2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Hamilelik takvimimizde aynı gün doğum yapacağımız yazıyor :) benim ki de erkek.. Allah sağlıkla kavuşmatı nasip eder inşallah.. Bu tekmeler çok fena ya, ağzımdan çıkacak ayağı sanki

canım hala aramadı mı eşin? bence cok fazlaca kabahatli. seni bu durumda asla yalnız bırakmamalıydı. bebeğine yazık onsuz atlatıyorsun bu donemi. evlilik tek kişinin mücadelesiyle ile düzelecek bir şey değil ne yazık ki. sen onun için bir sürü fedakarlıklar yaptıysan eger cok fazla ödünler verdiysen kendinden bence daha uzatmaya gerek yok.

benim gittiğim dr un çalıştığı hastanede de pahalı doopler 250 lira ama ben 100 lira başka bi poliklinkte yaptırcm gittiğin yerde araştır ne kadara yapılıyo cnm orda yaptır ne fark eder zaten değiştireceksin dr unu bence baktırmakta fayda var damarlarına kadar görüyolar bi problem varsa anne karnında tedaviye başlıyolar hamileliği sonlandırmak gibi bişey olamaz yaşayan çocuğu alacak değiller abartıyolar sadece

kesinlikle bu duruma katılmıyorum. ayrıntılı ultrason bence cok gerekli birşey. sadece kafamı kurcalayan su oldu. yarım saat boyunca kızımı incelemeleri bebeğime zarar vermedimi acaba? bence cok gerekli bir görüntüleme. hatta ikili üçlü hepsinden daha onemli. aldır yada aldırma. bende yaptırdım ama kotu birsey cıksa tabiki kıymazdım kızıma sadece bir cozum arardım. nakilse nakil herseyle uğrasırdım. cunku bu goruntuleme de bebeğe giden damarlara kadar bakıyorlar ve bu cok onemli. damarların biri tıkalıysa ona gore mğüdahale ediliiyor. bence kesinlikle yaptırmalısın

Cevabın için teşekkür ederim.. Gideceğim hastanede 300 küsür lira istedi. İstanbul içinde fiyatlar hep 240 la 300 arasında.. Ben mi bulamadım uygununu bilemedim şimdi. Valla kafamçok karışık bi yandan işler, bi yandan kızım, bi de bu randevu mandevu işleri yordu beynimi. İnşallah bi şey çıkmaz ama, yaptırıcaz artık 100 liraya nerde buldunuz ki? istanbul içi mi?

Teşekkür ederim cevap için. aslında ben de yaptırma taraftarıyım ama dediğim gibi fiyatlar uçuk. eşim de pek istemiyor açıkçası, gerçi onu her türlü ikna ederim de..
Evet ultrasonun zaten zararlı olduğunu biliyorum ben, ne kadar az bakılırsa o kadar iyi demişti eski doktorum, ama önemli sorunları ortaya çıkarabildiği için elimiz macbur yaptırıyoruz işte.

ben gebzedeyim cnm gebze daha uygun ist e göre istanbuldada vardır ama başka hastanelere sor bence biraz daha araştır

Merhaba canım, medipolun vatan kliniği var eskiden şadiye hatundu ismi ben orada yaptırdım 140 liraydı sanırım, aynı gün için hem kadın doğuma hem ayrıntılıya arka arkaya randevu alıyorsun kadın doğum doktoruna gidince 2. düzey ultrason için geldim diyorsun yazıyor 1 gün önceden randevu alırsan beklemeden yaptırırsın gittiğinde canım..

Hamilelik takvimimizde aynı gün doğum yapacağımız yazıyor :) benim ki de erkek.. Allah sağlıkla kavuşmatı nasip eder inşallah.. Bu tekmeler çok fena ya, ağzımdan çıkacak ayağı sanki

23 ekim cnm tabi bellide olmaz ne zaman doğacağı ama hemen hemen yakın günlerde doğum yaparız amin cnm inşallah hepimiz sağ sağlim doğuralım futbolcu olacak herhalde öyl derler

canım bezmialem hastanesinde yaptırdım ben 90 liraya. doçent dr yapıyor hem de çok iyi.

Hemen bakıyorum, çok teşekkür ederimm

detaylı ultrasonda bebeğinizin tüm organları incelendiği için Allah korusun bir durum varsa hemen doğumda müdahale edebiliyorlarmış, ben o yüzden yaptırmıştım, yanılmıyorsam burda bir arkadaş vakıf gurebada 90 tl ye yaptımıştı, isterseniz eski sayfalara bir bakın

bu arada bende medipol megaya gidiyorum :)

aa süpermiş :) hepinize çook teşekkürler..

