2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
içten gelen bişey canım bazı sorunlar yaşayınca biraz bunaldım

ne sorun yaşadığını bilmiyorum, klişe olacak ama içten söylüyorum canını hiçbir şeye sıkma. bir mucize büyütüyorsun içinde,onun her tekmesi hayat neşesi,her kımıldayışı gülümseme sebebi olmalı senin için. çok sevdiğim bir dostum var doğuştan gelen bir rahatsızlık nedeniyle hiç anne olamayacak, anne olmak için her şeyimi veririm dedi bir seferinde.çok üzüldüm. halimize şükredip bebeklerimize iyi bakmalıyız. unutma senin her sinir stresin bebeğin beyin hücrelerini öldürüyor. yeğenime iyi bak, canını da sıkmamaya çalış olur mu?:)

Yani bebeklerimiz için mutlu olmya çalışmalıyız. Ben eşimle iki aya yakındır ayrıyız ama üzülmemeye çalıyorum düşünmemeye bebeğim için hazırlıklar yapıyorum örgü örüyorum, günlük gibi birşey tutuyorum hepimiz elimziden geleni yapmalıyız

Sağol canım söylediklerin iyi geldi insanlar bu mucizeyi yaşamak için yeri geliyo herseyini veriyor oğlumu çok seviyorum ona bişey olcak diye hep korkuyorum haklısın onu sıkmaya hakkım yok o bana sıkı sıkı tutunurken onu uzmemeliyim

Bende oğluma bi günlük yazıyorum tabi olumsuz hiç birşeyi oraya yazmıyorum ilerde okuyunca gülümseyerek okusun yazılarımı :)

Eki Görüntüle 1159216 kizlar hele sukur sonunda oldu sanirim bizim nette bi sorun var iste bizim orgu battaniyemiz yeni ormedim yalniz ilk gebeligimde ormustum kismet bu bebisimize olur insallah

Çok güzelller Allah hayırlısı ve afiyetlisiyle giydirmeyi nasip etsin. :)
Kramplar magnezyum ve kalsiyum eksikliğinden oluyor diye biliyorum. Doktoruna söylersen verir. Doktorum bana ayrıca bunları azaltmak için maden suyu içmemi de tavsiye etti. Hem de günde iki bardak.Bence sen de hemen iç.

çok sağol, büyük çapta geçti çok şükür, Allah kimseye vermesin de başa gelince mecbur çekiyor insan, bütün bu acılara rağmen hep ben bebeğime bakamıyorum diye ağlıyordum, detaylı ultrason yaptırdık, çok şükür bebeğimin sağlığı yerinde, sadece detaylı ultrason yaptırdığımız yer çok kötüydü,
burdan http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=727328 bakabilirsiniz, Rabbim tüm hastaları işini iyi yapan doktorlarla karşılaştırsın

Çok geçmiş olsun canım. İkinizde iyisiniz, Allah'ın izniyle bir şey olmaz. Erken doğumu da kafana takma. Psikolojini bozarsan eğer-bence- daha çok erken doğum riski taşırsın. Moralini yüksek tutmaya çalış. Onu melekler korumuştur. :)
Benim görümcem altı aylıkken hissetmiş. Sen de geç hissedenlerden olabilirsin. Ya da günün yorgunluğundan farketmyor da olabilirsin. Takma kafana.

Canım çok geçmiş olsun , çoğu bitti azı kaldı ha gayret . Yakında hepimiz sağlıcakla yavrularımıza kavuşalım inşallah

:) Çok güzeller... Güle güle giysin.
Allah yardımcın olsun canım...

Çok şey atlatmışsın. İnşallah bundan sonra rahat edersin.

Gecmis olsun canim inşallah bebişinde zamanında sağlıkla gelir

Kizlar Damla nerelerde merak ettim kac gundur yazmiyo hep yazardi inşallah bi sıkıntı yoktur

Bende oğluma bi günlük yazıyorum tabi olumsuz hiç birşeyi oraya yazmıyorum ilerde okuyunca gülümseyerek okusun yazılarımı :)

ne güzel keşke bende yapabilsem, bazen bloglara bakıyorum herkes duygularını ne güzel yazmış, bende tık yok :)
inşallah bebeğim doğduktan sonra başlamayı düşünüyorum, bilgisayarımda albüm gibi bir şey yapmak istiyorum, ilklerini yazıp unutmamaya çalışıcam

böyle düşünmene sevindim:) mucizelerimize sıkı sıkı sarılmalıyız:) Allah a emanet olun cnm

evet, işte bazen çok yoruluyorum. evde de ev işi yemek vs. derken yoruluyorum. o zamanlar bebeğimi fazla hissetmiyorum vicdan azabı çekiyorum yavrumu yoruyorum diye seni çok iyi anlıyorum canım. detaylı ultrason yazını okudum. ben bezmialem vakıf hastanesinde yaptırdım sağolsun burdan bir arkadaşın yönlendirmesiyle. 20 dk sürdü yaklaşık.doçent doktor yaptı. ne sorduysam detaylı bilgi verdi,güleç bir bayan.baştan cd vermediklerini belirttiler ben de hazırlıklı gidip videoya aldım ultrasonun tüm görüntülerini:) hatta görüntülerde doktor hanım ve benim sesim de var süper oldu:) renkli fotoğraf da verdi. hem de 90 liraya yaptırdım. medipol mega ya niye yaptırmadın, ordaki bayan da iyiymiş ama orası da 300 tl istedi.Allah'a şükür iyi çıktı sonuçlarım. benim detaylı ultrason hikayem de burada:) http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=673088&page=2373&p=35681574#post35681574

çok üzüldüm eğer bebeğin ve senin için hayırlı olacaksa tez zamanda barışırsınız inşallah canım. umarım büyük bir nedenle ayrı değilsinizdir. Ama bir şey diyeyim mi bebek kesinlikle annenin. baba annenin hissettiği heyecanı,endişeyi anne kadar bilmiyor anlamıyor. ben çıldırıyorum ultrasona girerken bebeğimi görecem diye benimki öyle bakıyor. tekme attığında havaya uçuyorum benimkinde öyle aman aman bir tepki yok. öyle işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…