kızlar moralim cok bozuk hiç bebeğimi hissedemedim.naptıysam olmadı(([/QUOTE
Yoğurt ya da süt iç canım sonrada sola doğru uzan hareketlenir benimki genelde öyle hareketleniyor.Elini karnına koy konuş cevap verir annesine azcık salla uyuyodur annesi.Sağlık ocağı yakınsa bir git için rahatlasın.
Arkadaşlar bugünlerde geceleri çok uyuyamıyorum kafama çok şeyler takılıyor. Bazı şeylere üzülüyorum o yüzden galiba eşimle ilgili problemlerimi halledemedim. Hala ikimizde ayrı yaşıyoruz. Bu durum ne olacak diye düşünüyorum öyle. Aile danışmanları varmı acaba aile hekimliği gibi onunla konuşsam diyorum.
kızlar moralim cok bozuk hiç bebeğimi hissedemedim.naptıysam olmadı(([/QUOTE
Yoğurt ya da süt iç canım sonrada sola doğru uzan hareketlenir benimki genelde öyle hareketleniyor.Elini karnına koy konuş cevap verir annesine azcık salla uyuyodur annesi.Sağlık ocağı yakınsa bir git için rahatlasın.
öğle yemegimi yedim canım şimdi 1 kasede yoğurt yedim bekliyorum bakalım miiskinliği tuttu yine galiba..birde konusmayı deniyim bakalım :))inşalalh hareketlenir
kızlar moralim cok bozuk hiç bebeğimi hissedemedim.naptıysam olmadı((
kızlar bugün bebeğim selim demiri gördüm 1 aydan fazla olmuştu merak içindeydim. Allaha şükür herşey yolunda.. 1 kiloyu geçmiş boyu da 37 cm..2 hafta önden gidiyormuş.
Eşim kilomu taktığımı söyledi durumumu sordu. Dr normal buldu tarttı 10 kilo almış çıktım :) normalde zayıf olduğumdan toplamda 15-16 kilo almamın normal olacağını söyledi. Şimdi daha iyiyim :))
Aynidurumdayiz canimben dun gece sicaktan hic uyuyamadim sabah 7 de kalktim dus aldim kendime geliyim diye butun kapilar pencereler acik ama hic esmiyo yinede nasil olduysa cereyanda kaldim galiba ve bas agrim tuttu bornozumun kemerinibasima bagladim o kadar agriyo yani yemek yapmaya baslmistim oturamadim bi turlu kizimi da hic hissedemedin insallah hep ayakta oldugumdandir bu durum
canım öyle bazen oluyor. birşeyler yeyince sola doğru yat ve konuş. bazen sabahları da tekmeliyor. yani aç olunca da oluyor aslında belli de olmuyor.. ancak endişelenme uyuyordur.
ben sabahları bır dılım buğday ekmegı yıyorum.fazla yersem şişkınlıkten oluorum.oysa yedıgımı gor kuş kadar.gozum ac olsada mıdem ızın vermıor.o yüzden yarım dılımle kalkıorum napayım 3 ay sabretcez.bende yemekten sonra karnım kocaman oluor şişkinlik gecınce kucucuk kalıor.benm karnım hıc yok bılıor musunuz.nerdeyse dümdüz dıyebılrıım.esım bıle etrafndakı hamılelerı goruor 6aylık kocaman senın hıc yok dıor.ama bebegım sağlıklı.ablamında boyleydı.demekkı rahım ıcı buyuk dedıklerı bu olsa gerek.resımde eklemek ıstıom bır ara.ama olmayan karnın neyını eklıcem blmıom
Allahta bılıyor ya bu esine cok kızıyorum.esi hamıle hıc mı düşünmüyor anlamıorum.aıle danışmanları var cnm.bır cok cıft gııdıyor.erkekler bazen böyle esı hamıle kalınca degısebılıormus.gelecek kaygıları daha fazla oluor demıstı uzmanlar.rabbım bır an once duzelttsın.gece cokdusundugunde uyuşanda rüyalarına gırer.ben ılk bebegımı kaybettım.ıkıncısı suankı kızım ılk olcak.onu kaybetme korkusu bana hergun streslı kabuslu rüyalar yasatıor.bılıom bebegım e zarar verıorum ama elımde dgl.snada düşünme dıcem ama elınde olmadgnı bılıorum.esını alıp karsına uygun bır dılle konuş olmadı danışmana başvur cnm.ıns duzelırsınız.yuva kurmak kolay dgl,dağıtmakta kolay olmamalı..
valla kızlar dün izinliydim ne güzel hastaneden cıktım evde bütün gün uzandım dinlendim ve bebeğim hiç durmadı yerinde sürekli kıpır kıpırdı.sanırım masabaşı işimde olsa,devlette calıssamda ne kadar rahat olursam olayım bebeğim etkilenio sürekli oturuorum uzanamıyorum arada odamın kapısını kilitleyip bacaklarımı uzattım ama nafile yinede hissedemedim.first canım sen ayakta oldugundan hissedememişsindir.
kızlar bugün bebeğim selim demiri gördüm 1 aydan fazla olmuştu merak içindeydim. Allaha şükür herşey yolunda.. 1 kiloyu geçmiş boyu da 37 cm..2 hafta önden gidiyormuş.
