yazınızı okudum, çok duygulandım, bende bebişimi her ultrasonda görüşümde ağlıyorum, detaylı ultrasonda da salya sümük ağladım,
aslında medipolde baktıracaktık hastaneye gitmek için hazırlanırken arayıp doktorun işi çıktı başka bir gün gelin dediler ve hep bizim dolu olduğumuz günlere çağırdılar , bizde sinir olduk, medical park iyidir diye umduk ama büyük bir hayal kırıklığı oldu, vakıf gurebayı düşünmüştğk ama ben uzun süre oturamıyorum, beklemek zorunda kalırsak diye korktum açıkçası, olan oldu artık napalım , yavrum sağlıklı çok şükür ....
Kızlar damla nerelerde biyerlere,tatile falanmı gidicekti Merak ettim??
Kızlar damla nerelerde biyerlere,tatile falanmı gidicekti Merak ettim??
Aynen bir daha aslaa yaptırmamm
merhaba kızlar.. o kadar hızlı geçiyor ki zaman, nasıl yetiştireceğiz bakalım alınacakları.. Biz hala hçbşy almadık =(( ebebek de mamaspapas diye bir marka var pek hoşuma gtti ama görünüşü.. kullanışlı mıdır blmem.. sonra daha mobilya bakcaz.. odamz da küçücük bakalm napcazhaftasonu annemler geliyor 6 ay olcak neredeyse ilk defa geliyorlar bizi görmeye, buna da içten içe bozuluyorum =(bu buaralar pek skıntılıym anlayacağnz..pztesi olsa da Yaren'imizi görsek diye bekliyorum!! İnşallah doktor amcamz da güzel şeyler söyler bizi sevndrr!!
Kızlar Ağustos annelerinden birinin bebişi doğmuş. 1260 kilosu da. Küvezdeymiş kuzucuk. Sağlıkla çıkar inşallah. Allahım güç kuvvet versin miniğe. Biz de dua edelim kızlar.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bir şey olmaz inşallah canım. Kanama alanı bende de görünmüştü ama sonra kendiliğinden kayboldu. Maşallah bebeğine de büyümüş annesiDoktor sonrasi anneme geldigim icin yazamadim bu saate kadar doktor sonunda istedigi olcumleri yapabildi sagolsun okadar cok ugrasti ki bizimle bugun baska doktor olsa basindan sallardi gununu bizim icin harcadi resmen cok sukur koyu bisey demedi plasentada ki kanamanin beni tedirgin ettigini soyledim endise etme kanama rahim duvarinda degil sadece takibi yapilsin buyuk ihtimalle bi sorun yaratmaz dedi... haftasi gunu uyumlu 429 gr dedi .. sonra kendi doktoruma gittim sonuclari gosterdim konustuk aspirini keselim dedi sonra ben bi makalede kan sulandirici kullananlarda balik yaginin kanama riskini arttirdigini okudugumu soyledim onunla bi ilgisi yoktur ama sen yinede onuda birak zaten gereksiz bisey o dedi son zamanlarda yapilwn arastirmalarda hamilelikte omega kullanimi sadece dogumsonrasi annenin depresyona girmesini onlemeye faydasi oldugu bebege aslinda faydasi olmadiginin ortaya ciktigini soyledi onuda kestim doktorum bir ay sonrasina cagirdi radyoloji doktoru da bu hafta sen yoksun haftaya bn yokum istersen 15 gun sonra uretsiz kontrole gel yuzune net bakalim hem 4boyutlu gosteririz hmde kanama alanina bi bakariz dedi insallah bi sorun olmaz teyzeleri hepinizin yazisini okudum cok tesekkur ederim hepinizi opuyorum...
Doktor sonrasi anneme geldigim icin yazamadim bu saate kadar doktor sonunda istedigi olcumleri yapabildi sagolsun okadar cok ugrasti ki bizimle bugun baska doktor olsa basindan sallardi gununu bizim icin harcadi resmen cok sukur koyu bisey demedi plasentada ki kanamanin beni tedirgin ettigini soyledim endise etme kanama rahim duvarinda degil sadece takibi yapilsin buyuk ihtimalle bi sorun yaratmaz dedi... haftasi gunu uyumlu 429 gr dedi .. sonra kendi doktoruma gittim sonuclari gosterdim konustuk aspirini keselim dedi sonra ben bi makalede kan sulandirici kullananlarda balik yaginin kanama riskini arttirdigini okudugumu soyledim onunla bi ilgisi yoktur ama sen yinede onuda birak zaten gereksiz bisey o dedi son zamanlarda yapilwn arastirmalarda hamilelikte omega kullanimi sadece dogumsonrasi annenin depresyona girmesini onlemeye faydasi oldugu bebege aslinda faydasi olmadiginin ortaya ciktigini soyledi onuda kestim doktorum bir ay sonrasina cagirdi radyoloji doktoru da bu hafta sen yoksun haftaya bn yokum istersen 15 gun sonra uretsiz kontrole gel yuzune net bakalim hem 4boyutlu gosteririz hmde kanama alanina bi bakariz dedi insallah bi sorun olmaz teyzeleri hepinizin yazisini okudum cok tesekkur ederim hepinizi opuyorum...