Ben Betül hanıma gidicem inşallah, eşimin kuzeni gidiyor, çok memnun. Sizin doktorunuz kim? tavsiye eder misiniz?

aa süpermiş :) hepinize çook teşekkürler..

Ben Betül hanıma gidicem inşallah, eşimin kuzeni gidiyor, çok memnun. Sizin doktorunuz kim? tavsiye eder misiniz?

ben ebru hanıma gidiyorum ve çok şükür memnunum, doktor ararken ebru hanımın resmini beğenmiştim, çok içten gülüyordu, gerçekten de çok sevimli bir bayan, istediğimizi rahatlıkla sorabiliyoruz ve ultrasonda bakarken de çok ilgileniyor,

Ya canım doktorda 1 saat sonra gelmicekmiş bende anlamadım3.nie okadar düşük inşallah ters bişey yoktur

Canım bence sende şeker çıkmayacak, çünkü bu değerler düşük, toplamda 2 veya üste değerin olması gereken değerden yukarı çıkması halinde şeker teşhisi konuyor.

İnşallah sende bir şey çıkmayacak canım...

merhaba canim, ilerya arkadasimiza ve sana katiliyorum, tabi bunye meselesi, hamile ve emziren anne bebegine zarar gelir diye endiselenirse tutmayabilir, rabbim musade etmis, ama cinayet demen biraz farkli geldi bana sonuc olarak bebeklerimizin yedigimizi icitigimizi direkt olarak aldigini zannetmiyorum ki bunu ben ayrintili usg de sordum amniyotik sivinin ictigimiz suyla alakasi varmi diye , direkt olarak degilmis tamamen hamilelik hormonlarina bagli dedi...gecen hafta rutin kontrolde ebeye dedim oruc tutmam sakincali mi diye, hayir dedi bebege zarar gelmez dedi ama siz yorgun halsiz olabilirsiniz cok iyi beslenmeniz lazim dedi...( burdaki yabanci doktorlardan hic olumsuz tepki almadim halbuki dinime ve kulturume irkcilik yapabilirler ) ilkinnde 8 aylik hamileydim hic tutmamistim ama bu sefer denemek istiyorum, zorlanirsam zaten tutmicam, gecen sene hepsinin borcunu odedigim gibi yine oderim tabi :)) yapacak bisey yok... belki tutacak bi kisiiyi bu sekilde korkutup alacagi sevaba mani olmus olursunuz o yuzden biraz sasirdim ifadelerine, lutfen kimse beni yanlis anlamasin ...

Son düzenleme:

özel güngören hastanesine bugün sordum 120 tl dediler. geçen sene 100 tl idi detaylı ultrason. yarın gideceğim inşallah.

Arkadaşım kusura bakma ama ayrıntılı ultrasona gereksiz diyebilecek bir anne adayı düşünmek bile istemiyorum bu devirde. O zaman o anneler hasta olduklarında ilaç da içmesinler, nasılsa ilaçsız da iyileşecekler. Tıp, teknoloji bu kadar ilerlemişken hele de yan etkisi olmayan bir yöntemden faydalanmak bu kadar mümkünken reddedenleri aklım almıyor. İki kere yaptırdım, birini radyolog, diğerini riskli gebelik uzmanı perinatolog yaptı. Helali hoş olsun perinatolog profa verdiğimiz 400 lira. Evladımızın ayak basışına, damağına, böbreğine kadar gösterdi sağolsun. Çok şükür riskli bir gebeliğim yok şimdiye kadar ama içimiz rahat etsin istedik. Böyle bir imkan varken yaptırmayıp, Allah korusun sonrasında bir terslik ile karşılaşsaydık, evladıma nasıl hesap verirdim? Ne yap ne et, mutlaka perinatoloji uzmanına görün derim. Benim fikrim böyle. Umarım gönlüne göre de bir doktor bulursun.

Bizde perinatolog uzmanına 650 Tl gibi ciddi bir ücret ödedik ama iyiki de ödemişiz.Mesela bende gebelik şekeri çıktı ve maalesef bu durum bebeğin organlarındaki gelişimi etkileyebiliyormuş, neyse k içimiz çok rahat çünkü bu alanda en iyilerden olan bir doktor muayene etti ve sorun olmadığını söyledi.Bence her hamile kesinlikle detaylı ultrasonu yaptırmalı.Allah korusun bebişleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…