2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Yalnız Vakıf guraba için 1 ay önceden kadın doğuma gidip ultrason için randevu almak gerekiyor..

peki ne kadarmış detaylı ultrason medipolde? bide kaçıncı haftada yapılıordu unuttum? ben nagihan kaya' ya randevu aldım. inşallah memnun kalarım.

canım beni ilgilendirmez dediğim gibi ben sadece doktorun anneme soylediğini aktardım. kendim soylemedim yani. cinayetmidir değil midir orasını ben bilemem. Rabbim de her zorlugun mükafatini verir bize onu biliyorum ama Rabbim bile izin verdikten sonra ısrarla oruç tutmanın bir anlamı gelmiyor bana. tutan tutar tutmayan tutmaz beni hiç ilgilendirmez ama ben kızımı susuz bırakamam. ama başkalarının da Allah, kul ve bebek üçgeni içerisine de giremem.

Teşekkürler kızlar :)))çok mutluyum bunun üstüne bi dondurma hakettim:))
Affiyet sifa olsun cnmmmm :)))

Tabiki burda herkes kendi fikrini soylemekte ozgur....burda fikir alisverisi yapiyoruz sadece isteyen uyar istemeyen uymaz.. evet Rabbime sukurler olsun hastalara hamilelere emzikli annelere imkan vermis...

Bu arada kizlar temuz anneleri dogum yapiyor :)))) darisi bizlere olsunnnnn

Merhaba herkese bugün hava o kadar çok sıcakki hamileliğinin son zamanlarında olanlara allah yardımcı olsun .ayrıntılı ultrasyona girip bebişlerini görenlerin gözü aydın şeker yüklemesinide sorunsuz atlatanlar olmuş darısı benim gibi henüz yaptırmayanların başına benim doktorum ayrıntılıyı kendi muayenesinde yaptı iki hafta sonra gel tekrar bakacağız dedi tek bir pozisyonla olmaz ayrı zamanlarda bakmak lazım dedi her şeyine bakıyor ayrınıtılıyı bence mutlaka yaptırmak lazım

Kızlar çok fena diş ağrısı çekiyorum ve acayip keyfimi kaçırıo bu durum geceleri uyandırıo beni doktorum yurtdışında ulaşamıorum dişçiye gitmeyede korkuyorum bebeğime bişiy olur die sizce ne yapmalıyım

Son düzenleme:

son 3 ay dişçiye muane olamazsı diye biliyorum. ben 24. haftamdayken yaptırdım 1 kanal bir dolgu onu bile cok tereddüt ede ede yaptı doktorum. erken doğumu tetikliyormus cunku.

Himmm cnm gecen hemsire bir bayan geldi ...isyerime ayrintili 7. Aydada yapilabilirmis oyle dedi de merak ettim

normalde 20. ve 23. haftalar arası yapılmalı dedi bana doktor. sanırım ilerleyen aylarda bi sorun görüldüğü takdirde yapılıyor

son 3 ay dişçiye muane olamazsı diye biliyorum. Ben 24. Haftamdayken yaptırdım 1 kanal bir dolgu onu bile cok tereddüt ede ede yaptı doktorum. Erken doğumu tetikliyormus cunku.

haay allahım yaa ben 3 ay nasıl dayanıcam bu acıya doktorda tam gidicek zamanı buldu ağlıcam şimdi duramıorum çünkü başıma da vuruo ağrısıı (((

Arkadaşlar selamlar hepinize.
çok fazla takip edemiyorum iş yoğunluğumdan dolayı .Umarım herkes iyidir.
şimdi biraz geçmişi okuyayım:) buarada yarın şeker yüklemem var .inş. iyi çıkar .

Yalnız Vakıf guraba için 1 ay önceden kadın doğuma gidip ultrason için randevu almak gerekiyor..

önemli bir ayrıntı , orda yaptırmadığım için bilmiyordum

peki ne kadarmış detaylı ultrason medipolde? bide kaçıncı haftada yapılıordu unuttum? ben nagihan kaya' ya randevu aldım. inşallah memnun kalarım.

sanırım 300 tl idi tam hatırlaıyorum ama telefonda bilgi veriyorlar

İnşallah sorun çıkmaz ama göstermekte fayda var. Bana endokrin doktoru 2 buçuğun altında olacak diyor.

cumartesi doktorumu arayıp sorarım inşallah sorun olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…