bu arada burası biraz sessiz kalmış yoksa banamı öyle geliyo bugün dr a gittik oğluşumu gördüm büyümüş sıpam 600 gr 27 cm olmuş artık tekmeleri daha güçlü geceleri bile uyandırıyo hiç durmuyo zaten çok hareketli olacak herhalde haftaya şeker yüklemesi yapılacak yarın ayrıntılı ultrasyona gircem yarını iple çekiyorum yaa hem alışverişte yapcam paşama
Arkadaşlar bugünlerde geceleri çok uyuyamıyorum kafama çok şeyler takılıyor. Bazı şeylere üzülüyorum o yüzden galiba eşimle ilgili problemlerimi halledemedim. Hala ikimizde ayrı yaşıyoruz. Bu durum ne olacak diye düşünüyorum öyle. Aile danışmanları varmı acaba aile hekimliği gibi onunla konuşsam diyorum.
Selamlarr hamoş kardeşlerim :)
Ben 22. haftamdayım ve malesef doktorum hastaneyi bırakıp, çok daha pahalı bir hastaneye geçmişson randevu günümde öğrendim bunu da, sağolsun bi arayıp haber vermediler. Şimdi Medipol Bağcılara gitmeyi düşünüyorum. Ancak gitmeden önce doppler yani detaylı ultrason yaptırmam gerek. Ama çok kararsızım. İlk gebeliğimde zaten doktorumun 4 boyutlu ultrasonu vardı, o yüzden detaylı tarama falan istemedi, her muayene de 4 boyutlu görüyoduk yani. Şimdi de yaptırmasam mı acaba diye düşünüyorum.. Bi kaç forumda ve buradaki yorumları okudum, çokta gerekli değilmiş, eğer bir sakatlık durumunda gebeliği sonlandırmak isteyebilirsek diye yapılıyormuş diyenler var. kimisi de sadece görsel şölen yani çocuğu daha net görebilmek için yapılıyor falan diyo. Fikirlerinize çok ihtiyacım var, durumum çokta müsait değil açıkçası, 240 tl en uyguna bulduğum fiyat. Bu konuda bilgi sahibi olan var mıdır içinizde acaba?
Ben 22. haftamdayım ve malesef doktorum hastaneyi bırakıp, çok daha pahalı bir hastaneye geçmişson randevu günümde öğrendim bunu da, sağolsun bi arayıp haber vermediler. Şimdi Medipol Bağcılara gitmeyi düşünüyorum. Ancak gitmeden önce doppler yani detaylı ultrason yaptırmam gerek. Ama çok kararsızım. İlk gebeliğimde zaten doktorumun 4 boyutlu ultrasonu vardı, o yüzden detaylı tarama falan istemedi, her muayene de 4 boyutlu görüyoduk yani. Şimdi de yaptırmasam mı acaba diye düşünüyorum.. Bi kaç forumda ve buradaki yorumları okudum, çokta gerekli değilmiş, eğer bir sakatlık durumunda gebeliği sonlandırmak isteyebilirsek diye yapılıyormuş diyenler var. kimisi de sadece görsel şölen yani çocuğu daha net görebilmek için yapılıyor falan diyo. Fikirlerinize çok ihtiyacım var, durumum çokta müsait değil açıkçası, 240 tl en uyguna bulduğum fiyat. Bu konuda bilgi sahibi olan var mıdır içinizde acaba?
benim gittiğim dr un çalıştığı hastanede de pahalı doopler 250 lira ama ben 100 lira başka bi poliklinkte yaptırcm gittiğin yerde araştır ne kadara yapılıyo cnm orda yaptır ne fark eder zaten değiştireceksin dr unu bence baktırmakta fayda var damarlarına kadar görüyolar bi problem varsa anne karnında tedaviye başlıyolar hamileliği sonlandırmak gibi bişey olamaz yaşayan çocuğu alacak değiller abartıyolar sadece
kesinlikle bu duruma katılmıyorum. ayrıntılı ultrason bence cok gerekli birşey. sadece kafamı kurcalayan su oldu. yarım saat boyunca kızımı incelemeleri bebeğime zarar vermedimi acaba? bence cok gerekli bir görüntüleme. hatta ikili üçlü hepsinden daha onemli. aldır yada aldırma. bende yaptırdım ama kotu birsey cıksa tabiki kıymazdım kızıma sadece bir cozum arardım. nakilse nakil herseyle uğrasırdım. cunku bu goruntuleme de bebeğe giden damarlara kadar bakıyorlar ve bu cok onemli. damarların biri tıkalıysa ona gore mğüdahale ediliiyor. bence kesinlikle yaptırmalısın
ben gebzedeyim cnm gebze daha uygun ist e göre istanbuldada vardır ama başka hastanelere sor bence biraz daha araştırCevabın için teşekkür ederim.. Gideceğim hastanede 300 küsür lira istedi. İstanbul içinde fiyatlar hep 240 la 300 arasında.. Ben mi bulamadım uygununu bilemedim şimdi. Valla kafamçok karışık bi yandan işler, bi yandan kızım, bi de bu randevu mandevu işleri yordu beynimi. İnşallah bi şey çıkmaz ama, yaptırıcaz artık100 liraya nerde buldunuz ki? istanbul içi mi?
