Sabahtan beri hastanedeyiz bir kez kendi doktoruma ultrasona girdim sonra radyolojiye gittim detayli icin toplamda orayada 3defa girip ciktik belirli araliklarla bebegimizin pozisyonu nedeniyle istedigi olculeri alamadi doktor simdi eve geldik aksam uzeri tekrar gidecegim genel olarak oglumuz iyi cok sukur yalniz bikac ayrinti canimizi sikti plasentada ufak bi kanama alani varmis suanda bebisin gelisimi guzel herhangi sorun teskil etmiyo ama ilerleyen haftalarda etkileyebilirmis doktorum kansulandirici ve aspirinde kullandigim icinde olmus olabilir dedi simdilik panik yapacak bisey yok siki takip edip bakacagiz dedi radyolog da bebisin bobrek lerde cok ufak bi kalinlik oldugunu bunun % 90 gececegini ve bi sorun yaratmayacagini ama aklimizda bulunmasini her ihtimale karsi takiplerde doktoruma ve dogumdan sonra cocuk doktoruna hatirlatmamizi soyledi bunlar disinda bebegimizin heryerini gorduk cok sukur gelisimi guzel radyolog tam olculeri alamadigi icin tekrar cagirdi kendi doktorumun olculerine gore 387 gr gunuyle uyumlu dedi bakalim 4gibi tekrar gidecegim insallah bebis net pozisyon verir sonra raporu kendi doktoruma goturecegim insallah bi sorun cikmaz ... buarada radyologun ultrasonunda 4 boyut ozelligi yokmus normal gorduk yani cok heveslenmistim oysa... kadin dogumcunun ultrasonunda var dedi sonucu gostermeye gidince soyle pozisyon uygun olursa yuzunu gostersin dedi... madem ozellik var niye acmiyolarkiii ... bende sozde hastaneden cikista anneme gidecektim esyalarimi falan almistim yanima eve geri gelmek zorunda kaldik neysa insallah aksam isimi halledebilirim ve oradan giderim ... eve gelirken kavun dondurma falan aldim hareketlensinde pozisyonunu degistirsin diye az once kavun yedim yattim simdi kipir kipir sanirim donuyo gitmeden dondurmada yiycem artik kim tutar benim oglani pipisini gostermeyi ihmal etmedi buarada neyse aksam gelismeleri yazarim insallah olumsuz bisey soylemez doktorum da ...
Arkadaşlar herkese selam,uzun bir süredir forumu takip edemedim.Çünkü maalesef ameliyat oldum.ÇArşamba günü ishal ve mide bulantısı şikayeti ile Memorial hastanesine gittim, besin zehirlenmesi deyip serum verdiler.İYileştim ancak ertesi gün kusma,ağrı şikayetleriyle Acıbadem hastanesinin aciline gidince tahliller,mr vs derken %90 apandisit teşhisi kondu.hamile olmam nedeniyle tamamiyle emin olunamıyormuş maalesef.Patlarsa benim ve bebeğin hayati riski olduğu söylendi ve apar topar ameliyat oldum
İyiki de olmuşum, teşhis doğruymuş ve apandisit üzerinde artık yırtılmalar başlamış yani tam sınırda yakalamışlar.bebeğin durumunda şuan problem yok ama maalesef ameliyat olmam nedeniyle %20 erken doğum riski oluştutabi narloz da aldım,antibiyotik de bebeğin büyük olması nedeniyle açık ameliyat olmak zorunda kaldım ve dikişlerim var...moralim çok bozuk...
Erken doğum olacak diye çok korkuyorum,çünkü bir arkadaşım bebeğini erken doğum nedeniyle kaybetti
2 hafta raporluyum,hem zaten tek başıma ayağa kalkamıyorum hem de bebeğin erken doğum riski için dinlenmem gerekiyormuş
Allah kimseye böyle ağrı yaşatmasın ve herkesin bebeğinin zamanında sağlıklı doğmasını nasip etsin...
