- 19 Mart 2013
- 1.257
- 193
- 123
Saol canım eşim gitmişken bi de rapor alsaydın ya dedi ama almadım..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Doktorum kontrolümde bebek daha dönmemiş dedi. Sizin bebeklerin duruşu nasıl kızlar, aşağıya dönen var mı? bizimkinin kafası daha yukarda duruyordu.
Kızlar herkese merhaba bugün kbb doktoruna gittim sesim kısıldı, gece gündüz öksürüyorum çok kötü boğazım ağrıyor. Evde nane limon, ballı limonlu su fln içtim ama baktım durum iyi deil dr.a gidiyim dedim.
Salgın varmış viral bi enf. şu hiç geçmeyen grip virüsü gibi antibiyotiklerin işe yaramadığı..
Neyse çok ilaç seçeneğimiz yok, sen hamile olduğun için iice kısıtlı deyip bir tek parol alabilirsin dedi, bir de karbonatlı tuzlu suyla gargara yapmamı söyledi
Çok dikkat edin hepiniz kendinize ve hasta olursanız hiç yorulup dr a gitmeyin bile ev reçeteleri veriyorlar sadece
Canim cok geçmiş olsun sans iki tane koca kari ilaci tarifi verim bende ise yarıyor oksuruge.bogaz agrisina birebir iyi geliyor
1.tarif....1 bardak suyu cezveye koy icine 2..3 corba kaşığı kuru dutu koy kaynat zaten kuru dutlarda yumuşacık olcsk onuda suyun icinde ez sonra bi guzel ic
2.tarif....1 cay bardagi sıcak sute yarim çay kasigi karabiber. ..yarim çay kasigi tuz ekle ve karistir onunda sıcak sıcak ic icerken biraz yakicak ama yakarken boğazda ki mikroplarida goturuyor.
Bizzat bu tarifler bende ve cevremde ise yariyor
Arkadaslar dun yazmayi unutmusum kafam cok karisikti ... bizim doopler raporunda soyle bise yaziyo"SAG UTERIN ARTER AKIM INDEKSI ARTMIS OLUP HER IKI UTERIN ARTERDE ERKEN CENTIKLENME GOZLENMISTIR"bu konuda doktorlarla pek konusmadik ama ben bunlarin ilerleyen hwftalarda sorun cikardigini ilk gebeligimden biliyorum normalde centiklenme 20.haftadan sonra kaybolmali ama bi ihtimal bazen n 24.hwftayi bulabiliyo bu centiklenme devam ederse bebege giden kan akimlari bozuluyo ve bebek gida ve oksijen sikintisi cekip icerde riske giriyo insallah duzelir iki hafta sonra radyologa kontrole gidecegim aranizda detayli raporunda boyle seyler yazan varmiydi kizlar...
Ben doktoruma sormuştum endişe etme dedi canım. Merak etme benimki de öyle bugün. 30 haftalıksa inş birşey olmaz.
Sende hissedersin canım merak etme kaç haftalık olduğunu göremedim telden giriyorumda....
aaa çok ilginçmiş :) bizimde annemlerin bi komşusu vardı kadın hamile kalıyor doktora gidiyor 1 tane kese görünüyor 1 ay sonra kontrole gittiğinde 1 kese daha görüyor doktor ama o daha çok küçük, ilk bebeğin döllenmesinden 15 sonra normalde imkansızken bu yeniden yumurtlamış ve o da döllenmiş aralarında 20 gün vardı ikizlerin çok ilginç gelmişti banada bu doğum da büyük olanın gününe göre sezeryan oldu biri erken biri zamanında doğmuş oldu :)))
Çok ilginç, Rabbim nelere kadiraaa çok ilginçmiş :) bizimde annemlerin bi komşusu vardı kadın hamile kalıyor doktora gidiyor 1 tane kese görünüyor 1 ay sonra kontrole gittiğinde 1 kese daha görüyor doktor ama o daha çok küçük, ilk bebeğin döllenmesinden 15 sonra normalde imkansızken bu yeniden yumurtlamış ve o da döllenmiş aralarında 20 gün vardı ikizlerin çok ilginç gelmişti banada bu doğum da büyük olanın gününe göre sezeryan oldu biri erken biri zamanında doğmuş oldu :)))
