gündüz olursa doğuma giriyor mu ebru hnm?
canım muzun içindede magnezyum oldugu için azaltıo,ama beni muzdan daha cok tablet agrılarımı aldı diyebilirim.
Evet canım , kendi yaptım :)))
İnşallah üzülmemiştir meleğim ...
çooook geçmiş olsun canım, sen en doğrusunu yaparak ameliyatını olmuşsun. Olmasan daha büyük bir şeyle karşılaşacaktın Allah korusun. Neyseki sen ve bebeğin iyisiniz.Korkma canım inşallah bir şey olmayacak bebeğine, iyice dinlen, hiç ayağa kalkma. Sana yardımcı olacak kimse var mı yanında?Arkadaşlar herkese selam,uzun bir süredir forumu takip edemedim.Çünkü maalesef ameliyat oldum.ÇArşamba günü ishal ve mide bulantısı şikayeti ile Memorial hastanesine gittim, besin zehirlenmesi deyip serum verdiler.İYileştim ancak ertesi gün kusma,ağrı şikayetleriyle Acıbadem hastanesinin aciline gidince tahliller,mr vs derken %90 apandisit teşhisi kondu.hamile olmam nedeniyle tamamiyle emin olunamıyormuş maalesef.Patlarsa benim ve bebeğin hayati riski olduğu söylendi ve apar topar ameliyat oldum
İyiki de olmuşum, teşhis doğruymuş ve apandisit üzerinde artık yırtılmalar başlamış yani tam sınırda yakalamışlar.bebeğin durumunda şuan problem yok ama maalesef ameliyat olmam nedeniyle %20 erken doğum riski oluştutabi narloz da aldım,antibiyotik de bebeğin büyük olması nedeniyle açık ameliyat olmak zorunda kaldım ve dikişlerim var...moralim çok bozuk...
Erken doğum olacak diye çok korkuyorum,çünkü bir arkadaşım bebeğini erken doğum nedeniyle kaybetti
2 hafta raporluyum,hem zaten tek başıma ayağa kalkamıyorum hem de bebeğin erken doğum riski için dinlenmem gerekiyormuş
Allah kimseye böyle ağrı yaşatmasın ve herkesin bebeğinin zamanında sağlıklı doğmasını nasip etsin...
Arkadaşlar herkese selam,uzun bir süredir forumu takip edemedim.Çünkü maalesef ameliyat oldum.ÇArşamba günü ishal ve mide bulantısı şikayeti ile Memorial hastanesine gittim, besin zehirlenmesi deyip serum verdiler.İYileştim ancak ertesi gün kusma,ağrı şikayetleriyle Acıbadem hastanesinin aciline gidince tahliller,mr vs derken %90 apandisit teşhisi kondu.hamile olmam nedeniyle tamamiyle emin olunamıyormuş maalesef.Patlarsa benim ve bebeğin hayati riski olduğu söylendi ve apar topar ameliyat oldum
İyiki de olmuşum, teşhis doğruymuş ve apandisit üzerinde artık yırtılmalar başlamış yani tam sınırda yakalamışlar.bebeğin durumunda şuan problem yok ama maalesef ameliyat olmam nedeniyle %20 erken doğum riski oluştutabi narloz da aldım,antibiyotik de bebeğin büyük olması nedeniyle açık ameliyat olmak zorunda kaldım ve dikişlerim var...moralim çok bozuk...
Erken doğum olacak diye çok korkuyorum,çünkü bir arkadaşım bebeğini erken doğum nedeniyle kaybetti
2 hafta raporluyum,hem zaten tek başıma ayağa kalkamıyorum hem de bebeğin erken doğum riski için dinlenmem gerekiyormuş
Allah kimseye böyle ağrı yaşatmasın ve herkesin bebeğinin zamanında sağlıklı doğmasını nasip etsin...
tüm detayları henüz görüşmedik, sadece gece gelmediğini biliyorum
arkadaşlar herkese selam,uzun bir süredir forumu takip edemedim.çünkü maalesef ameliyat oldum.çarşamba günü ishal ve mide bulantısı şikayeti ile memorial hastanesine gittim, besin zehirlenmesi deyip serum verdiler.iyileştim ancak ertesi gün kusma,ağrı şikayetleriyle acıbadem hastanesinin aciline gidince tahliller,mr vs derken %90 apandisit teşhisi kondu.hamile olmam nedeniyle tamamiyle emin olunamıyormuş maalesef.patlarsa benim ve bebeğin hayati riski olduğu söylendi ve apar topar ameliyat oldum
iyiki de olmuşum, teşhis doğruymuş ve apandisit üzerinde artık yırtılmalar başlamış yani tam sınırda yakalamışlar.bebeğin durumunda şuan problem yok ama maalesef ameliyat olmam nedeniyle %20 erken doğum riski oluştutabi narloz da aldım,antibiyotik de bebeğin büyük olması nedeniyle açık ameliyat olmak zorunda kaldım ve dikişlerim var...moralim çok bozuk...