Canım haftana göre normal az hissetmen, bir de plasenta önde olunca daha az hissediliyor zaten, birkaç hafta daha büyüsün o zaman daha çok hissedersin annesi merak etme...Hasta olan herkese geçmiş olsun allah acil şifalar versin benimde sıkıntım bebeğimi hissedememem şimdiye kadar çok hafif birkaç defa hissettim aslında doktor bebek arkada plesentada ön tarafta demişti bu nedenlemi onuda bilmiyorum ama hissetmek istiyorum artık karnımda fazla şişmedi kendimi hamile gibi hiç hissetmiyorum
Sabahtan beri hastanedeyiz bir kez kendi doktoruma ultrasona girdim sonra radyolojiye gittim detayli icin toplamda orayada 3defa girip ciktik belirli araliklarla bebegimizin pozisyonu nedeniyle istedigi olculeri alamadi doktor simdi eve geldik aksam uzeri tekrar gidecegim genel olarak oglumuz iyi cok sukur yalniz bikac ayrinti canimizi sikti plasentada ufak bi kanama alani varmis suanda bebisin gelisimi guzel herhangi sorun teskil etmiyo ama ilerleyen haftalarda etkileyebilirmis doktorum kansulandirici ve aspirinde kullandigim icinde olmus olabilir dedi simdilik panik yapacak bisey yok siki takip edip bakacagiz dedi radyolog da bebisin bobrek lerde cok ufak bi kalinlik oldugunu bunun % 90 gececegini ve bi sorun yaratmayacagini ama aklimizda bulunmasini her ihtimale karsi takiplerde doktoruma ve dogumdan sonra cocuk doktoruna hatirlatmamizi soyledi bunlar disinda bebegimizin heryerini gorduk cok sukur gelisimi guzel radyolog tam olculeri alamadigi icin tekrar cagirdi kendi doktorumun olculerine gore 387 gr gunuyle uyumlu dedi bakalim 4gibi tekrar gidecegim insallah bebis net pozisyon verir sonra raporu kendi doktoruma goturecegim insallah bi sorun cikmaz ... buarada radyologun ultrasonunda 4 boyut ozelligi yokmus normal gorduk yani cok heveslenmistim oysa... kadin dogumcunun ultrasonunda var dedi sonucu gostermeye gidince soyle pozisyon uygun olursa yuzunu gostersin dedi... madem ozellik var niye acmiyolarkiii ... bende sozde hastaneden cikista anneme gidecektim esyalarimi falan almistim yanima eve geri gelmek zorunda kaldik neysa insallah aksam isimi halledebilirim ve oradan giderim ... eve gelirken kavun dondurma falan aldim hareketlensinde pozisyonunu degistirsin diye az once kavun yedim yattim simdi kipir kipir sanirim donuyo gitmeden dondurmada yiycem artik kim tutar benim oglani pipisini gostermeyi ihmal etmedi buarada neyse aksam gelismeleri yazarim insallah olumsuz bisey soylemez doktorum da ...
Çok teşekkür ederim arkadaşlarım,yatıyorum sürekli.inşallah birşey olmayacak.
Yok canım son 4 gündür iğneyi ve aspirini kullanmadım.doktorum ara vermemi söyledi.bugün başlayacakmışım ama iğneye ve ilaçlara.iğneyi kullanmadığım için de huzursuzum.doktor haftada bir kalçadan vurulmam için iğne verdi,erken doğumu engellemek içinmiş.nur topu gibi bir iğnem daha oldu yani
Çok tatlılar annesi, çok yakışacaklar inşallahEki Görüntüle 1160132 Eki Görüntüle 1160133 oğluma ilk aldıklarım :))
evet, işte bazen çok yoruluyorum. evde de ev işi yemek vs. derken yoruluyorum. o zamanlar bebeğimi fazla hissetmiyorum vicdan azabı çekiyorum yavrumu yoruyorum diyeseni çok iyi anlıyorum canım. detaylı ultrason yazını okudum. ben bezmialem vakıf hastanesinde yaptırdım sağolsun burdan bir arkadaşın yönlendirmesiyle. 20 dk sürdü yaklaşık.doçent doktor yaptı. ne sorduysam detaylı bilgi verdi,güleç bir bayan.baştan cd vermediklerini belirttiler ben de hazırlıklı gidip videoya aldım ultrasonun tüm görüntülerini:) hatta görüntülerde doktor hanım ve benim sesim de var süper oldu:) renkli fotoğraf da verdi. hem de 90 liraya yaptırdım. medipol mega ya niye yaptırmadın, ordaki bayan da iyiymiş ama orası da 300 tl istedi.Allah'a şükür iyi çıktı sonuçlarım. benim detaylı ultrason hikayem de burada:) http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=673088&page=2373&p=35681574#post35681574
Merhaba güzel anneler nasılsınız ne var ne yok inşaAllah herkeste herşey yolunda gidiyordur
benim arada göğüsümden akıntı gibi bişey geldiğini farkettim yani ıslaklık hissetmiyorumda bakınca sütyende leke göğüsümde kuru kuru kalıntılar görüyorum 2 haftadır 5 kez falan oldu sizde de böyle bişey yaşayan var mı?