İnşallah hissedersin canım artık iyice güçleniyorlar. Kilon nasıl biraz kilolu olunca da geç hissediliyor diyorlar da... yanlış anlama, sadece kilo neden olabilir mi diye aklıma geldi de....24 haftalık canımhatta annem diyor sen hissetmiyorsun galiba sen nasıl annesin diye :)) benimle dalga geçiyor
Ben de isterdim:))) ikisi beraber büyürdü ne güzel...Allah'ın bir mucizesi:) ben de ikizim olsun çok isterdim:)
Canım demir hapının etkisini bilmiyorum ama doktorum bana kabızlığın gittikçe artacağını söyledi. Erik, hoşaf filan verdi. Bir de laktoz şurubu verdi. Çok sıkışırsam kullanıyorum. Kabızlık normalmiş, bebeğe daha iyi besin gitsin diye sindirimimiz yavaşlıyormuş. Anlayacağın bu da aslında bir nimet.merhabalar güzel anneler ve tatlı yavruları,
kzılar birşey soracağım tabi burada soruna yardım olmaz dr una sor diyen olmazsa.. :)
bu demir kan yapıcı ilacı başlayalı ben de affedersiniz kabızlık oldu. yaparken çok zorlanıyorum. hatta önceki gün nasıl deyim resmen doğumun o soğuk terlerini hisseder gibi ıkınmalar vs olurdu. bugün yine sorun başladı. O vitamin kapsüllü ondan mı oluyor önceden de demir drajeli olanlan kullanıyordum byle bir sorun yoktu. ayrıca o kapsülü açıkçası kullanırken endişeleniyorum mideye zarar verir mi diye..
Canım ben de hastalanmıştım. Hatta birkaç gün antibiyotik aldım,, bıraktım. Hala sürüyor ama azaldı. Ben karbonatlı tuzlu suyu burnuma çektim. Şırınga yardımıyla. Onun çok faydasını gördüm. Tavsiye ederim.Kızlar herkese merhaba bugün kbb doktoruna gittim sesim kısıldı, gece gündüz öksürüyorum çok kötü boğazım ağrıyor. Evde nane limon, ballı limonlu su fln içtim ama baktım durum iyi deil dr.a gidiyim dedim.
Salgın varmış viral bi enf. şu hiç geçmeyen grip virüsü gibi antibiyotiklerin işe yaramadığı..
Neyse çok ilaç seçeneğimiz yok, sen hamile olduğun için iice kısıtlı deyip bir tek parol alabilirsin dedi, bir de karbonatlı tuzlu suyla gargara yapmamı söyledi
Çok dikkat edin hepiniz kendinize ve hasta olursanız hiç yorulup dr a gitmeyin bile ev reçeteleri veriyorlar sadece
Normalmiş canım bu haftalarda dönüyorlarmış bebekler. Daha net bir yerde durmazlarmış hatta. Pozisyon değiştirirlermiş. Son haftalar netleşir.Ya benim kızım hep aşağı dönük ben de ondan tedirgin oluyorum
Çok saol canım her ikisini de deniycem bu akşam
Allah isteyince neler olmuyor ki
Çok ilginç, Rabbim nelere kadirbir beklerken iki oluyor:)) bizimde olurmu doktor görmemiştir belki:))))
Çok ilginç, Rabbim nelere kadirbir beklerken iki oluyor:)) bizimde olurmu doktor görmemiştir belki:))))
İnşallah hissedersin canım artık iyice güçleniyorlar. Kilon nasıl biraz kilolu olunca da geç hissediliyor diyorlar da... yanlış anlama, sadece kilo neden olabilir mi diye aklıma geldi de....
Ben de isterdim:))) ikisi beraber büyürdü ne güzel...
Benim bir saat sürdü canım. Bir saat ilaç içip bekledim, normal çıktığı için ikinci yüklemeye gerek kalmadı. Eğer yüksek çıkarsa 100 mg lık ikinci yüklemeyle tekrar bakıyorlar öyle olursa süre uzar canım. İnşallah normal çıkar seninde...kızlar cuma günü şeker yüklemesi yaptırıcam . ortalama kaç saat sürüyo acaba ???? ona göre izin alıcam işten yada gitmicem??
Geç oldu evet:)) doktor görmese bile biz farkederdikaynen kızlar Rabbim isteyince neler oluyor gerçekten :) laleciğim sanırım bizim için artık çoookk geç :)))
Benden zayıfmışsın canım:))) ben 68 oldum. 6 kilo aldım bende6 kilo aldım suan 61 kiloyum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?