2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Sabahtan beri hastanedeyiz bir kez kendi doktoruma ultrasona girdim sonra radyolojiye gittim detayli icin toplamda orayada 3defa girip ciktik belirli araliklarla bebegimizin pozisyonu nedeniyle istedigi olculeri alamadi doktor simdi eve geldik aksam uzeri tekrar gidecegim genel olarak oglumuz iyi cok sukur yalniz bikac ayrinti canimizi sikti plasentada ufak bi kanama alani varmis suanda bebisin gelisimi guzel herhangi sorun teskil etmiyo ama ilerleyen haftalarda etkileyebilirmis doktorum kansulandirici ve aspirinde kullandigim icinde olmus olabilir dedi simdilik panik yapacak bisey yok siki takip edip bakacagiz dedi radyolog da bebisin bobrek lerde cok ufak bi kalinlik oldugunu bunun % 90 gececegini ve bi sorun yaratmayacagini ama aklimizda bulunmasini her ihtimale karsi takiplerde doktoruma ve dogumdan sonra cocuk doktoruna hatirlatmamizi soyledi bunlar disinda bebegimizin heryerini gorduk cok sukur gelisimi guzel radyolog tam olculeri alamadigi icin tekrar cagirdi kendi doktorumun olculerine gore 387 gr gunuyle uyumlu dedi bakalim 4gibi tekrar gidecegim insallah bebis net pozisyon verir sonra raporu kendi doktoruma goturecegim insallah bi sorun cikmaz ... buarada radyologun ultrasonunda 4 boyut ozelligi yokmus normal gorduk yani cok heveslenmistim oysa... kadin dogumcunun ultrasonunda var dedi sonucu gostermeye gidince soyle pozisyon uygun olursa yuzunu gostersin dedi... madem ozellik var niye acmiyolarkiii ... bende sozde hastaneden cikista anneme gidecektim esyalarimi falan almistim yanima eve geri gelmek zorunda kaldik neysa insallah aksam isimi halledebilirim ve oradan giderim ... eve gelirken kavun dondurma falan aldim hareketlensinde pozisyonunu degistirsin diye az once kavun yedim yattim simdi kipir kipir sanirim donuyo gitmeden dondurmada yiycem artik kim tutar benim oglani pipisini gostermeyi ihmal etmedi buarada neyse aksam gelismeleri yazarim insallah olumsuz bisey soylemez doktorum da ...

Çok geçmiş canım bebeğin ve sen ne kadar şanlıymışssınız ki patlamadan hemen teşhis etmişler diğer seçeneği Allah korusun düşünmek bile istemem..Erken doğum riski az ama yine de insan düşünmeden edemez sen kafana takmamaya çalış kötüyü düşünüp kötüyü çağırmayalım.. Ayrıca benim büyük ablam da erken doğum yaptı şimdi maşallah yiğenim bizi geçti o yüzden hiç dert etme bebeğinle konuş zamanında gel yavrum de

canım geçmiş olsun stres yapma lütfen allahın izniyle hiçbirsey olmayacak inşallah bol bol yat dınlen biz her zaman yanındayız

İnşallah birşey çıkmaz canım merak etme kalbi delik olup kapananlar vs. oluyor bebeklerimiz çok güçlü onlar bizi üzmezler inşallah.Akşama iyi haberlerini bekliyoruz

kızlar arkadasım doğum yapmış çok mutluyum bebekte kendiside cok sağlıklıymış.Allahım bizede nasip etsin cok duygulandım,ağladım valla :))

Hadi gozunuzaydinn canimm darisi bizlerinn basina artikk:))

Canim ise iyi tarafindan bak bebisi bi gunde iki kere gorme firsatin oldu:) masallah oglusuna o ufak tefek problemleri de hic dert etme Allahin izniyle hepimizin bebisleri saglikli olur:)

hadi bakalım canım hayırlısı şimdilik bebeüğinin herşeyi güzelmiş çok sevindim. bende bebeğimin yüzünü görmek istiyorum doktolar neden göstermiyor anlamadım ayrıntılıyada gitmedim.

