2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

bence de olan oldu boşver bebişlerimiz sağlıklı olsunda gerisi hiç önemli değil:)

Kızlar Ağustos annelerinden birinin bebişi doğmuş. 1260 kilosu da. Küvezdeymiş kuzucuk. Sağlıkla çıkar inşallah. Allahım güç kuvvet versin miniğe. Biz de dua edelim kızlar.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar damla nerelerde biyerlere,tatile falanmı gidicekti Merak ettim??

Damla iyi çok şükür. Eşinin yanına gidiyormuş işyerine. O yüzden yazamıyormuş. Mide bulantısı varmış. Cuma günü doktora gidecek.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Doktor sonrasi anneme geldigim icin yazamadim bu saate kadar doktor sonunda istedigi olcumleri yapabildi sagolsun okadar cok ugrasti ki bizimle bugun baska doktor olsa basindan sallardi gununu bizim icin harcadi resmen cok sukur koyu bisey demedi plasentada ki kanamanin beni tedirgin ettigini soyledim endise etme kanama rahim duvarinda degil sadece takibi yapilsin buyuk ihtimalle bi sorun yaratmaz dedi... haftasi gunu uyumlu 429 gr dedi .. sonra kendi doktoruma gittim sonuclari gosterdim konustuk aspirini keselim dedi sonra ben bi makalede kan sulandirici kullananlarda balik yaginin kanama riskini arttirdigini okudugumu soyledim onunla bi ilgisi yoktur ama sen yinede onuda birak zaten gereksiz bisey o dedi son zamanlarda yapilwn arastirmalarda hamilelikte omega kullanimi sadece dogumsonrasi annenin depresyona girmesini onlemeye faydasi oldugu bebege aslinda faydasi olmadiginin ortaya ciktigini soyledi onuda kestim doktorum bir ay sonrasina cagirdi radyoloji doktoru da bu hafta sen yoksun haftaya bn yokum istersen 15 gun sonra uretsiz kontrole gel yuzune net bakalim hem 4boyutlu gosteririz hmde kanama alanina bi bakariz dedi insallah bi sorun olmaz teyzeleri hepinizin yazisini okudum cok tesekkur ederim hepinizi opuyorum...

Aynen bir daha aslaa yaptırmamm

2li ve 3lü testleri bi doktora sormuştum, tabi doktor olduğu için yaptırma diyemedi ,sorumluluk almak istemedi sanırım ama suratında bu testler çokta önemli değil anlamında bir ifadeyle
" bu testler ihtimaller üzerine kurulu, net bir sonuç vermiyor, hasta denilen pek çok çocuk normal doğuyor, normal dedikleri de hasta olabiliyor , ayrıca pek çok kişi bebeğini aldırdığı için sonuçta sağlıklımı değil mi onu da göremiyorlar ve yüzde verirken sadece doğmuş olan bebeklere göre konuşuyorlar" dedi

biz zaten yaptırmayı düşünmüyorduk, stres yaşamamak içinde yaptırmadık, tüm bebişler ve bizimkiler Allaha emanet, inşallah sağlıkla kucağımıza alırız,
inşallah senin kuzucukta sağlıklı doğacak, dualarımız bebeğin için, benim üzüldüğüm konu mutlulukla geçmesi gereken şu günlerin stres doldu, neler atlattık bunları da atlatıcaz inşallah

herkese günaydın....

uyanmak artık benim için çok zor olmaya başladı :) Allahtan işe gitmem gerekmiyor yoksa 6 :30 da yollara düşmek zorunda kalacaktım

bende henüz hiç bir şey alamadım, yattığım için evden çıkamıyorum, sağolsun eşimin kardeşleri hamile eşofmanı almışlar yıkayıp kurutup onu giyiyorum, bebiş içinde annem ve eşimin ailesi hazırlık yapıyor, araya ramazan girince sanırım onlarda ara verir artık ramazan sonrası bir koşturmaca başlar, anneme havuzlu hanı söyledim, ramazandan sonra gidip bakacak, biberon vs. tarzı şeyleri de internetten bakıyorum, olmazsa onları da eşim alır,
ufak bir beşik istiyorum, inşallah iyileştikten sonra çıkıp beğendiğim gibi güzel bir şey bakarım, ne yapalım kısmet böyleymiş, bende 40 çıktıktan sonra gider alış veriş yaparım ,sağlıkla doğsunlarda birşeyler giydiririz :)

Rabbim yardımcısı olsun,inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alıp evlerine dönerler