Bende de oluyor. Bu sıvı süt oluşumunu hazırlayan bir sıvıymış:) merak etme olması normal:) kimisinde oluyor kimisinde olmuyor:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım o testler de problem görünüp te, maşallah ne sağlıklı çocuklar doğduğunu hepimiz biliyoruz . Tahmini test bunlar , çok inanma
Hiç korkma. Amniyosentez de yaptırma. O testler sadece bi ihtimalden ibaret. Atıyorum 500de 1 ihtimal diyor. 500 kişiden sadece birinde down sendromu çıkabiliyor. Ki çıkmıyor da. Üçlüyü ben de yaptırdım risk çıkmadı ama gerek de yokmuş. Çıkmadığında down sendromu olabiliyormuş. Çıktığında olmayabiliyor. Saçma sapan testler:) ikinci bebeğimde asla yaptırmam. Bunlarla kafanı kurcalama hiç:)
2li test yapıldı mı, o nasıldı.. o daha hassas diye biliyorum.. ayrıntılı ultrasonda daha iyi anlaşılır.. sorun çıkmaz inşallah.. Rabbim korusun..
Amniyosentez istedi mi doktorun? Merak etme bu testler %70 dogruluk payi veriyor canim, riskli olup saglikli dogan cok bebek var, icini ferah tut, Allaha sigin canim..
Şaka gibi değil mi, neden korkarken ne ile karşılaştık.tam düşük korkusunu yeni atlattım şimdi erken doğum korkusu çıktı.yazarım canım merak etme, 2 hafta evdeyim çünkü...
Hep şükür ediyoyorum ve dua ediyorum canım,inşallah birşey olmaz.
Bende bazen yazcak bişey bulamıyorum bebişimin kaç haftalik olduğunu doktor randevusuna gittiğimizi onu çok sevdiğimizi yazıyorumne güzel keşke bende yapabilsem, bazen bloglara bakıyorum herkes duygularını ne güzel yazmış, bende tık yok :)
inşallah bebeğim doğduktan sonra başlamayı düşünüyorum, bilgisayarımda albüm gibi bir şey yapmak istiyorum, ilklerini yazıp unutmamaya çalışıcam
böyle düşünmene sevindim:) mucizelerimize sıkı sıkı sarılmalıyız:) Allah a emanet olun cnm
Bende bazen yazcak bişey bulamıyorum bebişimin kaç haftalik olduğunu doktor randevusuna gittiğimizi onu çok sevdiğimizi yazıyorum
şanslı bebiş :) bende gün içinde bebeğimle konuşup onu çok sevdiğimi söylüyorum
Bende de oluyor canım. Aynı şekilde iltihap akmış gibi küçük bir leke görüyorum. Bu hafta iki defa oldu. Kamuran daha önce söylediği için endişe etmedim.ayy iyi ya annemede sordum süt gözlerin açılıyordur karışma hiç dedi merak ettim sizde de oluyormu diye demekki tek değilim :))
Kıyamam sana çok geçmiş olsun. Çok şükür ki doğru teşhis ve zamanında müdahale olmuş. Bol bol dinlen, kendine dikkat et. İnşallah her şey yolunda gidecek. 40. haftada yazacaksın buraya daha sancım gelmedi diye:)
ayy iyi ya annemede sordum süt gözlerin açılıyordur karışma hiç dedi merak ettim sizde de oluyormu diye demekki tek değilim :))
Ne güzel onlar bizi hissediyorlar o yüzden konuşmak önemli diye düşünüyorum oyy doğsalarda sevsek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?