Ben doktoruma sormuştum endişe etme dedi canım. Merak etme benimki de öyle bugün. 30 haftalıksa inş birşey olmaz.
Sende hissedersin canım merak etme kaç haftalık olduğunu göremedim telden giriyorumda....
Günaydın Tatli anneler ve bebişleri..
Benim 2 gündür sol göğsümün altı çok ağrıyor sanki bebeğimin orada başı var gibi ama o kadar yukarda olma ihtimali var mı şimdiden bilemiyorum.Oturmamı falan engelliyor geriyo doğru yaslansam bu seferde geriliyor ve yine ağrıyor anlamadım böyle bir durum yaşayan var mı ya da tecrübeli anneler bilir mi..
benimki deride agrıydı canım evet çatladıda orayada yag sürüyorumGeçen burada birisi göğsümün altı çok ağırıyor çatlıcak herhalde diordu. Her tarafı çatlamıştı onun. Sanırım nilkon'du kullanıcı adı. İnşallah çatlamazsın.
kan ilacı kabızlık yapar dışkı renginide değiştirir ARKADAŞIM benim tecrübelilerden ögrendiğim şu hapı sabah aç karnına alırsan yapmıyomuş kabız yok alamam diyosanda şeftali kavun vs. ye gün içinde bagırsaklar çalışsın .mide konusundada herkeste aynı etkiyi yapmaz eger bulandırıorsa doktoruna söyle değiştirirmerhabalar güzel anneler ve tatlı yavruları,
kzılar birşey soracağım tabi burada soruna yardım olmaz dr una sor diyen olmazsa.. :)
bu demir kan yapıcı ilacı başlayalı ben de affedersiniz kabızlık oldu. yaparken çok zorlanıyorum. hatta önceki gün nasıl deyim resmen doğumun o soğuk terlerini hisseder gibi ıkınmalar vs olurdu. bugün yine sorun başladı. O vitamin kapsüllü ondan mı oluyor önceden de demir drajeli olanlan kullanıyordum byle bir sorun yoktu. ayrıca o kapsülü açıkçası kullanırken endişeleniyorum mideye zarar verir mi diye..
canım başı değilde ayaklarıylas tekmeliyo olabilir deride agrı sızı ise çatlayacaktır kemikte ise bebeişle alakalıdırGünaydın Tatli anneler ve bebişleri..
Benim 2 gündür sol göğsümün altı çok ağrıyor sanki bebeğimin orada başı var gibi ama o kadar yukarda olma ihtimali var mı şimdiden bilemiyorum.Oturmamı falan engelliyor geriyo doğru yaslansam bu seferde geriliyor ve yine ağrıyor anlamadım böyle bir durum yaşayan var mı ya da tecrübeli anneler bilir mi..
benimkide geçen 2 gün çok hareketli idi gece uyutmadı ama sonra sakinleştiKızlar bugün bebeğim hiç durmuyor yerinde. Sürekli hareketli. Bir sorun yoktur dimi. Hareketli olmasından dolayı bi sorun olmaz dimi. Buna bile korkuyorum :/
Kızlar bugün bebeğim hiç durmuyor yerinde. Sürekli hareketli. Bir sorun yoktur dimi. Hareketli olmasından dolayı bi sorun olmaz dimi. Buna bile korkuyorum :/
Geçen burada birisi göğsümün altı çok ağırıyor çatlıcak herhalde diordu. Her tarafı çatlamıştı onun. Sanırım nilkon'du kullanıcı adı. İnşallah çatlamazsın.
geçen benimkine gülen bebek videosu dinlettim içerde resmen tepindi sıpa ya kıskandı ya hoşuna gittinormaldir merak etme, sakin bir ses tonuyla konuş bebişinle çok zevkli oluyor, benim ki sanki ben konuşurken duruyor ve dinliyor sustuktan bir süre sonra tekrar tekmeler başlıyor, bazen bütün gün uyuyor sanki, öok tatlılar yaaa...
