içten gelen bişey canım bazı sorunlar yaşayınca biraz bunaldım
ne sorun yaşadığını bilmiyorum, klişe olacak ama içten söylüyorum canını hiçbir şeye sıkma. bir mucize büyütüyorsun içinde,onun her tekmesi hayat neşesi,her kımıldayışı gülümseme sebebi olmalı senin için. çok sevdiğim bir dostum var doğuştan gelen bir rahatsızlık nedeniyle hiç anne olamayacak, anne olmak için her şeyimi veririm dedi bir seferinde.çok üzüldüm. halimize şükredip bebeklerimize iyi bakmalıyız. unutma senin her sinir stresin bebeğin beyin hücrelerini öldürüyor. yeğenime iyi bak, canını da sıkmamaya çalış olur mu?:)
Sağol canım söylediklerin iyi geldi insanlar bu mucizeyi yaşamak için yeri geliyo herseyini veriyor oğlumu çok seviyorum ona bişey olcak diye hep korkuyorum haklısın onu sıkmaya hakkım yok o bana sıkı sıkı tutunurken onu uzmemeliyimne sorun yaşadığını bilmiyorum, klişe olacak ama içten söylüyorum canını hiçbir şeye sıkma. bir mucize büyütüyorsun içinde,onun her tekmesi hayat neşesi,her kımıldayışı gülümseme sebebi olmalı senin için. çok sevdiğim bir dostum var doğuştan gelen bir rahatsızlık nedeniyle hiç anne olamayacak, anne olmak için her şeyimi veririm dedi bir seferinde.çok üzüldüm. halimize şükredip bebeklerimize iyi bakmalıyız. unutma senin her sinir stresin bebeğin beyin hücrelerini öldürüyor. yeğenime iyi bak, canını da sıkmamaya çalış olur mu?:)
Yani bebeklerimiz için mutlu olmya çalışmalıyız. Ben eşimle iki aya yakındır ayrıyız ama üzülmemeye çalıyorum düşünmemeye bebeğim için hazırlıklar yapıyorum örgü örüyorum, günlük gibi birşey tutuyorum hepimiz elimziden geleni yapmalıyız
Güle güle giyinsin yakışıklı :)Eki Görüntüle 1160132 Eki Görüntüle 1160133 oğluma ilk aldıklarım :))
Eki Görüntüle 1159216 kizlar hele sukur sonunda oldu sanirim bizim nette bi sorun var iste bizim orgu battaniyemiz yeni ormedim yalniz ilk gebeligimde ormustum kismet bu bebisimize olur insallah
Çok güzelller Allah hayırlısı ve afiyetlisiyle giydirmeyi nasip etsin. :)
Kramplar magnezyum ve kalsiyum eksikliğinden oluyor diye biliyorum. Doktoruna söylersen verir. Doktorum bana ayrıca bunları azaltmak için maden suyu içmemi de tavsiye etti. Hem de günde iki bardak.Bence sen de hemen iç.bakıyorumda benden başka yakınan yokkızlar ayak şişmesinden sonra şimdide kramplar başladı akşam 2 ayağıma bırden kramp girdi basamıorum resmen hep böylemi devam edicez doğum yapana kadar ağlıyorum acisina gece gece allahtan eşim hemen kalkıo kramp giren yere masaj yapıo parmaklarımı çekiyo geçio ama gün geçtikçe zor geçmeye başladı 20dk uğraştı anca geçti. benim gibi olan varmı
ayyy canım ya okurken ben kötü oldum sen nasıl dayandın, çooook geçmiş olsun( İnşallah çoook daha iyi olur kuzunu sağ salim kucağına alırsın. Allah hastanelere düşürmesin ama onlarsız da etmesin bebeğin nasıl peki iyi mi? detaylı ultrason yaptırdın mı?
