2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Bak şimdi kendi mi geçtim Cool a üzüldüm .
Desteğin için çok teşekkürler arkadaşım :) Çok doğru dedin , benim bir problemim yoktu aslında onla .
Ama onun var galiba Kv ye hep bizimle ilgili bir şeyler dediğine göre , söylediği şeyleri de bir bilsen çok saçma .

Butun dualarim seninle canimm Allahin izniyle hicbisey olmazz korkmaa bol bol dinlen ,minnagin en cok sevdigi yiyecekleri ye ki keyfi yerine gelsin surekli hareket etsin senin de icin rahat etsinn...

Canım benim önemli olan sen,bebeğin ve eşinle olan huzurun.şurada çok az bir zaman kaldı doğuma,stres yaratan tüm unsurları kafandan at lütfen, Allah sana ve bebeğine sağlık verdikten sonra,inan ki bunlar dert değil.

canım çok geçmiş olsun ya neyseki erken müdahale eedilmiş yoksa sağlıklı insan için bile tehlikeli apandist patlaması inşallah erken doğum olmaz zaten oran düşükmüş sıkma canını

Butun dualarim seninle canimm Allahin izniyle hicbisey olmazz korkmaa bol bol dinlen ,minnagin en cok sevdigi yiyecekleri ye ki keyfi yerine gelsin surekli hareket etsin senin de icin rahat etsinn...

Çok saol canım,ben de hareketleri dikkatle bekliyorum.bu kadar duayla inşallah birşey olmayacak...

Çok geçmiş olsun canım. Allah acil şifalar versin. Erken doğum olmayacak Allahın izniyle. Dualarımız seninle. Sen dinlenmene bak..

Hasta olan herkese geçmiş olsun allah acil şifalar versin benimde sıkıntım bebeğimi hissedememem şimdiye kadar çok hafif birkaç defa hissettim aslında doktor bebek arkada plesentada ön tarafta demişti bu nedenlemi onuda bilmiyorum ama hissetmek istiyorum artık karnımda fazla şişmedi kendimi hamile gibi hiç hissetmiyorum

Ay canım yaa çok üzüldüm gerçekten inş. birşey olmaz bebeğinide sanada bundan sonra hayırla kucağına alırsın. Bol bol dinlen dikkat et

Canım çok geçmiş olsun iyiki farketmişler, inş erken doğum falan olmaz bol bol dua edelim inş. Kendine çok dikkat et canım 2 hafta iyice dinlen..

çok çok geçmiş olsun.şükürler olsun ki herşey yolunda gitmiş..

canım coook gecmiş olsun,çok üzüldüm.Ama çok şükür bebeğine sana bişey olmamış.İkinizde çok şükür sağlıklısınız.kötü şeyleri aklına getirme sakın sağsalim bebeğini kucagına alıcaksın allahın izniyle.

Çok haklısın , her şeyden önce sağlık gerisi boş . Ama uyarmasam da içim rahat etmeyecek . Haksızlığa hiç dayanamıyorum , buda benim huyum
Sen lütfen kendine ve bebeğine iyi bak , mümkün olmadıkça kalkma iş güç yapayım deme . Dualarımız sizinle ,

doğum fiyatlarına muhasebe bölümü bakıyor. normal doğuma 750 sezaryana 1300 demişlerdi aradığımda. bence de liste yap, ben hep öyle yapıyorum süper oluyor:) ne gibi sorunların oldu? düşük tehlikesi gibi mi?

çok geçmiş olsun canım, için rahat olsun bebişin sağlıklıymış... benim dayımın gelininde sedef vardı, hamileliğinde de bağışıklık baskılandığı için enfeksiyon kaptı ve sedef her yerine yayıldı, 10 gün hastanede hem antibiyotik tedavisi uyguladılar hem de o ağır sedef ilaçlarını kullanmak zorunda kaldılar ama bebişi sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi, hem erken doğum falan da olmadı... sen de içini ferah tut, kötü düşünme ki olmasın canım, tekrar geçmiş olsun...

canım çok geçmiş olsun ya neyseki erken müdahale eedilmiş yoksa sağlıklı insan için bile tehlikeli apandist patlaması inşallah erken doğum olmaz zaten oran düşükmüş sıkma canını

Çok geçmiş olsun canım. Allah acil şifalar versin. Erken doğum olmayacak Allahın izniyle. Dualarımız seninle. Sen dinlenmene bak..

Ay canım yaa çok üzüldüm gerçekten inş. birşey olmaz bebeğinide sanada bundan sonra hayırla kucağına alırsın. Bol bol dinlen dikkat et

Canım çok geçmiş olsun iyiki farketmişler, inş erken doğum falan olmaz bol bol dua edelim inş. Kendine çok dikkat et canım 2 hafta iyice dinlen..

çok çok geçmiş olsun.şükürler olsun ki herşey yolunda gitmiş..

Hepinize destekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar.inşallah dualarınızla erken doğum gerçekleşmez...inşallah başka hiçkimsenin başına böyle birşey gelmez...

kızlar arkadasım doğum yapmış çok mutluyum bebekte kendiside cok sağlıklıymış.Allahım bizede nasip etsin cok duygulandım,ağladım valla :))

İçimi rahatlattın canım çok saol verdiğin bilgi için.inşallah benim bebeğim de sağlıkla doğar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…