2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
canım muzun içindede magnezyum oldugu için azaltıo,ama beni muzdan daha cok tablet agrılarımı aldı diyebilirim.

doktor randevuma kadar muz deneyim bakayım iyi gelicekmi. olmazsa doktordan ilaç isterim... çok teşekkür ederim canım

Evet canım , kendi yaptım :)))
İnşallah üzülmemiştir meleğim ...

sen kimseyi takmamaya çalış canım bırak konussunlar,bebeğimden daha önemli deil ya de unutmaya strese girmemeye çalış.ben bişeye üzüldüğümde ya diorum bebeğimden benden önemli kulaklarımı kapatıyorum artık,önceden üzülürdüm,ağlardım şimdi duymuyorum resmen.

Arkadaşlar herkese selam,uzun bir süredir forumu takip edemedim.Çünkü maalesef ameliyat oldum.ÇArşamba günü ishal ve mide bulantısı şikayeti ile Memorial hastanesine gittim, besin zehirlenmesi deyip serum verdiler.İYileştim ancak ertesi gün kusma,ağrı şikayetleriyle Acıbadem hastanesinin aciline gidince tahliller,mr vs derken %90 apandisit teşhisi kondu.hamile olmam nedeniyle tamamiyle emin olunamıyormuş maalesef.Patlarsa benim ve bebeğin hayati riski olduğu söylendi ve apar topar ameliyat oldum
İyiki de olmuşum, teşhis doğruymuş ve apandisit üzerinde artık yırtılmalar başlamış yani tam sınırda yakalamışlar.bebeğin durumunda şuan problem yok ama maalesef ameliyat olmam nedeniyle %20 erken doğum riski oluştu tabi narloz da aldım,antibiyotik de bebeğin büyük olması nedeniyle açık ameliyat olmak zorunda kaldım ve dikişlerim var...moralim çok bozuk...
Erken doğum olacak diye çok korkuyorum,çünkü bir arkadaşım bebeğini erken doğum nedeniyle kaybetti

2 hafta raporluyum,hem zaten tek başıma ayağa kalkamıyorum hem de bebeğin erken doğum riski için dinlenmem gerekiyormuş

Allah kimseye böyle ağrı yaşatmasın ve herkesin bebeğinin zamanında sağlıklı doğmasını nasip etsin...

çooook geçmiş olsun canım, sen en doğrusunu yaparak ameliyatını olmuşsun. Olmasan daha büyük bir şeyle karşılaşacaktın Allah korusun. Neyseki sen ve bebeğin iyisiniz.Korkma canım inşallah bir şey olmayacak bebeğine, iyice dinlen, hiç ayağa kalkma. Sana yardımcı olacak kimse var mı yanında?

geçmiş olsun, büyük sıkıntı atlatmışsınız , çok şükür ki zamanında fark edilmiş, bebişinizi Allah korumuş,inşallah sağlıkla kucağınıza da almayı nasip eder, içimden bir ses inşallah sizin için herşey yolunda gidecek diyor nerden çıkarttın derseniz günlerce uğraşıp hastalığınız anlaşılamayabilirdi ama bakın sizde bebeğinizde kurtulmuşsunuz

( maalesef doktorlar benim rahatsızlığımı bulamadıkları için daha önce düşükler yaşadım, bu hamileliğimde çok sıkıntılı günler geçirdim ama çok şükür tedavime devam ediyorum ve bugünleri gördüm, inşallah hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alabiliriz )

çok geçmiş olsun canım. Korkma inşallah bi sıkıntı olmaz dinlen ve güzel güzel beslen.