İnşallah plesanta da böbreklerinde de problem olmayacak canım sen içini ferah tut. Doktor da geçer demiş. Sen her gittiğinde doktora özellikle bakmasını söyle.

canım geçmiş olsun stres yapma lütfen allahın izniyle hiçbirsey olmayacak inşallah bol bol yat dınlen biz her zaman yanındayız

Çok teşekkür ederim arkadaşlarım,yatıyorum sürekli.inşallah birşey olmayacak.

canım iğneni,aspirinini kullanıyomusun??

Yok canım son 4 gündür iğneyi ve aspirini kullanmadım.doktorum ara vermemi söyledi.bugün başlayacakmışım ama iğneye ve ilaçlara.iğneyi kullanmadığım için de huzursuzum.doktor haftada bir kalçadan vurulmam için iğne verdi,erken doğumu engellemek içinmiş.nur topu gibi bir iğnem daha oldu yani

fiyatlar iyiymiş, odaları görebildiniz mi?

-ilk başta grip oldum, sonra grip virüsü tiroitlerime hasar vermiş bir süre onunla uğraştık, gerçekten çok acılı bir dönemdi

-sonra mide bulantılarım başladı hiçbirşey yiyemedim ama sürekli kustum,ilk ayda 8 kilo vermişim şimdi toplamda 14 kilo gitti ama pozitif yaklaşırsak iyi oldu çok kiloluydum, üzücü yanıysa hiç vitamin alamadım bir yudum su bile içmeden yaşadım

-ilk aydan sonra kanamam oldu,düşük tehlikesi atlattık,serumlar ,iğneler saatlerce uğraşmalar

-sonra 3. alışım olmasına rağmen serum alerji yaptı her yanım kızardı kabardı, bende nasıl 3. kez aynı ilaçları alıyorum bir şey olmaz deyip evde serum taktırmıştım ama maalesef olabiliyormuş, heryerim kabarmış halde medipol meganın aciline gittik ve kimse yüzümüze bakmadı o halde beni 2 kat yukarı gönderdiler...ve doktor göremedik, en son eşime burda sinirden öleceğime evimde rahat öleyim dedim eve döndük, sonuç: sakın evde serum taktırmayın

-şimdi dilimde ve boğazımda yara var, cumartesi k.b.b doktoruna gidicez, sağlık ocağında ki doktor çok kustuğum için mide asitinin yapmış olabileceğini söyledi,asit eti yakar dedi, bir ihtimalde hiç vitamin almayışım

çok şükür yaklaşık 3 haftadır daha iyiyim ,yemek yemeye başladım,ama sadece sebze ve çorba tarzında, inşallah bir kaç hafta içinde daha iyi olmayı umuyorum

inşallah herşey yolunda gider, ne güzel sizinle bu kadar ilgilenmişler medical parkta bize 15-20 dakika zaman ayırdılar

alıştık valla artık iğnelere canım :))) bugun başla iğnene, ilaçlarına için rahat etsin.

Bugün oğluşunu izle dur bakalım diğer üzücü durumlar düzelir canım moralini bozma . Üç boyutluyu doktorlar pek fazla açmıyorlar , vardır bir bildikleri

Şu cinsellik durumunu doktoruma soracaklar listesine yazdım.
Nedense tedirgin oluyorum artık. 1 hafta sonra son 3 aya giriyorum. Sakıncalı bi şey yaşamak istemiyorum.

canım cok gecmiş olsun allah bi daha yasatmasın.sağ salim al bebeğini kucagına inşallah...

canım hiç tedirgin olma,strese girme allahın izniyle bunlar ufak tefek sorunlar.geçicek inşallah,güzel haberler getir bize.benim doktorumda ayrıntılıda bebeğim uyudugu için kalbini görememişti sola yatırdı beni hafif göbeğimi sağ taraftan dürttü ve bebeğim döndü sende dene istersen canım..

ayyy canım ya okurken ben kötü oldum sen nasıl dayandın, çooook geçmiş olsun( İnşallah çoook daha iyi olur kuzunu sağ salim kucağına alırsın. Allah hastanelere düşürmesin ama onlarsız da etmesin bebeğin nasıl peki iyi mi? detaylı ultrason yaptırdın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…