detaylı ultrasonda bebeğinizin tüm organları incelendiği için Allah korusun bir durum varsa hemen doğumda müdahale edebiliyorlarmış, ben o yüzden yaptırmıştım, yanılmıyorsam burda bir arkadaş vakıf gurebada 90 tl ye yaptımıştı, isterseniz eski sayfalara bir bakın
bu arada bende medipol megaya gidiyorum :)
Kızlar çok şükür doktoruma konuştum şeker sorunun yok herşey yolundaymıs çok sevindimmmm:)))
merhaba,
ben ebru hanıma gidiyorum ve çok şükür memnunum
medipolde detaylı ultrason var randevu almıştık ama randevumuza birkaç saat kala arayıp doktorun işinin çıktığını başka bir gün gelmemizi söylediler, öncelikle bu son dakikada yapılan değişiklik hoşuma gitmedi sonra eşim işi nedeniyle 1 hafta kadar şehir dışında olacaktı ve ben tek gitmek istemediğim için medical parka gittik, keşke bir hafta bekleseymişiz de medical parka gitmeseymişiz kısmet işte...
pazartesi günü doktorla randevum var, ama doktor son aylarda 3,5 olabilir de gibi bir şey demişti,inşallah sorun çıkmaz
Canım çok şükür, çok sevindim...Kısa süreli bir stres yaşadın ama geçti :)
Dmekki dogru tahmin etmisiz canimm:) walla cok sevindimm tekrar gozunaydinn
Cok sukur cnm ..cok sevindim :)
Cnm haklisin..gecen sene tutan arkdslar vardi 1 gun denemek icin tuttular daha sonra tutamadilar..zaten dun atv de hocaefendi emzikli veya hamile bayanlar tutmasalarda olur ilerde borcalrini oderler dedi.ilk basta deneyecem dedim ama urfa 40 dereceyi asiyor su ihtiyacimiz haliyle fazla oluyor oyuzden denemektende acikcasi vazgectim ...
hiç bir fikrim yok canım bu konudaArkdlsr detayli ultrason 7. Ayda da yapilabiliyormus demi ?
Affiyet sifa olsun cnmmmm :)))Teşekkürler kızlar :)))çok mutluyum bunun üstüne bi dondurma hakettim:))
canım beni ilgilendirmez dediğim gibi ben sadece doktorun anneme soylediğini aktardım. kendim soylemedim yani. cinayetmidir değil midir orasını ben bilemem. Rabbim de her zorlugun mükafatini verir bize onu biliyorum ama Rabbim bile izin verdikten sonra ısrarla oruç tutmanın bir anlamı gelmiyor bana. tutan tutar tutmayan tutmaz beni hiç ilgilendirmez ama ben kızımı susuz bırakamam. ama başkalarının da Allah, kul ve bebek üçgeni içerisine de giremem.
hiç bir fikrim yok canım bu konuda
Teşekkürler kızlar :)))çok mutluyum bunun üstüne bi dondurma hakettim:))
Kızlar çok fena diş ağrısı çekiyorum ve acayip keyfimi kaçırıo bu durum geceleri uyandırıo beni doktorum yurtdışında ulaşamıorum dişçiye gitmeyede korkuyorum bebeğime bişiy olur die sizce ne yapmalıyım :2::2::2::2::2::2:
Himmm cnm gecen hemsire bir bayan geldi ...isyerime ayrintili 7. Aydada yapilabilirmis oyle dedi de merak ettim
son 3 ay dişçiye muane olamazsı diye biliyorum. Ben 24. Haftamdayken yaptırdım 1 kanal bir dolgu onu bile cok tereddüt ede ede yaptı doktorum. Erken doğumu tetikliyormus cunku.
Yalnız Vakıf guraba için 1 ay önceden kadın doğuma gidip ultrason için randevu almak gerekiyor..
peki ne kadarmış detaylı ultrason medipolde? bide kaçıncı haftada yapılıordu unuttum? ben nagihan kaya' ya randevu aldım. inşallah memnun kalarım.
İnşallah sorun çıkmaz ama göstermekte fayda var. Bana endokrin doktoru 2 buçuğun altında olacak diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?