:)ve cok etkilendim göbeğimden cıkarken gördüm hala etkisindeyim bi tuhaf oldum:))
üzülme canım oluyor arada yapacak bir şey yok... bebeğin üzülmemiştir inşallah. hamileyken daha çok sinirlenir olduk aslındaDün bir şey oldu ve ben çok sinirlendim , kızdım bağırdım(( saçma sapan şeyler için bebeğimi üzdüm (( çok pişmanım ...
geçmiş olsun canım... Kramp son aylarda oluyor diye biliyorum, bazı arkadaşlarımızda ve sende erken başladı doktorunuza bir sorun. İnşallah sık yaşadığın bir durum değildir.bakıyorumda benden başka yakınan yokkızlar ayak şişmesinden sonra şimdide kramplar başladı akşam 2 ayağıma bırden kramp girdi basamıorum resmen hep böylemi devam edicez doğum yapana kadar ağlıyorum acisina gece gece allahtan eşim hemen kalkıo kramp giren yere masaj yapıo parmaklarımı çekiyo geçio ama gün geçtikçe zor geçmeye başladı 20dk uğraştı anca geçti. benim gibi olan varmı
günaydın canım inşallah hayırlısıyla o günler bir gelse
bakıyorumda benden başka yakınan yokkızlar ayak şişmesinden sonra şimdide kramplar başladı akşam 2 ayağıma bırden kramp girdi basamıorum resmen hep böylemi devam edicez doğum yapana kadar ağlıyorum acisina gece gece allahtan eşim hemen kalkıo kramp giren yere masaj yapıo parmaklarımı çekiyo geçio ama gün geçtikçe zor geçmeye başladı 20dk uğraştı anca geçti. benim gibi olan varmı
Dün bir şey oldu ve ben çok sinirlendim , kızdım bağırdım(( saçma sapan şeyler için bebeğimi üzdüm (( çok pişmanım ...
takvim mi yaptın kendine :)))) benim doktor söylemedi bir tarih...
tatile gitmeyi düşünüyorsunuz ya ondan etkilenmiş olabilirsinbende emziriyordum oğlumu rüyamda :))))
bende görüyorum oğlumu zaman zaman çok keyifleniyor insangeçen gün emzirirken gördüm
üzülme canım oluyor arada yapacak bir şey yok... bebeğin üzülmemiştir inşallah. hamileyken daha çok sinirlenir olduk aslında
geçmiş olsun canım... Kramp son aylarda oluyor diye biliyorum, bazı arkadaşlarımızda ve sende erken başladı doktorunuza bir sorun. İnşallah sık yaşadığın bir durum değildir.
aynı şey benimde başıma geldi,beni çok sinirlendiren bir telefon görüşmesi yaptım,baktım olmayacak kusura bakma ben rahatsızım sizinle uğraşamıcam dedim kapattım ama karnımın sağ tarafına ğrı girdi gibi, hemen aklımı dağıtacak birşeyler buldum kendime ,zor bir dönem Allah hepimize sabır versin
bakıyorumda benden başka yakınan yokkızlar ayak şişmesinden sonra şimdide kramplar başladı akşam 2 ayağıma bırden kramp girdi basamıorum resmen hep böylemi devam edicez doğum yapana kadar ağlıyorum acisina gece gece allahtan eşim hemen kalkıo kramp giren yere masaj yapıo parmaklarımı çekiyo geçio ama gün geçtikçe zor geçmeye başladı 20dk uğraştı anca geçti. benim gibi olan varmı
geçmiş olsun canım... Kramp son aylarda oluyor diye biliyorum, bazı arkadaşlarımızda ve sende erken başladı doktorunuza bir sorun. İnşallah sık yaşadığın bir durum değildir.
Geçmiş olsun canım . Çok şükür bende kramp yokta , çok oturduğum için sanırım kalçamda ağrı oluyor .
Onun dışında 2. tremesteri de şükürler olsun iyi geçirdim :)
Ayaklarını gün içerisinde yukarı kaldır , iyi gelir belki
20 dk uzun bi zaman. Doktoruna söyle..
Ama ben kramplarımı muz yiyerek azalttım:) Muz ye :)
canım kramplar hemen hemen her hamile kadında görülüyo.benim kramp yanında bide kuyruk sokumu ağrım vardı cok şiddetli doktorum magnorm die magnezyum tableti verdi ve hergün suya karıstırıp 1 tane içiorum hemen kesti.tabi, bide günde 1 muz ve 1 bardak süt.bu kramplar magnezyum ve kalsiyum eksikliğinden oluyormuş.sende doktoruna bi danış istersen
Aminn ...Gerçekten zor bir dönem ,
eltim sürekli kaynanama eşimi ve beni anlatıyor .
Evine gitmiyorum diye kafayı yiyecek , dün yine bir şey duydum ve evde bağırdım çağırdım
Bana böyle şeyler aktarılmamalı
Aminn ...Gerçekten zor bir dönem ,
eltim sürekli kaynanama eşimi ve beni anlatıyor .
Evine gitmiyorum diye kafayı yiyecek , dün yine bir şey duydum ve evde bağırdım çağırdım
Bana böyle şeyler aktarılmamalı
canım sen hangi hastaneye gidiyorsun?
acilden memnun değilim filan deyince başka hastane buldun sandım:) ebru hanım'ın muayenesi 100 lira değil mi cnm? gece doğuma geliyor mu?
evet muayene 100 lira ve maalesef gece gelmiyor, bildiğim kadarıyla diğer doktorlarda gelmiyor, nöbetçi doktor kimin olacağı şans,
ebru hanımdan memnunum ama hastaneyi sevmedimdoktorumu değiştirmekte istemiyorum, artık oturup bol bol dua edicem yapacak bir şey yok gibi
muz yediğinizde olmuyomu sütümü içiyorum ama muz yemedim uzun zamandır.doktora her seferinde unutuorum sormayı ama şimdi yazdım gidince kesinlikle sormam lazım yoksa böyle devam edemicem aşırı ağrı oluyo. 20dk ama eşim ovuyo geçio gibi bi bırakıo tekrardan girio uğraştı adam gece gece benimle o da üzülüo çok ama azcık daha sabredicez. kuyruk sokumu ağrısı bende de oldu bi ara canım ama bişiy yapmadım geçti öyle çok oturdum heralde ondan ağrıo dedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?