2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Doktorum kontrolümde bebek daha dönmemiş dedi. Sizin bebeklerin duruşu nasıl kızlar, aşağıya dönen var mı? bizimkinin kafası daha yukarda duruyordu.

Ya benim kızım hep aşağı dönük ben de ondan tedirgin oluyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim cok geçmiş olsun sans iki tane koca kari ilaci tarifi verim bende ise yarıyor oksuruge.bogaz agrisina birebir iyi geliyor
1.tarif....1 bardak suyu cezveye koy icine 2..3 corba kaşığı kuru dutu koy kaynat zaten kuru dutlarda yumuşacık olcsk onuda suyun icinde ez sonra bi guzel ic
2.tarif....1 cay bardagi sıcak sute yarim çay kasigi karabiber. ..yarim çay kasigi tuz ekle ve karistir onunda sıcak sıcak ic icerken biraz yakicak ama yakarken boğazda ki mikroplarida goturuyor.
Bizzat bu tarifler bende ve cevremde ise yariyor

Çok saol canım her ikisini de deniycem bu akşam

canım keşke doktoruna sorsaydın muhakkak içini rahatlatacak bişeyler söylerdi benim rapora baktım şimdide böyle bişey göremedim ama eğer dediğin gibiyse 24. haftadan sonrada geçebilir kontrolede gidecekmişsin yeniden bakarlar geçer inşaAllah kafana takma

aaa çok ilginçmiş :) bizimde annemlerin bi komşusu vardı kadın hamile kalıyor doktora gidiyor 1 tane kese görünüyor 1 ay sonra kontrole gittiğinde 1 kese daha görüyor doktor ama o daha çok küçük, ilk bebeğin döllenmesinden 15 sonra normalde imkansızken bu yeniden yumurtlamış ve o da döllenmiş aralarında 20 gün vardı ikizlerin çok ilginç gelmişti banada bu doğum da büyük olanın gününe göre sezeryan oldu biri erken biri zamanında doğmuş oldu :)))

Ben doktoruma sormuştum endişe etme dedi canım. Merak etme benimki de öyle bugün. 30 haftalıksa inş birşey olmaz.

Sende hissedersin canım merak etme kaç haftalık olduğunu göremedim telden giriyorumda....

24 haftalık canım hatta annem diyor sen hissetmiyorsun galiba sen nasıl annesin diye :)) benimle dalga geçiyor

Allah isteyince neler olmuyor ki

Çok ilginç, Rabbim nelere kadir bir beklerken iki oluyor:)) bizimde olurmu doktor görmemiştir belki:))))
24 haftalık canım hatta annem diyor sen hissetmiyorsun galiba sen nasıl annesin diye :)) benimle dalga geçiyor
İnşallah hissedersin canım artık iyice güçleniyorlar. Kilon nasıl biraz kilolu olunca da geç hissediliyor diyorlar da... yanlış anlama, sadece kilo neden olabilir mi diye aklıma geldi de....
Allah'ın bir mucizesi:) ben de ikizim olsun çok isterdim:)
Ben de isterdim:))) ikisi beraber büyürdü ne güzel...

Selam Kızlar, Güven ne yaptı acaba? İnşallah güzel haberlerle gelir. Allah yardımcıları olsun.
Canım demir hapının etkisini bilmiyorum ama doktorum bana kabızlığın gittikçe artacağını söyledi. Erik, hoşaf filan verdi. Bir de laktoz şurubu verdi. Çok sıkışırsam kullanıyorum. Kabızlık normalmiş, bebeğe daha iyi besin gitsin diye sindirimimiz yavaşlıyormuş. Anlayacağın bu da aslında bir nimet.
Canım ben de hastalanmıştım. Hatta birkaç gün antibiyotik aldım,, bıraktım. Hala sürüyor ama azaldı. Ben karbonatlı tuzlu suyu burnuma çektim. Şırınga yardımıyla. Onun çok faydasını gördüm. Tavsiye ederim.

Ya benim kızım hep aşağı dönük ben de ondan tedirgin oluyorum

Normalmiş canım bu haftalarda dönüyorlarmış bebekler. Daha net bir yerde durmazlarmış hatta. Pozisyon değiştirirlermiş. Son haftalar netleşir.

kızlar cuma günü şeker yüklemesi yaptırıcam . ortalama kaç saat sürüyo acaba ???? ona göre izin alıcam işten yada gitmicem??

6 kilo aldım suan 61 kiloyum canım

kızlar cuma günü şeker yüklemesi yaptırıcam . ortalama kaç saat sürüyo acaba ???? ona göre izin alıcam işten yada gitmicem??
Benim bir saat sürdü canım. Bir saat ilaç içip bekledim, normal çıktığı için ikinci yüklemeye gerek kalmadı. Eğer yüksek çıkarsa 100 mg lık ikinci yüklemeyle tekrar bakıyorlar öyle olursa süre uzar canım. İnşallah normal çıkar seninde...

aynen kızlar Rabbim isteyince neler oluyor gerçekten :) laleciğim sanırım bizim için artık çoookk geç :)))
Geç oldu evet:)) doktor görmese bile biz farkederdik
6 kilo aldım suan 61 kiloyum canım
Benden zayıfmışsın canım:))) ben 68 oldum. 6 kilo aldım bende senin bebeğin uslu olacak demek annesi, seni yormayacak bebeğin karakterini yansıtıyormuş ya hareketleri

Kızlar merhaba şimdi hastaneden geldim esir alındım resmen bırakmadılar bi yere beni :) şeker yüklememi yaptırdım ve ayrı 4 tane daha testim vardı onları yaptırdım. Gebeliğin başlarında yaptırılması gerekiyomuş ama sizler yaptırdınız mı ?
Toksoplasma ıg m
rubella ıg m
anti hcv
hbs ag

sonuçlarım paylaşıcam aşağıda bana 75gr yapıldı şeker yuklemesi yuklemeden sonra 1 er saat arayla 2 kere kan aldılar. Sizce değerlerim nasıl kızlar doktorumun bugun amelyat günü gidemedim göstermeye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…