Aynen canım Allah yardımcıları olsunSağol canım ya iyiki sormuşsun :)
İnşallah bir şey olmaz ama ne kadar küçüktür kimbilir :) Dokunmaya korkar insan :)
Hiç durmadı sabaha kadar. Uykumdan bir şey anlamadım. Sabah da eşimin elini karnıma koydum o da uyumasın ohh :)))))))))günaydın annişler
benimki deride agrıydı canım evet çatladıda orayada yag sürüyorumaz da olsa hafifliyor ama arkadaşınki içteyse bebeğin duruşuyla alakalı olabilir
kan ilacı kabızlık yapar dışkı renginide değiştirir ARKADAŞIM benim tecrübelilerden ögrendiğim şu hapı sabah aç karnına alırsan yapmıyomuş kabız yok alamam diyosanda şeftali kavun vs. ye gün içinde bagırsaklar çalışsın .mide konusundada herkeste aynı etkiyi yapmaz eger bulandırıorsa doktoruna söyle değiştirir
canım başı değilde ayaklarıylas tekmeliyo olabilir deride agrı sızı ise çatlayacaktır kemikte ise bebeişle alakalıdır
benimkide geçen 2 gün çok hareketli idi gece uyutmadı ama sonra sakinleştinetten araştırdım az kımıldaması önemsenmeli ama çok olmasının bvi sakıncası yok yazıyor
normaldir merak etme, sakin bir ses tonuyla konuş bebişinle çok zevkli oluyor, benim ki sanki ben konuşurken duruyor ve dinliyor sustuktan bir süre sonra tekrar tekmeler başlıyor, bazen bütün gün uyuyor sanki, öok tatlılar yaaa...
günaydın annişler
benimki deride agrıydı canım evet çatladıda orayada yag sürüyorumaz da olsa hafifliyor ama arkadaşınki içteyse bebeğin duruşuyla alakalı olabilir
kan ilacı kabızlık yapar dışkı renginide değiştirir ARKADAŞIM benim tecrübelilerden ögrendiğim şu hapı sabah aç karnına alırsan yapmıyomuş kabız yok alamam diyosanda şeftali kavun vs. ye gün içinde bagırsaklar çalışsın .mide konusundada herkeste aynı etkiyi yapmaz eger bulandırıorsa doktoruna söyle değiştirir
canım başı değilde ayaklarıylas tekmeliyo olabilir deride agrı sızı ise çatlayacaktır kemikte ise bebeişle alakalıdır
benimkide geçen 2 gün çok hareketli idi gece uyutmadı ama sonra sakinleştinetten araştırdım az kımıldaması önemsenmeli ama çok olmasının bvi sakıncası yok yazıyor
Kızlar herkese merhaba bugün kbb doktoruna gittim sesim kısıldı, gece gündüz öksürüyorum çok kötü boğazım ağrıyor. Evde nane limon, ballı limonlu su fln içtim ama baktım durum iyi deil dr.a gidiyim dedim.
Salgın varmış viral bi enf. şu hiç geçmeyen grip virüsü gibi antibiyotiklerin işe yaramadığı..
Neyse çok ilaç seçeneğimiz yok, sen hamile olduğun için iice kısıtlı deyip bir tek parol alabilirsin dedi, bir de karbonatlı tuzlu suyla gargara yapmamı söyledi
Çok dikkat edin hepiniz kendinize ve hasta olursanız hiç yorulup dr a gitmeyin bile ev reçeteleri veriyorlar sadece
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
geçen benimkine gülen bebek videosu dinlettim içerde resmen tepindi sıpa ya kıskandı ya hoşuna gitti
bizde eşimle konuşuyoruz konuşmalara göre değişiyor hareketler
Hareketli olması hoşuma gidiyor ama bugün bi başkaydı. Şimdi durdu uyudu sanırım. Gerçekten çok tatlılar :))))))))))))))
Eşim doğsa da oynasak diyor :))
9 ay da ne çok diyor :)))))))))
geçmiş olsun canım, çabucak atlatırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?