Eşim kilomu taktığımı söyledi durumumu sordu. Dr normal buldu tarttı 10 kilo almış çıktım :) normalde zayıf olduğumdan toplamda 15-16 kilo almamın normal olacağını söyledi. şimdi daha iyiyim :))
bi problem yoktur inş kız bebeisler genelde daha az hareket ediyormuş benim kizimde çok nazlı hareket ediyor.gecen bende gün içerisinde hic hissedemedim gun boyu bekledim sonra dayanamayip saglik ocagina gittim.yakin bi sağlık ocağı varsa gidip kalp seslerini dinleyebilirsin.iyikide gitmisim çünkü o gün gece hareketlendi cimcime.eğer gitmeseydim o saate kadar içim içimi yerdi o yüzden yakınında varsa hemen gidip gel..pitpitlari duyunca insan rahatlayı veriyor.kızlar moralim cok bozuk hiç bebeğimi hissedemedim.naptıysam olmadı((
Bende tutmayacağım ama bende eşim için kalkacağım birde işe gidiyorum o yüzden zor olacak sanırım ama eşim sen kalkma der büyük ihtimal..Gerçi ben kalkmasam da az yer ısıtmaz kendisi bakalım bir yolunu bulacağız artık.
Herkese hayırlı ramazanlar şimdiden.
Canim esim bana kalkma ben yiyip yatarim diyor ama nasil kiyim sabah 7 de ise gidiyior gunlerde uzun susuzluk cok olur bisekilde halletcez artik zaten gece ben acikiyorum onafa aarkadas olurum beraber yeriz
Canim korkma birsey yoktur gecen bende 2 gun hissetmedim doktora gittim gayet iyiydi cok teleslanmistim. Onceki gun cok yoruldugum icin doktor bebekte yorulmustir dedi. Sonra masallah hic durmadi
samsung S4
bi problem yoktur inş kız bebeisler genelde daha az hareket ediyormuş benim kizimde çok nazlı hareket ediyor.gecen bende gün içerisinde hic hissedemedim gun boyu bekledim sonra dayanamayip saglik ocagina gittim.yakin bi sağlık ocağı varsa gidip kalp seslerini dinleyebilirsin.iyikide gitmisim çünkü o gün gece hareketlendi cimcime.eğer gitmeseydim o saate kadar içim içimi yerdi o yüzden yakınında varsa hemen gidip gel..pitpitlari duyunca insan rahatlayı veriyor.
canım korkma bende de oluyo arada ilkinde bende senin gibi endişenlenmiştim sonra çikolata yedim uzandım azcık ve kıpırdadı doktorum yoruluo onunda canı var demişti. Bende hak verdim bebeğime sen sakin ol uzan konuş onunla sana cevap vericektir canım
maşallah oğluşuna canım. Ayyy bi tek benim oğluşum hızlı büyüyo die korkuodum benimkide 1kg geçmiştir büyük ihtimal doktorum şekerden şüphelenmişti çok şükür normal çıktı tosun gibi bebiş olcak galiba bu dedi :) doktorun herhangi bişiy dedimi bebeğin gelişimi ile alakalı. Ben çok taktım bebeğimin iriliğine ben 2 hafta önce gittiğimde 815gr dedi şok oldum 24. Haftamdaydım. Ama şeker yüklemem temz çıkınca rahatladım biraz :)
kendını cok mu yordun.cokyoruncada oluor cnm.sankı o da yorulmuş gbı dınlenmeye cekılıor pıtırcıkdun benm kı sabaha kadar hareketlıydı MASALLAH AMA bugun bır kere bıle hıssetmedım.yanı oluor emnm sorun yoktur endıselenme.hıssedınce haber ver
Bende oyle oldugunu umuyorum canim simdi oturdumm biraz uzaniyim bakalim ses verecek mi pitircik:)
maşalalh canım ya sandan bebeğinede:))en güzeli sen kilo almıyorsun bebiş alıyo :))
Ben oğluma ACUN ismini koymayı düşünüyorum sizce nasıl ? güzel anneler
İnşalalh kızlar hareketlenir doktorumda demişti aslında sabah hareketli değilse akşama hareketlenir genelde,ama akşam hareketli değilse gündüz daha iyi hissedersin.eve gidip yatagıma uzanıp bebeğimle başbaşa kalmak istiyorum.:)) off bide akşama misafirim var onlar gelene kadar inşalalh hareketlenirde bende keyifli geçiririm gecemi...
Ben oğluma ACUN ismini koymayı düşünüyorum sizce nasıl ? güzel anneler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?