Çok geçmiş olsun canım. İkinizde iyisiniz, Allah'ın izniyle bir şey olmaz. Erken doğumu da kafana takma. Psikolojini bozarsan eğer-bence- daha çok erken doğum riski taşırsın. Moralini yüksek tutmaya çalış. Onu melekler korumuştur. :)Arkadaşlar herkese selam,uzun bir süredir forumu takip edemedim.Çünkü maalesef ameliyat oldum.ÇArşamba günü ishal ve mide bulantısı şikayeti ile Memorial hastanesine gittim, besin zehirlenmesi deyip serum verdiler.İYileştim ancak ertesi gün kusma,ağrı şikayetleriyle Acıbadem hastanesinin aciline gidince tahliller,mr vs derken %90 apandisit teşhisi kondu.hamile olmam nedeniyle tamamiyle emin olunamıyormuş maalesef.Patlarsa benim ve bebeğin hayati riski olduğu söylendi ve apar topar ameliyat oldum
İyiki de olmuşum, teşhis doğruymuş ve apandisit üzerinde artık yırtılmalar başlamış yani tam sınırda yakalamışlar.bebeğin durumunda şuan problem yok ama maalesef ameliyat olmam nedeniyle %20 erken doğum riski oluştutabi narloz da aldım,antibiyotik de bebeğin büyük olması nedeniyle açık ameliyat olmak zorunda kaldım ve dikişlerim var...moralim çok bozuk...
Erken doğum olacak diye çok korkuyorum,çünkü bir arkadaşım bebeğini erken doğum nedeniyle kaybetti
2 hafta raporluyum,hem zaten tek başıma ayağa kalkamıyorum hem de bebeğin erken doğum riski için dinlenmem gerekiyormuş
Allah kimseye böyle ağrı yaşatmasın ve herkesin bebeğinin zamanında sağlıklı doğmasını nasip etsin...
Benim görümcem altı aylıkken hissetmiş. Sen de geç hissedenlerden olabilirsin. Ya da günün yorgunluğundan farketmyor da olabilirsin. Takma kafana.Hasta olan herkese geçmiş olsun allah acil şifalar versin benimde sıkıntım bebeğimi hissedememem şimdiye kadar çok hafif birkaç defa hissettim aslında doktor bebek arkada plesentada ön tarafta demişti bu nedenlemi onuda bilmiyorum ama hissetmek istiyorum artık karnımda fazla şişmedi kendimi hamile gibi hiç hissetmiyorum
çok sağol, büyük çapta geçti çok şükür, Allah kimseye vermesin de başa gelince mecbur çekiyor insan, bütün bu acılara rağmen hep ben bebeğime bakamıyorum diye ağlıyordum, detaylı ultrason yaptırdık, çok şükür bebeğimin sağlığı yerinde, sadece detaylı ultrason yaptırdığımız yer çok kötüydü,
burdan http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=727328 bakabilirsiniz, Rabbim tüm hastaları işini iyi yapan doktorlarla karşılaştırsın
:) Çok güzeller... Güle güle giysin.Eki Görüntüle 1160132 Eki Görüntüle 1160133 oğluma ilk aldıklarım :))
Allah yardımcın olsun canım...Yani bebeklerimiz için mutlu olmya çalışmalıyız. Ben eşimle iki aya yakındır ayrıyız ama üzülmemeye çalıyorum düşünmemeye bebeğim için hazırlıklar yapıyorum örgü örüyorum, günlük gibi birşey tutuyorum hepimiz elimziden geleni yapmalıyız
fiyatlar iyiymiş, odaları görebildiniz mi?