allah kimseye böyle ağrı yaşatmasın ve herkesin bebeğinin zamanında sağlıklı doğmasını nasip etsin...
hımm neyse, hayırlı doğumlar olsun hepimize:)
çooook geçmiş olsun canım, sen en doğrusunu yaparak ameliyatını olmuşsun. Olmasan daha büyük bir şeyle karşılaşacaktın Allah korusun. Neyseki sen ve bebeğin iyisiniz.Korkma canım inşallah bir şey olmayacak bebeğine, iyice dinlen, hiç ayağa kalkma. Sana yardımcı olacak kimse var mı yanında?
geçmiş olsun, büyük sıkıntı atlatmışsınız , çok şükür ki zamanında fark edilmiş, bebişinizi Allah korumuş,inşallah sağlıkla kucağınıza da almayı nasip eder, içimden bir ses inşallah sizin için herşey yolunda gidecek diyor nerden çıkarttın derseniz günlerce uğraşıp hastalığınız anlaşılamayabilirdi ama bakın sizde bebeğinizde kurtulmuşsunuz
( maalesef doktorlar benim rahatsızlığımı bulamadıkları için daha önce düşükler yaşadım, bu hamileliğimde çok sıkıntılı günler geçirdim ama çok şükür tedavime devam ediyorum ve bugünleri gördüm, inşallah hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alabiliriz )
çok geçmiş olsun canım. Korkma inşallah bi sıkıntı olmaz dinlen ve güzel güzel beslen.
Niye sizi anlatıyor? Başka işi yok muymuş?
Çalışmıyor herhalde..
takma hayatım , öyle umursamaz ol ki sen sinir olacağına bırak o sinir olsun, onur sinirlendiğini gördükçe de otur gül, bu tarz insanlara yapılacak en güzel şey ,
sen kimseyi takmamaya çalış canım bırak konussunlar,bebeğimden daha önemli deil ya de unutmaya strese girmemeye çalış.ben bişeye üzüldüğümde ya diorum bebeğimden benden önemli kulaklarımı kapatıyorum artık,önceden üzülürdüm,ağlardım şimdi duymuyorum resmen.
Arkadaşlar herkese selam,uzun bir süredir forumu takip edemedim.Çünkü maalesef ameliyat oldum.ÇArşamba günü ishal ve mide bulantısı şikayeti ile Memorial hastanesine gittim, besin zehirlenmesi deyip serum verdiler.İYileştim ancak ertesi gün kusma,ağrı şikayetleriyle Acıbadem hastanesinin aciline gidince tahliller,mr vs derken %90 apandisit teşhisi kondu.hamile olmam nedeniyle tamamiyle emin olunamıyormuş maalesef.Patlarsa benim ve bebeğin hayati riski olduğu söylendi ve apar topar ameliyat oldum
AminnnArkadaşlar herkese selam,uzun bir süredir forumu takip edemedim.Çünkü maalesef ameliyat oldum.ÇArşamba günü ishal ve mide bulantısı şikayeti ile Memorial hastanesine gittim, besin zehirlenmesi deyip serum verdiler.İYileştim ancak ertesi gün kusma,ağrı şikayetleriyle Acıbadem hastanesinin aciline gidince tahliller,mr vs derken %90 apandisit teşhisi kondu.hamile olmam nedeniyle tamamiyle emin olunamıyormuş maalesef.Patlarsa benim ve bebeğin hayati riski olduğu söylendi ve apar topar ameliyat oldum
Öyle yapmaya çalışayım bakalımama bir gün dayanamayıp söylicem , ikaz edicem
O beni ilgilenmez gördükçe sinir oluyor canım doğru diyorsun
canım çok geçmiş olsun bundan sonra kendine daha dikkat etmen gerekio inşallah hayırlısıyla zamanında alırsın bebeğini kucağına. erken doğum olcakmış öyle olcakmış die yorma kafanı strese sokma kendini pozitif düşün tamam mı canım bebeğinde daha iyi olur sen iyi hissedersen kendini... stres yok çok çok iyi beslen canım. tekrardan çok geçmiş olsunn....
Aminnn
Cool çok üzgünüm , canım arkadaşımne oldu sana birden , iyileşirsin inşallah . Bebeğin yerinde sağlıkla dursun hemen gelmesin , daha zamanı var
Lütfen moralini bozma , bugün benim takvimimi oku belki sana moral olur :)
Canim benimm cokk gecmiss olsunnben seni yine isler yogun diye yazamiyosun saniyorumm hayy Allahim yaa apandisit de nerden cikti simdi neyse cok sukur ki her ikinizde iyisinizz korkma tatlim bol bil dua et bebiss annesini uzmez inaniyorumm daha vakti varr o senin gobisinde daha rahat cikmazz hemen merak etmee arada bize yaz olur mu merakta birakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?