2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Canım sanki sana normal diyet vermiş bu diyetisyen. Gerçi bizim hiç tahmin etmediğimiz şeylerde şeker var, belki onları hesap etmiştir. İstersen bi diyetisyene daha git canım için rahat eder. Sağlıklı olun da annesi, diyet falan halledilir

Yaa aslinda bnde cok hevesliyim de esimle ortak bi isim bulamicaz gibi gorunuyo onyuzden ikimizde icten icten isim begeniyoruz ama birbirimize solemiyoruzz:) bakalimm insallah orta noktada bulusuruz:)

iki isim koyabilirsiniz, benim vereceğim isim hazır ama eşim henüz söylemedi,eminim aklında isim var ama plan yapmaktan korkuyor :)

Hastane çıkışı beşiktaş olacak eşim galatasaray giydirmez :))))))))))))))
Ben galatasaraydan bir şey alıp giydiricem eşim işteyken fotoğrafını çekip göndericem gıcık edicem onu :)

:))) sizde takımlar ayrıymış, biz eşimle aynı takımı tutuyoruz, gerçi ikimizde fanatik değiliz, kuzen sağolsun alıp göndermiş

Benim de son 1 ayda büyüdü göbeğim canım aynı senin gibi :) artık elbise pantolon hiçbirine sığmıyorum

haftasonu kıyafet benim için sorun deil artık göbeğim hamile t-shirtlerimi dolduruyor onları giyebiliyorum ama haftaiçi işe gelirken ne giyeceğimi bulmak tam bi dert benim için,
hamile pantolonum var kumaş/keten gibi ama bi tane hergün onu giyemem, zaten pantolon giymeyi hiç sevmedim etek elbise daha rahat gelmiştir hep, onlara da böyle sığamazsam daha 3 ayım var mecburen hamile kıyafetleri almak zorunda kalıcam

aynı dert bende de var maalesef canım iş yerinde her şeyi giyemediğim için çok zorlanıyorum ben de elbise alıcam artık ama indirimleri bekliyorum. İşe giyebileceğim tarz elbiseler çok pahalı maalesef bi tane etek aldım markafoniden onu giyiyorum şimdilik

iki isim koyabilirsiniz, benim vereceğim isim hazır ama eşim henüz söylemedi,eminim aklında isim var ama plan yapmaktan korkuyor :)

İki isimli olacagi kesin zaten canim...esimin annesi o cok kucukken vefat etmis bnde ona jest olsun diye bi ismi annenin ismi olsun demistim cok mutlu oldu tmam dedi ama simdi ikinci ismi su olsun dedigimde ama annemin adini sen koydun obur isim hakki benim diyo:))

Eşin de çok çakalmış :))))))))))))))) Güldürdü beniii :))))))))))

canım sen listeyi görsen baya fazla yedirio :)ama arkadasım dioki hergün dua ediorum diyetisyene hatta doğum sonrası çiçek birde küçük bi hediye yollamış diyetisyenine,bebek maşallah bu kadar sağlıklı ,annenin şekeri baya bi düştü ve kiloyu hep bebek alınca diyetisyenin listesine inanmamak elde değil.ve dioki iyiki şekerim çıkmısta diyetisyene gitmişim çok yanlış besleniyomuş.ama listede tatlı,şekerli şeyler hamurişi yok.sadece karbonhidrat olarak öğünlerde 2 dilim çavdar ekmeği.nese o listeyide paylaşırım sizle kızlar.

Bak yaa ne güzel jest yapmışsın daha ne istiyormuş :) neyse ikinizin de içine sinen bir isim bulursunuz inşallah olmadı doğunca nüfusa ailenden birini yolla

Eşin de çok çakalmış :))))))))))))))) Güldürdü beniii :))))))))))

Hehehe oyledirr benimm kocamm :)

Valla cok iyi olur canim paylasirsan... Seker cikmasa bile o diyeti hamilelik sonuna kdr uygulamakta yarar var galiba:)

tebrikler
yeterki mutlu olun takımın ne önemi var,tatlı bir çekişme olarak kalmalı :)

Tatlı çekişmeler garanti :)) Daha şimdiden başladı :) Hastane çıkışını galatasaraylı alıcam diyor kayınbiraderim. Eşim köpürüyor size ne oluyor diyor

valla bence yaptığınız jest çok güzel ikinci isimde size kalmalı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…