-ilk başta grip oldum, sonra grip virüsü tiroitlerime hasar vermiş bir süre onunla uğraştık, gerçekten çok acılı bir dönemdi
-sonra mide bulantılarım başladı hiçbirşey yiyemedim ama sürekli kustum,ilk ayda 8 kilo vermişim şimdi toplamda 14 kilo gitti ama pozitif yaklaşırsak iyi oldu çok kiloluydum, üzücü yanıysa hiç vitamin alamadım bir yudum su bile içmeden yaşadım
-ilk aydan sonra kanamam oldu,düşük tehlikesi atlattık,serumlar ,iğneler saatlerce uğraşmalar
-sonra 3. alışım olmasına rağmen serum alerji yaptı her yanım kızardı kabardı, bende nasıl 3. kez aynı ilaçları alıyorum bir şey olmaz deyip evde serum taktırmıştım ama maalesef olabiliyormuş, heryerim kabarmış halde medipol meganın aciline gittik ve kimse yüzümüze bakmadı o halde beni 2 kat yukarı gönderdiler...ve doktor göremedik, en son eşime burda sinirden öleceğime evimde rahat öleyim dedim eve döndük, sonuç: sakın evde serum taktırmayın
-şimdi dilimde ve boğazımda yara var, cumartesi k.b.b doktoruna gidicez, sağlık ocağında ki doktor çok kustuğum için mide asitinin yapmış olabileceğini söyledi,asit eti yakar dedi, bir ihtimalde hiç vitamin almayışım
çok şükür yaklaşık 3 haftadır daha iyiyim ,yemek yemeye başladım,ama sadece sebze ve çorba tarzında, inşallah bir kaç hafta içinde daha iyi olmayı umuyorum
Arkadaşlar herkese selam,uzun bir süredir forumu takip edemedim.Çünkü maalesef ameliyat oldum.ÇArşamba günü ishal ve mide bulantısı şikayeti ile Memorial hastanesine gittim, besin zehirlenmesi deyip serum verdiler.İYileştim ancak ertesi gün kusma,ağrı şikayetleriyle Acıbadem hastanesinin aciline gidince tahliller,mr vs derken %90 apandisit teşhisi kondu.hamile olmam nedeniyle tamamiyle emin olunamıyormuş maalesef.Patlarsa benim ve bebeğin hayati riski olduğu söylendi ve apar topar ameliyat oldum
İyiki de olmuşum, teşhis doğruymuş ve apandisit üzerinde artık yırtılmalar başlamış yani tam sınırda yakalamışlar.bebeğin durumunda şuan problem yok ama maalesef ameliyat olmam nedeniyle %20 erken doğum riski oluştutabi narloz da aldım,antibiyotik de bebeğin büyük olması nedeniyle açık ameliyat olmak zorunda kaldım ve dikişlerim var...moralim çok bozuk...
Erken doğum olacak diye çok korkuyorum,çünkü bir arkadaşım bebeğini erken doğum nedeniyle kaybetti
2 hafta raporluyum,hem zaten tek başıma ayağa kalkamıyorum hem de bebeğin erken doğum riski için dinlenmem gerekiyormuş
Allah kimseye böyle ağrı yaşatmasın ve herkesin bebeğinin zamanında sağlıklı doğmasını nasip etsin...
Canım çok geçmiş olsun , çoğu bitti azı kaldı ha gayret . Yakında hepimiz sağlıcakla yavrularımıza kavuşalım inşallah
Çok şey atlatmışsın. İnşallah bundan sonra rahat edersin.
Bende oğluma bi günlük yazıyorum tabi olumsuz hiç birşeyi oraya yazmıyorum ilerde okuyunca gülümseyerek okusun yazılarımı :)
Sağol canım söylediklerin iyi geldi insanlar bu mucizeyi yaşamak için yeri geliyo herseyini veriyor oğlumu çok seviyorum ona bişey olcak diye hep korkuyorum haklısın onu sıkmaya hakkım yok o bana sıkı sıkı tutunurken onu uzmemeliyim
çok sağol, büyük çapta geçti çok şükür, Allah kimseye vermesin de başa gelince mecbur çekiyor insan, bütün bu acılara rağmen hep ben bebeğime bakamıyorum diye ağlıyordum, detaylı ultrason yaptırdık, çok şükür bebeğimin sağlığı yerinde, sadece detaylı ultrason yaptırdığımız yer çok kötüydü,
burdan http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=727328 bakabilirsiniz, Rabbim tüm hastaları işini iyi yapan doktorlarla karşılaştırsın
Yani bebeklerimiz için mutlu olmya çalışmalıyız. Ben eşimle iki aya yakındır ayrıyız ama üzülmemeye çalıyorum düşünmemeye bebeğim için hazırlıklar yapıyorum örgü örüyorum, günlük gibi birşey tutuyorum hepimiz elimziden geleni yapmalıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?