2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Canımm oğluşunla bol bol hasret gideriyosunuz bugün desene :)) maşaAllah paşaya kilosuda gayet güzelmiş sende endişelenme bi sorun çıkmaz nazlanıyor sadece minikler naptın 4 te tekrar gidecekmişsin geldin mi eve doktor ne dedi sonuçlarına?

Merhaba güzel anneler nasılsınız ne var ne yok inşaAllah herkeste herşey yolunda gidiyordur

benim arada göğüsümden akıntı gibi bişey geldiğini farkettim yani ıslaklık hissetmiyorumda bakınca sütyende leke göğüsümde kuru kuru kalıntılar görüyorum 2 haftadır 5 kez falan oldu sizde de böyle bişey yaşayan var mı?

Canım benim çok geçmiş olsun, büyük sıkıntı atlatmışsınız, Allah bir daha yaşatmasın ama zor kısmını atlatmışsınız inşallah , bundan sonra yapacağın güzelce istirahat, bol su ve güzel beslenme ve tabiki dua. Allahın izniyle herşey normale döner canım. Yakın olsak yardımına gelmek isterdim ama uzun mesafe araba kullanmıyorum artık, sen evi ortalığı boşver, yemene içmene bak olur mu canım? İyi olmanıza çok sevindim...

Canım haftana göre normal az hissetmen, bir de plasenta önde olunca daha az hissediliyor zaten, birkaç hafta daha büyüsün o zaman daha çok hissedersin annesi merak etme...

Çol şükür olumsuz bi durum çıkmamış canım, tedbir amaçlı aklınızda bulunsun demiş, hem bebeğin haftası pozisyonu falan da ölçümleri etkiliyordur bence, birkaç hafta sonra onu da demezler inşallah. Kanama konusunda haklılar, iğne ve coraspin yapıyor öyle lokal kanamalar, bende kullandığım için ilk zamanlar rahim içinde bir yerde görülmüştü, bir ay progesteron alınca geçti çok şükür, senin de geçer Allahın izniyle...

Yeni iğnen hayırlı olsun, onu da ekle kadroya:) iğne konusunda merak etme canım Suriyeli bi kadın doğum uzmanı yakınımız orda bu iğneleri 4 hafta kala bıraktorıyoruz demişti, 4 günden ne çıkar ki, biraz özlemişsindir tabi ama yapınca hasret giderirsiniz artık:)
Çok tatlılar annesi, çok yakışacaklar inşallah

yazınızı okudum, çok duygulandım, bende bebişimi her ultrasonda görüşümde ağlıyorum, detaylı ultrasonda da salya sümük ağladım,

aslında medipolde baktıracaktık hastaneye gitmek için hazırlanırken arayıp doktorun işi çıktı başka bir gün gelin dediler ve hep bizim dolu olduğumuz günlere çağırdılar , bizde sinir olduk, medical park iyidir diye umduk ama büyük bir hayal kırıklığı oldu, vakıf gurebayı düşünmüştğk ama ben uzun süre oturamıyorum, beklemek zorunda kalırsak diye korktum açıkçası, olan oldu artık napalım , yavrum sağlıklı çok şükür ....

Bende de oluyor. Bu sıvı süt oluşumunu hazırlayan bir sıvıymış:) merak etme olması normal:) kimisinde oluyor kimisinde olmuyor:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende de oluyor. Bu sıvı süt oluşumunu hazırlayan bir sıvıymış:) merak etme olması normal:) kimisinde oluyor kimisinde olmuyor:)

ayy iyi ya annemede sordum süt gözlerin açılıyordur karışma hiç dedi merak ettim sizde de oluyormu diye demekki tek değilim :))

Aynen bir daha aslaa yaptırmamm

Kıyamam sana çok geçmiş olsun. Çok şükür ki doğru teşhis ve zamanında müdahale olmuş. Bol bol dinlen, kendine dikkat et. İnşallah her şey yolunda gidecek. 40. haftada yazacaksın buraya daha sancım gelmedi diye:)

Bende bazen yazcak bişey bulamıyorum bebişimin kaç haftalik olduğunu doktor randevusuna gittiğimizi onu çok sevdiğimizi yazıyorum

merhaba kızlar.. o kadar hızlı geçiyor ki zaman, nasıl yetiştireceğiz bakalım alınacakları.. Biz hala hçbşy almadık =(( ebebek de mamaspapas diye bir marka var pek hoşuma gtti ama görünüşü.. kullanışlı mıdır blmem.. sonra daha mobilya bakcaz.. odamz da küçücük bakalm napcaz haftasonu annemler geliyor 6 ay olcak neredeyse ilk defa geliyorlar bizi görmeye, buna da içten içe bozuluyorum =(bu buaralar pek skıntılıym anlayacağnz..pztesi olsa da Yaren'imizi görsek diye bekliyorum!! İnşallah doktor amcamz da güzel şeyler söyler bizi sevndrr!!

ayy iyi ya annemede sordum süt gözlerin açılıyordur karışma hiç dedi merak ettim sizde de oluyormu diye demekki tek değilim :))
Bende de oluyor canım. Aynı şekilde iltihap akmış gibi küçük bir leke görüyorum. Bu hafta iki defa oldu. Kamuran daha önce söylediği için endişe etmedim.

Çok saol canım,inşallah dediğin gibi 40.haftada yazarım:)

Tek değilsin ama çoğu kişide yok:) benim annemde olmamış mesela:) bi de sıkma tamam mı bırak kendi geliyorsa gelsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…