İnş. allahın izniyle birşeycik olmazDoktor sonrasi anneme geldigim icin yazamadim bu saate kadar doktor sonunda istedigi olcumleri yapabildi sagolsun okadar cok ugrasti ki bizimle bugun baska doktor olsa basindan sallardi gununu bizim icin harcadi resmen cok sukur koyu bisey demedi plasentada ki kanamanin beni tedirgin ettigini soyledim endise etme kanama rahim duvarinda degil sadece takibi yapilsin buyuk ihtimalle bi sorun yaratmaz dedi... haftasi gunu uyumlu 429 gr dedi .. sonra kendi doktoruma gittim sonuclari gosterdim konustuk aspirini keselim dedi sonra ben bi makalede kan sulandirici kullananlarda balik yaginin kanama riskini arttirdigini okudugumu soyledim onunla bi ilgisi yoktur ama sen yinede onuda birak zaten gereksiz bisey o dedi son zamanlarda yapilwn arastirmalarda hamilelikte omega kullanimi sadece dogumsonrasi annenin depresyona girmesini onlemeye faydasi oldugu bebege aslinda faydasi olmadiginin ortaya ciktigini soyledi onuda kestim doktorum bir ay sonrasina cagirdi radyoloji doktoru da bu hafta sen yoksun haftaya bn yokum istersen 15 gun sonra uretsiz kontrole gel yuzune net bakalim hem 4boyutlu gosteririz hmde kanama alanina bi bakariz dedi insallah bi sorun olmaz teyzeleri hepinizin yazisini okudum cok tesekkur ederim hepinizi opuyorum...
ben üçlü test yaptırdım ancak ayrıntılı yaptırmadım.2li ve 3lü testleri bi doktora sormuştum, tabi doktor olduğu için yaptırma diyemedi ,sorumluluk almak istemedi sanırım ama suratında bu testler çokta önemli değil anlamında bir ifadeyle
" bu testler ihtimaller üzerine kurulu, net bir sonuç vermiyor, hasta denilen pek çok çocuk normal doğuyor, normal dedikleri de hasta olabiliyor , ayrıca pek çok kişi bebeğini aldırdığı için sonuçta sağlıklımı değil mi onu da göremiyorlar ve yüzde verirken sadece doğmuş olan bebeklere göre konuşuyorlar" dedi
biz zaten yaptırmayı düşünmüyorduk, stres yaşamamak içinde yaptırmadık, tüm bebişler ve bizimkiler Allaha emanet, inşallah sağlıkla kucağımıza alırız,
inşallah senin kuzucukta sağlıklı doğacak, dualarımız bebeğin için, benim üzüldüğüm konu mutlulukla geçmesi gereken şu günlerin stres doldu, neler atlattık bunları da atlatıcaz inşallah
Herşey hallolur inş. daha ben de pek bir hazırlık yapmadım biraz daha beklemek istiyorum. Hem benim için bazı şeyler kesinleşmedi.bende henüz hiç bir şey alamadım, yattığım için evden çıkamıyorum, sağolsun eşimin kardeşleri hamile eşofmanı almışlar yıkayıp kurutup onu giyiyorum, bebiş içinde annem ve eşimin ailesi hazırlık yapıyor, araya ramazan girince sanırım onlarda ara verir artık ramazan sonrası bir koşturmaca başlar, anneme havuzlu hanı söyledim, ramazandan sonra gidip bakacak, biberon vs. tarzı şeyleri de internetten bakıyorum, olmazsa onları da eşim alır,
ufak bir beşik istiyorum, inşallah iyileştikten sonra çıkıp beğendiğim gibi güzel bir şey bakarım, ne yapalım kısmet böyleymiş, bende 40 çıktıktan sonra gider alış veriş yaparım ,sağlıkla doğsunlarda birşeyler giydiririz :)
Oğluşumun tekmeleriyle uyanmak çok güzelmiş teyzeleri
kamuran ağustos annelerinden doğum yapan arkadaş kaç haftalıkmış merak ettim... inşallah sağıklı bir şekilde taburcu olurlar.
Oğluşumun tekmeleriyle uyanmak çok güzelmiş teyzeleri
kamuran ağustos annelerinden doğum yapan arkadaş kaç haftalıkmış merak ettim... inşallah sağıklı bir şekilde taburcu olurlar.
Canim ayni seyi bende yazdım ama kimsenin haberi yok galiba cvp gelmedi bende merak ediyorum
Damla iyi çok şükür. Eşinin yanına gidiyormuş işyerine. O yüzden yazamıyormuş. Mide bulantısı varmış. Cuma günü doktora gidecek.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim ayni seyi bende yazdım ama kimsenin haberi yok galiba cvp gelmedi bende merak ediyorum
Ben doktoruma sormuştum endişe etme dedi canım. Merak etme benimki de öyle bugün. 30 haftalıksa inş birşey olmaz.Kızlar bugün bebeğim hiç durmuyor yerinde. Sürekli hareketli. Bir sorun yoktur dimi. Hareketli olmasından dolayı bi sorun olmaz dimi. Buna bile korkuyorum :/
Sende hissedersin canım merak etme kaç haftalık olduğunu göremedim telden giriyorumda....İnş. allahın izniyle birşeycik olmazsonuçlarında güzelmiş kaana hiç takma...
ben üçlü test yaptırdım ancak ayrıntılı yaptırmadım.
Herşey hallolur inş. daha ben de pek bir hazırlık yapmadım biraz daha beklemek istiyorum. Hem benim için bazı şeyler kesinleşmedi.
Ne güzel yaa ben daha hiç tekme hissetmedim desem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?