hımm neyse, hayırlı doğumlar olsun hepimize:)

benim hamileliğim biraz zor geçiyor, bazen bugünleri görebileceğimi bile düşünemiyordum . ebru hanımın yaklaşımı ilgisi beni rahatlatıyor,doktora gittiğim de bebişimi görünce de her şeyi unutuyorum, soracağım sorular falan aklımdan çıkıyor :) eşimle eve gelince bu çocuk bizi saflaştırdı diyorum, ne onun aklında bir şey kalıyor ne de benim, artık çok şükür kendimi daha sağlıklı hissediyorum, sorularımı liste yapıp öyle gidicem ,yavaş yavaş detayları öğrenmem lazım, doğum ücreti vs. hiçbir bilgim yok , dediğiniz gibi hepimize hayırlı doğumlar olsun :)

Çok saol canım,eşim 3 gün izin aldı ama ondan sonra maalesef tek başıma kalacağım.inşallah biran önce kendi kendime yeter duruma gelebilirim...

çok geçmiş olsun canım. Korkma inşallah bi sıkıntı olmaz dinlen ve güzel güzel beslen.

İyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar...

Kızlar az önce farkında olmadan bir yudum bozuk süt içtim,bisey olur mu sizce içim hiç rahat değil kusamıyorum da..

takma hayatım , öyle umursamaz ol ki sen sinir olacağına bırak o sinir olsun, onur sinirlendiğini gördükçe de otur gül, bu tarz insanlara yapılacak en güzel şey ,

Öyle yapmaya çalışayım bakalım ama bir gün dayanamayıp söylicem , ikaz edicem
O beni ilgilenmez gördükçe sinir oluyor canım doğru diyorsun

Ne güzel , demek ki dayanabiliyor sun :) Ben de öyle olmaya çalışıyorum , şu dışarıdaki insanlar huzurumu bozmamalı
Bıktım zaten onlardan . Artık ikaz edeceğim ve takmayacağım

canım çok geçmiş olsun bundan sonra kendine daha dikkat etmen gerekio inşallah hayırlısıyla zamanında alırsın bebeğini kucağına. erken doğum olcakmış öyle olcakmış die yorma kafanı strese sokma kendini pozitif düşün tamam mı canım bebeğinde daha iyi olur sen iyi hissedersen kendini... stres yok çok çok iyi beslen canım. tekrardan çok geçmiş olsunn....

Aminnn
Cool çok üzgünüm , canım arkadaşım ne oldu sana birden , iyileşirsin inşallah . Bebeğin yerinde sağlıkla dursun hemen gelmesin , daha zamanı var
Lütfen moralini bozma , bugün benim takvimimi oku belki sana moral olur :)

Öyle yapmaya çalışayım bakalım ama bir gün dayanamayıp söylicem , ikaz edicem
O beni ilgilenmez gördükçe sinir oluyor canım doğru diyorsun

için için sinir olsan da belli etme , eğer seni çok üzüyorsa tabi ki söyle neden dayanmaya çalışıyorsun, söyle derken tartış falan demek istemiyorum tabii, sonuçta akraba olduğunuz için ömür boyu görmek zorunda olduğun insanlar ama kimse senden ve bebeğinden önemli değil...

Canim benimm cokk gecmiss olsunn ben seni yine isler yogun diye yazamiyosun saniyorumm hayy Allahim yaa apandisit de nerden cikti simdi neyse cok sukur ki her ikinizde iyisinizz korkma tatlim bol bil dua et bebiss annesini uzmez inaniyorumm daha vakti varr o senin gobisinde daha rahat cikmazz hemen merak etmee arada bize yaz olur mu merakta birakma

Çok teşekkür ederim canım,haklısın stres yapmamalıyım...

Canım valla herşey iyi giderken birden başıma bunlar geldi.tamam canım okurum şimdi moralimi düzeltmeye ihtiyacım var

Şaka gibi değil mi, neden korkarken ne ile karşılaştık.tam düşük korkusunu yeni atlattım şimdi erken doğum korkusu çıktı.yazarım canım merak etme, 2 hafta evdeyim çünkü...
Hep şükür ediyoyorum ve dua ediyorum canım,inşallah birşey olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…