Oğluşumun tekmeleriyle uyanmak çok güzelmiş teyzeleri
kamuran ağustos annelerinden doğum yapan arkadaş kaç haftalıkmış merak ettim... inşallah sağıklı bir şekilde taburcu olurlar.

bir şey olmaz inşallah canım. Kanama alanı bende de görünmüştü ama sonra kendiliğinden kayboldu. Maşallah bebeğine de büyümüş annesi Doktorun ilgili alakalı birisiymiş takdir ettim doğrusu böbreklerle ilgili benim doktorum da benzer şey söylemişti, ama hamilelerin %95 inde görülür bu merak etme sonrasında geçiyor dedi. Hiç endişe etmedim için rahat olsun o konuda. Zaten daha mercimek kadar böbreği normale döner dedi. Böbreklerine bekmasını ben istedim doktorumdan, güven arkadaşımızdan sonra aklıma takılmıştı böbreklerine bakmadığımız... Bugün inşallah o da güzel haber verir de bizi sevindirir.

Son düzenleme:

gözünüz aydın :)
sizin radyoloji doktorunu tebrik ederim, aldığı parayı hak etmiş, içimden bir ses acaba gidip bir de ona mı muayene olsam dedi :)
artık gitmem tabi ama yinede merak ettim hangi hastane ve radyoloji doktorunun ismi ne? böyle iyi insanları yazalım ki arkadaşlarımız faydalansın

İnş. allahın izniyle birşeycik olmaz sonuçlarında güzelmiş kaana hiç takma...
ben üçlü test yaptırdım ancak ayrıntılı yaptırmadım.
Herşey hallolur inş. daha ben de pek bir hazırlık yapmadım biraz daha beklemek istiyorum. Hem benim için bazı şeyler kesinleşmedi.
Oğluşumun tekmeleriyle uyanmak çok güzelmiş teyzeleri
kamuran ağustos annelerinden doğum yapan arkadaş kaç haftalıkmış merak ettim... inşallah sağıklı bir şekilde taburcu olurlar.
Ne güzel yaa ben daha hiç tekme hissetmedim desem

Kızlar bugün bebeğim hiç durmuyor yerinde. Sürekli hareketli. Bir sorun yoktur dimi. Hareketli olmasından dolayı bi sorun olmaz dimi. Buna bile korkuyorum :/

Canim ayni seyi bende yazdım ama kimsenin haberi yok galiba cvp gelmedi bende merak ediyorum

Günaydınlar güzel annecikler. Evet bir süredir yokum buralarda öncelikle eşimin işyerinde takılıyorum bu aralar cok kötü midem bulantığı için evde duramıyorum. Evde klima yok oyle olunca atıyorum kendimi eşimin iş yerine. Sıcaklar beni cok etkilemeye basladı. Onun dışında eşim bilgisayar radyasyonu olduğu için iş yerine bilgisayarımı ve tabletimi götürmemi izin vermedi henüz. Ilk gün götürdüm kucağımda takıldım bütün gğn ondan sonra yasaklandı :) telefonunda cok şarjı bittiği için fazla giremiyorum buralara bu aralar. Cok şükür iyiz sadece şiddetli bulantım oluyor oda neden bilmiyorum cumaya kontrol muanesi aldım doktora gidip sormam lazım sizler nasılsınız?

Cool, kaçırandan öğrendim cok cpk gecmiş olsun ameliyat olmussun iyiki de olmussun erken doğum riski bence heran herkeste olabilir gibi geliyor bana neden bilmiyorum oyüzden cok üzülmeme çalış bol bol dinlen olur mu

Kalinkam sende dün kötü haberlerle gelmişsin sanırım ama sonu hüzel olmuş cok sevindim senin adına.

Canim ayni seyi bende yazdım ama kimsenin haberi yok galiba cvp gelmedi bende merak ediyorum

kızlar günaydın hepinize :)) saol canım heber verdiğin için artık korkuyorum ya kötü bişey duymaktan hepimiz ve bebeklerimiz çok sağlıklı olur inşalalh.

Kızlar bugün bebeğim hiç durmuyor yerinde. Sürekli hareketli. Bir sorun yoktur dimi. Hareketli olmasından dolayı bi sorun olmaz dimi. Buna bile korkuyorum :/
Ben doktoruma sormuştum endişe etme dedi canım. Merak etme benimki de öyle bugün. 30 haftalıksa inş birşey olmaz.
Sende hissedersin canım merak etme kaç haftalık olduğunu göremedim telden giriyorumda....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…