Cevabın için teşekkür ederim.. Gideceğim hastanede 300 küsür lira istedi. İstanbul içinde fiyatlar hep 240 la 300 arasında.. Ben mi bulamadım uygununu bilemedim şimdi. Valla kafamçok karışık bi yandan işler, bi yandan kızım, bi de bu randevu mandevu işleri yordu beynimi. İnşallah bi şey çıkmaz ama, yaptırıcaz artık100 liraya nerde buldunuz ki? istanbul içi mi?
Hamilelik takvimimizde aynı gün doğum yapacağımız yazıyor :) benim ki de erkek.. Allah sağlıkla kavuşmatı nasip eder inşallah.. Bu tekmeler çok fena ya, ağzımdan çıkacak ayağı sanki
Cevabın için teşekkür ederim.. Gideceğim hastanede 300 küsür lira istedi. İstanbul içinde fiyatlar hep 240 la 300 arasında.. Ben mi bulamadım uygununu bilemedim şimdi. Valla kafamçok karışık bi yandan işler, bi yandan kızım, bi de bu randevu mandevu işleri yordu beynimi. İnşallah bi şey çıkmaz ama, yaptırıcaz artık100 liraya nerde buldunuz ki? istanbul içi mi?
Merhaba canım, medipolun vatan kliniği var eskiden şadiye hatundu ismi ben orada yaptırdım 140 liraydı sanırım, aynı gün için hem kadın doğuma hem ayrıntılıya arka arkaya randevu alıyorsun kadın doğum doktoruna gidince 2. düzey ultrason için geldim diyorsun yazıyor 1 gün önceden randevu alırsan beklemeden yaptırırsın gittiğinde canım..
detaylı ultrasonda bebeğinizin tüm organları incelendiği için Allah korusun bir durum varsa hemen doğumda müdahale edebiliyorlarmış, ben o yüzden yaptırmıştım, yanılmıyorsam burda bir arkadaş vakıf gurebada 90 tl ye yaptımıştı, isterseniz eski sayfalara bir bakın
bu arada bende medipol megaya gidiyorum :)
bu arada burası biraz sessiz kalmış yoksa banamı öyle geliyo bugün dr a gittik oğluşumu gördüm büyümüş sıpam 600 gr 27 cm olmuş artık tekmeleri daha güçlü geceleri bile uyandırıyo hiç durmuyo zaten çok hareketli olacak herhalde haftaya şeker yüklemesi yapılacak yarın ayrıntılı ultrasyona gircem yarını iple çekiyorum yaa hem alışverişte yapcam paşama
aa süpermiş :) hepinize çook teşekkürler..
Ben Betül hanıma gidicem inşallah, eşimin kuzeni gidiyor, çok memnun. Sizin doktorunuz kim? tavsiye eder misiniz?
Ya canım doktorda 1 saat sonra gelmicekmiş bende anlamadım3.nie okadar düşük inşallah ters bişey yoktur
kesinlikle katılıyorum. bana da annem bana hamileyken midesi cok ama cok bulandığı için tutmuş. tam da dün konustuk napıyım kızım zaten midem bulanıyordu yemek yiyemiyordum tuttum bende dedi. ama bence tutmamalıydı sağlıksız olabilirdim. kardşime hamileykende tutmus doktoru cok kızmıs hayır tutamazsın bu bebeğine yaptıgın cinayettir demiş odasında bozdurmus orucunu. bence de cinayet bu. hele ki bu sıcaklarda. yemek yemesek bile bebeğin suya ihtiyacı var ciddi bir şekilde. susuz bırakmak olmaz susuz kalırsa erken doğuma bile girebiliriz. Rabbimin bize müsade edeceğini düşünüyorum ben sonucta can tasıyoruz içimizde ve onu en iyi şekilde beslemek bizim görevimiz oruc tutarak onu ac bırakmak bence günah
özel güngören hastanesine bugün sordum 120 tl dediler. geçen sene 100 tl idi detaylı ultrason. yarın gideceğim inşallah.
Arkadaşım kusura bakma ama ayrıntılı ultrasona gereksiz diyebilecek bir anne adayı düşünmek bile istemiyorum bu devirde. O zaman o anneler hasta olduklarında ilaç da içmesinler, nasılsa ilaçsız da iyileşecekler. Tıp, teknoloji bu kadar ilerlemişken hele de yan etkisi olmayan bir yöntemden faydalanmak bu kadar mümkünken reddedenleri aklım almıyor. İki kere yaptırdım, birini radyolog, diğerini riskli gebelik uzmanı perinatolog yaptı. Helali hoş olsun perinatolog profa verdiğimiz 400 lira. Evladımızın ayak basışına, damağına, böbreğine kadar gösterdi sağolsun. Çok şükür riskli bir gebeliğim yok şimdiye kadar ama içimiz rahat etsin istedik.Böyle bir imkan varken yaptırmayıp, Allah korusun sonrasında bir terslik ile karşılaşsaydık, evladıma nasıl hesap verirdim? Ne yap ne et, mutlaka perinatoloji uzmanına görün derim. Benim fikrim böyle. Umarım gönlüne göre de bir doktor bulursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?