Arkadaşlar şekerimin yüksek çıkması nedeniyle, kadın doğumcumun önerisiyle dün akşam bir diyetisyene gittim. Bana bir diyet programı verdi.Tabi programda hiç tatlı, şeker, beyaz ekmek, hamur vb. şeyler bulunmuyor. Aslında çok içime sinmedi, şeker kontrolünden ziyade kilo kontrolü gibi geld. Çünkü günlük olarak yemem gereken besinlere de bir program yaptı.Mesela akşamları 4 köfte, salata vs. gibi. Kafam çok karıştı ama uygulayacağım tabiki.
First canım, inşallah senin ve bseylül'ün ihtiyacı kalmaz bu tarz programlara
Yaa aslinda bnde cok hevesliyim de esimle ortak bi isim bulamicaz gibi gorunuyo onyuzden ikimizde icten icten isim begeniyoruz ama birbirimize solemiyoruzz:) bakalimm insallah orta noktada bulusuruz:)
Hastane çıkışı beşiktaş olacak eşim galatasaray giydirmez :))))))))))))))
Ben galatasaraydan bir şey alıp giydiricem eşim işteyken fotoğrafını çekip göndericem gıcık edicem onu :)
Hastane çıkışı beşiktaş olacak eşim galatasaray giydirmez :))))))))))))))
Ben galatasaraydan bir şey alıp giydiricem eşim işteyken fotoğrafını çekip göndericem gıcık edicem onu :)
Benim de son 1 ayda büyüdü göbeğim canım aynı senin gibi :) artık elbise pantolon hiçbirine sığmıyorum
haftasonu kıyafet benim için sorun deil artık göbeğim hamile t-shirtlerimi dolduruyor onları giyebiliyorum ama haftaiçi işe gelirken ne giyeceğimi bulmak tam bi dert benim için,
hamile pantolonum var kumaş/keten gibi ama bi tane hergün onu giyemem, zaten pantolon giymeyi hiç sevmedim etek elbise daha rahat gelmiştir hep, onlara da böyle sığamazsam daha 3 ayım var mecburen hamile kıyafetleri almak zorunda kalıcam
hahaha :) çok tatlısın kamuran
iki isim koyabilirsiniz, benim vereceğim isim hazır ama eşim henüz söylemedi,eminim aklında isim var ama plan yapmaktan korkuyor :)
:))) sizde takımlar ayrıymış, biz eşimle aynı takımı tutuyoruz, gerçi ikimizde fanatik değiliz, kuzen sağolsun alıp göndermiş
İki isimli olacagi kesin zaten canim...esimin annesi o cok kucukken vefat etmis bnde ona jest olsun diye bi ismi annenin ismi olsun demistim cok mutlu oldu tmam dedi ama simdi ikinci ismi su olsun dedigimde ama annemin adini sen koydun obur isim hakki benim diyo:))
Ama o her ogun 2 dilim ekmek cok diil mi cakim yaa ben sabah kahvaltisi harici ekmek nerdeyse hic yemiyorum yani canim istemiyo sabah kahvaltisinda da 1 dilim tam bugday ekmegi yiyorumneyse artik seker cikarsa diyetisyen ne vercek bakalim bana...
Hepimiz listelerimizo paylasalim bari:)
Oğlum takım tutma konusunda ikimizin arasında gidip gelicek :)))
Aman varsın beşiktaşlı olsun. Yeter ki mutlu olalım 3 kişi
İki isimli olacagi kesin zaten canim...esimin annesi o cok kucukken vefat etmis bnde ona jest olsun diye bi ismi annenin ismi olsun demistim cok mutlu oldu tmam dedi ama simdi ikinci ismi su olsun dedigimde ama annemin adini sen koydun obur isim hakki benim diyo:))
Bir de Fenerbahçeli olurmuş :) dediğin gibi canım, istediklerini yapsınlar yeter ki huzurlu olalım inşallah
Fenerbahçeli olursa bu çocuk hastanede karışmış derim herhalde :))))))))))))))))))
Eşin de çok çakalmış :))))))))))))))) Güldürdü beniii :))))))))))
canım sen listeyi görsen baya fazla yedirio :)ama arkadasım dioki hergün dua ediorum diyetisyene hatta doğum sonrası çiçek birde küçük bi hediye yollamış diyetisyenine,bebek maşallah bu kadar sağlıklı ,annenin şekeri baya bi düştü ve kiloyu hep bebek alınca diyetisyenin listesine inanmamak elde değil.ve dioki iyiki şekerim çıkmısta diyetisyene gitmişim çok yanlış besleniyomuş.ama listede tatlı,şekerli şeyler hamurişi yok.sadece karbonhidrat olarak öğünlerde 2 dilim çavdar ekmeği.nese o listeyide paylaşırım sizle kızlar.
Oğlum takım tutma konusunda ikimizin arasında gidip gelicek :)))
Aman varsın beşiktaşlı olsun. Yeter ki mutlu olalım 3 kişi
tebrikler
yeterki mutlu olun takımın ne önemi var,tatlı bir çekişme olarak kalmalı :)
valla bence yaptığınız jest çok güzel ikinci isimde size kalmalı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?